Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיסוי מראת צד לפלואנס הגיע אלי תוך שבוע מאנגליה. הגיעו ימות המשיח?

אין מקום לאופטימיות ואין טעם בהודעות האלו. זמן ההגעה הוא אקראי לגמרי. משלוחים מאנגליה וארה"ב מגיעים לפעמים אחרי שבוע ולפעמים אחרי 3-4. יש לי משלוחים מסין שהגיעו אחרי פחות משבועיים, וכאלו שנשלחו חודש קודם ועדיין לא הגיעו. אין באמת שיפור בעניין וגם לא צפוי - אלא להפך (מעבר למיון יום וצמצום כח אדם).

:turn-l:
פורסם

הנה קטע מהבוקר.

חבילה קטנה מארה"ב, לפי הסטטוס באתר הדואר החבילה הגיעה לארץ ב1/7/15 ומאז אין עדכונים. התקשרתי בבוקר ל171 לברר מה קורה עם החבילה ונעניתי שהיא תקועה במכס ואין איך לזרז אותה, רק להמתין בסבלנות...

יוצא מהבית לעבודה ובתיבה מחכה לי פתק של דבר דואר, אמרתי לעצמי נאתגר גם את הפקיד בדואר.. אני ניגש לסניף ומבקש לברר מה עלה בגורל החבילה שלי. הוא בודק במחשב ומודיע חגיגית שהחבילה עדיין בנתב"ג וצריך להמתין. אני שולף את ההודעה על דבר דואר והופ.. הפתעה החבילה הגיעה לסניף.....

הפקיד החליף צבעים ואמר "אני מתבייש במקום העבודה שלי..."

פורסם
קרה לי מקרה מרתיח שלשום.

בשעות הבוקר אני יוצא מהבית ונתקל בפתק האדום על הדלת. התאריך שרשום על הפתק 23.6, התאריך שהדוור הניח אותו בדלת 13.7. 3 שבועות אחרי! הדוור פשוט רושם את התאריך שהפתק היה אמור להמסר אבל בפועל מוסר אותם מתי שמתחשק לו. מיותר לציין שבדואר ניפנפו אותי שהחבילה מוחזרת לשלוח לאחר 14 יום באין דרישה וכך בעצם הפסדתי את החבילה.

זו לא הפעם הראשונה שהדוור עושה את זה אך פעם זה היה מסתכם באיחור של כמה ימים.

ניתן לפנות עם זה לדואר או שאין שם באמת מי שיטפל בזה?

ראשית אם מדובר על חבילה מחול היא אמורה להמתין חודש בסניף ולא שבועיים. תבדוק שוב

בנוסף אני כבר מזמן לא ממתין לטפסים האדומים של הדואר. אני מבצע מעקב עצמאי אחר כל החבילות וכאשר חבילה מראה הגעה לאיזור אחרי יומיים שלושה מתייצב בסניף הדואר לקחת אותה לפי מספר המעקב שהמוכר מספק. בנתיים זה עובד תקין.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

מעקב משלוח="הפריט התקבל מהולנד ב 22/06/2015"

האם משמעות הדבר שהחבילה במכס ?

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם

פעם היה סטטוס "הפריט מעוכב מכס"

לאדע איך זה היום,תתקשר 171 בלי יותר מדי ציפיות ותברר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני הזמנתי לדוד שלי מיני פיסי (PIPO X7), הוא היה אותו סטאטוס במשך שבועיים וחצי-שלוש...

ואז הגיע לסניף דואר עם דרישת תשלום מע"מ.

פורסם
אין מקום לאופטימיות ואין טעם בהודעות האלו. זמן ההגעה הוא אקראי לגמרי. משלוחים מאנגליה וארה"ב מגיעים לפעמים אחרי שבוע ולפעמים אחרי 3-4. יש לי משלוחים מסין שהגיעו אחרי פחות משבועיים, וכאלו שנשלחו חודש קודם ועדיין לא הגיעו. אין באמת שיפור בעניין וגם לא צפוי - אלא להפך (מעבר למיון יום וצמצום כח אדם).

צודק,

מצד שני כשחלפים כאלו יעלו אצל היבואן בארץ רק כפול מאשר בחול, נתכונן לביאת המשיח.

פורסם

פתחתי היום פניה באתר של הדואר, בתקווה כלשהי שזה ישנה משהו.

לאחרונה אני לא מקבל חבילות שאמורות להיכנס לתיבה, שתי חבילות (ממקורות שונים)

שנשלחו לפני למעלה מ 70 יום טרם הגיעו (וכניראה גם לא יגיעו).

בנוסף, לפני כשבוע וחצי הגיעה לתיבה חבילה קטנה עם קרם (שביקשו ממני להזמין),

החבילה הייתה פתוחה לגמרי - בלי שום ספק, מישהו פתח אותה מסיבה כלשהי (היא לא קרועה, נפתחה בחתך ישר לרוחב).

התקשרתי לדוור, שאמר שהוא כבר לא עובד באזור בתקופה האחרונה ויש דוור אחר.

התקשרתי לאחראי האזור, שבהתחלה ביקש להתקשר למחרת, למחרת היה מכובה

וביום הבא אמר ש"הדוור הזה יותר טוב מהקודם" ושהוא יבדוק מולו לגבי העניין ויבקש ממנו להתקשר אלי.

כמובן שעד עכשיו אף אחד מהם לא חזר אלי.

אני לא מאשים ספציפית את הדוור, אך משהו שם מסריח בהתנהלות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו כאן קיבל לאחרונה משלוח דרך USPS שעצר בטורקיה והמשיך לישראל?

אני שולח הרבה דרך USPS First Class, אבל במשלוח האחרון שמתי לב שהסטטוס מראה כי החבילה נכנסה לטורקיה מה שאף פעם לא קרה.

זה הסטטוס האחרון:

Your item departed a transfer airport in Ataturk, Istanbul, TURKEY on July 24, 2015 at 8:45 pm. The item is currently in transit to the destination

צריך להתחיל לדאוג או שזה נתיב חדש של החברה האמריקאית?

תודה!

פורסם

סביר שנכנס ארצה ולא נסרק. יתכן שהמידע הבא יהיה הפתק האפור\ורוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...