Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף לאוטו שלי רצועת אלטרנטור, ואני לא מוצא באינטרנט את גודל הרצועה, בחנות חלפים נתנו לי רצועה 1900 אבלהיא ענקית אמרו לי שאם זה לא מתאים אני יכול להחזיר. מישהו יודע מה הגודל של הרצועה?

פורסם

שלום לך, אני החלפתי לא מזמן כזו רצועה. אני אבדוק מחר על הבוקר את המספר שרשום עלייה ואחזיר לך תשובה.

רק כדרך אגב, לי נתנו רצועה קצרה מדיי. למרות זאת הצלחתי להשחיל אותה בין כל הפולים למינהם. הייתה לי בעייה בגלל זה, היא הייתה מושכת את האלטרנטור ובגלל זה היא הייתה מחליקה ועושה רעשים מצמררים. על מנת למנוע את זה חיזקו לי את הבורג של האלטרנטור והרסו לי את ההברגה. לבסוף נאלצתי לשים בורג אחר ואום מהצד השני על מנת לאבטח את האלטרנטור במקום. כמובן שאחרי זה החלפתי לרצועה מתאימה מחנות אחרת.

בכל מקרה, מחר אני אחזיר לך תשובה לגבי המידה של הרצועה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מאור, עקרונית מה שאתה אומר הוא נכון. הבעייה היא שיש לך רכב שהיו לו כמה בעלים לפני אז כל אחד שם איזה רצועה שבא לו וככה כבר אי אפשר להיות בטוחים תמיד שהרצועה שהייתה היא זו המומלצת.

נ.ב

לא שכחתי שביקשת ממני את הספר טיפולים. אני מחפש את הקובץ במחשב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
מאור, עקרונית מה שאתה אומר הוא נכון. הבעייה היא שיש לך רכב שהיו לו כמה בעלים לפני אז כל אחד שם איזה רצועה שבא לו וככה כבר אי אפשר להיות בטוחים תמיד שהרצועה שהייתה היא זו המומלצת.

נ.ב

לא שכחתי שביקשת ממני את הספר טיפולים. אני מחפש את הקובץ במחשב.

תודה רבה. :)

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות, פירקתי אתמול את הרצועה, היא גמורה לא מהעולם הזה, אני הולך איתה מחר לחנות לקנות רצועה מתאימה אך בכל זאת אשמח אם תיתן לי את מידת הרצועה שלך :D

פורסם

היי,

אני מתנצל מאוד על העיכוב. על החגורה ברכב שלי רשומה המידה 9.5X863

אני לא יודע בדיוק איך קוראים את המידה הזאת אבל אני בטוח שאם תלך לאחת מחנויות אבזרי הרכב ותאמר להם את המספר הזה הם יוכלו למצוא לך חגורה. ממליץ לך מאוד לקנות חגורה איכותית משם מוכר ולא איזה מאפנה כי זה ממש ממש לא כיף שחגורה כזאת נקרעת ואז אין לך לא טעינה ולא משאבת מים.

להחליף את החגורה זה עניין לא מסובך כלל וכלל ולוקח כמה דקות. תיזהר לא להדק את האום של האלטרנטור יותר מדיי חזק שלא תטחן את ההברגה שם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...