Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

ציינתי כבר, ואני אחזור. זו לא הקריה. בתקופה שלי בלבנון גם קצינים בכירים (תא״ל ואלוף) הסתובבו בצורה תקנית, עם נשק, אפוד ושכפ״צ, בהתאם לתנאים בגזרה. 

בתקופה שלך היו גם צלמים מדובר צה"ל שרצים מסביב, בלי קסדה, בלי נשק ובלי אפוד?

בוא, אם היה כל כך מסוכן שם גם הצלמים היו צריכים מיגון בסיסי דוגמת אפוד קרמי, ולא רק על ב' כאילו הם יוצאים לעזריאלי.

לפני כמעט 3 חודשים כתבתי משהו לגבי ה"חוויה" שלי מהקו האחרון, ולצערנו אנחנו רואים את התוצאות בשבועות האחרונים (סיכום של דברים עיקריים):

בתאריך 31.7.2023 בשעה 09:37, gadik6 כתב:

תהיות אחרי שבועיים קו בשטחים:

1. המזל שלנו הוא שהאויבים שלנו מטומטמים. מי שצוחק על הצבא הרוסי ואיך הוא בכזה ברדק כדאי שיגלה קצת צניעות.

בעיות לוגיסטיקה, שליטה ובקרה, תיאום ועוד, כולל בגדודים יותר מובחרים דוגמת גדס"רים למיניהם.

אני לא אפרט מסיבות ברורות, אבל תרבות החפיף, סמוך ויהיה בסדר לא דילגה על צה"ל. עצם העובדה שצריך קומבינות או "להכיר" אנשים כדי להשיג דברים כמו רכב ממוגן, וזה לא נעשה בצורה מסודרת, אומרת משהו על הארגון בצה"ל.

אני לא מדבר כבר על דברים שוליים כמו זה שלפעמים אני אוכל שניצל עם כף כי אין מזלגות נקיים או שצריך לקפוץ עם רכבים פרטיים למטווחים כי אין רכבי מנהלה.

החדשות הטובות הן שהמצב קצת יותר טוב בגדודים הסדירים וביחידות המיוחדות למיניהן (כולל ציוד), וכן שהכשירות המבצעית של חייל החי"ר הבודד גבוהה יחסית.

6. לאור העובדה כי לא ניתן לוותר על שליטה בטחונית בשטחים בעתיד הנראה לעין, הפתרון הסביר היחידי הוא טרנספר (מרצון) של הפלשתינים.

לא, אני לא מדבר להעמיס אותם על רכבות, אלא להציע סכומי כסף נכבדים (מאוד) על מנת שיעברו למדינות צד שלישי, תוך הסכמתן לקלוט אותם ולשלבם בחברה.

אלו שלא ירצו לעבור, ישארו באוטונומיה קטנה יותר בשטחים, ללא מתנחלים, ועם שלטון ומשטרה מקומית, אך עם שליטה בטחונית ישראלית מלאה על הגבולות והמעברים. שאר השטח, עם גושי ההתיישבות הגדולים, יסופח לישראל.

7. מי שחושב שמפקדים בכירים בצבא הם נטולי אגו, והשיקולים המנחים אותם אך ורק מקצועיים, חי בסוג של סיפורי אגדה. בדיוק כמו רופאים, שופטים ועוד לא מעט מקצועות "יוקרתיים", גם מפקדים בכירים לא חפים משיקולים זרים, אגו ועוד.

• אהבתי 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

אני לא מדבר כבר על דברים שוליים כמו זה שלפעמים אני אוכל שניצל עם כף כי אין מזלגות נקיים

אלוהים ישמור, אנחנו אבודים ... הגיע זמן להוציא דרכון זר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

זה נשמע בדיחה, אבל זה מתחיל מהדברים הקטנים.

כמו שמתעקשים במלחמה לצחצח נעליים בבוקר (בהינתן האפשרות כן? לא באמצע לחימה מול חולית מחבלים נאצית).

הצבא הזניח המון דברים במהלך השנים שהם לא סקסיים. מטוס F35 מצטלם יפה, מיטות נורמליות באיזה מוצב נידח לא. 

לוחם שמסיים 8 שעות מחסום בזמן סדיר צריך להגיע ולשבת לאכול כמו בן אדם.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

שבועיים וחצי ושקט מכיוונו של הד”ר אחמד טיבי. הוא ירד מהארץ?

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • מצחיק 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

ארדואן מאיים?

"הנשיא הטורקי קרא להפסקת אש מיידית ואמר כי על המדינות המוסלמיות לפעול יחד למען שלום בר קיימא. הוא הפציר בישראל "להישמע לקריאות השלום", והוסיף: "נשתמש בכל האמצעים הפוליטיים, הדיפלומטיים והצבאיים הנדרשים".

ארדואן: "חמאס לא ארגון טרור, הוא מנהל מאבק על אדמתו" (ynet.co.il)

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

סתם קשקשן, נאצי, אך קשקשן. דווקא בצוק איתן הוא היה יותר עצבני עלינו. בתכלס גם הוא מבין שאנחנו בדרך לחסל גוף של האחים המוסלמים שהוא, ארדואן, רואה את עצמו כמוביל התנועה. 

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

זה נשמע בדיחה, אבל זה מתחיל מהדברים הקטנים.

כמו שמתעקשים במלחמה לצחצח נעליים בבוקר (בהינתן האפשרות כן? לא באמצע לחימה מול חולית מחבלים נאצית).

בסדיר רוב הזמן הינו "מצחצחים" עם 9105 וזה לא פגע ביכולת מבצעית. לפעמים עבדנו ביחד עם סיירת, אלה בכלל היו נראים כמו פלנגות. במילואים לא זכור לי שמישהו דרש לצחצח משהו.

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

לוחם שמסיים 8 שעות מחסום בזמן סדיר צריך להגיע ולשבת לאכול כמו בן אדם.

אז שישטוף את המזלג, לא ימות. תמיד יותר טוב מסכו"ם פלסטיק במנות קרב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, Shmulik_Miata כתב:

ארדואן מאיים?

"הנשיא הטורקי קרא להפסקת אש מיידית ואמר כי על המדינות המוסלמיות לפעול יחד למען שלום בר קיימא. הוא הפציר בישראל "להישמע לקריאות השלום", והוסיף: "נשתמש בכל האמצעים הפוליטיים, הדיפלומטיים והצבאיים הנדרשים".

ארדואן: "חמאס לא ארגון טרור, הוא מנהל מאבק על אדמתו" (ynet.co.il)

העיקר אנחנו שולחים תמיד משלחות חילוץ וסיוע אחרי רעידות אדמה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, פינדר כתב:

הקונספציה שלך קרסה.

בדיוק, אני גם כתבתי על זה, ולדעתי זאת לא הייתה רק הקונספציה שלי, אלא גם של מערכת הבטחון.

כשהאויבים שלנו הפכו ליותר מתוחכמים, יותר יוזמים ויותר נועזים, קיבלנו בראש.

לפני 59 דקות, mikyl כתב:

כל ויכוח איתך הוא ברמה של גנון?

רשמתי שאני לא מדבר על דברים קטנים כאלו, למרות שהם קיימים, אבל היית חייב להתעכב דווקא על זה.

וכמו שיובל אמר, עיגולי הפינות ותרבות היהיה בסדר מתחילים מהדברים הקטנים.

ממערכת עם תקציב של עשרות מיליארדים, הייתי מצפה שתדאג למספיק סכו"ם, או לראשי מקלחת, בבסיס שיש בו חיילים באופן קבוע.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

אחרי שתמכה בנאצים, השחקנית שוחררה על ידי השופט עראפת טאהא.

#אג'נדה

עריכה:

רק שיהיה מובן: הוא שיחרר אותה למעצר בית ולטענתו אין פה ראיות לעבירה פלילית, כשהיא תמכה בארגון טרור מוגדר על ידי המדינה שלנו, שפלש לשטח ישראל ריבוני וטבח באזרחי ישראל, מה שיכל לעודד אנשים אחרים לבצע פיגועים באיזורים אחרים.

רק אם מישהו פה חשב לנסות לסובב את זה איכשהו עם איזה פלפול משפטי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ארדואן תמיד מתבטא כך כדי שהחמאס יזמין אותו לתווך בין ישראל לחמאס.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אם אנשים פה מצפים שהרמטכ"ל יתחיל לנהל היתקלות בשטח, ולהילחם, הם כנראה לא מבינים איך צבא אמור לתפקד.

במידה והייתה היתקלות הרמטכ"ל הזה בוודאות היה נלחם ומנהל את ההיתקלות בשטח. הוא יותר מיומן בלוחמה, בוודאי בלוחמת חי"ר ולש"ב כנראה מכל הלוחמים ששם.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

העיקר אנחנו שולחים תמיד משלחות חילוץ וסיוע אחרי רעידות אדמה.

כי אנחנו "הומניים", שזו מילה נרדפת בשכונה שלנו ל"חלשים מדינית".

• אהבתי 1
פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

כי אנחנו "הומניים", שזו מילה נרדפת בשכונה שלנו ל"חלשים מדינית".

מעבר לזה, זה גם טוב ליח״צ ומהווה תרגול טוב לאנשי החילוץ והצלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...