Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פעם ראשונה....מתרגש....

אז ככה, רוצה את דעתכם/ייעוצכם בקשר לאאוטלנדר החדשה.

קודם כל, האם מישהו מכיר אותה ומה יכול לספר לי מעבר למה שרשום בכל הכתבות כמו אם יש מיזוג לאחור, מנורות, וכד.

אני אב משפחה לשלושה ילדים פלוס אחד בעה בדרך. שמעתי על ביג ליס אז אשמח גם לחוות דעת עליה.

בעיקרון מעוניין לתת כ-10-15אלף מקדמה, לשלם חמש שנים תשלום קבוע ובסוף התקופה עוד 60-70 אלף. איפה ניתן לעשות עיסקה כזו ומי מומלצת?

אגב, האם ניתן לעשות עסקה כזו על רכב מיד ראשונה, נגיד גרנדיס/אס מקס/קרניבל ?

תודה חברים חדשים שלי....:wink:

פורסם

על אאוטלנדר תוכל לקבל הלוואה כזאת ישירות מהיבואן דרך חברת המימון דביס שהיא בבעלות כלמוביל היבואן.

היתרון הגדול הוא שהרכב יהיה רשום על שמך כיד ראשונה ולא תירשם לו יד של חברת ליסינג.

בנוגע למשומשים, יש חברות ליסינג שמציעות מסלולי מימון כאלה על רכבים משומשים, אני מציע להתעניין גם בבנק בהלוואות בלון בסגנון הזה.

פורסם

קראתי שבאאוטלנדר החדש יש "בקרת אקלים מפוצלת אזורים", אך ללא פתחי מיזוג למושבים האמצעיים/האחוריים, שזה קצת דפוק...

ולכן חובה לעשות נסיעת מבחן ביום קיץ לוהט ולבדוק את יעילות המזגן מאחור.

אני ממליץ לך על סיטרואן (גרנד) פיקאסו Pack (מאובזר) עם יציאות מזגן לאחור, ותוכל למצוא הרבה כאלה במצב נהדר ובמחיר טוב.

פורסם
שלום לכולם,

קודם כל, האם מישהו מכיר אותה ומה יכול לספר לי מעבר למה שרשום בכל הכתבות כמו אם יש מיזוג לאחור, מנורות, וכד.

אני אב משפחה לשלושה ילדים פלוס אחד בעה בדרך. שמעתי על ביג ליס אז אשמח גם לחוות דעת עליה.

בעיקרון מעוניין לתת כ-10-15אלף מקדמה, לשלם חמש שנים תשלום קבוע ובסוף התקופה עוד 60-70 אלף. איפה ניתן לעשות עיסקה כזו ומי מומלצת?

אגב, האם ניתן לעשות עסקה כזו על רכב מיד ראשונה, נגיד גרנדיס/אס מקס/קרניבל ?

תודה חברים חדשים שלי....:wink:

היי,

עשיתי על האאוטלאנדר נסיעת מבחן של כחצי שעה והוא היה מאוד נוח ונסע ממש יפה. למרות הטוויסט הקטן שעשו לו לכיוון המיניוואן אתן לך כמה דגשים:

המושב האחורי מתפצל ל 2+1 שנעים על מסילות אך לא ל 3 מושבים נפרדים כמו במיניוואן

אין מיזוג לאחור כך שבקיץ ישראלי אני לא יודע אם זה מתאים לאוורור יאה של שורה שלישית, אא"כ אתה תושב הגליל.

לא ממליץ על חברת ליסינג אלא על מימון ישיר מהיבואן (כמו שהציעו מעלי)

במקום לשלם 170 אלף אתה יכול לקחת הלוואה מהבנק או למשל מ"מימון ישיר" וללכת על אאוטלנדר 2008 עם 7 מושבים

טרייד אין הוא לעולם לא משתלם אא"כ הוא על מחיר מחירון במבצע. תמכור, בוא עם מזומן ותהנה משווי מלא של הכסף

להובלה קבועה של 6 נפשות אפשר גם לבדוק מיניוואנים יעודיים שיהיו עם 3 מושבים נפרדים, מיזוג לאחור ושאר ירקות.

במיניוואנים של היום באמת ה 5008 מאוד מוצלח או הרנו גרנד-סניק דיזל. מימון תקבל אצל כל יבואן, הנחת מזומן עצבנית תתקבל בקרסו על הרנו

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה לעונים,

הבעיה מהבנקים או חברות כמו פמה ודומיהם היא שכשביררתי על הלוואה לטובת רכב והייתי צריך הלוואה של 60000 ההחזר היה אמור להיות 90000 שזה 50% מההלוואה!!!!!

משהו בי אומר לי שהדיל מביג ליס טוב אבל בגלל שאני די מוגבל בידיעותיי בעניינים אלו אני קצת חושש.

בנוסף בקשר לרכב - אני מעדיף רכב חדש בשיטה שאמרתי על פני קניית רכב יד 2 מהסיבה שאני מעוניין לקנות רכב ל7-8-9 שנים ואם אקנה רכב שהוא כבר 3-4 שנים על הכביש הוא יתחיל לעשות לי בעיות הרבה לפני שארצה להחליף אותו. לא בא לי להתעסק עם זה. מה גם שרכבים כאלה כמו גרנדיס לא ניתן למצוא הרבה (לא רק גרנדיס - ביררתי גם בקשר לאס מקס וקרניבל) וכשיש אותם הק"מ שלהם בשמיים, לכן אני מעדיף לקנות רכב חדש שמבחינתי התשלום החודשי הוא אותו דבר ובעוד 4 שנים לתת את הקרן השתלמות ויש לי רכב שלי שאני יודע בדיוק איך "טיפלו בו". יש רכב נוסף שהייתם מציעים?

לחבר שטען שיש לאאוטלנדר יש "טעלות אוורור לאחור" - מה זה אומר?

תודה

פורסם

קודם כל, כמו שכתבו עסקאות כאלו אפשר לעשות היום אצל כל חברות הליסינג (רק רק אצל ביס ליס) וגם ישירות אצל יבואני הרכב. אז לפני שאתה חותם עם ביס ליס, צור קשר עם עוד חברת ליסינג אחת לפחות ועם אולם התצוגה של מיצובישי הקרוב לביתך ורק לאחר מכן, כשיש לך לפחות 3 הצעות נוספות, תדע איזו היא המשתלמת ביותר.

ספציפית לגבי האאוטלנדר, אין שם תעלות מיזוג מאחור וזה אכן יכול להיות בעייתי. הרכב הזה עוד לא העביר קיץ אחד בישראל אז אני לא יודע להגיד לך כמה בעייתי זה יהיה כי המזגן עצמו עושה רושם טוב. לשיקולך.

במקביל, אני מציע לך לבדוק גם את קיה סורנטו אורבן שנותן תמורה מצוינת לכסף בסגמנט ה-7 מקומות דמויי ג'יפ. גם רנו גרנד-סניק שהוזכר כאן הוא אופציה מצוינת. אל תפחד מדגם הדיזל, הוא מצוין וחסכוני ומומלץ מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני קניתי רכב אצל ביגליס והם מתחייבים להתחרות בכל הצעה (גם בעניין המימון וגם בתמחור הרכב)

ברגע ששלפתי מסמך כתוב עם התנאים הכי משופרים שהצלחתי להוציא בסוכנות סקודה (והצלחתי..) קיבלתי הצעה נמוכה משמעותית.

המלצה אחת לי אליך, לכל חברות המימון למינם תגיע רק כשאתה כבר סגור על רכב ספציפי ורק אז תוכל להשוות תפוח לתפוח.

בהצלחה

פורסם
אני קניתי רכב אצל ביגליס והם מתחייבים להתחרות בכל הצעה (גם בעניין המימון וגם בתמחור הרכב)

ברגע ששלפתי מסמך כתוב עם התנאים הכי משופרים שהצלחתי להוציא בסוכנות סקודה (והצלחתי..) קיבלתי הצעה נמוכה משמעותית.

המלצה אחת לי אליך, לכל חברות המימון למינם תגיע רק כשאתה כבר סגור על רכב ספציפי ורק אז תוכל להשוות תפוח לתפוח.

בהצלחה

האם תוכל לפרט על איזה סקודה ומה ההצעות שקיבלת?

אני באמצע מו״מ עם ביג ליס וזאת אחרי אינספור המלצות שקיבלתי על החברה הזאת.

פורסם

לחבר שטען שיש לאאוטלנדר יש "טעלות אוורור לאחור" - מה זה אומר?

אף אחד לא טען זאת. נהפוך הוא: פתחי המזגן באאוטלנדר החדש הם קדמיים בלבד ללא תעלות מיזוג לאחור.

פורסם

תקרא בעמוד הבית של האתר בצד שמאל למעלה יש ידיעה חדשה על תוכנית ליסינג פרטי של שלמה סיקסט שכוללת אחזקה מלאה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...