Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבילה הוזמנה ב18.9, סטטוס השתנה ל'נשלח מסינגפור' ב21.9, מאז לא נודעו עקבותיה.

חבילה שנשלחה בארץ בדואר שליחים, לעומת זאת, עודכנה בכל שלב בדרך.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

חבילה שנשלחה ב-24.09 דרך UPS MIL (מכתבים לדעתי - אין עדכון אחרי שהגיעה לאיזור מסוים בארה"ב) מארה"ב הגיעה אתמול.

חבילה שנשלחה ב-09.09 מסין ללא מספר מעקב הגיעה היום.

חבילה שנשלחה ב-19.09 מסין דרך אתר דפוקטוב בדואר שבדיה הגיעה היום.

פורסם

יש לי חבילה שנמצאת בסטטוס:

״דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר הראשית אשר בנתניה בתאריך 07/10/2015 ויועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם״ האם ניתן לאסוף אותה מהדואר המרכזי?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

מאיפה אתה בד"כ מקבל את החבילות?

בישוב הקטן בו אני גר, כשמתקבל הסטטוס הזה, אני יכול לגשת לסניף ולקבל את החבילה, אבל זה בגלל שיש רק סניף דואר אחד.

:turn-l:
פורסם

מסניף אחר בדרך כלל שפתוח בשישי. יש טעם ללכת עם המספר מעקב?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

דוד שלי שלח הזמנה לחתונה של הבת שלו בדואר 24 שעות. המכתב הגיע להורים שלי כחודש לאחר החתונה. צ'ארמינג.

ספר שקניתי בארץ לפני קצת יותר מחודש טרם הגיע, המוצא הישר מתבקש להחזיר.

פורסם (נערך)

לגבי הזמנות עם סטאטוס נשלח, זה לאו דווקא אומר שהחבילה יצאה ממדינה ממנה שלחו. למשל הזמנתי מוצר כלשהו מסין, הם הישתמשו בשירות של דואר הונגריה (נוראי אגב - השרתים של מעקב לא תמיד עובדים), באמצע ספטמבר היה כתוב בסטאטוס שהפריט נשלח לחו"ל, אתמול הופיע סטטוס שהם מכינים את הפריט לשליחה לחו"ל. תענוג!

לפי הניסיון שלי, כאשר הפריט מגיע לדואר בארץ, זה די מהר מגיע ליעד, תך מספר ימים. לאחרונה (חצי שנה האחרונה) השירות שלהם נעשה הרבה יותר יעיל. לפעמים פתק מגיע הביתה באיחור של מספר ימים, אבל אפשר להדפיס סטטוס מאתר שלהם ולבוא עם זה, אז הם נותנים את מוצר גם ללא פתק.

שיא מהירות שליחה בדואר היה יום וחצי מירושליים לצפון (בדרך כלל לוקח יותר זמן, עד מספר ימים, לפעמים שבוע אם נשלח בחגים).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שאלה בבקשה :

משלוחים מסין - ידוע שלוקח הרבה זמן עד הגעתם (שילוב מוצלח של הדואר הסיני והישראלי).

לגבי הונג קונג - האם מישהו שם לב אם יותר יעילים ממקביליהם בסין ? (סין העממית אני מתכוון. מטיוואן יש לי דווקא נסיון אמנם יחיד אבל טוב).

חן חן.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...