Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

במשך השנים (18 מהן!) פסי הפלסטיק בפיג'ו 306 XR הלבנה והיפה שלי ניזקו ונדפקו. הרכב היה אצל במשפחתי במשך שנתיים בהן הייתי בחו"ל, וכשחזרתי גיליתי שחלק מפסי ההגנה (בצדדים) נעלמו, ובנוסף נורית האיתות הימנית יצאה מהמקום. (ועוד מגוון בעיות קטנות אחרות, אבל אין לי יותר מדי מה להתלונן - בסה"כ אוטו בן 18 ששמור במצב מצויין.)

הייתי רוצה לתקן את פסי ההגנה הפלסטיים הללו, ועל הדרך להחליף את כולם - אבל הסתכלתי ב-Haynes והבנתי שזה תהליך מסובך שדורש המסה של של פסי ההגנה הקיימים וחיבור של הפסים החדשים עם דבק פלסטי מיוחד..

מישהו יכול לספר לי על זה קצת? כמה תעלה עבודה כזו? במה מדובר?

אולי על הדרך תוכלו להמליץ לי על מוסך ראוי לפיג'ו באיזור תל-אביב? עד לפני הטיול הייתי אצל מוסך ששכחתי את שמו במסגר, קטן שהתמחה בפיג'ואים, עם בחור בשם אלון שהיו לו כל כל 106ים ראלי.. הייתי מאוד מרוצה - הוא גם דיבר לעניין ולא זלזל, גם ידע להסביר כשצריך, המחירים היו הוגנים (ומכבדים) והוא בעיקר לא רימה. הייתי מאוד רוצה למצוא מוסך כזה, שוב.

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

מוסך שאני יכול להמליץ הוא מוסך גבע בתל אביב. רחוב התושיה 24.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בקשר למוסכים מומלצים באיזור המרכז לפיג'ו ולצרפתיות בכלל:

מוסך "שאפט" , מוסך "אמ-הדרך", "אורן שירותי רכב" - כולם כאמור באיזור המרכז, כולם גם חברי הפורום. תוכל לראות המלצות עליהם בפורום חוות דעת בעלי מקצוע (כאן בקארספורום).

איני יכול לצערי לעזור לך בקשר לפסי הפלסטיק, אבל שאל במוסכים הנ"ל, אני מאמין שהם יצליחו לעזור לך. במקרה הכי גרוע - תמיד ניתן להשיג מפירוק.

בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם

וואללה, שאפט.. זה היה המוסך שהייתי הולך אליו. אבל חשבתי שהוא נסגר?

טוב, תודה על ההמלצות.

מבין שלאף אחד אין ניסיון עם זה?:cry:

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

• ספונסר פורום
פורסם

שאפט ממש לא נסגר, ניצן עדיין שם ועדיין נותן שירות טוב ומקצועי לכל רכבי הפיג'ו.

לגבי פסי הקישוט, בדרך כלל הם תפוסים עם פינים לבנים לחורים בתוך הדלת והם יוצאים במשיכה. לפעמים הם אכן מודבקים לצבע, ואז צריך פשוט להוציא אותם בעדינות, חלק חלק. הדבק שמדביק אותם לא יקר במיוחד, אפשר להדביק את זה אפילו עם דבק סיליקון שקונים בכל טמבוריה אבל לפחחים יש דבק ייעודי לנושא (גם אותו ניתן לרכוש בחנויות המתמחות בנושא).

בכל מקרה החלק היקר כאן הוא לרכוש את הפסים האלו. בארץ הם מאוד יקרים.

• תוכן חדש...