Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים צריך את עזרתכם

1. מה לגבי השחרת סאנרוף? השמש יוקדת לי על המוח אבל אני דיי אוהב את האור שהסאנרוף נותן. אפשר להשחיר אותו רק כדי שהקרניים לא יטגנו לי את הראש או שזה מיותר?

2. מה דעתכם על השחרת חלונות שמגיעה מהחברה? אם אני רוצה להשחיר עוד? האוטו מגיע עם השחרה של 15 אחוז נראה לי.

• תגובות 1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בדר"כ סאן רוף מגיע עם מדף כפול שחוסם את האור . באופן כללי החלון הזה כל כך מיותר בארצנו ורק תורם לעליית החום ברכב חונה.

לדעתי אף טסטר לא יכשיל אותך בגלל סאן רוף. קח צבע טמבור ותצבע. הפתרון הכי יעיל שראיתי זה מתקן סולארי מניע מאוורר וצינורית החוצה שפשוט שואב אויר מהאוטו החוצה. ככה שתגיע לאוטו הוא יהיה רק ב 40 מעלות

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
חברים צריך את עזרתכם

1. מה לגבי השחרת סאנרוף? השמש יוקדת לי על המוח אבל אני דיי אוהב את האור שהסאנרוף נותן. אפשר להשחיר אותו רק כדי שהקרניים לא יטגנו לי את הראש או שזה מיותר?

2. מה דעתכם על השחרת חלונות שמגיעה מהחברה? אם אני רוצה להשחיר עוד? האוטו מגיע עם השחרה של 15 אחוז נראה לי.

עד כמה שזכור לי בחוקים לא מוזכר סאנרוף, בכל אופן אין כל סיבה שיסתכלו עלזה ובמיוחד יכשילו טסט.

פורסם
אבל פה בדיוק הבעיה!

שישנם חומרים שלא באמת עושים את העבודה.

אתה מוזמן לקרוא לגבי ציפויים של חניתה, של LLUMAR, של 3M! הם עוברים בדיקות והם אכן מסננים קרינה ומורידים את הטמפרוטרה.

LLUMAR , יש עליו הרבה ביקורות וסרטונים ביוטיוב.

בשוק ישנם הרבה חומרים פשוטים וזולים שלא עושים שום עבודה.

החכמה היא לצפות רכבים בחומרים הכי איכותיים שקיימים מאמריקה לישראל ואז להשוות עם טמפרטורה\מכשיר מיוחד.

אתה צריך להבין שאין דבר כזה להעלים קרינה.

חומר שמסנן קרינה = חומר שסופג אותו = חומר שמתחמם. יש חוק שימור אנרגיה, אין מה להתווכח איתו.

על כל פנים, קרינת UV מסוננת מראש, בגלל זה הסינון של הציפוי לא משנה.

כל השאר - חלק נכנסים לרכב, חלק נספגים בחומר ומחממים אותו, החלון בתורו מחמם את הרכב.

הפתרון היחיד שבאמת ימנע מהרכב להתחמם זה למנוע ממנו לספוג את האור מלכתחילה. איך? יש מגני שמש בוואקום חצי שקופים שהצד החיצוני שלהם לבן או כסוף, ויש כמובן וילונות כמו לחלון הקדמי שמתפקדים כמו מראה. אם הרכב כסוף מטאלי זה ללא ספק מוסיף גם כן.

פורסם
בדר"כ סאן רוף מגיע עם מדף כפול שחוסם את האור . באופן כללי החלון הזה כל כך מיותר בארצנו ורק תורם לעליית החום ברכב חונה.

לדעתי אף טסטר לא יכשיל אותך בגלל סאן רוף. קח צבע טמבור ותצבע. הפתרון הכי יעיל שראיתי זה מתקן סולארי מניע מאוורר וצינורית החוצה שפשוט שואב אויר מהאוטו החוצה. ככה שתגיע לאוטו הוא יהיה רק ב 40 מעלות

בכללי האוטו שלי בקיץ לוהט.. הוא גם ככה שחור. החלונות השחורים מאחורה עושים עבודה טובה יחסית למרות שהחלונות אצלי ממש קטנים מאחורה.

נראה לי שאני פשוט אקבע תור בצל פוינט ואקבל את כל התשובות ממומחה בנושא.

תודה

פורסם

היי לכולם,

האם למישהו יש תשובה סופית אם אפשרי לפי חוק לשים חלונות שחורים ואם כן אז כמה % מקדימה ומאחורה..

תודה רבה.

פורסם

מה הבעיה ?

חלונות אחוריים נוסעים מותר מה שבא לך.

חלון אחורי גדול מושחר , משטרה לא אוכפת את זה כי יצאה הנחיה לפני כמה שנים , אך משום מה במכוני הרישוי החוק שונה והם יכולים להכשיל אותך.

חלונות קדמיים של נהג ונוסע ושמשה קדמית גדולה , ברור שאסור מכל הבחינות.

היום אנשים שמים ציפוי נאנו שקוף לקדימה, אבל זה עדיין ציפוי ואפשר להוריד מהכביש על זה.

אם אתה גר במקום שטסטים לא יעשו לך בעיות על החלון האחורי אז הייתי משחיר אותו ואת החלונות נוסעים הכי כהה :).

פורסם
מה הבעיה ?

חלונות אחוריים נוסעים מותר מה שבא לך.

חלון אחורי גדול מושחר , משטרה לא אוכפת את זה כי יצאה הנחיה לפני כמה שנים , אך משום מה במכוני הרישוי החוק שונה והם יכולים להכשיל אותך.

חלונות קדמיים של נהג ונוסע ושמשה קדמית גדולה , ברור שאסור מכל הבחינות.

היום אנשים שמים ציפוי נאנו שקוף לקדימה, אבל זה עדיין ציפוי ואפשר להוריד מהכביש על זה.

אם אתה גר במקום שטסטים לא יעשו לך בעיות על החלון האחורי אז הייתי משחיר אותו ואת החלונות נוסעים הכי כהה :).

תודה על תגובתך,

אני מעוניין בעקרון להשחיר רק מקדימה חלונות נוסע ונהג, וגם מאחורי רק נוסעים.

אז זאת אומרת שמקדימה אני יכול עד % מסויים?

ומאחורה יכולה לגמרי שחור?

פורסם

לא הבנת. חלונות קדמיים של הנהג וה נוסע לידו והשמשה הגדולה הקדמית אסורים בהחלט. לא אמור לעבור טסט וגם משטרות אוכפות. חלונות נוסעים אחוריים חוקיים לגמרי ועוברים טסט ואין בעיה עם שום שוטר או חוק.החלון האחורי הגדול גם אותו משטרה בדרך כלל לא אוכפת כי החוק מאפשר אבל משרד התחבורה לא ולכן הרבה נכשלים בטסט. אין אחוזים או כן, באמריקה זה ככה פה לא.

פורסם

שלום לכולם.

האם זה נכון שמבחינת טסט פשוט מורידים תחלונות הקדמיים למעטה ונגמר הסיפור ?

מבחינה חוקית משטרה עוקפים תעיניין? מה הקנס ?

אני רוצה להשחיר 50 אחוז חלונות קדמיים.

תודה לעונים.

פורסם

חכם וחצי. זה שזה לא חוקי, זה כי זה מדינת ישראל.

באמריקה יש מדינות שמאפשרות כל הרכב השחרה, כולל שמשה הקדמית אך מוגבל לאחוזים למיטב ידיעתי.

בכל מקרה, אתה יכול לקבל על זה הורדה מהכביש וטסט כמובן לא צריך לעבור אפילו לא בצחוק.

אם הייתי עושה את זה אם זה היה חוקי?הייתי עושה 100 אחוז כהות... לא שווה את הסיכון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?497760-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%94%D7%99%D7%9D

פורסם

במקום בו אני נוהג לעשות טסטים, ביקשו שארים את החלונות הקדמיים כאשר ראו שהחלונות מאחור מושחרים...

פורסם
בארצות הברית כל אחד יכול להכנס לחנות ולצאת עם אקדח, זה עדיין לא הופך את זה לחכם.

מה בדיוק חכם בלהשחיר את החלונות?

כל עוד לא מדובר על מדבקה תוצרת סין או טייוואן אלא חברות איכותיות תוצרת אמריקה, אתה תרגיש הבדל גדול בקיץ הישראלי.

ככל שהחומר איכותי יותר כך גם רואים טוב יותר מבפנים.

אני לא עושה את זה מכיוון שאני יודע בוודאות שזה לא חוקי בכלל בשום מצב. השחרתי חלון אחורי ולקחתי סיכון של טסט אבל איתו יש הרבה פחות בעיות.

יש ציפויים שקופים נאנו קרמי שגם הם לא חוקיים כי שוב, קדימה זה OUT..

מה שאני בא להגיד זה שאם היה חוקי והיית נכנס לרכב עם חלונות כהים בכל הרכב בשיא החום באוגוסט אני חושב שהיית מבין למה זה חכם (עם כל "הסיכונים").

• תוכן חדש...