Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הסטטוס נראה שהחבילה נחתה בתל אביב ועדיין לא עברה מיון של אנשי הדואר, הגיוני?

קשה לי להאמין שהחבילה הגיעה לסניף של הדואר, במעקב דרך האתר של הדואר אפילו לא רשום שהחבילה בארץ, רשום שהפריט נשלח מארה"ב בתאריך 17/8. חוץ מזה, אני אצטרך לקחת יום חופש כדי לנסות להשיג את הדואר בטלפון.

בחודשים האחרונים המצב הפך להיות בלתי נסבל, זה פשוט לא יאומן!

פורסם

חשבתי שזה מה שכתוב באתר הדואר.

אם מה שכתוב הוא שהפריט נשלח מXXX

כלומר הפריט הגיע , נחת והוא כרגע ממתין בנתב"ג או למכס או לעובד דואר שיקח את כל השק למיון וחלוקה

סבלנות.

קח בחשבון כעת אוגוסט , יש הרבה אנשים בחופשה וקצב העבודה שבדרך כלל קצת איטי מואט עוד יותר .

גם בתקופה רגילה זה יכול להמתין בנתבג כשבועיים שלושה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה טרנד חדש של הדואר לשלוח סמס לנייד במקום פתק אדום בדואר?

שלחו לי סמס שיש חבילה שאני צריך לאסוף (לא מהסניף אלא מאיזו חנות באזור תעשייה) - בכלל לא קרוב לבית.

כשאני מחפש באתר של הדואר את מספר המעקב ששלחו לי מופיע שאין דבר כזה בכלל.

להטריח את עצמי לבדוק או להמתין לפתק? (לא רוצה שהחבילה תשלח חזרה לשולח..)

פורסם

זאת שיטה חדשה של הדואר במקום הפתק.

הSMS נשלח ברגע שהחבילה נקלטה במרכז המסירה (במקרה שלך חנות באיזור תעשייה) ואתה יכול להגיע לאסוף אותה.

פורסם

שאלה קטנה לחברים:

אחיין שלי הזמין בגדים מאסוס ועקב הגודל מיתברר שהם שלחו בEMS, אתמול עידכנו אותו מהדואר על הסכום שצריך לשלם והוחלט לשלם במזומן לשליח הדואר שמגיע לבית, כעת מה שאני לא מבין הוא שהשליח נתן לי רק את החשבונית של הדואר "שירותי עמילות מכס", אבל מה מהווה בשבילי אישור על המזומן שהוא קיבל?, הוא אמר לי שזה רק מה שיש.

בחשבונית (בלי הספח התחתון) מסומן רק "תשלום במזומן בעת מסירה" אבל אין חותמת או משהו כמו שמקבלים על שוברים לתשלום חשבונות בדואר שאכן שולמו.

תודה מראש :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חמישה מוצרים הוזמנו מסין ב02/08, קבלתי את כולם בהפרש של יומיים בשבוע האחרון של אוגוסט בין התאריכים 23-28. הקטע המוזר הוא, שעל ההודעה על החבילות צוין התאריך 12/08, 16/08, 20/08 ולתא הדואר הם שולשלו כשבוע מאוחר יותר. לפקידה לא היה הסבר לכך.

נוכח ניסיון העבר בקבלת חבילות מסין נראה כי יש שיפור בזמני המשלוח.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

לא יודע מה לעשות, הרמתי ידיים כבר.

הדוור אצלנו באיזור לא עושה את העבודה שלו, מוצרים שלי ושל חברים חוזרים לחו"ל בלי שום הודעה. בסניף מופיע שבוצעו 2 נסיונות מסירה ובפועל שום פתק לא ניתן. כבר 3 מוצרים שלי ו-3 מוצרים של חבר חזרו לחו"ל.

יש אצל מי להתלונן על הדוור או שהאוזניים ערלות בדואר?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לא ברור לי למה אתה מחכה לפתק, אם יש לך מספר מעקב , אחרי נסיון מסירה ראשון תמתין יום או יומיים ותיגש לסניף עם מספר המעקב.

הדוור לא מבצע נסיון מסירה שני.

אם אתה מסתכל במעקב של אתרים מחו"ל , זה נחמד . תבדוק מה כתוב באתר של דואר ישראל. זה מה שחשוב.

וכאשר כתוב שזה הגיע לסניף או יצא לסניף, כאמור, תמתין יום או שני ימי עסקים ותיגש לסניף לבקש את החבילה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הזמנתי חבילה מ-Buy2USA והופתעתי עד מאוד מאיכות החברה, לא כמו דואר ישראל שאתה מפחד להזמין משהו שעולה מעל עשר דולר.

עידכוני חבילה בכל שלב, מספר מעקב שאשכרה עובד, הודעות SMS עם עידכונים, מהירות אדירה (הזמנתי שבוע שעבר, החבילה כבר בדואר שליחים צריכה להגיע כל רגע).

אומנם יקר יחסית לשילוח רגיל, אבל מוכן לשלם את האקסטרה בשביל שירות כזה.

תלמדו דואר ישראל

פורסם
לא ברור לי למה אתה מחכה לפתק, אם יש לך מספר מעקב , אחרי נסיון מסירה ראשון תמתין יום או יומיים ותיגש לסניף עם מספר המעקב.

הדוור לא מבצע נסיון מסירה שני.

אם אתה מסתכל במעקב של אתרים מחו"ל , זה נחמד . תבדוק מה כתוב באתר של דואר ישראל. זה מה שחשוב.

וכאשר כתוב שזה הגיע לסניף או יצא לסניף, כאמור, תמתין יום או שני ימי עסקים ותיגש לסניף לבקש את החבילה.

ירון, הייתי מחכה לפתקים משום שהחבילות שהזמנתי לא נשלחו עם מס' מעקב (לא ביקשתי) כי עד לאותו זמן, העבודה בדואר התבצעה כהרגלה (איטית, אך לפחות קיבלתי את החבילות).

הדוור לא רק שלא מבצע נסיון מסירה שני - הוא כלל לא מבצע נסיונות מסירה! חשבתי שזה דיי היה ברור...

והנה, היום עוד 2 חברים שלי מהאיזור סיפרו לי שהחבילות שלהם לא התקבלו. אחד מהם הזמין עם מס' מעקב והצליח להציל חבילה אחת שאחרי החג היתה אמורה גם לחזור לחו"ל.

פשוט בזיון. שלחתי מייל לרשות הדואר, נראה אם יטרחו לחזור אליי בכלל.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

ביזיון - דואר ישראל לא מחובר לקבוצה בנתב"ג

חבילה שלי מארה"ב נשלחה ב 5-9 והגיעה לארץ ב 8-9

בדואר 171 לא יודעים כלום - מוסרים שבנתב"ג כניראה תקוע

USPS רשום שהחבילה בארץ

ביזיון של מדינה !

יותר משבוע שכאן לא מעבירים דואר לסניפי המיון ושבוע שעבר זה אפילו לא היה חג,

ואין למי לפנות ולא היא אפילו לא נכנסה למכס עדיין אחרת USPS היה מעדכן :(

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

בדיוק לפני שנה הזמנתי גם פריט מארה"ב שהגיע עם USPS , הוא הגיע באותה תקופה בין ראש השנה לכיפור/סוכות.

לקח לזה 3 שבועות להתעדכן מהמצב של הפריט הגיע לארץ לפריט נמצא במכס ועוד מספר ימים עד שקיבלתי אותו.

לא עזרו טלפונים , אין עם מי לדבר , כלומר עונים לך אבל זה מעניין להם את החמינדוס.

כמו זה שענה לי בדואר ואמר לי "זד^&ן בסבלנות" , וזה אגב ציטוט שלו בעודו צוחק עליי.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תוכן חדש...