Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארה"ב זה עוד עובר שלושה שדות תעופה,ז'תומרת שלושה מיונים שונים ב3 טיסות שונות.

רק חסר שנלך כולנו לעמוד מול המטוסים בנתב"ג כשינחתו,כל אחד ייקח את פריטיו ונחזור הביתה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש חבילה שלפי מעקב המשלוחים של דואר ישראל- נמצאת בסניף כבר 13 ימים.

לא נותנים לי לקבל אותה ללא הפתק, אבל גם הפתק לא מגיע.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לי יש חבילה שלפי מעקב המשלוחים של דואר ישראל- נמצאת בסניף כבר 13 ימים.

לא נותנים לי לקבל אותה ללא הפתק, אבל גם הפתק לא מגיע.

אם יש צורך, הרם את קולך, דרוש לדבר עם מנהל הסניף, צלם את השיחה, והכל יפתר.

אן סיבה שתשלם על רשלנות הדואר. אם על פי מעקב המשלוחים החבילה בסניף, אתה צריך לקבלה!

על הפתק שלא קיבלת מצויין מספר שמקל על העובדים לאתר את החבילה, ולכן הם לא אוהבים לחפש אותה בלעדיו. בנוסף, הם צריכים למלא ידנית פתק חליפי עליו תוחתם.

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כן אני מכיר את עניין המספר שציינת.

יש לנו סניף בעייתי במיוחד, הרבה בעיות מהסוג הזה והרבה תושבים מהשכונה מתלוננים.

פעם אחרונה שביקשתי לקבל חבילה ללא הפתק כשגם אז עברו כשבועיים מהיום שהופיע באתר שהיא כבר כאן- נתקלתי בסירוב מוחלט וטענה שללא הפתק אין אפשרות לבדוק ושאני חייב לחכות לפתק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

ב 9 לחודש מכס חיפה שלחו לי הודעה לבוא לשחרר משהו מהמכס.

את המשהו שחררתי יום שני, ההודעה טרם הגיעה לתיבה שלי (חיפה-רמת ישי. הפצה של יום אחד במצב תקין!)

עצוב להגיד, אבל בחצי השנה האחרונה המצב של דואר ישראל פשוט הגיע לתחתית, ומזכיר את רמת שירותי הדואר בברזיל, איטליה, ושאר מדינות ידועות לשמצה בקרב המוכרים באיביי/אליאקספרס.

אבל ככה זה ש "תכנית ההבראה" מבטיחה מצד אחד לקצץ כוח אדם ומצד שני טוענת להאריך שעות פעולה/לקצר תורים/לשפר שירות.

פורסם

חבילה מטייוואן (משלוח רגיל) - הגיעה תוך שבועיים ימים.

ספר מארה"ב - הגיע במסגרת הגלובל שיפינג של ebay אחרי 12 יום. עד הבית. מעולם לא התנסיתי בסוג משלוח כזה ( עד הבית עם שליח, ועדכוני sms). נסיון טוב הייתי אומר.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתמול סוף סוף הגיע הפתק. כתוב עליו "10.09.2015". קיבלתי אותו ב- 24 לחודש שזה אתמול. אחרי 15 ימים בסניף בשכונה לפי מס' המעקב באינטרנט- סוף סוף אספתי. לא לפני שהמתנתי 51 מספרים עד שהגיע תורי.

לסקרנים: מה שהתקבל הוא זוג סוללות מקוריות לגופרו 4, במחיר הטוב ביותר שמצאתי.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה The shipment could not be delivered?

shit.png

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא היית בבית?

לא שמעת את פעמון הדלת?

יש לך מספר משלוח - פנה ל-DHL ותאם מסירה בשעה המתאימה לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בבית יש נוכחות מלאה, אף אחד לא צלצל בפעמון.

בדקתי את המספר domestic shipment באתר של דואר ישראל ורשום שם שזה נמצא בסניף הדואר בעיר. אני אמור לקבל הודעה מהדואר על חבילה של DHL?

פורסם

הנסיון שלי (מספר מסירות של חבילות מאמאזון, דרךחברות שילוח שונות) הוא שניסיון ראשון נעשה ללא תיאום. אם אין בינגו - משאירים לך הודעה על הדלת ואתה מתאם אתם טלפונית מועד חדש למסירה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

על הדלת לא השאירו כלום.

מוזר לי שבדואר ישראל רשום שהחבילה אצלם בסניף. למרות שזה משלוח של DHL.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

יש חבילות של חברות שילוח שהקטע האחרון מובא ב-EMS.

פורסם
על הדלת לא השאירו כלום.

מוזר לי שבדואר ישראל רשום שהחבילה אצלם בסניף. למרות שזה משלוח של DHL.

DHL גרמניה זה הדואר הגרמני הרגיל, שממופה בארץ לדואר רגיל.

לא מעט חבילות מסומנות כנעשה ניסיון מסירה למרות שזה לא כך. אולי הם צריכים לעמוד באיזה בנצ'מרק של חלוקה לבתים

• תוכן חדש...