Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

את רצועת עזה צריך למחוק ולטהר לחלוטין בלי מחבלים בהווה ובלי מחבלים לעתיד (AKA פלשתינים) היא צריכה להפוך לשטח ישראלי להתיישבות יהודית (לא בשליטה ישראלית- זה לא יעזור) במקביל לשנות את שמה ל- "עוטף חי-ישראל", זו לא מלחמה רק מול חמאס זו מלחמה מול ציר רשע ובינהם הפלשתינים, ישראל בחלקה הדרומי-מערבי צריכה לגבול רק מול הים התיכון ומצריים, אין רצועת עזה=אין בעיות, ואז המאמץ המלחמתי יוכל להתמקד בגבול הצפוני, זאת צריכה להיות מטרת המלחמה. 

כמובן יצוצו שאלות כמו מה תעשה עם 2 מליון מחבלים לעתיד, זה לא מעניין, תכבוש אותם ותעלה אותם על ספינות ללא יעד, לא מעניינים אותנו ולא באחריותנו, זה מאוד פשוט, צריך רק רצון והתעלמות מוחלטת מתגובות העולם האנטישמי, גם אם דוד ג'ו יסרב למהלך צריך להפנים בפניו שזה או הם או אנחנו וזה בלתי נמנע. 

בממשלה יושבים דגנרטים, אם הם רוצים מטרה אמיתית הנה היא לפניהם. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

במידה מסוימת רק אם נראה להם שלא אכפת לנו מהחטופים יהיה סיכוי לראות כמה שיותר חטופים בחיים.

אפילו יציל לנו חטופים עתידיים

רק אם נכבוש חלקים מהרצועה ונספח אותם לשטח ישראל זה ירתיע את האויבים שלנו לעשות משהו בעתיד 

אני ממש מקווה שברגע שהלחץ עליהם יתחזק לא נתחיל לקבל סרטוני הוצאה להורג של חטופים. לדעתי זה לא המצב פה. את הסיפורים על שבעים בתולים הם הצליחו למכור למחבלים הפשוטים שלהם. הבכירים שבמחילות רוצים להשתחרר בעסקת שבויים ולקבל דולרים ודירות כמו החברים שלהם בטורקיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה פיגוע הסברתי היה עכשיו בחדשות 12. 

אחת המשוחררות דיברה כאילו אחמד מהחמאס חבר שלה…

- דאגו לנו, נתנו לנו תרופות, היו ממש נחמדים, ממש יחס VIP… עוד כמה שעות אתם תראו את הראיון הזה אצל כול תומכי החמאס, מסתבר שחמאס הם מאוד הומניים וישראל רוצחת ילדים.

• אהבתי 3
  • מבאס 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה שודר לכל הערוצים. אל תשכח שבעלה מוחזק שם.

אשה מבוגרת שעברה גיהנום, מה אתה רוצה ממנה.

• אהבתי 2

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

אני לא מבין למה נותנים גישה לתקשורת למשוחררים. צריך להיות עליהם איש לא במדים שמוודא ששום דבר כזה לא קורה.

כולל צו שמפרט את ההגבלות.

זה חלק מפסיכולוגיה וזה חלק מהמלחמה.

לא מאשים אף אחד מהם. מאשים את המדינה בזה. שוב, לא צריך לשים אותם במתקן כמו את טננבואוים. אבל להחתים אותם ואת בני משפחתם הקרובים על התחייבות.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, Giant_TA כתב:

איזה פיגוע הסברתי היה עכשיו בחדשות 12. 

אחת המשוחררות דיברה כאילו אחמד מהחמאס חבר שלה…

- דאגו לנו, נתנו לנו תרופות, היו ממש נחמדים, ממש יחס VIP… עוד כמה שעות אתם תראו את הראיון הזה אצל כול תומכי החמאס, מסתבר שחמאס הם מאוד הומניים וישראל רוצחת ילדים.

לא ראיתי את הראיון, אבל תסמונת האישה המוכה מאוד נפוצה פה בתקשורת ("אם רק בן גביר לא יעצבן את הערבים, יהיה בסדר"). זה, יחד עם הציניות וכישורי הבימוי והמשחק של חמאס, משמש וישמש נגדנו.

לגבי אנשים שאומרים שצריך ליזום, שצריך להשמיד את חמאס/חיזבאללה ועוד - חמאס וחיזבאללה הם רק כלי משחק.

מאיפה הם מקבלים כסף, מי המממן של כל הפעילות, מי נותן להם מקלט מדיני ועוד?   התשובה היא קטאר ואיראן.

אם רוצים לטפל בבעיה מהיסוד, צריך לטפל בקטאר ובאיראן. אם איראן היא אתגר רציני, בקטאר אפשר לטפל בצורה פשוטה יחסית, מבחינה צבאית/פרקטית.

אבל כשקטאר היא בסטי של ארה"ב, והכל זה אינטרסים של ארה"ב, אז אף אחד לא יגע בקטאר.

עם כל הכבוד לביקור של ביידן ולנושאות המטוסים, אם האמריקאים באמת היו רוצים לפתור את הבעיות שלנו, הם היו מתחילים מקטאר, במקום להסתחבק איתם.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 18 דקות, KipodYam כתב:

אבל להחתים אותם ואת בני משפחתם הקרובים על התחייבות.

ואם לא יחתמו? תעצור אותם?

נסחפתם לגמרי. אישה בת 80 שנחטפה בגלל כשלון של המדינה ובעלה עדיין בשבי. היא האויב ההסברתי שלך?

אם אתה כל כך מודאג מההסברה, דע לך שכל מי שקורא לשטח את עזה או למחוק את עזה או לגרש 2 מליון תושבים, עושה לנו פיגוע הסברתי.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

חלילה לגרש. לעשות להם רילוקיישן על חשבון ישראל.

למה להם לגור ליד מדינה גזענית ורעה כמו ישראל.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

ואם לא יחתמו? תעצור אותם?

נסחפתם לגמרי. אישה בת 80 שנחטפה בגלל כשלון של המדינה ובעלה עדיין בשבי. היא האויב ההסברתי שלך?

פינדר, במישור ההסברתי, הראיון הזה הוא נזק. 

לתת לה במה בלייב, מבלי לדעת מה היא הולכת להגיד, שעות ספורות אחרי ששוחררה ובזמן שבעלה עדיין שם? 

מצטער, אבל מבחינה מקצועית זאת טעות. 

• אהבתי 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מסכים. לא צריך להחתים אותם על שום דבר. אבל כן אפשר לתדרך אותם ואת בני המשפחה על חשיבות בחירת המילים ועל שימוש אפשרי לרעה בצילומים האלה

פורסם
Just now, SurfHigh כתב:

פינדר, במישור ההסברתי, הראיון הזה הוא נזק. 

לתת לה במה בלייב, מבלי לדעת מה היא הולכת להגיד, שעות ספורות אחרי ששוחררה ובזמן שבעלה עדיין שם? 

מצטער, אבל מבחינה מקצועית זאת טעות. 

היא לא עובדת בהסברה.

שתעשה מה שהיא רוצה. אני מפקפק בכך שהיא גורמת נזק כלשהו, וגם אם כן זה זניח לחלוטין.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

תגידו, בשיא הרצינות.

יש התכנות חוקית להדיח את ביבי בזמן מלחמה? גם אם זה יעשה טלטלה, אולי אחרי זה יתייצב המצב. הבן אדם גמור.

מתחילת המלחמה אנו שואל את זה ושואל גם אנשים בכירים בכל מיני מוסדות..חוקית אי אפשר.. אלא אם סוללה של הקוצב תקבל איזה  מכת חשמל או משהו

• מצחיק 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

היא לא עובדת בהסברה.

שתעשה מה שהיא רוצה. אני מפקפק בכך שהיא גורמת נזק כלשהו, וגם אם כן זה זניח לחלוטין.

הנזק הוא במה שהיא לא מספרת-  על זה שבעלה הקשיש שהסיע במכוניתו פלשתינאים חולים לבתי חולים בישראל נחטף ומכרים ומשפחה נרצחו , זה השורה התחתונה שגם אם החיות נראות כמו בני אדם, הם שלטו בכוונה ובהנאה מטורפת אנשים בביתם 

לפני 17 דקות, 98civic כתב:

מתחילת המלחמה אנו שואל את זה ושואל גם אנשים בכירים בכל מיני מוסדות..חוקית אי אפשר.. אלא אם סוללה של הקוצב תקבל איזה  מכת חשמל או משהו

אחרי המלחמה אני חושש שה64 אצבעות של חברי קואליצית החורבן יגרמו להם לשרוד ונחזור לסיפורי הזיה לעוד שנתיים שנשארו,  כל הגורמים האלה עכשיו בשקט ובזמן שהעם נלחם הם עושים התאמות ליום שאחרי. את המסרים של בן גביר וקרעי כבר שומעים פה ושם ולכלוכין על אחים לנשק  ביבי שמחלק אחריות בקבינט וכו'....

רק מחאה ענקית ועקבית של מיליונים תכריח את ממשלת הביזיון ללכת הביתה.

מחאה תיהיה זה ברור אבל אני בכלל לא בטוח שהיא תקרה ברוחב ובעוצמה הנדרשים, אשמח להתבדות ולהיות מופתע לטובה.

• תוכן חדש...