Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^

עד לפני כ 3 שנים היה הבדל לטובת הונג-קונג - כיום כבר לא.

נראה לי שחברות בסין רושמות כיום סתם הונג-קונג, כדי לקדם את עצמם מבחינת אמינות ומשלוח.

הזמנות האחרונות משם ומסין מגיעות בלי הגיון,, לפעמים שבועיים ולפעמים יותר מ חודשיים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לעוד מישהו שקיבל או שלחו לו חבילה דרך דואר שבדיה ומשתמש באתר 17TRACK, מקבל "Not Found"?

יש לי 2 חבילות ואחת הגיעה ועדיין היא על סטאטוס Not Found. כאילו 17TRACK כבר לא מחובר לשרתים הנכונים כדי לבדוק סטאטוס חבילה :|

פורסם

שתי חבילות דואר רשום מסין, אחת נשלחה ב-19.09 והשניה ב-23.09 (לפי 17TRACK) הגיעו היום ביחד לסניף.

החבילה משבדיה בסטאטוס שנשלחה משבדיה ב-05.10. נראה מתי היא תגיע לסניף. בטח נעצרה במכס למרות שלא חייבת במס.

פורסם

הזמנתי כל מיני שטויות בדפוקטוב.

הם שלחו את זה דרך הדואר של מלזיה:shock:, אני לא חושב שיש לנו יחסים דיפלומטיים עם המדינה.

נראה מה יוליד יום.

פורסם

מי מבין בענייני דואר ומכס?

הזמנתי גריל לרכב (חתיכת פלסטיק עם סמל, 80 דולר). הגיע ב-1.9 ומאז בסטטוס "נמצא בתהליך מכס".

מה זה אומר? לחכות עד שיגיע לדואר? יש למי להתקשר?

פורסם

הזמנתי גם אני גריל לרכב

בעלות של 67 דולר

היה בסטטוס שהגיע לארץ בתאריך

24/9

היום קיבלתי אותו בדואר

כאשר הייתי בסניף לקבל חבילות אחרות

אמרתי לפקידה שתכניס את המספר מעקב

היא בדקה ואמרה שזה אצלהם מ7/10 ולא שינו סטטוס

לך לדואר או תתקשר לשירות שלהם

שיגידו איפה הגריל

קשה באימונים קל בים

פורסם

יש צרה חדשה שנקראת חשבון החשמל. בוגוסט קיבלתי "תזכורת" אחרי שהחשבון המקורי לא הגיע.

עכשיו אוקטובר, שוב לא הגיע חשבון. התקשרתי ל-103 ואחרי המתנה בת 10 דקות ענתה לי פקידה חביבה שציינה שיש להם הרבה בעיות עם הדואר, דאגה לבטל לי חיובי ריבית ושלחה לי את החשבון בפקס. כמובן שכבר שולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממש לא מבין למה אנשים מסרבים להירשם לחשבונית במייל

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בגלל ניסיון רע עם חשבונות שלא הגיעו. נכון שלפני די הרבה שנים (אני משלם חשבונות ברשת כבר למעלה מ-15 שנים), אבל ניסיתי והתאכזבתי.

יש גם בעיה קשה של שינוי חשבונות מייל. אני, למשל, השתמשתי בחשבון של אגודת בוגרי הטכניון במחשבה גם אם אחליף ספק הכתובת תשאר. ואז אגודת הבוגרים שינתה את הספק שלה בהתראה די קצרה ונאלצתי לעדכן כתובות בכל המיילים שאליהם אני מנוי. ואל תספר לי על ג'ימייל כיון שמדובר בתכנת ריגול ובעקר כיון שאני לא סומך על גוגל שלא תסגור אותו בלי התראה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה. זה היה הביטוי שבו השתמשה הנציגה.

חשבונות אחרים, דואר מהבנק ומחברות אשראי וכו' מגיע כסדרו. דואר ישראל - נו, כבר יש לנו מעל 2200 הודעות שניתנות לסיכום בביטוי "שירות ירוד ביותר" (ואני עם משקפיים ורודים).

• תוכן חדש...