Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושרי - מנסיון? קצת בעייתי שהמכס היא גם הרשות ה"שופטת" וגם ה"מבצעת".

אני אכן מבקש הצהרת אמת, אבל גם מזמין דברים הפטורים ממכס. מוצרים החייבים במכס אני מעדיף להזמין דרך אמאזון, שיטפלו בעניין.

:turn-l:
פורסם

מסכים שזה בעייתי, אפילו מאוד, אבל לחבר קרה מקרה כזה, הוא שלח ערעור עם צילום מסך הפייפאל וההזמנה,

שצויין שם במפורש לתת שווי מוצר אמיתי, כולל הסכום להצהרה, שהיה שווה למחיר שאכן שולם, והם שינו לו את

זה לתשלום מיסים "רגיל". נכון שטרטרו אותו ועשו לו חיים קשים, כמו כל דבר שקשור למשלוחים וחבילות, אבל לפחות

בסוף הוא לא שילם קנס של כמה מאות שקלים.

מסכים עם הגישה של מה שפטור תזמין לבד, מה שלא, תן לאחרים לטפל :-)

פורסם

אוי קרפ, לא ביקשתי הצהרה על ערך מהמוכר ומדובר בפלאפון שעלה 290$.

מה אוכל לעשות אם אקבל דרישה לתשלום קנס על הצהרה שקרית?

פורסם

בזמן האחרון לא שמעתי על מישהו שנקנס. תמתין וקווה לטוב.

בזמן האחרון הם תוקעים את החבילות עד שתתייאש ואולי לא תזמין יותר.

איך שלחו, דואר רגיל?

פורסם

ברמה הכללית,

הבעיה העיקרית (ולא היחידה) חונה בכל הקשור לדוורים (שקוצצו בחצי ו/או אינם בעלי שיקול דעת נורמלי), דבר שמנטרל לחלוטין את עמדות הקצה בסניף.

דוגמאות שלי:

1. ב-23.11 סטטוס שהחבילה הגיע לדואר המרכזי ומפאת גודלה תועבר ליחידה הקרובה לנמען. היום (30.11) שונה לאותו סטטוס אך בסופו לאיזה סניף תועבר. כמה שעות אח"כ SMS שהחבילה הגיע. הפתק, כנראה, יגיע בעוד איזה שבוע (בד"כ מחלק ביום ד' אבל לך תדע). קיצר, שבוע נתקעה אצלם, המה גם שהם מחרטטים.

2. דוג' נוספת: אצלנו יש 3 כניסות בבניין: 1, 1א,2. הדוור העצלן נכנס ל1א' לא ראה את השם שלי והשאיר למעלה (או בתיבה של אחר ששם למעלה). אם היה מסתכל, היה רואה שבפתק שהוא עצמו רשם רשום 1 ולא 1א. ואם היה נכנס ל-1, היה רואה את השם משפחה שלי בגדול על תיבת הדואר. זה בעייתי כשאין מס' מעקב ו/או הודעת SMS.

3. דוג' נוספות: חלוקה באמצע הלילה, בחיים לא ידפקו על הדלת (גם אם החבילה קטנה), כתב חרטומים על הפתק, חוסר בפרטים וכו'.

אמת סוגיית ה-SMS נחמדה, אבל הם לא שומרים במסד הנתונים בדואר, כך שיש פעמים (יותר מידי) שצריך לבקש במיוחד מהמוכר להוסיף. מעבר לכך, אם הדואר עם מעקב, אז בכל מקרה אני עוקב אחריו לבד.

זה צוואר הבקבוק הכי בעייתי לדעתי. ולעניין זה, נרשם פה שאם רואים את הדואר במרכז החלוקה אז לחכות יומיים ופשוט לבוא - הרבה פעמים תבואו סתם (ראו את הדוג' שנתתי).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
ההסתברות היא אותה הסתברות כמו בכל משלוח אחר, ולא משנה אם החליקו לך בלי מס עד כה 100 מכשירים או אחד.

לא מדוייק, אבל אין לי כח להעביר שיעור בסטטיסטיקה 101

יום טוב גם לך

פורסם

בשעה טובה קיבלתי את הטלפון.

דווקא הדואר יצא מאוד יעיל. מהרגע שהמכשיר יצא מהמכס ועוד הרגע שהמכשיר חיכה לי בסניף עבר פחות מיום וחצי.

על האריזה צויינה העלות האמיתית ששילמתי עליו, לכן נדרשתי במעמד המסירה להוסיף עוד 540 שקל מיסים (233 מס קניה + 304 מעמ).

בברכת שלא תדעו עוד מכס,

ערב טוב לכולם ותודה על התמיכה הנפשית בימים קשים אלה.

יום טוב גם לך

פורסם

אחרי הblackFriday ו cyberMonday

אני מהמר שהאשכול הולך להיות רותח בשבועות הקרובים.

אני ממתין ל13 חבילות שחלקן EMS שהוזמנו במכירות המוקדמות. מקווה לטוב אבל מאמין שלא :roll:

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מנסיון העבר, בקרוב יהיה סבבה! כשהחבילות נערמות בנתב"ג, הדואר מתגבר בעובדים זמניים - א ב ל פועל בשיטת אחרון נכנס ראשון יוצא ולכן דוקא אז, חבילות מגיעות בזמן שיא.

:turn-l:
  • תוכן חדש...