Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיפגש פיאט הגדול בישראל! 9.8.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בתאריך 9.8.2013 מועדון פיאט ישראל ייערוך מיפגש פיאט בתקווה שיהיה המיפגש הכי גדול שהיה אי פעם בארץ של רכבים תוצרת פיאט! במסגרת המיפגש תיערך גם השקה של פיאט ריטמו 1983.

אני קורא לכל בעלי רכבים תוצרת פיאט\ביאנקי\לאנציה מכל שנה וסוג להגיע למיפגש.

כמובן שכולם מוזמנים להגיע גם כם רכבים אחרים מכל סוג.

המיפגש ייערך ביום שישי 9.8.2013 בחניון , ברחוב יוחנן הסנדלר , הרצליה פיתוח, בשעה 16:00

פרטים נוספים באתר מועדון פיאט www.fiatclub.co.il

נשמח לראותכם!

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים!

המיפגש הגדול יתקיים השבוע !

אני קורא לכל בעלי הפיאט שנמצאים פה להגיע עם הפיאט שלהם מכל שנה ומכל סוג!!!

כמובן שכולם מוזמנים להגיע עם רכבים אחרים (נעשה לכם מקום של כבוד בצד:-D )

את המפגש יכבד בנוכחותו ראש עיריית הרצליה!

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יכול להיות שאגיע

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

במפגש יגיע גם רכב מיוחד... היחיד בישראל למעשה .. פיאט ריטמו קבריולט. חברינו היקר מר חן פרחי יסקור כמו שרק הוא יודע את סיפור דגמי ריטמו . במפגש יהיו רכבים מיוחדים ורבים. בעלי פיאט מכל סוג ושנה ! בואו! קחו חלק בארוע הענק !

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הכל טוב ויפה אבל למה בפורום פיאט שהבאת לא ניתן לראות שום דבר בלי להיות רשום? זה ממש דבילי לדעתי!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

חברים ! המיפגש הגדול של פיאט קורה היום!

מי שעוד לא שמע, מי שעוד לא ראה..

בואו עם הפיאט והצטרפו למפגש הגדול!

כמובן שכולם מוזמנים מאד מאד עם כל רכב אחר!

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

וואו , באמת היה כיף, באתי לגיחה קצרה והיה מפגש באמת גדול, לא חיכיתי להשקה ואני מאמין שהמפגש עוד נמשך אבל צילמתי בכל מקרה כמה תמונות

צנזרתי מספרים,לא צנזרתי פנים של אנשים,מי שרוצה שיבקש ואני אמחק את התמונה, התמונות צולמו במצלמה דיגיטלית אבל אני צלם גרוע :cry:

http://imageshack.us/g/268/6qkq.JPG/

jg9v.jpg

Miata ND2

פורסם

stio, תמונות מאוד יפות!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...