Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסתבר שזה לא מזיז ליח"צ אחרת לא היו מדברים ככה.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אחרי שתמכה בנאצים, השחקנית שוחררה על ידי השופט עראפת טאהא.

#אג'נדה

עריכה:

רק שיהיה מובן: הוא שיחרר אותה למעצר בית ולטענתו אין פה ראיות לעבירה פלילית, כשהיא תמכה בארגון טרור מוגדר על ידי המדינה שלנו, שפלש לשטח ישראל ריבוני וטבח באזרחי ישראל, מה שיכל לעודד אנשים אחרים לבצע פיגועים באיזורים אחרים.

רק אם מישהו פה חשב לנסות לסובב את זה איכשהו עם איזה פלפול משפטי.

כמה זמן מעצר בית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ן: הוא שיחרר אותה למעצר בית ולטענתו אין פה ראיות לעבירה פלילית, כשהיא תמכה בארגון טרור מוגדר על ידי המדינה שלנו, שפלש לשטח ישראל ריבוני וטבח באזרחי ישראל, מה שיכל לעודד אנשים אחרים לבצע פיגועים באיזורים אחרים.

לא יודע אם זה צודק או לא. רק מזכיר לך שוב, שאתה הצבעת לבחור שתלה בסלון ביתו תמונה של טרוריסט מתאבד.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

לא יודע אם זה צודק או לא. רק מזכיר לך שוב, שאתה הצבעת לבחור שתלה בסלון ביתו תמונה של טרוריסט מתאבד.

אד הומינם במיטבו.

אתה יודע טוב מאוד למה הצבעתי לו כי ניהלנו על זה דיון ארוך, אתה יודע שהוא היה נראה הפשרה הכי מתאימה ושאין לי איתו הסכמה מלאה. אתה גם יודע שלקח לי בערך חודשיים להכריז עליו ככישלון כי הוא התעסק בשטויות במשך חודשיים ולא עשה את מה שהוא עושה עכשיו בשבוע.

נראה לי שזה גם איזה וואטאבוטיזם שאהבתם להגיד הרבה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אד הומינם במיטבו.

אתה יודע טוב מאוד למה הצבעתי לו כי ניהלנו על זה דיון ארוך, אתה יודע שהוא היה נראה הפשרה הכי מתאימה ושאין לי איתו הסכמה מלאה. אתה גם יודע שלקח לי בערך חודשיים להכריז עליו ככישלון כי הוא התעסק בשטויות במשך חודשיים ולא עשה את מה שהוא עושה עכשיו בשבוע.

נראה לי שזה גם איזה וואטאבוטיזם שאהבתם להגיד הרבה.

אבל אני לא מדבר על ההישגים שלו.

שים לב שגם היום אתה מודיע שלא תצביע לו, רק בגלל שהוא כשלון. אין לך בעיה עם התמיכה שלו בטרור.

זה לא אד הומינם, כי אני בכלל לא מתייחס למעצר שלה, אם הוא צודק או לא. וזה לא וואטאבאוטיזם, כי אלו שני מקרים עם קווי דמיון. אני מראה שיש לך בעיה עם תמיכה בטרור של ערביה ואין לך בעיה כשזה יהודי.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 שעות, omerkot כתב:

הסינים לא רלוונטים, מדובר בנסיעה מתוכננת מראש שהתחילה הרבה לפני האירועים כאן והיא נועדה לאותת לעולם שסין נמצאת ומגנה על המסחר הימי האסטרטגי שלה מפני פיראטים. סין לא באמת שייכת לשום "ציר" - היא דואגת לאינטרסים שלה ואין לה שום אינטרס להכניס את הראש לביצה המזרח תיכונית.

צעד אחורה, צריך גם לקחת בחשבון שלמרות שלסין יש צבא גדול מאוד, הוא "ירוק" לחלוטין, הוא לא תמרן ולא ביצע לחימה כמעט 100 שנה (במילים אחרות, אף פעם) וכל הפעילות שלו מסתכמת בחילופי ירי מזדמנים ושופוני.

יש ציר ארה"ב וכל בעלי הברית שלה ויש את הצד השני שסין היא היריבה הגדולה, אמנם היא כרגע לא מאיימת צבאית ישירות אבל באיזה צד היא בהחלט ברור,  לפני שפוטין פלש לאוקראינה אנחנו זוכרים נשיא של איזה מדינה הוא פגש לתאומים סופיים ולהבטחת כלכלתו במכירת הנפט שלו במקום הניתוק שהיה צפוי מהמערב.

האיום על טיוואן, בת החסות של ארה"ב, מעבר לעניין של בין ההיסטורית, זה עוד פאן בציר וישנם נוספים.    זה עדיין בשלב העימות ולא לחימה ישירה כרגע או מקסימום פרוקסי סנג'רים.

• אהבתי 1

פורסם

מתברר שהם גם תקפו סייבר.

דוח: פלישת חמאס לוותה במתקפת סייבר עוצמתית (ynet.co.il)

חברת קלאודפלייר, המתמחה בהגנה על אתרים מפני תקיפות מניעת שירות (DDoS), ניתחה נתונים שהצביעו על תקיפת סייבר עוצמתית שהתרחשה נגד הרשת הישראלית ב-7 באוקטובר. האתרים העיקריים שהותקפו שייכים לכלי תקשורת וחברות תוכנה. מערך הסייבר: מדובר במתקפה מהסוג הנמוך ביותר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

למי עדיין לא נפל אסימון אלו רוסים שעזרו לחמאס בין אם זה בניה של תת קרקעי בזה שהם הביאו פועלים שמתמחים בבנייה של רכבת תחתית ברוסיה ובין אם זה צ׳צ׳נים שאימנו את החמאס. ואת הסייבר כנראה הוציאו לפועל איראנים.עולם מתחלק היום ל 2 ואין יןתר ברור מזה כמו שלא היה אף פעם. הפעם אנו ננצח בוואדות אך אם נמשיך לישון על האף כמו שקרה לאחרונה לא בטוח שתהיה הזדמנות לישראל.השטן מתחזק והוא נהיה רק רע יותר. צריך להוציא חוקים גם בתוך המדינה והכל חייב להיות הכי לא אנושי שאפשר, כל זין ערבי שרק רוצה להביא מחמאה לכיוון חמאס/ חיזבטלה או שיט אחר שיגורש לאותה מדינה . כל מי שמתקרב לגדר מקבל כדור בלי התראה. שאלה האם זה מעשי בכלל? 

אם הממשלה מתקפלת על כל צעד כזה , אנו כעם יש יכולת להשפיע אליהם? כי סגול שיער לא הולך לשום מקום איך שזה נראה וסיבוב הבא מול חמאס יהיה פאטאלי עבור ישראל

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זהו, שסיבוב הבא לא יהיה לפי ההבטחות.

אם כן באמת אפשר לקפל את הבסטה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, אז הכניסה הקרקעית נדחית למועד לא ידוע בטענה שהאמריקאים צריכים לפרוס מערכת.

נראה לי שביבי באמת מתכוון להקשיב לבריק ולהכנס קרקעית רק בעוד חצי שנה. ומה עם המילואימניקים? ומה עם החיים עצמם? כל העוקץ של המלחמה הזאת יצא. את האמת - מרגיש לי כמו תרגיל צבאי. הצבא במקום דרוך. מדברים על הפסקות אש, מחוות הומניטריות, ונראה לי שסגול השיער מורח את הזמן ומפחד לתקוף.

בושה. פשוט מתבייש בהנהגה שלנו. אחרי מה שפלסטינים עשו. מתחיל לחשוב שביבי זה גייס חמישי. מה הבן אדם יעשה בשביל הכסא שלו. היום נפגש עם ראש ממשלת צ'כיה. אתמול הולנד, לפני זה ביידן.....מה יהיה?

העיקר החבר האמיתי שלו, ארדואן מלכלך עליו בפנים ולא דופק לו חשבון. ביבי יודע להעריץ ולהתחנף רק למנהיגים שמחרבנים עליו( ראו ערך פוטין וארדואן).

ואיך הוא שוב סינדל את גנץ ושוב עשה לו סיכול ממוקד? טיפש הגנץ הזה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

image.thumb.png.8ceb91d4ac4643e68a9f0ba9be4c4e15.png

מניח שמדובר במשק רימונית, 

מוזמנים להזמין דרך האתר/פייסבוק - https://www.facebook.com/profile.php?id=100063789901008

http://www.rimonit.net/

לפני 7 שעות, פינדר כתב:

בדקתי כמה פעמים ולמיטב הבנתי זה לא חשבון פארודי, אלא החשבון האמיתי של ראש המל״ל.

לכל דבר יש אינטרס ולכל דבר צריך לנסות לראות את הסיפור שמאחורי הסיפור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למי שדואג לביבי - הוא עבר יחד עם חובבת השמפניה לגור אצל חבר מיליארדר בירושלים. לפי הפרסומים, הביאו איתם גם את השף מהמעון. סך הכל הגיוני.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 שעות, gadik6 כתב:

אתם כל כך תמימים שאני שוקל למכור לכם דירה עם נוף לים בעזה.

תגיד קרקע חקלאית ב100 אלף בעזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

העיקר אנחנו שולחים תמיד משלחות חילוץ וסיוע אחרי רעידות אדמה.

בטבח נרצחו חיילי פלח"ץ בזיקים. אותן יחידות שטסו לטורקיה כדי לסייע לו.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 22 דקות, asix כתב:

היום נפגש עם ראש ממשלת צ'כיה.

בטח יצאה אחלה תמונה עם הCHAD הזה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...