Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ברכה שנשלחה אלינו לראש השנה (מחיפה לירושלים) הגיעה אתמול.

מצד שני מגן סיליקון לפלאפון מסין הגיע יומיים אחרי הזמן המוערך של איביי(תוך שבועיים).

תבדוק טוב טוב אולי שלחו את זה לראש השנה הבא.

עריכה - מיקה הקדימה אותי...לפני כמה וכמה שעות :silly:

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם
מה קרה לך, 8 ימים בקושי כד שמן נגמר כאן בישראל.

אין מה לעשות, סבלנות, זה שם המשחק בהזמנות מחו"ל.

ביצעתי אין ספור הזמנות מחו"ל ולא זכור לי שאי פעם הייתי לחוץ כמו עכשיו, יש לי חרא אוזניות, והפעם השקעתי והזמנתי מוצר HIGH END שאני סבור שישפר לי את איכות האימונים פלאים, לכן אני כ"כ לחוץ.

פשוט נראה לי אבסורדי שתוך יומיים מוצר מגיע מארה"ב, לאיסטנבול ואז לישראל, אבל בתוך המדינה עצמה לוקח לדואר שבועיים (מקווה שלא יותר) למסור את המוצר לסניף הדואר הרלוונטי.

פורסם

חבילה בדואר רשום שבדיה דרך אתר דפוקטוב שנשלחה ב-03.10 הגיעה היום 21.10.

יש לי חבילה מדרום קוריאה שנשלחה דרך EMS, נחתה בנתב"ג ביום חמישי בערב ואין שום עדכון בדואר ישראל.

העדכון האחרון הוא שהחבילה נמצאת עדיין בדרום קוריאה. הזוי לגמרי.

זה לא אמור להיות מהיר כמו UPS DHL וכו'? זה יותר גרוע מדואר שליחים בחבילות דרך אמזון למשל.

פורסם

משלוח EMS מסין לקח 9 יום, משלוח רגיל מסין 22 יום. לאומת זאת משלוח מהונגריה - כבר יותר מחודש ואין חדשות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא אמור להיות מהיר כמו UPS DHL וכו'? זה יותר גרוע מדואר שליחים בחבילות דרך אמזון למשל.

אמור ;)

אקספרס 24שעות\שלושה ימים זה לעולם לא יהיה,אבל הרבה מדווחים על פרק זמן בין שבוע-שבועיים שזה אמור להגיע.

לא שווה לטעמי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זו היתה האופציה היחידה עבורי, זה מסך 4K.

שבוע שבועיים מהרגע שזה נחת ארצה או מהרגע שזה נשלח בפועל?

כי מהרגע שזה נשלח, מחר יהיה שבוע.

ועוד אמרתי לעצמי יש לי זמן להזמין אותו כי חיכיתי לכרטיס מסך מחו"ל.. הייתי צריך להזמין אותו בתחילת החודש :|

תודה!

פורסם

למיטב ידיעתי,שבוע-שבועיים מהרגע שנשלח (יענו ב TRANSIT,בתנועה כבר)

מצד שני אתה כבר מכיר את תעלולי דואר ישראל,אז עם כל הצער שבדבר - תקטין ציפיות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מניסיון שלי (10) חבילות שנשלחו עם USPS , לארץ זה מגיע תוך 2-5 ימים , מהרגע שזה בארץ עד שאתה מקבל את זה 3 שבועות מינימום!

לפני זה אין לכם מה להתקשר לדואר

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
מניסיון שלי (10) חבילות שנשלחו עם USPS , לארץ זה מגיע תוך 2-5 ימים , מהרגע שזה בארץ עד שאתה מקבל את זה 3 שבועות מינימום!

לפני זה אין לכם מה להתקשר לדואר

מבאס מאוד מה שאתה אומר..

יש לך מושג מה הסיבה שזה ככה?

פורסם

מהנסיון שלי דואר מארה״ב לוקח 10-17 יום לקבל את החבילה. לאחרונה זה עלה קצת בעיקר בגלל

הסניף, שעבר לשיטת המדבקות שממספרות את החבילות, ואז מופיע בסטטוס חבילה שהיא בסניף כבר

כמה ימים, ורק אז מגיע הפתק המיוחל.

פורסם
מהנסיון שלי דואר מארה״ב לוקח 10-17 יום לקבל את החבילה. לאחרונה זה עלה קצת בעיקר בגלל

הסניף, שעבר לשיטת המדבקות שממספרות את החבילות, ואז מופיע בסטטוס חבילה שהיא בסניף כבר

כמה ימים, ורק אז מגיע הפתק המיוחל.

בתור אדם חסר סבלנות יצא לי לגשת הרבה פעמים לסניף ללא הפתק, רק עם מסףר מעקב ות"ז, ולקבל מותר, ככה שמספיק טוב לי שהמעקב יודיע שהגיע :lol:

פורסם

גם אני עשיתי את זה לא מעט פעמים, בעיקר שקיבלתי פתק על חבילה אחת, בזמן שמספרי המעקב הראו

על שתיים או שלוש חבילות. הבעיה שהיום גם אם תבוא לסניף שלנו עם מספר המעקב, הם מסרבים לתת לך

את החבילה ללא הפתק, או לכל הפחות עם צילום שלו, כי עליו מודבק המספר הסידורי שלו בסניף, שלפיו הם

מאתרים את החבילה על המדפים.

פורסם

יש לי חבילה מדרום קוריאה שנשלחה דרך EMS, נחתה בנתב"ג ביום חמישי בערב ואין שום עדכון בדואר ישראל.

העדכון האחרון הוא שהחבילה נמצאת עדיין בדרום קוריאה. הזוי לגמרי.

החבילה דרך EMS התעדכנה לסטאטוס שנקלטה בארץ. משהו מתחיל לזוז...

קיבלתי היום 2 חבילות שנשלחו מסין, דרך איביי ולא בדואר רשום.

אחת נשלחה ב-06.10 והשניה ב-23.09. שתיהן הגיעו יחד.

• תוכן חדש...