Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

הקונספציה שלך קרסה.

האמת היא שאלו לא ממש אותם אויבים.

עד שנות השמונים נלחמנו במדינות ערב וקצת בפלסטינאים, שהם ערבים כמובן.

במהלך השהייה בלבנון כבר התחלנו להילחם באיראנים, שחייבים להודות שהם שתי ליגות מעל הערבים בתחכום וביכולות הביצוע.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

יש לנו שר אחד שתמך בארגון טרור מוגדר על ידי המדינה שלנו ובטרוריסט עם הרבה דם על הידיים, מה שיכול לעודד אנשים אחרים לבצע פיגועים. ובמקום לשבת בכלא הוא שר לביטחון לאומי.

מה שאתה עושה זה זילות של כל הפיגועי טרור שקרו פה

כנראה שלא הבנת מה זה טרור אמיתי ומה זה לא

לפני שעה, mikyl כתב:

אני בטוח שגם לרוב הגרמנים לא הייתה הסכמה מלאה עם היטלר וזה היה נראה לכם הפשרה הכי מתאימה. גם הם רצו סה"כ משילות

וזה כבר זילות השואה

אתה צריך להתבייש 

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

להיכנס למקום תפילה ולרסס את המתפללים זה לא מספיק טרור אמיתי בשבילך?

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, עדי-אל כתב:

וזה כבר זילות השואה

אתה צריך להתבייש 

מי אתה בכלל כדי ללמד אותי מה זה זילות נפגעי טרור ושואה? עוד אחד מתומכי פשיסט יהודי, אשר תלה אצלו בסלון תמונתו של טרוריסט שרצח 29 מתפללים ופצע עוד 125? באו תסביר לי במה הוא שונה מתומכי חמאס? 

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • רעיון גרוע 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, עדי-אל כתב:

סלח לי אבל טרור זה טרור, גם אם הוא לא מופנה כלפי יהודים.

איך אדם ששם בבית שלו תמונה של רוצח אזרחים שונה מאיזה עזתי שיש לו תמונה של סינואר בסלון? זה אותו חרא 1:1.

זה שאצלם כמעט כולם ככה ואצלנו רק אחוזים בודדים, לא אומר שזה הופך את הבודדים האלה ללגיטימיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 8

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, DareDevil כתב:

פגיעה ישירה בבית בראשל"צ.

תכינו את עצמכם שזה יקרה הרבה במלחמה.

שמענו והרגשנו היטב את הנפילה, זה בשכונה לידנו, רסיסים גם נפלו ליד הבית איפה שאני מחנה את הרכב- לרכב שלי הכל טוב).

מה יהיה ? אני לא רוצה לדמיין מה יהיה באימות מול חיזבאללה, הבעיה היא שבעתיד זה יהיה גרוע עוד יותר :-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

להיכנס למקום תפילה ולרסס את המתפללים זה לא מספיק טרור אמיתי בשבילך?

אני אישית לא מסכים עם המעשה שעשה. שלא יהיה לא ברור. 

אבל רק בא לייצג את תפיסת העולם שם.

בעולם שגולדשטיין ובן גביר גדלו, גולדשטיין מנע פיגוע טרור גדול יותר. (סטייל מה שישראל עשה במבצע מוקד במלחמת ששת הימים)

הם טוענים,

האם זה נכון או לא נכון. אף אחד לא יודע.

אולי השב"כ כן יודע משהו שאנחנו לא יודעים, אחרת איך הוא אישר לבן של מבצע הפיגוע הגדול ביותר דרגת סיווג הגבוה ביותר ולא מנע ממנו להיות נווט קרב?

מבחינתם הם לא תופסים אותו טרוריסט אלא גיבור ישראל שמנע טבח. 

.

פורסם
לפני 5 דקות, hwgeek כתב:

שמענו והרגשנו היטב את הנפילה, זה בשכונה לידנו, רסיסים גם נפלו ליד הבית איפה שאני מחנה את הרכב- לרכב שלי הכל טוב).

מה יהיה ? אני לא רוצה לדמיין מה יהיה באימות מול חיזבאללה, הבעיה היא שבעתיד זה יהיה גרוע עוד יותר :-(.

בגלל זה אני חוזר ואומר כל הזמן, המדינה במצב כזה לא תגיע לכולם וצריך לדעת שאפשר לעשות הכל על מנת להציל את עצמכם.

אם אתם לא חייבים להיות בארץ ותצליחו לחזור כמה שיותר מהר לנורמה במדינת היעד, אז עדיף לטוס למדינת יעד.

אם אתם חייבים להיות פה כי העבודה או החיים עצמם דורשים שתהיו פה אז תלמדו, תשקיעו ותתכוננו לפגיעה רצינית.

כי צריך להיות מוכנים לגרוע ביותר. עוד יותר גרוע ממה שקרה ב7.10.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מה שאתה מתאר זה קצת הזוי. אתה אשכרה מאמין שישראל תכחד? אולי אנו מיעוט אבל בכל זאת הצבא שלנו הוא עם כוח עליון בכל מובן המילה. אף חיזבאלה לא תשרוד אם באמת תהיה פה הורדת כפפות. עכשיו משחקים עם עזה , חיזבאלה כבר מייצגת מדינה , לבנון, אתה מבין שהטיפול יהיה שונה לגמרי אפ הם יתחילו לירות לפה בכמות של חמאס. 

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

צבא חזק ומיתקדם יהיה קיים כל עוד נישאר מדינה מתקדמת שיכולה לממן את כל זה, וכולנו יודעים שהכיוון שביבי ושות' הובילו אותנו זה לא יהיה יחזיק הרבה זמן.

ולגבי להיתכונן לגרוע יותר- כניראה שהוא מיתכוון שלמרות שנישרוד בתור מדינה אבל כל כמה שנים נאלץ "לעלות קורבן" בשביל להמשיך להתקיים בשכונה הברברית הזו :-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1
  • משעמם 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 8 דקות, om2 כתב:

@DareDevil אשמח להבין מה הכוונה להתכונן לגרוע יותר? 

נשק אני לא זכאי לרכוש.

אוכל ושתייה לשבוע לפחות (פקע"ר ממליץ ל72 שעות). יש עוד מידע באתר של פקער, מה מומלץ להיות במרחב מוגן.

אם אין אפשרות לנשק חם אז נשק קר.

תוכנית פעולה ולחזור על מה צריך לעשות כאשר מתחילה המלחמה.

לתווך לילדים לפי גיל, מה עושים אם וכאשר מתחילה המלחמה, מה צריך לעשות.

לפני 10 דקות, 98civic כתב:

מה שאתה מתאר זה קצת הזוי. אתה אשכרה מאמין שישראל תכחד? אולי אנו מיעוט אבל בכל זאת הצבא שלנו הוא עם כוח עליון בכל מובן המילה. אף חיזבאלה לא תשרוד אם באמת תהיה פה הורדת כפפות. עכשיו משחקים עם עזה , חיזבאלה כבר מייצגת מדינה , לבנון, אתה מבין שהטיפול יהיה שונה לגמרי אפ הם יתחילו לירות לפה בכמות של חמאס. 

לא הצלחנו לעלות על הטבח שהיה אז אתה מצפה שהם ידעו עכשיו להתנהל כמו שצריך? מסיבת עיתונאים של חטופה, לא הצליחו למנוע אז למנוע מקרים יותר חריגים?

אנחנו מגיבים ולא יוזמים..

לפני 7 דקות, hwgeek כתב:

צבא חזק ומיתקדם יהיה קיים כל עוד נישאר מדינה מתקדמת שיכולה לממן את כל זה, וכולנו יודעים שהכיוון שביבי ושות' הובילו אותנו זה לא יהיה יחזיק הרבה זמן.

ולגבי להיתכונן לגרוע יותר- כניראה שהוא מיתכוון שלמרות שנישרוד בתור מדינה אבל כל כמה שנים נאלץ "לעלות קורבן" בשביל להמשיך להתקיים בשכונה הברברית הזו :-(.

הכוונה שלי הייתה שפשוט צריך להתכונן. המדינה בשעות הקריטיות הראשונות, לא תצליח להגיע לכל אחד. אז פשוט צריך להתכונן.

המלחמה היא בלתי נמנעת, אז אני לא יודע מתי היא תהיה ומה יהיו התוצאות שלה ומה הולך להיות בה ומי הולך להשתתף בה.

מה שאפשר לשלוט בו, לא עדיף לשלוט בו?

במשפט אחד - לייצר וודאות בתוך חוסר וודאות.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, asix כתב:

טוב, אז הכניסה הקרקעית נדחית למועד לא ידוע בטענה שהאמריקאים צריכים לפרוס מערכת.

נראה לי שביבי באמת מתכוון להקשיב לבריק ולהכנס קרקעית רק בעוד חצי שנה. ומה עם המילואימניקים? ומה עם החיים עצמם? כל העוקץ של המלחמה הזאת יצא. את האמת - מרגיש לי כמו תרגיל צבאי. הצבא במקום דרוך. מדברים על הפסקות אש, מחוות הומניטריות, ונראה לי שסגול השיער מורח את הזמן ומפחד לתקוף.

בושה. פשוט מתבייש בהנהגה שלנו. אחרי מה שפלסטינים עשו. מתחיל לחשוב שביבי זה גייס חמישי. מה הבן אדם יעשה בשביל הכסא שלו. היום נפגש עם ראש ממשלת צ'כיה. אתמול הולנד, לפני זה ביידן.....מה יהיה?

העיקר החבר האמיתי שלו, ארדואן מלכלך עליו בפנים ולא דופק לו חשבון. ביבי יודע להעריץ ולהתחנף רק למנהיגים שמחרבנים עליו( ראו ערך פוטין וארדואן).

ואיך הוא שוב סינדל את גנץ ושוב עשה לו סיכול ממוקד? טיפש הגנץ הזה.

אני לא מבין, מה הוא מפחד? לראשונה מזה המון שנים העם בעד כניסה קרקעית בכל הכוח, וכנראה גם מוכן לסבול אבידות מסויימות לחיילי צה"ל אחרי כמות ההרוגים העצומה שכבר עברנו. כמעט אף אחד לא ימתח עליו ביקורת אם יורה לצה"ל להכנס, אז למה לעזאזל הוא מחכה? ממה הוא מפחד?

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

למקום תפילה

לפני 49 דקות, mikyl כתב:

מתפללים

אני בכלל מטיל ספק במילים האלו.

מה גורם לאנשים ביום שישי בהר הבית להתחיל לעשות בלאגן?

אתם זוכרים את האימאם מהמסגד בהר הבית ובלוד שהסיתו לרצח יהודים?

אולי במסגד לא יושבים יפה, מתפללים והולכים הבית? האם חשבתם על זה פעם?

חשבתם על זה שבמסגד גם לפחות בתקופות מסויימות מסיתים באופן גלוי וברור לרצח יהודים?

אז אולי מישהו הסתובב לו הבורג, שומע מסיתים לרצח יהודים, חברים שלו חוטפים יריות, נהרגים והצבא לא ממש מתלהב לעשות משהו 

אם מישהו שנפגעו חברים או משפחה שלו בשבת השחורה יכנס איכשהו לעזה למסגד וירסס אנשים אני לא אקרא לו טרוריסט 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 31 דקות, om2 כתב:

בעולם שגולדשטיין ובן גביר גדלו, גולדשטיין מנע פיגוע טרור גדול יותר.

בדיוק כמו חמאס בעולם של תושבי עזה.

לפני 31 דקות, om2 כתב:

מבחינתם הם לא תופסים אותו טרוריסט אלא גיבור ישראל שמנע טבח. 

אז במה הם שונים מעזתים?

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...