Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, פריג'י כתב:

דגל החמאס או שאני לא רואה נכון?

זה דגל האיסלם.

חמאס כתנועה איסלמית יש לה דגל דומה. גם לערב הסעודית.

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

יופי של יום הדין היה פה. העיקר הוא בוכה עכשי

את הפסוק הזה אפשר לפרש בהרבה אופנים (כמו פסוקים בתורה). למה החלטת שזה דווקא תמיכה בחמאס?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

image.png.f9915d692d74ce2a3317587a906a53f9.png

אומר לך את האמת, מכיוון שלא קראתי בכלל את הקוראן ובטח שלא את מה שזה לא מצוטט ממנו, לא יודע למה הכוונה. תביא מזרחן יהודי שמבין שיסביר. אולי זה מגיע עם קונטקסט שלא אני ולא אתה מבינים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

את הפסוק הזה אפשר לפרש בהרבה אופנים (כמו פסוקים בתורה). למה החלטת שזה דווקא תמיכה בחמאס?

דוגמא נהדרת לעוד קבירת ראש בחול.

אתה יודע מה זה אומר, בטח בתקופה הזאת. הוא גם יודע מה זה אומר, ומה המשמעות של פרסום של זה.

אשתו של דיא סבע ידעה מה המשמעות, מונאס דאבור ידע מה המשמעות בזמן שומר החומות, והשחקנית תומכת הנאצים גם ידעה מה המשמעות.

אתה קונה את ההתנצלויות, אני לא. שילך לשיפא אולי הם מחפשים רופאים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הם שמים יונה עם ענף של זית - סימבליזם שאתה כיהודי מבין את המשמעות ומזה הסקת שהפסוק בערבית גם כן תומך בשלום...

אחרי טבח כששמים משפט שאללה ישפוט מי תמך בו ומי אכזב אותו,

ברור שזה אלה שבצעו את הטבח ואלו שהללו אותו - תמכו באללה.

מי ששתק - אכזבו אותו.

או שאתה מאמין שזה ההיפך?

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

אומר לך את האמת, מכיוון שלא קראתי בכלל את הקוראן ובטח שלא את מה שזה לא מצוטט ממנו, לא יודע למה הכוונה. תביא מזרחן יהודי שמבין שיסביר. אולי זה מגיע עם קונטקסט שלא אני ולא אתה מבינים.

אולי אפשר לשפוט את הרשויות לחיוב?

אולי אצלהם יש מישהו מזרחן שהביא את הפירוש ואמר שזה תמיכה בחמאס? 

מתחילת המלחמה אני מנסה לאמת דברים לפני, מה שפינדר לא עשה פה.

במקום ישר להגיד "איזה מדינה פאשיסטית", חיפוש היה מראה שזאת לא רק התמונת פרופיל, אבל על זה לא בא לו לדבר בסרטון שצורף.

מה שנקרא - "הם עשו עליי קטע דוד".

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, Mikelt89 כתב:

סליחה כן אבל גם אם מנהיג חיזבאללה היה נותן לה מים הייתה משבחת אותו ואומרת שהוא צדיק, היא צריכה לשבת בבית שלה ולא לדבר לעיתונות, לא בזמן מלחמה, מה מצפים שתגיד? בדיוק את מה שחמאס רוצה שהיא תגיד, המקסימום שהיו צריכים לעשות אחרי שיחה איתה בחדרי חדרים זה להגיד שהכל טוב ומצבה טוב דרך דובר כזה או אחר, שוב כשלון מדיני בזמן מלחמה. 

כשהתקשורת מפרסמת בלי צנזורה - אשמת המדינה.

ברגע שהמדינה תשים צנזורה התקשורת תצעק דיקטטורה.

איכשהו תמיד הם אלה שבסדר, זה כל העולם שעקום.

כמו שהם יודעים לחתוך נאום לייב של ראש ממשלה ולומר לציבור שהם יביאו לו אח"כ את "עיקרי הדברים" (תרגום: נצנזר מה שאנחנו לא רוצים שתשמעו), הם יכולים לחכות 10 דקות עם פרסום של נחטפת ולא לפרסם מה שיכול לשרת את מכונת הפרופגנדה של חמאס.

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

תראה את מה שפירסמתי, מבחינתו הגיע יום הדין.

לא תמים ולא עמייאת, פינדר רץ לאמץ את הגרסה שלו כמו שbbc אימץ את השקר על הבית חולים.

אנשים שומעים את מה שהם רוצים לשמוע. הם נותנים פרשנות מערבית לפסוקים מהקוראן, ולעוד ניואנסים שלעין מערבית נראים תמימים לכאורה.

זה כמו הנאומים של עראפת (וגם אבו מאזן, אגב) - אומרים דבר אחד לאוזניים מערביות ואז דבר אחר בערבית.

הכי מצחיק בכל הסיפור הזה זה שלרוב אלו אותם האנשים שמתנגדים לצעדה עם דגלי ישראל בערים ערביות, כי זה כבר "התגרות".

אבל דגל עם עיצוב וקליגרפיה כמעט זהים לדגל החמאס?   מה פתאום, זה בכלל "דגל האיסלאם".

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי אפשר לשפוט את הרשויות לחיוב?

אולי אצלהם יש מישהו מזרחן שהביא את הפירוש ואמר שזה תמיכה בחמאס? 

אוי תעשה לי טובה יובל, לא סומך עליהם בכלליות אבל כשזה מגיע למשהו שתומך באגנדה שלך אז 'נשפוט לחיוב'?

אולי, אשמח אם מישהו שמבין באמת (לא דוד או פינדר או יובל או גדיק) יגיד מה זה אומר. האמת? הייתי סומך על חן ג. אבל הוא כבר מזמן לא פה.

אגב, ניסיתי אני לחקור את העיניין, אבל לא מצאתי את המקור ואין לי מושג בזה בכלל, בכלליות מי שמייחסים לו את הציטוט הזה או משהו, לא כתב דברים קיצוניים מהמעט שקראתי.

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

אנשים שומעים את מה שהם רוצים לשמוע.

אה, אז אולי זה לא באמת בעד הטבח?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אחד מהכתבים בערוץ 11 מפרסם היום שביבי החליט לדחות את הכניסה הקרקעית בכמה שבועות, לאחר שנפגש עם בריק ונבהל והגיע למסקנה שהצבא לא מוכן.

עכשיו, הנושא הזה עלה פה בעבר. מהמר שבריק צודק, הצבא לא מוכן למלחמה, ממיליון ואחת סיבות, וביניהן הפיכתו לכוח שיטור בגדה, כדי להגן על המשיחיים וכו'. מילא. זה לא העיקר כאן. העיקר הוא שאני לא מבין איך אפשר בנקודה הזו לא לפקפק בכל החלטה שביבי מקבל ולא לחשוב שהוא מונחה פחד שוב. לא מבין איך יש אנשים, לא רק ביביסטים גמורים, שמנתחים את זה וחושבים שביבי לא נאחז באיזה תרוץ. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

לאחר שנפגש עם בריק ונבהל והגיע למסקנה שהצבא לא מוכן.

יותר מטריד שהוא בוחר רק חלק ממה שבריק ממליץ (לפחות באופן פומבי). 

לא נראה שיש גם חלופה לביבי כרגע, אף אחד ממנהיגי הסיעות הגדולות לא דורש להחליף אותו וגנץ בכלל נכנס איתו לממשלה ולקבינט המלחמה.

מעל הכל נראה שהאמריקאים מכתיבים את הקצב וההתנהלות. הן בהיבט שיחרור החטופים והן בקצב התקדמות המערכה הצבאית. המיליציות האיראניות ממשיכות לתקוף את הבסיסים האמריקאיים, והאמריקאיים ממשיכים לשפוך לאזור עוד כוחות ומערכות הגנה.

לפני 6 דקות, falou כתב:

זה לא שהאזהרות שלו התממשו.

רק החלק הראשון שדיבר על כך שהרמה במוצבים ירודה, סד"כ נמוך, זמן תגובה יחסית ארוך של צה"ל ומי שיספק את רוב ההגנה יהיו כיתות הכוננות. עכשיו, אני לא מאוד מתחבר לפרסונה שצועקת שהכל דפוק אבל נראה שלפחות לטענות האלו היה טעם.

לפני 9 דקות, falou כתב:

אבל ביבי הוא אלוף הלא להחליט

אני חושב שלא להחליט בעת הזו יכול להביא למצב מאוד בעייתי עבור ישראל. אני לא יודע אם צריך להיכנס עכשיו או עוד חודש לעזה ומה לעשות עם החטופים אבל להחליט שלא להחליט יכול להביא לקשיים גדולים מול האויב בצפון ובעיקר במצב הפנימי.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כן, זה שני נושאים שונים.

הטענה שצהל הפך הלכה למעשה למשטרה גדולה ומתעסק בעיקר ביוש הושמעה לא רק ע"י בריק.

אני לא יודע, אני לא מבין גדול בענייני צבא. הייתי בסדיר בלבנון השניה והתחושה היתה ברדק פנומנלי. זה לא מאוד השתנה גם במבצעים בעזה ממה שראיתי כג'ובניק במילואים.  ואני בספק אם זה מאוד השתנה מאז. וכתבתי את זה פה גם בעבר, כשדובר על מבצעים בעזה. אישית אני לא יודע אם מעבר לכל הדיבורים לצהל יש את היכולת באמת לכבוש את הרצועה. חוץ מזה, חלק מהטענות של בריק ודומיו היו סביב המוכנות של העורף, והעורף לחלוטין לא מוכן למלחמה. בשום דבר. וחלק גדול ממה שנעשה עכשיו כדי להקל על אנשים שפונו מהצפון והדרום מבוסס על מתנדבים.

אבל כמובן זה בכלל לא משנה למה שביבי עושה. אישית אני משוכנע שהוא מחפש סולם לרדת מהעץ, להפציץ עוד קצת בעזה, להחזיר עוד כמה חטופים, לשקר לעבדים מהבייס שהחמאס הורתע ל100 שנה, ולחכות לסבב הבא. שוב, הלוואי ואני טועה. כי אם הסבב הזה יסתיים כמו שהוא נראה עכשיו - אפשר לספור את הימים אחורה עד לסופה של המדינה. ואני אישית, עם כל הסלידה שלי מהרעיון של הגירה, לא רואה את עצמי נשאר כאן.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אישית אני משוכנע שהוא מחפש סולם לרדת מהעץ, להפציץ עוד קצת בעזה, להחזיר עוד כמה חטופים, לשקר לעבדים מהבייס שהחמאס הורתע ל100 שנה, ולחכות לסבב הבא. שוב, הלוואי ואני טועה.

אם הוא מעוניין בעתיד פוליטי אני לא חושב שיש לזה היתכנות, דווקא מהבייס. אני מאמין שהוא מעדיף התבוססות איטית וארוכה, קרי ניהול סכסוך בעצימות נמוכה וזה בעיניי לא פחות גרוע.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

כי אם הסבב הזה יסתיים כמו שהוא נראה עכשיו - אפשר לספור את הימים אחורה עד לסופה של המדינה. ואני אישית, עם כל הסלידה שלי מהרעיון של הגירה, לא רואה את עצמי נשאר כאן.

אתה לא הראשון שאני שומע את זה ממנו. זו תיהיה פגיעה קשה במורל הלאומי ולא בטוח שאפשר יהיה להתאושש מזה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

רק החלק הראשון שדיבר על כך שהרמה במוצבים ירודה, סד"כ נמוך, זמן תגובה יחסית ארוך של צה"ל ומי שיספק את רוב ההגנה יהיו כיתות הכוננות. עכשיו, אני לא מאוד מתחבר לפרסונה שצועקת שהכל דפוק אבל נראה שלפחות לטענות האלו היה טעם.

אם אתה אומר שהכל דפוק, אז תמיד תהיה צודק חלקית.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מקום ישר להגיד "איזה מדינה פאשיסטית", חיפוש היה מראה שזאת לא רק התמונת פרופיל, אבל על זה לא בא לו לדבר בסרטון שצורף.

בדרך כלל אני מאמת. הפעם פספסתי.

עדיין לא משוכנע במשמעות של הפסוק.

לפני 58 דקות, gadik6 כתב:

אבל דגל עם עיצוב וקליגרפיה כמעט זהים לדגל החמאס?   מה פתאום, זה בכלל "דגל האיסלאם".

תעמיק

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...