Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה די מסכם את רמת יכולת הביצוע והתרומה של חברי הממשלה הזו.

מזכיר שהוא שר החקלאות כרגע.

image.thumb.png.8ceb91d4ac4643e68a9f0ba9be4c4e15.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אני מבין שאתה ושאר הלועגים פה לביבי שירתו איתו בסיירת, אם ככה, והלכו עם שרה לאותו ספר על?

אחרת איך אתם "מעזים" להעביר עליהם ביקורת?

ומציע לך לעבוד על הבנת הנקרא - אין פה ביקורת על ה"חיילות" או היכולות של הרמטכ"ל, אלא על זה שגם הוא עסוק בהצגות (מסתובב עם נשק ואפוד עם כוננות, ללא שום צורך למעשה, כשמסביבו רצים צלמים של דובר צה"ל).

לא שירתי בסיירת, סה"כ רובאי בגולני. לא ענית איפה שירת אתה ואסביר למה שאלתי. לפי הלעג "נשק בהכנס" אין לך מוסג על מה אתה מדבר. ב-3 שנות סדיר הייתי מוצאי מחסנית מהכלי אך ורק בטרמפים וגם אז רק אם בעל הרכב ביקש את זה. גם אפוד - פעם בתרגיל פלוגתי אילן בירן (באותו זמן מג"ד שלי לשעבר) הגיע בתור בקר. צלמים לא היו, אבל היה עליו "נשק בהכנס ואפוד" למרות שבמהלך התרגיל הינו צריכים להיתפס על צוקים של ים המלח. קצין גם אם הוא רמטכ"ל שמסתובב עם נשק ואפוד באזור הקרבות זה דבר מקובל ונורמלי לחלוטין. ומה שכתבת רק מצביע על העברך הצבאי.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

כל הזמן מקבלים סימנים מובהקים שהמלחמה הזאת היא הרבה מעבר לישראל ועזה ושאיראן מערבבת את כולם בעזרת הפרוקסי שלה- בביירות נסראללה נפגש עם נציגי החמאס והג'יהאד,  "במקרה" קורה שבסמיכות זמנים מטרות אמריקאיות במזרח התיכון חוטפות תקיפת מלט"ים, 

פעיל דעאש שנעצר לפני פגיוע בהפגנה פרו ישראלית בגרמניה. 

דיווחים בימים האחרונים על ספינות מלחמה סיניות שקרבו אותן לאזורנו, כל אלה איתותים מציר הרשע. 

ככה או אחרת , רב הדברים קשורים לרב הדברים האחרים. והכל ממתין להתפתח בהמתנה לכניסה קרקעית של צהל וכמו תמיד קטאר רוקדת על שתי החתונות 

עריכה אחרונה על ידי yb

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

אני חושב שזה די מסכם את רמת יכולת הביצוע והתרומה של חברי הממשלה הזו.

מזכיר שהוא שר החקלאות כרגע.

image.thumb.png.8ceb91d4ac4643e68a9f0ba9be4c4e15.png

עדיף ככה, כל התערבות שלהם זה עוד נזק.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, yb כתב:

דיווחים בימים האחרונים על ספינות מלחמה סיניות שקרבו אותן לאזורנו, כל אלה איתותים מציר הרשע.

הסינים לא רלוונטים, מדובר בנסיעה מתוכננת מראש שהתחילה הרבה לפני האירועים כאן והיא נועדה לאותת לעולם שסין נמצאת ומגנה על המסחר הימי האסטרטגי שלה מפני פיראטים. סין לא באמת שייכת לשום "ציר" - היא דואגת לאינטרסים שלה ואין לה שום אינטרס להכניס את הראש לביצה המזרח תיכונית.

צעד אחורה, צריך גם לקחת בחשבון שלמרות שלסין יש צבא גדול מאוד, הוא "ירוק" לחלוטין, הוא לא תמרן ולא ביצע לחימה כמעט 100 שנה (במילים אחרות, אף פעם) וכל הפעילות שלו מסתכמת בחילופי ירי מזדמנים ושופוני.

פורסם
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

לא שירתי בסיירת, סה"כ רובאי בגולני. לא ענית איפה שירת אתה ואסביר למה שאלתי. לפי הלעג "נשק בהכנס" אין לך מוסג על מה אתה מדבר. ב-3 שנות סדיר הייתי מוצאי מחסנית מהכלי אך ורק בטרמפים וגם אז רק אם בעל הרכב ביקש את זה. גם אפוד - פעם בתרגיל פלוגתי אילן בירן (באותו זמן מג"ד שלי לשעבר) הגיע בתור בקר. צלמים לא היו, אבל היה עליו "נשק בהכנס ואפוד" למרות שבמהלך התרגיל הינו צריכים להיתפס על צוקים של ים המלח. קצין גם אם הוא רמטכ"ל שמסתובב עם נשק ואפוד באזור הקרבות זה דבר מקובל ונורמלי לחלוטין. ומה שכתבת רק מצביע על העברך הצבאי.

סיפור מרתק. מה הקשר בין מג"ד שמצטרף בתור בקר לתרגיל לבין רמטכ"ל שמגיע לבקר חיילים בשטח?

כנראה שעבר הרבה זמן מאז שעשית מילואים, כי טרמפים ומחסנית בהכנס בבית זה גם אסור, למיטב ידיעתי (וקו אחרון בשטחים עשיתי לפני קצת יותר מחודשיים, אז תחסוך ממני סיפורים על מה היה במבצע שלום הגליל).

אבל לעצם העניין - רמטכ"ל לא אמור להילחם או להתחיל לתפעל אירוע. פציעה או פגיעה פוטנציאלית ברמטכ"ל זה הרבה יותר חמור מהתועלת שהוא יכול להביא בתור עוד לוחם, עם כל הכבוד לעברו הצבאי. לכן, המאבטחים שלו הם אלו שאמורים לתפעל אירועים ולא הוא עצמו.

מילא נשק בשביל ה"חיילות", או אפוד מגן, אבל אפוד עם מחסניות?   זה הכל הצגה, במיוחד כשמסביבו רצים צלמים של דובר צה"ל כשהם רק עם מדי ב', בלי אפוד מגן ובלי כלום.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

הם באו לחגוג על מנעמי השלטון אבל לא לקחת אחריות בכל מה שקשור למנהיגות ושלטון.

אתמול ראיתי סרטון של הגוטליב ההיא, שצועקת על בגץ כי הפלסטינים בעזה הגישו עתירה שלא נפציץ להם איזה בית חולים. עזבו שבגץ העיף את זה לקיבינימט, האישה הזאת צריכה לשבת במעצר כמו השחקנית ההיא על הסתה. אנשים נרצחו וזה מה שהיא מתעסקת, ברפורמה המטומטמת הזאת?!

התוצאה הכי טובה זה שגם חמאס וגם הממשלה הזאת יכחדו יחד.

אם רק חמאס יכחד, הפלת הממשלה זאת המשימה הבאה לציבור המאוחד.

אם הנבלות האלה יחליטו שאנחנו בעוד סבב ובעוד שבוע שבועיים נשמע על הפסקת אש, צריך לבדוק איך מהגרים מפה.

יש לך לינק לקטע עם בגץ? יש לי ביביסט שהעלה את זה ואמרתי לו שטוב שהם הגישו ושבגץ ישלח אותם לחפש.

עריכה: מצאתי.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אני מבין שאתה ושאר הלועגים פה לביבי שירתו איתו בסיירת, אם ככה, והלכו עם שרה לאותו ספר על?

אחרת איך אתם "מעזים" להעביר עליהם ביקורת?

ומציע לך לעבוד על הבנת הנקרא - אין פה ביקורת על ה"חיילות" או היכולות של הרמטכ"ל, אלא על זה שגם הוא עסוק בהצגות (מסתובב עם נשק ואפוד עם כוננות, ללא שום צורך למעשה, כשמסביבו רצים צלמים של דובר צה"ל).

שטחי כינוס זה איזור לחימה, יש מחבלים באיזור ואם חפ"ש פשוט נדרש להסתובב עם נשק שכפץ וקסדה עליו אז גם המפקדים חייבים, אחרת אין לו את האפשרות לפקד על אותם חיילים.

אני מאמין שאם הוא יהיה בשטחי כינוס וינחתו 3 מחבלים אתה לא מצפה ממנו לרוץ להתחבא באיזה שוחה נכון?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 5
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

עריכה: מצאתי.

ועכשיו אתה לא יודע איך להשתחרר מתחושת הקרינג'.

ראיתי את זה אתמול... הביתה. פשוט הביתה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

שטחי כינוס זה איזור לחימה, יש מחבלים באיזור ואם חפ"ש פשוט נדרש להסתובב עם נשק שכפץ וקסדה עליו אז גם המפקדים חייבים, אחרת אין לו את האפשרות לפקד על אותם חיילים.

אני מאמין שאם הוא יהיה בשטחי כינוס וינחתו 3 מחבלים אתה לא מצפה ממנו לרוץ להתחבא באיזה שוחה נכון?

מפקדים ברמת המחלקה, או הפלוגה או אפילו הגדוד זה לא הרמטכ"ל.

וכן, אם ינחתו מחבלים אני מצפה ממנו להתחבא בזמן שהכח במקום מתפעל את זה. התפקיד של הרמטכ"ל הוא הרבה יותר חשוב מיכולות החי"ר שלו. אתה מתאר לעצמך מה הנזק במקרה של פגיעה, או חלילה הריגה, של הרמטכ"ל?   זה אסון.

• רעיון גרוע 5
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

עדיף ככה, כל התערבות שלהם זה עוד נזק.

אנשים פרטיים אשכרה מגייסים תרומות בשביל הסעות למתנדבים. החמור הזה שר החקלאות. יכל להעביר כמה שקלים עבור זה, במקום סתם לבוא להצטלם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, omerkot כתב:

צעד אחורה, צריך גם לקחת בחשבון שלמרות שלסין יש צבא גדול מאוד, הוא "ירוק" לחלוטין, הוא לא תמרן ולא ביצע לחימה כמעט 100 שנה (במילים אחרות, אף פעם) וכל הפעילות שלו מסתכמת בחילופי ירי מזדמנים ושופוני.

מלחמת קוריאה. קרבות עם ברה"מ והודו. אבל זה היה לפני הרבה שנים, זה נכון.

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אנשים פרטיים אשכרה מגייסים תרומות בשביל הסעות למתנדבים. החמור הזה שר החקלאות. יכל להעביר כמה שקלים עבור זה, במקום סתם לבוא להצטלם.

אנשים כמו דיכטר וברקת מאכזבים ברמה אחרת. הם יודעים מה צריך לעשות, הואם יודעים מה צריך לדרוש מביבי, אבל מעבירים את הזמן שלהם בכיף.

בכלל דיכטר בממשלה הזאת איבד את כל הכבוד וההערכה שהייתה לי כלפיו.

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...