Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי לפני 3 חודשים שסתומים למנוע אופטרה 2007 וטיימינג + מותחנים ומאז יש לי נזילת מים והרכב מגיב באיטיות כשאני לוחץ על דוושת הדלק, המוסכניק שטיפל ברכב אומר שיש בעיה בראש מנוע ודולף מים ועוד הוסיף ואמר לי שרכב שעשה ראש מנוע תמיד ימשיך לעשות בעיות, האם זה נכון?

והוא עוד אמר שיכול להיות שיש חור קטן ברדיאטור. (האוטו בקושי זז מהחניה מאז הטיפול עד עכשיו עשה סה״כ 120 אלף קמ״ש)

יש לי הרגשה שהוא עובד עליי ומנסה להוציא ממני כסף, כי כשאמרתי לו שהרכב לא מגיב הוא אמר שזה בגלל שלא החלפתי שמן גיר, אז שילמתי לו והוא החליף שמן גיר+ פילטר והבעיה לא חלפה, מה אתם אומרים

פורסם

1. עלייך לציין מדוע בוצע ראש מנוע מלכתחילה.

2. לגבי תשובת המוסכניק- אלא אם זה רכב שיש סיבה שהשיפוץ לא יצליח- ממש לא. שיפוץ ראש שנעשה כמו שצריך למנוע תקין אמור לתת שקט, לא בעיות. אם זה לא המצב או שיש סבירות שזה לא יצליח בעל מקצוע הגון ישתף אותך מראש ויתן לך את האפשרות לבחור האם לנסות או שלא.

פורסם

תבדוק אולי קפצה שן או שתים בטיימינג.

או ליי צריך לחזק את הראש,יכולות להיות המון סיבות לחוסר סחיבה

מה שהכי בטוח זה שאתה צריך להחליף דחוף מכונאי.

בהצלחה חזור לעדכן.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

שלום רב !

מצטרף לחברים מעלי, ומוסיף ומחזק את דברי יניב רז, הרכבת הטיימינג היתה לקוייה , וסביר להניח שטעו בשן או שנים.

לגבי שאר התשובות , אני מתבייש להגיב, בשם כלל בעלי המקצוע בענף הרכב, ברור לכל שהמוסך לא מקצועי וחאפרי בלשון המעטה, וחפש מיד מוסך אחר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תפרט בדיוק מה קרה לרכב, למה הוחלפו שסתומים?

לגבי נזילת המים (נוזל קירור), בעיה נפוצה ברכב הזה הוא שמיכל העיבוי נסדק בתחתית שלו ומשם יש נזילה, ולאחר זמן לא רב המנוע מתחמם ונגרם נזק.

אם אותו "מכונאי" ביצע את העבודה והחליף שסתומים אני מקווה בשבילך שהוא ביצע את העבודה כמו שצריך כי לפי מה שאתה מתאר לנו נפלת על חאפר לא נורמלי.

אני מציע שקודם כל תחליף מוסך, פנה למוסך אחר כדי שיבדוק את העבודה שביצעו על הרכב, תחילה לבדוק אם הטיימינג במקום ולבדוק את האטימות השסתומים ע"י בדיקת לחץ, ולבדוק את מקור הנזילה.

מה שהוא אמר לך אל תתייחס, אין דבר כזה שעושים ראש מנוע אז המנוע לא יעבוד טוב, יכול להיות שהוא עשה משהו לא בסדר ולא רוצה לקחת אחריות כדי לתקן או שהוא בכלל לא יודע את הבעיה ונתן לך את התשובה הטפשית הזו.

פורסם

מנסיון שלי: הטיימינג שם קשה לביצוע, ומסובך יחסית; מה שמעלה לי את החשד שאכן הטיימינג לא במקום. בנוסף, המתיחה מתבצעת ע"י המשאבת מים, מה שמעלה בי חשד שהיא נוזלת (וזה קורה)ואולי זאת הסיבה לנזילה שאתה רואה? לסיום, תפרט קצת יותר פרטים: למה החלפת שסתומים? והכי חשוב שאל תמשיך לנסוע עם הנזילת מים שבאמת לא תגיע לראש מנוע.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

הטיימינג ברכב הזה לא נחשב לקשה, נכון שהמותחנים שם הם סטטיים ואחד קפיצי, והמשאבת מים היא אקצנטרית ואך ורק ממנה מתבצעת המתיחה. אך העלית נקודה יפה למחשבה, יכול להיות שהוא סיבב את משאבת המים והאטם נקרע, כי חייב להחליף אטם חדש/משאבה+אטם בכל החלפת טיימנג, למרות שיש שיטה להרכיב את הרצועה בלי לגוע בכלל במשאבת המים.

פורסם
מנסיון שלי: הטיימינג שם קשה לביצוע, ומסובך יחסית; מה שמעלה לי את החשד שאכן הטיימינג לא במקום. בנוסף, המתיחה מתבצעת ע"י המשאבת מים, מה שמעלה בי חשד שהיא נוזלת (וזה קורה)ואולי זאת הסיבה לנזילה שאתה רואה? לסיום, תפרט קצת יותר פרטים: למה החלפת שסתומים? והכי חשוב שאל תמשיך לנסוע עם הנזילת מים שבאמת לא תגיע לראש מנוע.

רכב מסוג זה , שאני חייב לציין שאיני מכיר כלל, ולפיך אני למד שהטיימינג קשה לביצוע, ושהחלפת משאבת מים שם דורשת פירוק החגורת טיימינג מחדש , על כל המשתמע מכך, אי החלפת משאבת המים אז, וסכוי רב שהיא נוזלת עכשו, הוא מהלך חאפרי נוסף נוסף, שמחייב בריחה מהמוסך כמו באש, ונשאיאה בנטל ההוצאות המתמשכות, שהם תוצאה לוואי, של הטיפול המיותר במוסך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...