Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפחד מקניית פולקסווגן [נקנתה I800]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לאחרונה אני מחפש רכב עבור העסק התיירותי של ההורים,הלב והמוח אומרים יונדאי I800 אוטומטית אבל הרכב מאוד נדיר וחדש עולה הרבה מידי.

אפשרות ב' היא פולקסווגן טראנספורטר,הרכב מתאים לנו מבחינת התנאים: יש אוטומטיות בשפע,מחיר שמתאים לנו ורובן די שמורות עם קילומטרים מועטים כי הן שירתו נכים.

הבעיה היא שיש לי פחד מכל מה שקשור לפולקסווגן,מקריאה בפורום אני רואה שהשירות של צ'מפיון על הפנים,גיר הDSG 7 הילוכים זוכה לביקורות רעות והאחזקה יקרה בגלל המוסכים היקרים.

מה אתם אומרים? אני סתם מפחד או שלא להתקרב?

חשוב לי לציין שאסור,פשוט אסור שהרכב יגרום לתקלות כיוון שההשלכות הן הפסד ימי עבודה וביקורת רעה של הלקוח.

אשמח לייעוץ.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רגע, זה רכב שהמטרה שלו, שאחד מההורים שלך ינהג בו, ויסיע קבוצת מטיילים?

למה לא ידנית? (מנוע דיזל עם ביקורות טובות, גיר ידני לא עושה בעיות, שילוב מנצח לא?)

לגבי הDSG6, (בטראנספורטר יש רק DSG6 עד כמה שאני יודע), עליו יש פחות תלונות.

אני באופן אישי ראיתי רכבים, ביניהם רכבי עבודה (מוניות\ניידות משטרה), שנוסעות יפה מאוד, ואני מדבר על כאלה שעברו 200KKM מינימום! (עליתי על אחת עם 300KKM שנסעה חלק, רובם אוקטביות כאמור, לא יצא לי ליסוע עדיין על טרנספורטר אוטומט!).

כמה ק"מ הרכב צפוי לעבור בשנה?

פורסם

לצערי אבא שלי אשר יעבוד רוב הזמן על הרכב לא יכול לתפעל קלאץ׳ בגלל בעיות ברגל שמאל.

אנחנו חברה של תיירות ורוב העבודה שלנו מתבצעת ע״י אוטובוסים גדולים,לאחרונה עלה הצורך ברכב 8+1 כיוון שיש גם מקרים של כמות קטנה של אנשים (בגלל המצב הביטחוני בארץ).

הרכב צפוי לעבור כ 50 אלף בשנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם טרנספורטר DSG7.

הכי כדאי להתייעץ עם נהגי מוניות שירות. הם מבלים ברכבים האלה המון שעות ביום ונוהגים בתנאי מאמץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלי בממלון אני רואה המון רכבי "אשכול" כאלה. יש גם מרצדס ואריו שגם הם חזקים וטובים ומפוצים. את ה-I800 לא ראיתי הרבה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מי לא רואה טרנספורטר? בוא לבאר שבע. יו קנו, מדינת ישראל לא נגמרת בקו תל אביב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מי לא רואה טרנספורטר? בוא לבאר שבע. יו קנו, מדינת ישראל לא נגמרת בקו תל אביב.

איתמר

הייתי מותח חוט דק בין מחירי הביטוח של vag לעובדה שיש טרנספורטרים בב"ש,אבל אוותר..8)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתם יכולים להתחדש בטרנספורטר בראש שקט, בתנאי שיש לה DSG 6 הילוכים ולא 7. אמינות מאוד, נהגי מוניות נוסעים איתן מאות אלפי קילומטרים. אני גם מכיר "אישית" טרנספורטר שכזאת עם מעל 150,000 ק"מ שעובדת ללא דופי.

בעקרון, DSG 6 = אחלה. DSG 7 = בררה.

פורסם

הבנתי לשקול 6 הילוכים.

מה לגבי טיפולים? איך המחירים של צ'מפיון?

פורסם
תחשוב למה אתה רואה הרבה מרצדס ספרינטר,וכמעט לא רואה טרנספורטר,בתחום ההסעות.

הטרנספורטר לא מתחרה בספרינטר, אלו קטגוריות שונות. הספרינטר הוא אח תאום לקראפטר של פולקסווגן כפי שטויוטה אייגו לסיטרואן C1, כך שזה רק עניין של שיווק מוצלח יותר של מחלקת המסחריות/מוניות של מרצדס.

פורסם

כאחד שמקפיד לטפל במקומות רשמיים וחלקים מקוריים, הייתי די חושש לקנות רכב עם יבואן כמו צמפיון, יותר מדי סיפורים על היחס והשירות, שלא לדבר על החלקים.

רכישה טובה לא צריכה להיות רק במעמד הקניה אלא בעיקר בשירות שמגיע לאחר מכן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אין בעיה עם השירות במוסכים המורשים של צ'מפיון ואין בעיה עם מחירי החלקים שלהם - כי מטפלים אצל רון. ולא בגלל הכסף, אלא הרמה המקצועית. הוא גם מי שהייתי לוקח אליו את הרכב בשביל שיחווה דעה לפני קניה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אין בעיה עם השירות במוסכים המורשים של צ'מפיון ואין בעיה עם מחירי החלקים שלהם - כי מטפלים אצל רון. ולא בגלל הכסף, אלא הרמה המקצועית. הוא גם מי שהייתי לוקח אליו את הרכב בשביל שיחווה דעה לפני קניה.

ברור לי שאם אני אלך על הטרנספורטר אז אני אסע אליו לבדיקה.

אבל לטיפולים קצת רחוק לי מטבריה,הייתי מעדיף לנסוע לנצרת עלית או חיפה כי זה קרוב יותר.

בכל מקרה אני צריך לשכנע את אבא שלי שהרכב הזה (וצ'מפיון) זה לא סוף העולם כי הוא לא מוכן להיכנס לזה.

גם לפי בירור קצר הבנתי שהטרנספורטר מגיע עם DSG 7 עם 140 כ''ס,לעומת זאת יש את הקארוול שהוא הגרסה "היוקרתית" של הטראנספורטר המגיע עם DSG 6 180 כ''ס. הבעיה שהקארוול קצת נדיר ורובם יוצאי אשכול אז יש להם קילומטראז' גבוהה,גם המחיר שלהם גבוהה משמעותית.

• תוכן חדש...