Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד פעם המרחק קובע. 

זעם בעוטף: יישובים שספגו אבדות במתקפה הרצחנית לא יקבלו כסף לשיקום (ynet.co.il)

מבטחים, יכיני, פרי גן ואחרים לא נכללו בתוכנית של "מנהלת תקומה", שהוקמה לשיקום העוטף, מכיוון שהם נמצאים במרחק של קצת יותר מ-4 קילומטרים מגבול עזה. ראשי הרשויות זועמים: "מפקירים אותנו פעם נוספת".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

זה כבר מעניין.

אם זה נכון, ולא ניכנע ללחץ לספק דלק לעזה, אולי לא יצטרכו לרדוף אחרי המחבלים במנהרות - הם ייצאו החוצה בעצמם

https://news.walla.co.il/item/3618230

אני כבר זהיר עם דיווחים כאלה, אתם זוכרים שדיווחו שהקריבו מנהרות מטרו על מאות לוחמים בסבב הקודם וזה לא בדיוק היה כמו שאמרו,  אני גם זוכר שהם החזיקו מעל חמישים יום במנהרות שלהם,  אני מנחש שיש להם פתרונות שיתנו להם להמשיך.

אני חושד שזה דווקא מישהו שלא מזדרז להכנס פנימה מסיבותיו ומנסה לכוון לנו את התודעה בהתאם עם כאלה דיווחים שהוא מפיץ לתקשורת. 

• אהבתי 1

פורסם

בוא נגיד שיש מספיק דלק בשביל לשרוד חודשים אל תתנו לסגול השיער לשטה בכם.

לפני 44 דקות, yor2 כתב:

ועוד פעם המרחק קובע. 

זעם בעוטף: יישובים שספגו אבדות במתקפה הרצחנית לא יקבלו כסף לשיקום (ynet.co.il)

מבטחים, יכיני, פרי גן ואחרים לא נכללו בתוכנית של "מנהלת תקומה", שהוקמה לשיקום העוטף, מכיוון שהם נמצאים במרחק של קצת יותר מ-4 קילומטרים מגבול עזה. ראשי הרשויות זועמים: "מפקירים אותנו פעם נוספת".

זה כבר בושה אבל זה ברור שזה יקרה כי הם קמצנים ורוב הכסף ילך ליישובים דתיים.

מה שכבר כתבתי, המדינה לא תבוא ותעזור לכם. אתם צריכים לעזור לעצמכם ולמצוא את הדרך הנכונה להציל את עצמכם. 

• אהבתי 4
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, teyal כתב:

הממשלה הזו (לצערנו) לא מסוגלת לשקם כלום. זה לא בדנ"א שלה. הם מסוגלים רק להרוס, להרקיב ולהשחית.
 הפסיכופטים לוין ורוטמן לא נטשו את התוכניות ההרסניות שלהם.

דיי ברור שהממשלה הזו צריכה להתפטר ומיד צריכה לקום ממשלה אחרת. 

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ברור למי?

ל 64 חברי כנסת והעומד בראשם זה בכלל לא ברור.

נהפוכו - הם לא מבינים מה רוצים מהם ובטוחים שהם עושים בדיוק מה שמצופה מהם.

הם אפילו לא מבינים שיש להם אחריות לאירוע וגם אם הצהירו שיש להם אחריות אז הם לא אשמים. בכלל, אני שומע קולות שצריך לסיים את הרפורמה כדי שננצח ( אמנם לא הרבה אבל זה כבר צף למעלה) מה שאומר שלא למדנו כלום.

הם אפילו דואגים שאם תהיה ביקורת היא לא תושמע ומי שיבדוק את מחדל האירוע זה מי שאשם במחדל.

את האמת, המלחמה הזאת תסתיים בלי שום ניצחון. באיזה שלב תגמר הלחימה אבל זה לא יהיה אחרי ש"ננצח". זה יקרה אחרי שלעולם ימאס.

עצוב שזה המצב אבל לא חשבתי שיקרה אחרת כשיושב נרקסיסט על ההגה של המדינה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

מכינים אותו לחדר לידה 

🤣 קורע!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

נראה לי אין מה להוסיף.

לי יש פרשנות להוסיף.

"באנו למשול" = באנו ליהנות ממנעמי השלטון, ומי שזה לא מוצא חן בעיניו שיישן על האף.

ואם תוך כדי ה"משילות" שלנו המדינה תלך לעזה או לעזאזל - אז זה לא בעייה שלנו, אלא אשמתכם.

אם יעלו בי מחשבות על לעוף מפה, זה לא יהיה בגלל החמאס.

זה יהיה בגלל חבורת האפסים מעוררי הבחילה האלה שיושבים שם למעלה ומחרבנים לנו על הראש.

לפני 2 דקות, BoazB11 כתב:

אם יעלו בי מחשבות על לעוף מפה

בינתיים יש בי עוד תקווה קטנה שאחרי כלות המלחמה

הציבור יבוא חשבון עם חבורת האפסים וישלח אותם לפח הזבל של ההיסטוריה הלאומית שלנו.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2
פורסם

התערבות של "אשת ראש ממשלה" ללא תפקיד מדיני בקבלת החלטות קריטיות בזמן מלחמה הייתה צריכה להיגמר עם הגברת באזיקים וכתב אישום על נסיון הפיכה או משהו דומה. במקום זה לא קרה שום דבר, האחראי לטבח לא צייץ כלום ואף אחד באופוזיציה לא צעק "מה לעזאזל?!", לפחות לא שאני ראיתי. אנחנו נצטרך כנראה להוציא את הממשלה הזו מהכנסת בכוח עם קלשונים, כנראה גם מתוך ועדות גניבה ועם צעקות שכולנו סמולנים שלא נותנים להם להרוס את המדינה בשקט. לצערי הכיוון של asix יהיה המציאות שלנו, וכולנו נפסיד.

זה יפה שחיל האויר כותש את עזה, אבל עד עכשיו אין לנו שום תכנית שהציבור מודע לה ואין לנו ראש ממשלה מתפקד שאפילו ידבר עם משפחות חטופים.

• אהבתי 3

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם באו לחגוג על מנעמי השלטון אבל לא לקחת אחריות בכל מה שקשור למנהיגות ושלטון.

אתמול ראיתי סרטון של הגוטליב ההיא, שצועקת על בגץ כי הפלסטינים בעזה הגישו עתירה שלא נפציץ להם איזה בית חולים. עזבו שבגץ העיף את זה לקיבינימט, האישה הזאת צריכה לשבת במעצר כמו השחקנית ההיא על הסתה. אנשים נרצחו וזה מה שהיא מתעסקת, ברפורמה המטומטמת הזאת?!

התוצאה הכי טובה זה שגם חמאס וגם הממשלה הזאת יכחדו יחד.

אם רק חמאס יכחד, הפלת הממשלה זאת המשימה הבאה לציבור המאוחד.

אם הנבלות האלה יחליטו שאנחנו בעוד סבב ובעוד שבוע שבועיים נשמע על הפסקת אש, צריך לבדוק איך מהגרים מפה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, mikyl כתב:

הרמטכ"ל הזה היה בין השאר מפקד סיירת מטכ"ל. אבל הוא בטח לא מגיע לקרסוליים של לוחם מהולל כמוך. מעניין, באיזה יחידת מובחרת שירת?

אני מבין שאתה ושאר הלועגים פה לביבי שירתו איתו בסיירת, אם ככה, והלכו עם שרה לאותו ספר על?

אחרת איך אתם "מעזים" להעביר עליהם ביקורת?

ומציע לך לעבוד על הבנת הנקרא - אין פה ביקורת על ה"חיילות" או היכולות של הרמטכ"ל, אלא על זה שגם הוא עסוק בהצגות (מסתובב עם נשק ואפוד עם כוננות, ללא שום צורך למעשה, כשמסביבו רצים צלמים של דובר צה"ל).

• רעיון גרוע 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

אלא על זה שגם הוא עסוק בהצגות

כולם עושים הצגות, במיוחד במלחמה.

צריך שאנשים שרואים חדשות כל היום ירגישו שהם בידיים טובות.

IMG_20231025_100341.jpg

IMG_20231025_100541.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 8
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...