Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו S60

ramatie
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נסעתי בדגם ה-t6, שהוא פחות רחוונטי לגבייך. מדובר ברכב נוח, בטוח, אוחז, עם ביצועים טובים. תיבת ההילוכים בדגם שאתה מתעניין היא כפולת מצמדים עם 6 הילוכים. המנועים פותחו יחד עם פורד. הנאה מנהיגה אין שם יותר מדיי והאבזור בדגם הבסיסי קמצני מאוד.

פורסם

אחלה רכב, הצורה החדשה מרשימה הרכב עם כל האביזרי בטיחות שיש, ישיבה נוחה התנהגות כביש טובה גם אני נוהג בוולוו אבל בקטנה יותר S40 שגם היא עם גיר כפול מצמדים וזה ממש נוח וחסכוני.

אני ממליץ לך לחפש יד 2 שלא נסע הרבה במחיר סביר לעומת מחיר היבואן

פורסם

מנהיגה בS60 כמה ימים באירופה (R-design) - מנוע וגיר רועשים ולא חלקים, רעש כביש מוגזם, ביצועים (1.6 טורבו) מאכזבים.

בקיצור, אוטו "פרמיום" עלק, שמתקשה לעמוד מול משפחתיות עממיות מהבחינות הנ"ל. אכזבה.

פורסם

רכב קטן ולא מרווח ממש לא וולבו שההינו רגילים לו בעבר.

מנוע עסוק ( מערכת הקירור כל הזמן עובדת )ולא ספורטיבי או חזק מדי אפילו הT6 לא מרגיש מנוע של 300 כ"ס כמעט, יותר לכיוון180 כ"ס.

התרסקות ערך מפחידה ושוק יד שניה שוחט במחיר ( סביר להניח שתוך ארבע שנים המחירון יהיה מגוחך וגם אז ימחר ב20 אחוז מתחת.

טיפולים וחלפים יקרים מאוד, בכלל הרכב דורש טיפול יותר מוקפד מכל רכב אחר.

כל זה מבטל את כל היתרונות.

הרכב הוא שחיטה של הכיס גם למי שמבין שרכב זה לא הנכס.

פורסם
רכב קטן ולא מרווח ממש לא וולבו שההינו רגילים לו בעבר.

מנוע עסוק ( מערכת הקירור כל הזמן עובדת )ולא ספורטיבי או חזק מדי אפילו הT6 לא מרגיש מנוע של 300 כ"ס כמעט, יותר לכיוון180 כ"ס.

התרסקות ערך מפחידה ושוק יד שניה שוחט במחיר ( סביר להניח שתוך ארבע שנים המחירון יהיה מגוחך וגם אז ימחר ב20 אחוז מתחת.

טיפולים וחלפים יקרים מאוד,.

סייג לחוכמה, שתיקה. נסעת ברכב? ה-t6 חזקה מאוד והביצועים שלה יותר טובים מאימפרזה טורבו. לגביי השוק, אתה צודק, לגביי טיפולים ואחזקה, זה ממש לא שונה מאודי, מרצדס וב.מ.וו.

פורסם

הדיעות פה חלוקות, אוסיף משלי:

תלוי דגם, הT4 לא מרשים מבחינת ביצועים, למרות המראה כמובן זהה.

הרכב פחות מרווח ממה שנראה מבחוץ.

אבזור מעליב ברמה הבסיסית.פשוט בושה.

לא ברור לי לאיזה s40 יש כפול מצמדים? דיזל?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מבחינה כלכלית לקנות רכב חדש ממותג פרימיום זה "אסון", בוולבו הוא לעיתים מעט גרוע יותר.

יצא לי לנהוג הרבה בראשונות שהגיעו ארצה (2.0T) עם 203 כ"ס, רכב נהדר!

בגירסת T4 לא נהגתי, אבל דיברתי עם כמה שנהגו (אחד מהם שקל להחליף את הE200 שלו לS80 T4) והיו מרוצים ומופתעים לטובה מהביצועים.

מבחינת מתלים הוא טיפה קשיח, מבחינת מושבים הוא תענוג!

מרווח מאחור טוב לשני מבוגרים, מעבר לכך מעט צפוף, בגאז' קטן ובלי גלגל ספייר(אבל יש גירסת סטיישן!).

הגיר הרובוטי עובד באמת טוב, פרט לתמרוני חניה שם הוא מנדנד לעיתים.

עיצוב חיצוני זה כבר עניין של טעם, אך אני מאמין שהרוב יסכימו איתי שהיא יפה יותר ממתחרותיה הגרמניות.

אני מאו אוהב את עיצוב הפנים והנדסת האנוש בוולבו, העיצוב פשוט, החומרים איכותיים והתפעול קל (שבמכוניות היוקרה בנות ימינו קלות תפעול היא לא תמיד טריוויאלית).

בנהיגה נלהבת בכבישים מתפתלים, האחיזה מעולה, התנהגות נייטרלית, ההגה - המשקל נכון מהתקשורת לא התלהבתי, אך לא התאכזבתי, הבלמים יודעים לעבוד קשה וטוב ובקרות האלקטרוניות לא ממהרות להיכנס לעבודה, אך מצב הטיפטרוניק היה מעט סרבן להוריד הילוכים לעיתים. בקיצור היא יודעת לתגמל גם נהג נלהב.

יש אפשרות למערכות בטיחות סופר מתקדמות (בדגם היקר), אבל לפחות כל המע' מגיעות עם הסיטי סייפטי למניעת ומזור נזקים בתאונות חזית-אחור במהירויות עירוניות.

אם נדלקת על הרכב, לך תעשה סיבוב, אפילו תרחרח קצת במשומשות בנות שנה-שנתיים, מצא חן בעיניך - תקנה, התאכזבת - לך למתחרים.

נ.ב.

לא יודע אם רלוונטי או לא, אבל גירסת הT6 היא פסיכית (לאיש מן היישוב), מהנהיגה עליה בכביש חשוך ומפותל זכור לי בעיקר שניסיתי לשמור על הקצב שלה. היא הייתה כמו רכבת ממש מהירה.

פורסם

אתם שוכחים רק דבר אחד: המחיר. נכון להיום נמכרת ה- S60 T4 חדשה מהיבואן ב-180 אלף שקל בלבד. במחיר הזה עם פער של 40 אלף שקל מהמתחרות הבסיסיות, מדובר בתמורה מצוינת לכסף. אז נכון שהאבזור קצת מאכזב, אולם אל תשכחו שהיא כוללת גם מערכת בלימה אוטומטית שחשובה לא פחות מאיזה גג נפתח או משהו דומה.

כאחד שנהג עליה מספר ימים, אין ספק שהיא דרגה אחת למעלה ממכוניות מנהלים טיפוסיות, והמחיר בו היא מוצעת כיום, מצמצם משמעותית את ירידת הערך העתידית לעומת דגם מתחרה.

אני לא הייתי חושב פעמיים.

ששי כהן

wheel

פורסם
ל-s40 מנוע 2.0 שנמכרה בשנת 2010. אני דווקא חושב שה-s60 הוא רכב מצוין. לדעתי, העיצוב שלה יפייפה.

מסכים איתך שהסיבה היחידה לרכוש את הרכב זה העיצוב.

T6 לא מטוס ולא ספורטיבי וכן נסעתי עליו לא מעט אבל בS80 עםהגיר 4 הילוכים הגרוע והעדין.

פורסם
מסכים איתך שהסיבה היחידה לרכוש את הרכב זה העיצוב.

T6 לא מטוס ולא ספורטיבי וכן נסעתי עליו לא מעט אבל בS80 עםהגיר 4 הילוכים הגרוע והעדין.

נסעת ב-s80 ולא ב-s60t6. ממליץ לך לקרוא מבחני דרכים שבוצעו לדגם הנ״ל בארץ ובחו״ל. הביצועים שלו מצוינים. נכון שהוא פחות ספורטיבי מה-bmw.

• תוכן חדש...