Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין היצורים המשונים שצמחו בארץ בשנות הצנע, שנות החמישים, היה מוסך שמואל, ברחוב התבור 30 בתל-אביב. בסככת פח צמודה לבית דירות מתפורר, על יד השוק, עם פטישים ואיזמלים בידיהם, תיחזקו שמואל ועובדיו צי של מכוניות אנינות שנועדו לאריסטוקרטיה האנגלית אבל צוק העיתים פיזר אותן ברחבי האימפריה המתפוררת.

עם הקמת המדינה בגדה רובר בלקוחותיה המקומיים ונכנעה לחרם הערבי. שמואל הרים את הכפפה ואירגן ייצור חלפי רובר מקומי, וגם יבא בדרכים עקלקלות חלפים מקוריים, והפך כך ל"מוסך המרכזי" הלא רשמי של רובר בארץ, עם מלאי חלפים גדול ומקיף - הלא הוא "האוצר של שמואל". שמואל גם היה המחסנאי הראשי של האוצר וזכר היכן מונח כל בורג ואום - וזה היה ממש לא פשוט בסבך המרתפים שתחת "בית רחל".

ויום אחד כל זה נגמר וחלף מן העולם. הבית הפך לפרויקט שימור, שמואל התפוגג והאוצר נעלם. עד ש....

קראו כאן:

http://wp.me/pXLKy-1IY

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו תמיד lulisa, סיפוריך וכתבותיך, מרתקים מענינים מסקרנים, והינך ניחן בכושר כתיבה מעולה, מסקרן ומותח.

מצפה בחוסר סבלנות, להמשך הסיפור על מוסך "שמואל ," שאני מרשה לעצמי לנחש, שהחליט, לפרוש לצאת לגמלאות, ולחסל את כל המלאי העצום שברשותו, במחיר ברזל עובר לסוחר, ואני מניח שאתה ירשת את רוב המלאי. האם אני טועה?!

בברכה

וממתיןבקוצר רוח, לסיפור בהמשכים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

פשוט מכור לכאב המתוק של סוף הפרק הנוכחי וציפיה לפרק הבא. ישראל אתה אומן בלעשות לנו את זה, אל תפסיק אף פעם.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם
פשוט מכור לכאב המתוק של סוף הפרק הנוכחי וציפיה לפרק הבא. ישראל אתה אומן בלעשות לנו את זה, אל תפסיק אף פעם.

+1 !!!

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

"התגעגעתי, וגם ידעתי שכל זה היה ולא ישוב עוד. עד – עד יום שישי שעבר שבו הכל השתנה.

אבל על כך בפעם הבאה."

כבר מעורר סקרנות ויותר .......

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

..........He's a master of suspense

לדי.אס הירוקה יש ספור משעשע מלפני עשור.בחור חובב רכבי אספנות שגר באזור נתקל מספר פעמים בסיטרואן הירוקה .לאחר מספר פעמים החליט להשאיר פתק עם הפרטים שלו לגבי רכישת הרכב. בעלת הרכב יצרה איתו קשר ,הם נפגשו ובהמשך התחתנו.

כתיבה מרתקת כרגיל

בקיצור

לולי סע!

פורסם

סיפור מתח מהתחום המוטורי,הנאה צרופה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
נהניתי לקרוא. ממתין לפרק הבא.

1+ גם אני ממתין.

:-)

סיפור מתח מהתחום המוטורי,הנאה צרופה.

לחץ הדם שלי עלה, מהתרגשות ממתח, ומהנאה צרופה!

מחכה בכליון נפש לפרק ג !

וכל מילה נוספת מיותרת...

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...