Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכתובת למשלוח תחת רחוב איך רושמים רחוב כמו הנדיב, הגיבורים. כאלו שיש להם את ה' הידיעה רושמים באנגלית בשתי מילים או אחת?

פורסם
המשלוח חינם ע"י פדקס

המשלוח הרי לא באמת חינם אלא מגולם במחיר המוצר. וכמה הוא עולה? השירות של חברות המשלוחים טוב בהרבה, אבל גם יקר בהרבה, ולכן לא רלוונטי.

:turn-l:
פורסם

רלוונטי ועוד איך זה נקרא צרכנות נבונה, המון עסקאות נפלו אצלי בגלל מחירי המשלוח. מגולם או לא מגולם אני לא מנהל להם את התכנית העסקית שלהם. רכשתי בזול עם משלוח סופר מהיר חסכון של 200 ש"ח מהארץ.

פורסם
בכתובת למשלוח תחת רחוב איך רושמים רחוב כמו הנדיב' date=' הגיבורים. כאלו שיש להם את ה' הידיעה רושמים באנגלית בשתי מילים או אחת?[/quote']

לדעתי - תרשום ובלבד שתרשום נכון (אני רשמתי במילה אחת)

והכל כמובן בתקווה שבדואר יודעים מילה וחצי באנגלית.

alfa 156 2.5.

פורסם

חבילה מבריטניה שנשלחה ללא מספר מעקב ב-21.09 הגיעה היום.

גם כן חבילה שנשלחה בדואר רשום במהלך ספטמבר, לדעתי בחול המועד, החג הראשון... הגיעה היום.

פורסם

שאלה הפוכה:

החזרתי היום מוצר לשולח בסין.

בהנחה והדואר הסיני יעיל, יש למישהו ניסיון כמה זמן לוקח לחבילה לצאת מהארץ ולאיזה כיוון כללי?

מדובר על מעטפת A3 מקופלת עם קופסא בגודל חבילת סיגריות בתוכה.

נשלח לשאנזן.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יש אתר באנגלית בו ניתן להכניס את מס' המעקב של הדואר היוצא?

באתר של דואר ישראל נראה שהשפה היחידה היא עברית ואני לא מצפה מהסיני שישקיע עכשיו בלימוד שפה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מעולה.

משום מה, דרך הטלפון לא מצאתי את הגרסא הזו.

המון תודה

W. Churchill

פורסם
יש אתר באנגלית בו ניתן להכניס את מס' המעקב של הדואר היוצא?

באתר של דואר ישראל נראה שהשפה היחידה היא עברית ואני לא מצפה מהסיני שישקיע עכשיו בלימוד שפה

http://www.17track.net/en/

ניתן לתרגם את סטטוס המשלוח כמעט לכל שפה.

פורסם

פשוט ביזיון מה שהולך שם בדואר.

רכשתי אוזניות באיביי מארה"ב עם מספר מעקב

לפי USPS זה הגיע לSORT FACILITY ב9/10/2015 , ב10.10 עזב את שיקגו, ב11.10 עזב את איסטנבול וב12.10 רשום שכבר בתל אביב יפו

תוך שלושה ימים! המוצר הגיע מארה"ב לישראל.

וכבר שמונה ימים שאני מחכה, מתקשר לפעמים ל171, לפעמים בודק באתר שלהם, וכל מה שכתוב זה שהמוצר נשלח מארה"ב ב9.10 - וואלה? למי אכפת?

בטלפון אומרים שזה עדין במיון של נתב"ג והנציגה עוד התרברבה ואני מצטט "אז מה שזה 8 ימים שם? יש לנו שם דברים מספטמבר"

פורסם

ברכה שנשלחה אלינו לראש השנה (מחיפה לירושלים) הגיעה אתמול.

מצד שני מגן סיליקון לפלאפון מסין הגיע יומיים אחרי הזמן המוערך של איביי(תוך שבועיים).

פורסם
ברכה שנשלחה אלינו לראש השנה (מחיפה לירושלים) הגיעה אתמול.

.

כל הכבוד לדואר ישראל! לקבל ברכה לראש השנה 11 חודשים לפני הזמן זה בהחלט שיפור מרשים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...