Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך התשתית של בזק? (אינטרנט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות :-o

הסיפור הוא כזה.

יש לי בדירה קו של הוט. לפני כשלושה שבועות פתאום אין קו משש-שבע בערב עד בערך שמונה-תשע בבוקר. מתקשר להוט, קובעים לי טכנאי לשבוע אחרי (התעצבנות ראשונה).

עבר שבוע, הגיע טכנאי, החליף מודם ואמר שכנראה זו בעיה איזורית. הרי חצי מהזמן יש לי קו כמו שצריך...

לאחר ביקור הטכנאי, התקלה חוזרת כהרגלה (התעצבנות שניה).

מתקשר שוב להוט, הם קובעים לי טכנאי "בכיר" ליום ראשון בשבוע שאחרי (התעצבנות שלישית).

ביום חמישי של השבוע השני מתקשרים אלי ואומרים שמצאו את התקלה ולכן מבטלים את הטכנאי.

שמח לבב הגעתי הבייתה ולמודם-בלי-קו. זהו מודם עצוב מאוד שהוט כנראה לא אוהבים.

הגיע יום ראשון של השבוע השלישי ואני מתקשר שוב להוט. הנציג הראשון מסכים איתי שאכן יש תקלה (והשמיים כחולים! הפתעה) ומעביר אותי לנציג שני לקבוע ביקור של טכנאי.

מחכה ומחכה ואין תשובה. אחרי כ-30 דקות על הקו התעצבנתי בפעם האחרונה וניתקתי.

עכשיו לשאלת הטופיק - איך בזק? עד לאחרונה לא הייתה אפשרות ל-ADSL בקיבוץ אז אנשים "נתקעו" עם הוט.

לא אהבתי כל-כך את המחירים שעולים אחרי שנה ל-110 לחודש או בולשיט כזה או אחר בעוד להוט אני משלם קבוע 70 ש"ח ל-15 מגה בסיסי.

תודה מראש :-)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

כמעט ואין תקלות ואם יש

שולחים טכנאי ממש מהר

בעסקים זה באותו יום .

בכל אופן אני איתם עוד מהניסוי של DSLA ומלבד שיחות 1 לשנה לעדכון חבילה ,0 תקלות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני התעצבנתי על הוט לפני בערך 9 שנים. עברתי ל-ADSL במהירות 750 קס"ש והתקדמתי בהדרגה, כיום יש לי 15 מס"ש (אי אפשר יותר, יש ריב בין בזק לעירית חיפה על התקנת תיבות חיבורים ל-VDSL). סה"כ השירות טוב. לפני מספר שנים היו לי בעיות של ניתוקים, המוקדן בדק את הקו והוריד לי את המהירות למשך יומיים-שלושה עד שטכנאי הגיע לתיבת החיבורים הקרובה לביתי ותיקן את התקלה.

לפני כשבועיים עברתי דירה. הקו הועבר בלחיצת כפתור (הודעתי על המעבר מספר ימים מראש, ביום המעבר בשעות הבוקר כבר היה לי קו בדיקה החדשה). קו האינטרנט חובר למחרת (נאלצתי לפנות טלפונית, מדובר כנראה בבעיה מוכרת למוקדנים). כעבור מספר שעות הקו "מת", זה היה ביום רביעי ביו ראשון (כעבור 3 ימים) הגיע טכנאי וסידר את התקלה (נתק בחוטים שנגרם על ידי טכנאי של "יס" באותו ארון תקשורת בדירה). קו נוסף - ללא DSL - הותקן על ידי טכנאי יום לאחר מעבר הדירה.

מבחינת מחיר - בזק קשוחים מאד, אבל ניתן לרכוש חבילות שכוללות גם דקות במחיר די סביר.

הדבר היחיד שחשוב לברר הוא מה המהירות המכסימלית שאתה יכול לקבל בביתך, כיון שלפעמים נציגי מכירות או שירות ינסו למכור לך מהירות מעבר למה שבזק יכולה לספק בופן יציב בביתך. לזכות אותו טכנאי תיקונים יאמר שהוא הזהיר אותי לא להתפתות למהירויות שאינן נתמכות כראוי, כלומר יש גם אנשים הגונים במערכת.

בונוס נוסף של נטישת "הוט" היה המעבר ל"יס" - שנותנים כנראה תכנים יותר טובים, ועד לאחרונה גם האיכות התמונה שלהם היתה עדיפה. איני יכול להשוות כעת בעידן ה-HD, התמונה ב"יס" מעולה אבל לא ראיתי שידורים של "הוט" על טלויזיה דומה לצורך השוואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נשמע טוב,

יש לנו רק קו אינטרנט של הוט, אין טלויזיה כלל - רק לאימי בדירה השכנה יש - היא עם יס ומאוד מרוצה (אנחנו איתם מאז שידורי הניסיון שלהם).

נראה לי שאתקשר לבזק עכשיו...

תודה :)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הבדל של שמיים וארץ

הקו הוא קו יציב ללא תקלות,

זמן המתנה לתמיכה הטכנית ולתמיכת רשתות סביר בהחלט ומקלים מענה מקצועי.

הציוד קצה (מודם ואו מודם משלוב ראוטר ) טוב יותר מההוטבוקס

והכי חשוב אין נפילות של הקו.

אבל וזה אבל אחד גדול

המחירים בבזק פשוט אסטרונומיים וכל שנה שנגמר המבצע הם מעלים את המחיר או שאתה נאלץ לשדרג את המהירות גם בתוספת תשלום.

לאיים בניתוק לא משפיע עליהם

נכון להיות נתקלתי באנשים שמשלים 100 ש"ח עבור 5 מגה ופשוט בזק לא מוכנה להתפשר

(גילוי הייתי עובד חברות תקשורות וביצעתי אינספור שיחות ועידה מול בזק להוזלת מחירים)

פורסם

15 mega בחבילה משולבת בזק ובזק בינ"ל = 100 ש"ח. לא כולל חבילת טלפון קווי (אין לי צורך בו)

טכנאי הגיע וחיבר אותי בפחות משעתיים אחרי שסגרתי את המחיר (נציג המכירות לא האמין שהצלחתי לקבל טכנאי באותו היום).

שירות מעולה, אינטרנט יציב וחזק.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

עדכון מהיום אחה"צ...15 מגה יעלה לי 90 ש"ח נכון לעכשיו (כולל הספק - 012 שהיום עולה לי 25 ש"ח ל-12 מגה).

התקנה בשלישי הבא. צריך להגיד משהו להוט חוץ מזה שאני מתנתק והם מוזמנים לקחת את המודם?

פורסם

חות מלעדכן את הוט טלפונית הייתי ממליץ בחום לשלוח להן מכתב דרך האתר הבא:

https://netek.co.il/

על פי חוק הגנת הצרכן החברה מחוייבת לנתק אותך תוך 3 ימי עסקים מהרגע שאתה מודיע על ניתוק מה שלא קורה בפועל.

המכתב שנשלח באמצעות האתר הנ"ל מנוסח משפטית ובמידת הצורך הינך יכול להגיש תביעה על נזקים שנגרמו לך.

ממליץ בחום לא לזלזל בכח, לא חסרים סיפורים על חברות שלא מנתקות לקוחות וממשיכות לגבות כסף

פורסם

בחירה נכונה,

לאחר החתונה התחברנו להוט כי אישתי מאוד רצתה והייתה רגילה, אוטומטית גם קיבלנו תשתית 12 מגה,

ספק כבר יש לי (קוויק לינקס) כבר תקופה ארוכה ומאוד מרוצה לכן לא ציפיתי לתקלות מסויימות.

3 ימים לאחר שהתחברנו כבר התחלתי במסע השכנועים על אשתי לעזוב את הוט, זה הצליח לבסוף - היום אני גם עם יס וגם עם ADSL

אני הייתי מרוצה, עזבתי לתקופת ניסיון כושלת וחזרתי למקום אותו אני מכיר וממנו מרוצה

שיהיה בהצלחה

Confidence In Motion

פורסם

גילוי נאות ,עבדתי גם בפרטי בבזק וגם בעסקי. בזק מרשה לעצמה לקחת מחירים גבוהים כי המוטו הוא שעל איכות משלמים. חייב להיות הגון ולומר שבפרטי משתדלים לעשות כמה שיותר בשביל הלקוחות כדי לספק שירות איכותי. בעסקי מחוייבים. (יש לקוחות שמכניסים כמה מיליונים כל חודש לבזק - כמובן עסקיים) . הייתי תקופה בהוט ,התחיל טוב ואז השתבש. אני בבזק כבר 5 שנים עוד מעט. לא הייתה לי שום תקלה מאז. שורה תחתונה ? אני מכיר גם לקוחות של הוט שהיו בבזק וסבלו ובהוט מצאו מזור לנפשם. זה קיצוני לפה ולפה. בגדול זה פשוט - אם התשתית נורמלית אתה תהנה מאינטרנט רציף . אם לא, לא נעים. וזה תופס גם לבזק וגם להוט.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

היה לי אינטרנט של בזק לדעתי באיזור 15 שנה + הכל היה פיקס.

אז הגיע המבצע של הטריפל, גם ככה יש טלוויזה של הוט - אמרנו יאללה, ננסה.

בבזק היה לנו 20 מגה. בהוט 30. האינטנרט הרגיש איטי יותר -נו שווין. לא נורא.

ואז התחילו התקלות. לדבר ללמפה. לטענת הנציגה זה טוב לעשות ריסטרט לראוטר כל כמה שעות - ככה זה אמור להיות.

(בבזק זה היה קורה פעם בכמה חודשים).

הטלפון לא עבד טוב, לא קיבלנו פקסים.

הזמנו טכנאי - לא הגיע. הזמנו שוב, התקשרו לבטל בטענה שמדובר בתקלה איזורית. פעם שלישית אחרי ש"התקלה" נפתרה - הזמנו שוב טכנאי - לא הגיע. שהתקשרנו לבדוק למה - אמרו שאנחנו ביטלנו אותו.

לאורך כל הדרך שירות מזלזל ומגעיל.

בזק יקר יותר - אבל זה עובד.

פורסם
היה לי אינטרנט של בזק לדעתי באיזור 15 שנה + הכל היה פיקס.

אז הגיע המבצע של הטריפל, גם ככה יש טלוויזה של הוט - אמרנו יאללה, ננסה.

בבזק היה לנו 20 מגה. בהוט 30. האינטנרט הרגיש איטי יותר -נו שווין. לא נורא.

ואז התחילו התקלות. לדבר ללמפה. לטענת הנציגה זה טוב לעשות ריסטרט לראוטר כל כמה שעות - ככה זה אמור להיות. פעם הבאה שאתה מקבל כזאת תשובה ,תבקש באותו רגע את המנהל שלו. מה זאת הבדיחה הזאת ?

(בבזק זה היה קורה פעם בכמה חודשים). סוד ככה ביננו , כל ציוד שאתה מקבל בחינם - כנראה שהוא סיני שעלה 10 אג' למי שסיפק לך אותו. לצורך ההשוואה יש לי נתב של TP-LINK שעלה לי 100 שקלים , הוא באותו מצב טפו טפו כבר 5 שנים ומעולם לא ביצעתי לו ריסט. 8)

הטלפון לא עבד טוב, לא קיבלנו פקסים.

הזמנו טכנאי - לא הגיע. הזמנו שוב, התקשרו לבטל בטענה שמדובר בתקלה איזורית. פעם שלישית אחרי ש"התקלה" נפתרה - הזמנו שוב טכנאי - לא הגיע. שהתקשרנו לבדוק למה - אמרו שאנחנו ביטלנו אותו.

לאורך כל הדרך שירות מזלזל ומגעיל.

בזק יקר יותר - אבל זה עובד.

כמו שאמרתי , שירות יותר איכותי עולה כסף.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

התשתית של בזק מעולה והשירות גם. כמו שאמרו: ברגע שיש תקלה הם מטפלים באופן מהיר ואופרטיבי.

אני לקוח שלהם הרבה מאוד שנים ומתכוון להמשיך איתם.

המחירים מאוד סבירים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטער להגיד לכם, אבל בזק לא מציעה שום שירות איכותי יותר, היא נותנת אתה מה שהיא צריכה לתת.

הבעיה היא שהוט לא נותנת את מה שהיא צריכה לתת וזה ההבדל הגדול.

זה כמו שהורגלנו לקבל שירות גרוע וכשמקבלים שירות תקין אנחנו מפארים אותו כאילו קיבלנו שירות VIP.

אז לסיכום, בזק נותנים את מה שהם צריכים לתת, ובגלל שהם יודעים שהמתחרים שלהם פחות טובים, הם מרשים לעצמם לנפח את המחיר כי הם יודעים שללקוח אין ברירה אחרת. במילים אחרות בזק הם מונופול בתחום הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מצטער להגיד לכם, אבל בזק לא מציעה שום שירות איכותי יותר, היא נותנת אתה מה שהיא צריכה לתת.

הבעיה היא שהוט לא נותנת את מה שהיא צריכה לתת וזה ההבדל הגדול.

זה כמו שהורגלנו לקבל שירות גרוע וכשמקבלים שירות תקין אנחנו מפארים אותו כאילו קיבלנו שירות VIP.

אז לסיכום, בזק נותנים את מה שהם צריכים לתת, ובגלל שהם יודעים שהמתחרים שלהם פחות טובים, הם מרשים לעצמם לנפח את המחיר כי הם יודעים שללקוח אין ברירה אחרת. במילים אחרות בזק הם מונופול בתחום הזה.

מונופול זה כשאין לך אלטרנטיבה. יש לך את הוט. זה שהיא בוחרת לתת לך לשלם על האינטרנט בזול ולסבול מתקלות זה בעיה שלה.

בזק תמיד היו יקרים עוד מהימים של הניסוי ADSL. אין מתנות חינם . עוד מעט תכנס חברת החשמל למשחק .

• תוכן חדש...