Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה ה-208GTI זולה?

Dj Shai
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר בינה לבין הגולף GTI. היא מתחרה בפולו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

160K זה זול? העיקר יש מחאה חברתית...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין בה פאק.

אולי עניין של טעם.

מנהיגה בה, הופתעתי לטובה.

מנוע טוב והתנהגות כביש מאוזנת ולא רעה בכלל.

מגיעה עם אבזור וגימור מכובד בהחלט.

יש קצת נטייה להצטעצעות בעיצוב הפנימי. אבל זה עניין של טעם ונראה כמותאם לאוכלוסיה צעירה. בהחלט לגיטימי בעיני.

ממש לא הייתי פוסל אותה. מכונית ראויה ומהנה בהחלט.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם זה זול - אתה מוזמן לרכוש.

זה לא זול. לו היתה ״זולה״ נניח ב20k, אני מניח שהיו לה יותר רוכשים.

להשוות אותה למשפחתית - מה זה רלבנטי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אופי ההשוואה מבחינת מחיר למכונית משפחתית אינו רלוונטי כלל.

צריך להסתכל על כל מקרה לגופו, למשל:

אדם צעיר בלי ילדים או לחלופין אדם מבוגר או לחלופין מי שיכול להרשות לעצמו רכב זה כרכב שני בבית יכול לראות בפיז'ו תמורה למחיר.

אדם עם משפחה ורצון להשקיע סכום זהה יעדיף משפחתית או מנהלים שתתן לו תמורה יותר טובה למחיר.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה בתג מחיר שלה?

160K נשמע הגיוני לרכב מהסוג הזה.

למה כמה עולה פולו GTI? כמה עולה קורסה OPC? כמה עולה אבארט פונטו? כמה עולה קליאו?

(כן הקליאו עולה יותר, כי הם גם עשו את השטות הזו של לא לשים גיר ידני ולא לשים אופציה של 3 דלתות).

קיצר לגיטימי.

quit bitching.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

מסכים עם קודמי, מחיר דומה לשאר המתחרות בקטגוריה פרט לקליאו (אני דווקא רוצה את הקליאו, עכשיו נשאר להשיג את הכסף)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...