Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, korola כתב:

אבל אנחנו שילמנו עליהם?  לא? 

די להיות חמוץ  :lol:

לפני 14 דקות, Potato כתב:

הוא גם הביא את שרה לבלפור אז 0:0.

הוא דאג להסדרה של מט"ח תמורת מטח אז 1:0

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

לגבי 3, that doesn't make sense at all

ממש לא. בגלל זה הוא כאומן יצא טמבל

הוא יצא טמבל אבל לא כאמן, כי מבחינה אמנותית המייצג שלו כן עורר בצופים משהו.

זה עוד משהו שיפה באמנות, לפעמים בן אדם יוצר משהו שהוא בעצמו לא מבין עד הסוף. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

אתה מוזמן לחזור לעמוד 840 שם דיברנו על זה. לינק לנוחות

השמאל לא יכול להוציא ממנו אמנים יותר מוכשרים או שנתקענו עם אמני הפוטושופ של הימין?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

פשש, אפילו עוד לא קבעו מעוד להשבעה וכבר הליכוד טוענים שבנט הופך אותנו ל:
image.thumb.png.25f3c216a19ccc85701f2bc67dce7c98.png

למה הם מפחדים כל כך מהקמת ממשלת השינוי הזו שהרוב חושבים שבקושי יחזיקו? ניראה כאילו הם מפחדים שברגע שיאבדו את השליטה פיתאום הרבה קקי יצוף בכל פינה?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זאת בדיוק הנקודה , החשש הכי גדול של הליכוד שהממשלה לא תהיה שינוי ,  

ובעוד שנה נגלה שכלום לא השתנה , שגם ממשלה של השמאל יודעת לנהל את המדינה.

בכלל עוד יגלו שרוב המערכות עובדות יפה מאד בלי שצריך לשלוט עליהן או לנהל אותם. 

הצבא יודע לעבוד בלי תקציב מדינה ובלי ממשלה 

מערכת הבריאות עובדת 

מערכת החינוך עובדת (יפה או לא יפה זה לא משנה) בלי קשר לשר שיושב למעלה.

בקיצור החשש הכי כבש של הליכוד , זה שהממשלה הזאת תחזיק מעמד כמה שנים והציבור יגלה שהכל בסדר. 

הליכוד עוד יותר חושש. שהממשלה הזאת דווקא תלקק לצד הימני של המפה, 

דווקא השמאל הולך לחטוף מהממשלה הזאת , הם הולכים ללקק לכל הצד הימני של המפה. 

זאת הדרך היחידה של הממשלה הזאת להכשיר את הסבב הבא, אם יתחזקו רק את השמאל , אז בסבב הבא שוב הליכוד יעלה.

לכן דווקא לא תראו מהלכים לטובת השמאל ונגד הימין של הממשלה. 

לפיד ידאג לתת לסער ובנט ואולי גם לליברמן לדאוג טוב טוב לבוחרי הליכוד,  ככה שבסבב הבאה יהיו להם סיכוי להקים איתו שוב ממשלה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, hwgeek כתב:

ניראה כאילו הם מפחדים שברגע שיאבדו את השליטה פיתאום הרבה קקי יצוף בכל פינה?

כבר לא רק צף, אלא גם מבעבע

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, hwgeek כתב:

למה הם מפחדים כל כך מהקמת ממשלת השינוי הזו שהרוב חושבים שבקושי יחזיקו? ניראה כאילו הם מפחדים שברגע שיאבדו את השליטה פיתאום הרבה קקי יצוף בכל פינה?

אם בנט יהפוך אותנו לדיקטטורה חשוכה אז עכשיו זה בעצם גן שעשועים?

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני שעה, hwgeek כתב:

לא ראית את הרצון לחוקק חוק הגבלת כהונה?

לי באופן אישי אין בעיה עם הרעיון, אלא רק עם זה שהוא חל רטרו אקטיבית. לדעתי הספירה צריכה לחול מהרגע שהחוק יחוקק.

ראש הממשלה היחיד כרגע שכהן 8 שנים בתפקיד הוא ביבי, אז אי אפשר שלא לחוש שהחוק הזה די פרסונלי ומונע הלכה למעשה את היכולת של ביבי להיבחר לכנסת.

אגב, מאז הפרסום החוק ימינה הספיקה להתנער ממנו ולהגיד שזאת רק הצעה ושהם יטילו על זה וטו.

כמו כן, גורמים בקואליציה העתידית טוענים שימינה כן נתנו את הסכמתם לחוק אבל נבהלו מהפרסום.

אגיד בנימה אישית שאני תוהה אם יש פוליטיקאים שאי פעם דברו אמת..נראה שהכל זה שקרים על גבי שקרים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 23 דקות, shachar187 כתב:

אגיד בנימה אישית שאני תוהה אם יש פוליטיקאים שאי פעם דברו אמת..נראה שהכל זה שקרים על גבי שקרים.

יש, הם פשוט כבר לא בכנסת, כי זאת לא עבודה לאנשים ישרים והגונים :(

• מבאס 1
פורסם
לפני 17 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אגב אפשר לקפל את הדגלים, המשטרה לא אישרה את המצעד דגלים.

אפילו אוסנת מארק יוצאת נגד הממשלה... של ביבי?

image.png.4a770af0eef411012e5cd52c3ea07562.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 שעות, shachar187 כתב:

לא ראית את הרצון לחוקק חוק הגבלת כהונה?

לי באופן אישי אין בעיה עם הרעיון, אלא רק עם זה שהוא חל רטרו אקטיבית. לדעתי הספירה צריכה לחול מהרגע שהחוק יחוקק.

ראש הממשלה היחיד כרגע שכהן 8 שנים בתפקיד הוא ביבי, אז אי אפשר שלא לחוש שהחוק הזה די פרסונלי ומונע הלכה למעשה את היכולת של ביבי להיבחר לכנסת.

אגב, מאז הפרסום החוק ימינה הספיקה להתנער ממנו ולהגיד שזאת רק הצעה ושהם יטילו על זה וטו.

כמו כן, גורמים בקואליציה העתידית טוענים שימינה כן נתנו את הסכמתם לחוק אבל נבהלו מהפרסום.

לא רק זה, מה הבעיה שחוק הגבלת כהונה יימנע כהונה של ראש ממשלה שהשלים 8 שנים, בתור ראש ממשלה?

אני מבין ומסכים שצריך דם חדש ולמנוע התבססות של מישהו אחד באותו כיסא.

אבל מה הקשר בין ראש הרשות המבצעת, לאפשרות להיבחר לחבר ברשות המחוקקת?! במקום להפריד בין שתי הרשויות יוצרים עוד חיבור, זה הפוך מהדמוקרטיה.

חוץ מזה אני חושב שבאותה מידה צריך להגביל את ראשי הרשויות האחרות, נשיא בית המשפט העליון מוגבל כרגע בעיקר ע"י עצמו (מתי שהוא מחליט לפרוש) ויש איזה מנהג שהם פורשים בגיל מסוים, זה צריך להיות גם שם כהונה קצובה בזמן ולפי חוק ולא לפי מנהג, וכנ"ל יו"ר כנסת, 8 שנים ודי.

נשיא אגב כן מוגבל, כהונה אחת של 7 שנים (לפני זה היה מקסימום 2 של 4 שנים).

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

אפילו אוסנת מארק יוצאת נגד הממשלה... של ביבי?

image.png.4a770af0eef411012e5cd52c3ea07562.png

הבנתי שגם אוחנה נגד הביטול.

אפילו ביבי עשה אחורה פנה ורוצה לאשר את המצעד, המשטרה התנגדה ולכן היועמ"ש קבע שכדי לאשר צריך לאשר בקבינט המדיני-ביטחוני.

עוד הוכחה לשלטון היועמ"ש, יש שר אחראי על המשטרה, זו צריכה להיות החלטה מיניסטריאלית של השר הממונה, לטוב ולרע.

אבל לא, היועמ"ש יחליט שצריך בשביל זה את הפורום שמאשר יציאה למלחמה, משמע לפי תפיסת היועמ"ש מצעד הדגלים יותר קרוב ליציאה למלחמה, מאשר מצעד...

אז ביבי החליט שאם צריך, אז מכנסים את הקבינט.

המשטרה נבהלה, אז הם הודיעו שהם יגיעו לקבינט גם עם הצעות חלופיות, קלמן ליבסקינד אמר היום בבוקר (בציניות כן?) שבמקום מצעד דגלים בירושלים הם יציעו בתל אביב, בלי מצעד ובלי דגלים 🤣

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש הרבה בעיות בהגבלת כהונה של ראש ממשלה.

מדובר בעקרון שקיים במדינות בעלות משטר נשיאותי, אני לא חושב שיש מדינה עם משטר פרלמנטרי שיש בה הגבלה כזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

נכון, אבל אני אומר שאם כבר לעשות הגבלה כזו - אז לעשות אותה נכון.

אני לא אומר שהעיקרון עצמו של הגבלת כהונה של ראש ממשלה במשטר פרלמנטרי הוא נכון או לא נכון, יש סיבות לכאן ולכאן, אני גם לא חושב שזה שאין מדינות אחרות עם משטר פרלמנטרי והגבלת כהונה של ראש ממשלה זה אומר שזה לא נכון בהכרח.

אני אומר שצריך לשקול דבר כזה במנותק מהפרסונות המעורבות, ואת זה עושים כשאומרים מצד אחד מה ששחר אומר - שזה לא יהיה רטרואקטיבי (גם ככה ביבי בן 71, נוסיף לזה עוד 8 שנים להגבלה זה כבר בן 79... כמה הוא יהיה רלוונטי בגיל 80?), ומצד שני מדברים על כל ראשי הרשויות השונות, ולא רק על תפקיד ספציפי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

עוד הוכחה לשלטון היועמ"ש, יש שר אחראי על המשטרה, זו צריכה להיות החלטה מיניסטריאלית של השר הממונה, לטוב ולרע.

יש שר אחראי אבל לא אשם. אם היה שר שבאמת לוקח אחריות על ההחלטות שלו הייתי זורם איתך, אבל במצב הנוכחי אסור לתת לשר הזה להחליט שום דבר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...