Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://he.m.wikipedia.org/wiki/רוטוויילר

זה מויקפדיה, במקרה יש שם התייחסות לחוק בארצות הברית בנוגע לגזע הזה.

ונתתי את הערבי במחסום כדוגמא לתגובות מצתדקות, זה קל להיות האביר על הסוס הלבן וצדיק מאחורי המקלדת, אבל כמו שנרשם מעליי, שוטרים נהרגים שם כול יום במשמרת, אז הם קלים על ההדק ולצערי אני יכול להצדיק אותו במידה מסויימת.

שלא תבינו, אני מאוהב בכלבים, ואם הייתי יכול הייתי מגדל 10 בבית, אבל יש כלבים מסוכנים שגם גודלו בצורה שגורמת להם להיות תוקפנים במורה יתרה, והשוטר ממש לא יכול לדעת מה עומד מולו בכמה שניות שהכלב הזה מסתובב לו שם חופשי ומתנהג לא בצורה הכי רגועה בעולם, מה גם שהוא מוגדר אצלהם כמסוכן עם מקרי מוות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מילא, השוטר לא מבין דבר בכלבים, נבהל, לא נבהל. מה שהרגיז אותי עוד יותר, זה שבעוד שהכלב מתפתל מייסורים הוא עוד ממשיך לכוון עליו את האקדח, כאילו "לאבטח את האירוע". רבאק, מה הוא יוציא קלאצ'ניקוב ויעשה final stand בנסיון להרוג כמה שיותר לפני שהוא מת? נראה לי שהשוטר קצת התבלבל, רוטווילר ≠ מחבל מתאבד.

אם כבר ירה בו כמה כדורים, לפחות שיירה עוד כמה כדי לגאול את המסכן מהייסורים שלו...

.Your average Notepad

פורסם

פנקס רשימות כל עוד החיה היא נושמת היא מהווה איום ולכן יש להיות מוכנים לעובדה כי ייתכן ובשארית כוחותיו יתקיף את השוטר.

המטרה היא לנטרל, הוא עשה זאת בצורה טובה מאוד, שאר בתהליך כנראה בRSPCA

התענוג שמוביל אותך

פורסם
מילא, השוטר לא מבין דבר בכלבים, נבהל, לא נבהל. מה שהרגיז אותי עוד יותר, זה שבעוד שהכלב מתפתל מייסורים הוא עוד ממשיך לכוון עליו את האקדח, כאילו "לאבטח את האירוע". רבאק, מה הוא יוציא קלאצ'ניקוב ויעשה final stand בנסיון להרוג כמה שיותר לפני שהוא מת? נראה לי שהשוטר קצת התבלבל, רוטווילר ≠ מחבל מתאבד.

אם כבר ירה בו כמה כדורים, לפחות שיירה עוד כמה כדי לגאול את המסכן מהייסורים שלו...

מזכיר מאוד את הסיפור עם האבא והחמור, מכיר? מוסר ההשכל שלו הוא מה שלא תעשה תמיד יהיו כאלה שלא יהיו מסופקים ויהיה להם מה להגיד. לו השוטר היה יורה בכלב למוות היו מייד אומרים שהוא היה קליל על ההדק והוצא את הכלב החף מפשע להורג. השוטר ירה בכלב כי הוא היווה איום והוא רצה לנטרל את האיום. הוא כיוון את האקדח כי הוא לא ידע אם הכלב ימשיך או לא. קל מאוד לטעון כל מיני טיעונים. שים לב שהסרט נקטע בדיוק אחרי היריות. לא מראים מה קרה אחרי זה. הפואנטה הושגה. השוטר המדרפאקר ירה בכלב חף מפשע. הבעלים היה צריך להסתובב כאשר לכלב יש רסן. אקדח לא הורג, זה שמחזיק אותו הוא הרוצח. כנ"ל לגבי כלבים. יש אנשים שלא ראויים לגדל כזה כלב. אם אינני טועה בכמה מדינות בארה"ב אתה צריך אישור על מנת להחזיק כזה כלב. כנראה שהמדינה בסירטון לא מחייבת כזה אישור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ואם הכלב היה תוקף זקנה או ילד קטן?

ללא כל ספק הכלב תקף את השוטר, אני מאמין שאם היה מדובר בפקינז אז השוטר לא היה מגיב בצורה הזאת.

אני מצדיק לחלוטין את השוטר, והאשמה נופלת על הבעלים.

פורסם
נטרל מטרה מאיימת עבודה יפה ונקיה, מהירה מאוד והחלטית

זוהי לא עבודה נקייה ויפה, ובטח שלא מהירה מאוד והחלטית.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השוטר היה בסדר גמור. הוא לא צריך להיות מומחה להתנהגות כלבים כדי לדעת שכלב לא תוקף עם הרגליים.

למה לזרוק כפכף על איזה עקרבוט זה בסדר אבל לירות בכלב ענק שקופץ עליך במטרה לתקוף זה לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון השוטר, קצין או לא, היה עם יד קלה על ההדק, בארצות הברית של היום כנראה שזה המצב, לא ראיתי את הסרטון יותר מפעמיים ואני לא מתכוון לראות את הזוועה הזו שוב אבל אני מאמין שהאקדח היה גם טעון ומוכן לפעולה. או שהשוטר טען אותו במהירות האור.

זה נראה כאילו השוטרים התעסקו יותר בבעלים הדביל של הכלב ושכחו בכלל מהכלב עצמו, עד שהכלב עצמו קפץ מהרכב ואיפשהו הפתיע את השוטר, שאפילו גם רסן לא היה מהווה "תמרור" לזה ש-אני מרוסן אז אל תדאג מהנביחות שלי.

אי אפשר יהיה להאשים את השוטר באופן חד משמעי ברצח של הכלב, הוא פעם מאינסטנקט נטו, הוא לא נראה בדיוק כמו SWAT ולפעמים בחיים כשאתה הולך עם אקדח טעון כנראה שהאינסטנקט הראשון שקופץ לך הוא פשוט ללחוץ על ההדק, תראו איזה קטע, כנראה שזו אחת הסיבות שרובנו לא מסתובבים עם 9 מ"מ לצד הישבן.

האשם היחידי כאן הוא בעל הכלב המסכן, שעשה פוזות ליד החברים שלו מהשכונה (שומעים את זה לפי הצחוקים שלהם ברקע מההתלהבות שלהם כשהוא מתקרב לזוויות בעייתיות מול השוטרים) שנלחץ מזה שבאים לעצור אותו עד כדי כך שהוא מכניס את הכלב לרכב עם חלונות פתוחים כשהוא בעצם לא קשור לכלום. עדיף שכבר היה תופס אותו ביד עד שהם היו מגיעים וככה אף אחד לא היה מופתע בשום שלב.

בקיצור, שרשרת של טעויות אכזרית.

אני לא יכול לתאר את האהבה שלי לבע"ח. בערך מאז שאני זוכר את עצמי. תאמינו לי שהתגובה הראשונית שלי לא הייתה דומה בכלל למה שרשמתי מעל, אחרי שעושים חושבים. האשם היחידי הוא הבעלים. מסכן, מסכן הכלב. לפי איך שהוא התקרב לשוטרים הוא לא נראה בכלל כמו חיה שהתכוונה לתקוף מישהו. כנראה גם שהשוטר הוא לא ממש איש של בע"ח. תאמינו לי שאם כן אז למרות הכל הוא לא היה ממהר ללחוץ ככה על ההדק, לא משנה מה הוא עבר לפני כן ובאיזו שכונה הוא מסתובב. בסיטואציה הזו הכלב נראה פשוט חושש לבעליו ומנסה להתקרב אליו. השוטר האדיוט השאיר את היד קצת מעל הכלב, שהוא מבחינתו יכל גם לחשוב אולי שמישהו מתכוון לזרוק לו סוג של חטיף:cry:

השוטר היה בסדר גמור. הוא לא צריך להיות מומחה להתנהגות כלבים כדי לדעת שכלב לא תוקף עם הרגליים.

למה לזרוק כפכף על איזה עקרבוט זה בסדר אבל לירות בכלב ענק שקופץ עליך במטרה לתקוף זה לא?

חשבתי שהשרשור לגבי העקרבוטים כבר דעך.....מסתבר...שלא

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עם כל אהבתי לכלבים, אם רוטווילר היה מתנהג כך כלפיי רוב הסיכויים שהייתי מגיב באותו האופן.

מדובר בחית תקיפה שלא תיתן לך הזדמנות שנייה. אם הוא מתקרב למצב של תקיפה חייבים לנטרל אותו מיד כי אחרת יהיה מאוחר מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם כל האהבה שלי לבעלי חיים, השוטר עשה מה שהיה צריך באותו רגע נתון בלחץ של הסיטואציה.

הבעלים אדיוט, התגרה בשוטרים, ניגש אליהם גם, ולא לפני שהוא דאג לשים את הכלב ברכב עם חלונות פתוחים.

לגבי טייזר, אלה, בעיטה וכל שאר האופציות הן לא קימות.

בעיטה ואלה מצריכות קרבה מסוכנת לכלב שבוודאות יתקוף בחזרה, ומספיק נשיכה אחת עצבנית לגרום לנזק + כלב באטרף בגודל כזה לא יתייחס כל כך לבעיטה/אלה אלא אם הן פגעו במקום הנכון וזה לא הכי קל כמו שזה נראה.

לגבי טייזר, ה"ראש" שלו מאפשר יריה אחת. אם השוטר פספס, יקח זמן רב לטעינה מחדש. בנוסף, יש גם שם יש סיכוי שזה גם יהרוג את הכלב .

נראה את כל מקללי השוטר עומדים באותה סיטואציה ופועלים אחרת או לצורך העניין, מי מאותם מקללים עמד פעם מול כלב בגודל כזה שרץ אליכם? מה עשיתם באותו מקרה?

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אף אחד לא צדיק במצב הזה. חבל על הכלב, חבל עוד יותר שהיה לו בעלים כזה אידיוט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני שמח לקרוא תגובות שפויות בפורום!

בעיני זו אכן שרשרת אירועים מצערת. בעל הכלב התגרה בשוטרים שלא לצורך, ולא נהג בחכמה. השוטר הוא לא מומחה להתנהגות בעלי חיים, וחש מאויים מהכלב (לא סתם כלב, רוטויילר) וירה בו כדי להגן על עצמו.

ואני שואל למה טמקא (YNET) מנכס לעצמו את הסרטון ותוקע פרסומת על חשבונו. הם שילמו לצלם משהו? רכשו זכויות?

הם הורידו את הסרטון מיוטיוב במקום להפנות ליוטיוב (שעובד טוב יותר מטמקא בעניין סרטונים).

• תוכן חדש...