Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכולנו טמון סיזר מילאן כזה שאבצע צרידה ושטטט גורמים לכלב להתגלגל וללקק לו את הרגליים, צריך לחקור למה לא היה סיזר מילאן בפק"ל שלהם

התענוג שמוביל אותך

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האדם האשם היחיד, הוא הבעלים של הכלב. מי מכניס כלב למכונית, כאשר החלונות האחוריים פתוחים לרווחה?

אגב, ה"סצנה" של כלבים חזקים בשכונות העוני, בהחלט לוהטת וכנראה שתמיד תהייה כזו. ככה זה בשכונה, הפוזה מדברת.

אנשים קושרים פיטבולים/רוטווילרים/you name it בגינה האחורית מגיל צעיר מאוד והאחרונים, שלא יודעים מה זה חיות או אנשים אחרים, מזהים אותם כגורם עוין.

נ.ב

מי הולך עם רוטווילר, כאשר הוא קשור ברצועה נמתחת? :(

פורסם
האדם האשם היחיד, הוא הבעלים של הכלב. מי מכניס כלב למכונית, כאשר החלונות האחוריים פתוחים לרווחה?

אני לא חושב שהוא ידע שהולכים לעצור אותו, ויש סיכוי שהוא פשוט תיכנן לנסוע משם.

חוץ מזה זה לא ממש נראה כאילו הוא משכונת עוני.

ובכול מקרה, למה לא לתת לו להחזיר את הכלב לאוטו? הוא גם ככה לא ממש מתנגד למאסר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

למה הוא לא ירה באוויר לפני? או לפחות על ידו? הכלב היה נבהל ונסוג.

לא ברור.

שילוב של טמטום בני אדם (שוטר+בעלים ערס) גרם לסבל אצל הכלב.

172

פורסם
אני לא חושב שהוא ידע שהולכים לעצור אותו, ויש סיכוי שהוא פשוט תיכנן לנסוע משם.

חוץ מזה זה לא ממש נראה כאילו הוא משכונת עוני.

ובכול מקרה, למה לא לתת לו להחזיר את הכלב לאוטו? הוא גם ככה לא ממש מתנגד למאסר.

לא חייב להיות קשר ישיר למקרה המעצר.

למה להשאיר חלון פתוח, כך שהכלב יוכל לצאת החוצה? מה היה קורה אם הנהג, היה ממשיך לנהוג ועוצר ברמזור אדום, כאשר יש איזשהו גורם, שמסיח את דעת הכלב? הכלב הרי יקפוץ מהמכונית.

אני דואג לפתוח חלונות מאחור, כאשר אני נוהג עם הכלבה שלי. בחיים, לא אפתח אותם עד הסוף.

• תוכן חדש...