Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה מחיר פשוט פנטסטי!

לפי התמונות הרכב בפנים פשוט מהמם, חיצונית הוא מזכיר לי דג...

בכל מקרה כל הכבוד ליבואן על צעד שכזה.

Nissan-leaf-ev-06.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתאים למי שיש חניה פרטית עם שקע חשמל...

האטרקטיביות שלה זמנית,בקרוב ימסו את החשמל

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

למה לא לקנות פלואנס חשמלית יד2 ממאוכזב בטר-פלייס במחיר הרבה יותר נמוך?

לטעון אותה כרגיל בבית ולהשתמש בכ"רכב עד 100 ק"מ ביום"....

יש אחת למכירה ביד2 ב111K ש"ח.

מאמין שעם המיקוח הנכון אפשר להוריד אותו לפחות מ100K (אין באמת עתיד ודאי לחברה).

והנה חסכנו 40K ש"ח בלי בעיה.

פורסם

למען האמת אתמול הייתי באולם תצוגה של ניסאן בתל אביב וראיתי את הרכב. בהחלט מרווח ומעניין. העיצוב קצת מפריע לי, אבל בשביל לשלם 12 אגורות לקילומטר - אני מוכן לספוג את זה. בכל מקרה עלות התקנת עמדה היא 5000 שקל ( ישירות מהחברה ). הבעיה הרצינית היא הטווח 125 ק"מ. לגבי טעינה מהירה, הם טוענים שבחניונים יהיו עמדות טעינה מהירה שיאפשרו טעינה של 80 אחוז תוך מספר דקות.

דבר נוסף שהפריע לי היא איכות החומרים. אומנם הכל מוצק ובנוי היטב, אך חסרים קצת חומרים רכים ותחושה יוקרתית. הייתי מצפה ממכונית דגל עולמית לקצת יותר בנושא.

בכל מקרה נסיעות מבחן יהיו החל מהשבועיים הקרובים. כרגע יש רק לראות אם נושא הטווח היומי של 125 ק"מ מתאים לנו.

פורסם

עוד מסמר בארון הקבורה של בטר-פלייס.

רכב שגם הסוללה שייכת לך, בלי הרבה התחייבויות וחבילות טעינה מנופחות.

שיגיעו הדגמים עם הטווח המשופר, המכירות יעלו בהתאם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רכב שגם הסוללה שייכת לך

לפי החלטת המפרק למיטב ידיעתי כל מי שרכש רכב מב"פ קיבל את הבעלות על סוללה אחת כצעד ראשון של הפירוק.

כלומר, ביום בו יחליטו להוריד כליל את השלטר במערכות ב"פ אף אחד לא יוכל לקחת מרוכשי המכוניות את הסוללה.

פורסם
למען האמת אתמול הייתי באולם תצוגה של ניסאן בתל אביב וראיתי את הרכב. בהחלט מרווח ומעניין. העיצוב קצת מפריע לי, אבל בשביל לשלם 12 אגורות לקילומטר - אני מוכן לספוג את זה. בכל מקרה עלות התקנת עמדה היא 5000 שקל ( ישירות מהחברה ). הבעיה הרצינית היא הטווח 125 ק"מ. לגבי טעינה מהירה, הם טוענים שבחניונים יהיו עמדות טעינה מהירה שיאפשרו טעינה של 80 אחוז תוך מספר דקות.

דבר נוסף שהפריע לי היא איכות החומרים. אומנם הכל מוצק ובנוי היטב, אך חסרים קצת חומרים רכים ותחושה יוקרתית. הייתי מצפה ממכונית דגל עולמית לקצת יותר בנושא.

בכל מקרה נסיעות מבחן יהיו החל מהשבועיים הקרובים. כרגע יש רק לראות אם נושא הטווח היומי של 125 ק"מ מתאים לנו.

דניאל, שאלת איזה אבזור ורמות גימור יש?

הטווח בכתבה גבוה יותר ממה שציינת, בכל מקרה זה נראה לי מספיק לשימוש יומיומי בגוש דן.

המחיר של עמדת הטענה כלול ב-140K או לא? אפשר להזמין כבל מאיביי ב-300$ בלי צורך בעמדה הזאת נכון?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
דניאל, שאלת איזה אבזור ורמות גימור יש?

הטווח בכתבה גבוה יותר ממה שציינת, בכל מקרה זה נראה לי מספיק לשימוש יומיומי בגוש דן.

המחיר של עמדת הטענה כלול ב-140K או לא? אפשר להזמין כבל מאיביי ב-300$ בלי צורך בעמדה הזאת נכון?

לגבי רמת אבזור, ישנה רק אחת ( הנציג טען שכך גם בכל העולם, ומסקירה של TOP GEAR נראה שכך באמת הדבר ).

מחיר המחירון אינו כולל את עמדת ההטענה. יש לציין שבבתים משותפים בעקבות ריחוק של ארון החשמל - העלות עלולה להיות גבוהה יותר.

לגבי הטווח, הנציג באולם טען שבבדיקת המציאות - הטווח עומד על כ 125 ק"מ.

לגבי הכבל הנפרד - אני מאמין שמומחי הפורום יוכלו לענות...

פורסם

הבנתי אותך.

עידן אין מה לעשות, ליומיום זה מצוין. לסופש אני חושב על אופציה מעניינת בדמות GSX-R :evilbat:

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

רכב שהמיסוי שלו כל כך נמוך, למה המחיר לא יורד ?

התמחור יקר בגלל עלות הייצור של הרכב או בגלל שבארץ כבר הרגילו אותנו ל120-130 אלף וזו חשמלית אז היא כמובן צריכה להיות יקרה יותר ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בתור רכב שני זה נראה כאופציה מעולה, עלויות הנסיעה יהיו מצחיקות. לנסיעות ארוכות ניתן יהיה להשתמש ברכב השני.

בתור רכב ראשון הוא בעייתי לאור טווח הנסיעה הקצר, גם בדגם המשופר בעל הטווח המוגדל של 225 ק״מ. טווח הנסיעה הזה מספיק במקרה שלי ל- 95 % אחוז מהנסיעות לפחות, אבל מה עושים עם 5 האחוזים הנותרים? יש לנו רכב אחד. אפשר אז לשכור רכב, השאלה אם זה כבר לא מבטל את החסכון.

יש גם את ענין ירידת הערך והשאלה אם הרכב לא יקרוס במחירון כמשומש.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מי שירכוש את הרכב בשנה-שנתיים הקרובות ירוויח בגדול.

כרגע מדובר על כך שהרכב יטען במחירי חשמל רגילים.

הדבר מעוות מאחר ויוצא מכך שאנו, נהגי שאר המכוניות (בנזין או סולר), נשלם מיסים כרגיל (מיסים אשר אמורים לשמש בין היתר גם לפיתוח תשתיות ותחבורה) בזמן שרוכשי הרכבים החשמליים יהנו מהפירות מבלי להשתתף בנטל המס.

אני מניח שברגע שכמות הרכבים החשמליים תתחיל להיות משמעותית (או ברגע שיבוא ליאיר לפיד) העיוות יתוקן ויהיה מחיר חשמל לתחבורה אשר יכלול גם מס בלו והתאמות שונות בכדי שק"מ נסוע בחשמלי יהיה זהה כמעט למחיר ק"מ בנזין או סולר.

אבל שוב, בינתיים (לזמן בלתי ידוע) החגיגה פתוחה ואכן רכישת רכב כזה נראית מאוד מעניינת (כלכלית, לא שום דבר מעבר לזה).

• תוכן חדש...