Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דרעי, ביבי היה כל כך עמוק בתפיסה שחמאס הוא נכס, עד שאין שום תוכנית פעולה להפלת חמאס וצריך להכין כזו עכשיו, בזמן שכולנו מחכים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אני לא יודע עד כמה זה בשליטתנו.

האמריקאים סוגרים עם קטר והחטופים מגיעים למעבר ברפיח.

מה תעשה?

מה זאת אומרת מה תעשה? זה תמורת הספקה ״הומניטרית״ לרצועה. אתה באמת חושב שזה בחינם?

ברגע שלא ישארו יותר אזרחים זרים חטופים, כל מי שעד עכשיו שיחק שהוא לצד ישראל ילחץ מהר מאוד להפסיק. כמובן, העגל (ממשלת ישראל) רוצה לינוק לא פחות ממה שהפרה רוצה להניק, אז כנראה זה עוזר לממשלה. ועכשיו יש להם גם שעירי מחמד בקבינט ואת הדוד סם לבוא אליו בתלונות (״ממש ממש רצינו אבל האמריקאים אמרו לנו לא…״)

• אהבתי 3
פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

לפי דרעי, ביבי היה כל כך עמוק בתפיסה שחמאס הוא נכס, עד שאין שום תוכנית פעולה להפלת חמאס וצריך להכין כזו עכשיו, בזמן שכולנו מחכים.

דרעי בעצם אמר שהדרג המדיני בישראל לא הגדיר לצבא ולשב"כ את איום הייחוס בגזרה הדרומית, אבל הדרג המדיני מתלונן היום על הצבא שלא היה מוכן.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

גם לדרעי לא הייתי מאמין בכלום. הוא ממציא שטויות כדי שאנשים יחשבו שהם בשליטה.

הם לא נכנסים כי הבוס הגדול לא מרשה, זה יכול לפגוע בסיכוי לשחרר את החטופים שלו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, garicho כתב:

מה זאת אומרת מה תעשה? זה תמורת הספקה ״הומניטרית״ לרצועה. אתה באמת חושב שזה בחינם?

ברגע שלא ישארו יותר אזרחים זרים חטופים, כל מי שעד עכשיו שיחק שהוא לצד ישראל ילחץ מהר מאוד להפסיק. כמובן, העגל (ממשלת ישראל) רוצה לינוק לא פחות ממה שהפרה רוצה להניק, אז כנראה זה עוזר לממשלה. ועכשיו יש להם גם שעירי מחמד בקבינט ואת הדוד סם לבוא אליו בתלונות (״ממש ממש רצינו אבל האמריקאים אמרו לנו לא…״)

לא מדובר רק על חטופים.

יש עוד 500 עזתים אמריקאים שחיים ברצועה. האינטרס של ארהב זה לדאוג להם (ברגע שהם יוצאים, אתה לא תראה יותר משאיות מחכות במעבר רפיח).

הייתה כבר תוכנית ביחד עם מצרים להעביר אותם דרך מעבר רפיח, הם כבר היו במעבר וברגע האחרון המצרים התקפלו.

למה? כי אז הם יאבדו את מנוף הלחץ שלהם.

המטרה של ישראל צריכה להיות לדחוק את האוכלוסיה של עזה דרומה למעבר רפיח + מצור מוחלט ,מה שיגרור לחץ תקשורתי עולמי על מצרים לפתוח את מעבר רפיח ולקלוט 2 מיליון עזתים , חלקם להעביר לאירופה (סקוטלנד מישהו?).

ברגע שזה יקרה, מצרים תאבד את כוחה במזרח התיכון, לכן היא עושה הכל להימנע מזה.

ככה פותרים את בעיית עזה.

עריכה אחרונה על ידי FlicK
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, פריג'י כתב:

דרעי בעצם אמר שהדרג המדיני בישראל לא הגדיר לצבא ולשב"כ את איום הייחוס בגזרה הדרומית, אבל הדרג המדיני מתלונן היום על הצבא שלא היה מוכן.

לא, לא מסכים עם זה. מדובר בשני הבטים שונים לחלוטין. האחד זה פעולה אקטיבית לכיבוש עזה, השני זה פעולת בטחון שוטף הגנתית. הבעיה עם הצבא שהוא לא תפקד בתחילת המתקפה, מה שעלה לנו במאות הרוגים נוספים.

דבר אחד שאני כבר כמה ימים מנסה להבין זה איפה נעלמה ״כוננות עם שחר״? איך יכול להיות שחיילים היו בתחתונים בזמן ההתקפה?

אני מבין שבת, חג והכל. ועדיין…

לפני 7 דקות, FlicK כתב:

המטרה של ישראל צריכה להיות לדחוק את האוכלוסיה של עזה דרומה למעבר רפיח + מצור מוחלט ,מה שיגרור לחץ תקשורתי עולמי על מצרים לפתוח את מעבר רפיח ולקלוט 2 מיליון עזתים , חלקם להעביר לאירופה (סקוטלנד מישהו?).

ברגע שזה יקרה, מצרים תאבד את כוחה במזרח התיכון, לכן היא עושה הכל להימנע מזה.

ככה פותרים את בעיית עזה.

זה, לא יקרה. ריד מיי ליפס.

• אהבתי 1
פורסם

ביבי לא מתכוון ללכת. הוא כבר מתכנן ועדת חקירה ממשלתית שהוא ימנה, במקום ועדת חקירה ממלכתית.

https://x.com/Roi_/status/1716510489646104854?s=20

לפני 4 דקות, garicho כתב:

דבר אחד שאני כבר כמה ימים מנסה להבין זה איפה נעלמה ״כוננות עם שחר״? איך יכול להיות שחיילים היו בתחתונים בזמן ההתקפה?

זה משהו שעושים בשגרה? בלי התראה והעלאת רמת הכוננות?

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

כן.

כל בוקר סביבות 5 יש תגבור עמדות בכל המוצבים. זה משהו ידוע שגם המחבלים מכירים.

מצד שני ב6 וחצי בבוקר כבר היה אור לפי מה שאני זוכר, אז יכול להיות שירדו מהכוננות בעמדות. בזמן הזריחה בדרך כלל הראות חצי כוח ויש הרבה פעמים ערפל אז יש יותר אנשים על הרגליים.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

ביבי לא מתכוון ללכת. הוא כבר מתכנן ועדת חקירה ממשלתית שהוא ימנה, במקום ועדת חקירה ממלכתית.

https://x.com/Roi_/status/1716510489646104854?s=20

כן.  כל בוקר, באור ראשון, כל העמדות מאויישות. השלישות והתאגד ממשיכים לישון, אבל המחלקות\פלוגות בכוננות מלאה בעמדות.

אבל אני חי בלבנון ורמת הגולן של 1984. וברמאללה וג'נין של 1994.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

אבל אני חי בלבנון ורמת הגולן של 1984. וברמאללה וג'נין של 1994.

גם אני מכיר את התרגולות של שנות ה 90.

פשוט לא יודע מה היה הנוהל במוצבים בעוטף ב2023.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

רק רציתי לומר שבעבר זה היה עניין שגרתי לגמרי. נראה מוזר שפעולה כל כך בסיסית התנדפה, אלא אם יש גם בעיית משמעת קשה או שהיתה כוננות אבל כוח האדם לא היה מספק ונוטרל במכת אש ראשונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבן שלי היה בטירונות בזיקים. כשהתחילה התקיפה הוא בדיוק היה בשמירה בשער הדרומי (הפונה לעזה)  יחד עם המפקדת שלו. לא שאלתי אותו ספציפית על כוננות עם שחר, אבל לא שמעתי ממנו שהרחיבו את השמירה בשעת הבוקר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

משטרת ישראל משחררת הסקטות מחקירת מחבלים.

לפי התשובות הזהות זה נראה שהכינו אותם לענות ככה מראש. או שכולם מסטולים מעינויים.

את האמת חטפתי שוק ששטנים כאלו נראים ומדברים יחסית נורמלי.

פורסם

בסוף שוחררו שתיים ללא אזרחות זרה.

אולי זו טקטיקה של החמאס, לטפטף כל כמה ימים שני חטופים וככה לדחות את המהלך הקרקעי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...