Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בימים אלו אני מחפשת לקנות רכב ראשון. חייב להיות אוטומט, בתקציב של עד 25K

אני מפשת רכב קטן, אמין, צריכת דלק נמוכה, חלקים זולים. לנסיעות בעיקר בתוך העיר, או לערים סמוכות.

קיבלתי הרבה המלצות על הפולקסווגן גולף, אבל אני רוצה לבדוק עוד אופציות לפני שאקבל החלטה סופית.

האם פיאט פונטו ספייס יכולה להיות אופציה טובה? אם כן, באילו שנים? מה לגבי פג'ו?

אילו עוד רכבים יכולים להתאים?

אשמח לקבל חוות דעות והמלצות.

תודה

פורסם

יונדאי גטס 2006+-תוודאי שזה הרכב שאחרי מתיחת הפנים!

אוטומטית,זריזה,לא בזבזנית מידי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הגולף לא ממש נכנס לדרישות שלך של רכב חסכוני וחלקים זולים.

לדעתי במיוחד שציינת שזה לעיר הייתי ממליץ על הפנדה,היא קטנה,מאוד חסכונית וזולה לאחזקה.

הספייס גם טובה,היא גדולה יותר,בספייס כדי לחפש רמת איבזור ELX,היא חזקה יותר מהגירסה הפשוטה SX וגיר עדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דייהטסו YRV, סוזוקי איגניס.

אם במשפחתית חשקה נפשך: ניסאן אלמרה, מאזדה לאנטיס, הונדה סיוויק, מיצובישי לנסר קלאסיק/ כריזמה.

פורסם

תודה לכל מי שהגיב עד עכשיו.

האם יש דגמים של פג'ו שכדאי לבדוק אותם?

והאם יש המלצה על שנתון מסוים של פיאט פונטו?

ושוב, תודה על העזרה!

פורסם

אם איני טועה אחרי 2006 בוצע שיפור באמינות הגיר לגבי פיגו 206.

פונטו כדי לקחת בתקציב שלך 2005-6,הוא עבר מתיחת פנים,אחר מכנית אין שינוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...