Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

אתה שוב חוזר לדיכוטומיה.

התנחלויות או בצלם. יש עוד אפשרויות.

אתה מתנהל עם דיכוטומיה מאז ומתמיד.

"מתנחבלים", "חזון של סמוטריצים", "משיחיים", כולם יודעים למה הכוונה בביטויים האלה. אתה מחפש לצבוע את כל המגזר הדתי לאומי כקיצוניים, כי זה מתאים לתפיסת עולם שלך.

אתה ויבגני אמרתם את זה לא פעם - מבחינתכם גם בנט זה אדם שמאיים עליכם. בנט. רב סרן בצהל, מ"פ במגלן, יזם הייטקס, ישב עם השמאלנים וערבים בממשלה.

ולמה הוא מאיים עליכם? כי הוא חובש כיפה.

בחייאת פינדר אל תנסה לסובב את זה כמו תמיד. תודה שאתה רוצה את המדינה עם סט דעות אחד וזהו.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

אנחנו מציאותים. או פסימים. 

שוב, אני גם לא יודע איך לנסח את זה בצורה יותר ברורה, אבל יש הבדל עצום בין השמדת יישות טרור צמודה לתחת, תוך שקלול והבנה מה קורה ביום שאחרי, לבין התעלמות מוחלטת מכל זה, כי ביום שאחרי יש מספיק מאחזים ואז בא המשיח.

זה נכון שזה נראה שהרבה פעמים שתי הגישות נפגשות ומכוונות לאותו המקום. אבל הן לא. הגישה הראשונה הביאה לנו את הסכם השלום עם מצרים. הגישה השניה שלחה אנשים להתבצר בימית כדי למנוע את זה.

כתבתי כבר. הטרנספר לא צריך להיות מחר בבוקר הוא צריך להתחיל מחר בבוקר. צריך לבנות תוכנית ארוכת טווח אבל אף אחד לא רוצה ובגלל זה אנחנו נמשיך לסבול.

אז ההתעלמות מוחלטת היא לא של הסמוטרצים היא של הלפידים הגנצים והביביסטים.

דרך אגב ההסכם עם מצרים. אם יש הסכם שלום איתם למה מפריע שנתניהו אישר להם מכירת צוללות. אולי כי מבינים שההסכם "שלום" איתם זה בולשיט אחד גדול אבל לא מסוגלים להודות בזה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מתנהל עם דיכוטומיה מאז ומתמיד.

"מתנחבלים", "חזון של סמוטריצים", "משיחיים", כולם יודעים למה הכוונה בביטויים האלה. אתה מחפש לצבוע את כל המגזר הדתי לאומי כקיצוניים, כי זה מתאים לתפיסת עולם שלך.

אתה ויבגני אמרתם את זה לא פעם - מבחינתכם גם בנט זה אדם שמאיים עליכם. בנט. רב סרן בצהל, מ"פ במגלן, יזם הייטקס, ישב עם השמאלנים וערבים בממשלה.

ולמה הוא מאיים עליכם? כי הוא חובש כיפה.

בחייאת פינדר אל תנסה לסובב את זה כמו תמיד. תודה שאתה רוצה את המדינה עם סט דעות אחד וזהו.

sigh

בנט נבעט על ידי הימין המשיחי, *כי* העז לשבת עם שמאלנים וערבים בממשלה. לא עניין אותם שהוא פאקינג ראש ממשלה. עניין אותם שהוא פגע בטוהר הגזע. וזה מדהים. לא משנה כמה פעמים אני אכתוב או אומר את זה לעצמי. זה ימשיך להיות מדהים.

בנט כפוליטיקאי, אבל הרבה יותר ממנו שקד, בהחלט אחראי בעקיפין למצב שבו בן גביר הוא השר לבטחון פנים, כי הוא חלק מאותה השרשרת שכבר הצבעתי עליה, בה כל פעם מבטיחים משהו ימני שהוא לא בר השגה. מתאכזבים ומצביעים למי שנמצא ימינה ממנו. ועם זאת, בהחלט, בנט היה ראש ממשלה ראוי, והייתי מעדיף אותו והממשלה שלו על הקיים, וכתבתי את זה עשרות פעמים. ואם פספסת, אז הנה, עוד פעם. 

אין לי בעיה עם דתיים. את העמדה שלי אישית הסברתי אינספור פעמים. אבל מפליא שאתה נאחז במה שנראה לך כהכללה. מה אתה? שמאלני? ובכלל, עשרות עמודים פה הושקעו בלהסביר שכל הערבים הם תומכי חמאס חיות מחבלים שצריך לטרנספר. אז מה הבעיה העקרונית שלך עם זה שמישהו חושב משהו על מגזר כלשהו בישראל? שזה לא "מתאים לתפיסת העולם שלך"?

צר לי שמורכב לך להבין את זה. אנשים יכולים להרוס את החיים שלך בהחלטות פוליטיות, גם אם הם מתנדבים לצבא, משרתים בסיירת תוחים מהחלל החיצון ומקימים מלא הייטקס. קל מאוד להוכיח את זה גם. דמיין שלבנט יש מקביל. קוראים לו שמנט. שמנט הוא כל מה שכתבת. אבל הוא פעיל בבצלם. אה פתאום זה כבר לא משנה שהוא רס"ן במיל' ועשה מלא אקזיטים, נכון?

לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

כתבתי כבר. הטרנספר לא צריך להיות מחר בבוקר הוא צריך להתחיל מחר בבוקר.

לאן? איך? מה תהיה התוצאה לדעתך? הפלסטינאים למדו מאיתנו לשמר תודעה של פליטים, נזכיר.

לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

דרך אגב ההסכם עם מצרים. אם יש הסכם שלום איתם למה מפריע שנתניהו אישר להם מכירת צוללות. אולי כי מבינים שההסכם "שלום" איתם זה בולשיט אחד גדול אבל לא מסוגלים להודות בזה?

sigh 2

אז תבקשו מהימין מלא על מלא שלכם לבטל אותו. לדעתי נטרנספר גם את המצרים במקרה הצורך.

ברצינות, מצרים היא לא מדינה שאני סומך עליה. לא הייתי נוסע לשם כתייר. הסכם השלום קנה לך שקט בגבול הזה מאז 1977 ועד היום. מה היתה האלטרנטיבה? להשאיר את כל מיליוני החיילים שאין לצהל בסיני בקו ברלב2? 

עזוב את זה. זה אפילו לא הנקודה. הנקודה היא שאצל מי שסרב להתפנות מימית זה בכלל לא היה משנה מה מצרים רוצה. ואתם מתעלמים מזה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, עדי-אל כתב:

אולי כי מבינים שההסכם "שלום" איתם זה בולשיט אחד גדול אבל לא מסוגלים להודות בזה?

למה בולשיט?

אפילו בתנ"כ "ותשקוט הארץ ארבעים שנה" זה הוכחה להצלחה וניצחון גדול.

התחלף דור, התחלף שלטון, ואפילו האביב הערבי שאיים להדליק את כל האיזור עבר לנו בשקט יחסי מעל הראש,

ועדיין הסכם השלום הזה מחזיק מעמד בשורה התחתונה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, עדי-אל כתב:

כתבתי כבר. הטרנספר לא צריך להיות מחר בבוקר הוא צריך להתחיל מחר בבוקר. צריך לבנות תוכנית ארוכת טווח אבל אף אחד לא רוצה ובגלל זה אנחנו נמשיך לסבול.

אז ההתעלמות מוחלטת היא לא של הסמוטרצים היא של הלפידים הגנצים והביביסטים.

מה בדיוק יהיה כתוב בתכנית ארוכת הטווח הזאת? איך תעשה את הטרנספר הזה פרקטית?

תעביר כל פעם עזתי אחד עם כפית מעבר לים?

אולי כמו בארגנטינה כל כמה זמן תעלים אנשים וככה האוכלוסיה תצטמצם לאט לאט? איך אתה עושה את זה? 

למה התנגדות למכירת צוללות ?  כי יש חשיבות ליתרון העוצמתי של ישראל בכל האזור,  

אם אם אין מלחמה עם המצרים כבר עשרות שנים, לאחר שהיו האויב הכי מסוכן שלנו ואפילו שהשלום קר ורב המצרים לא חובבי ציון, היתרון הזה הוא הישג גדול מאוד.   (שאני שוב מזכיר שהתחיל בפועל את רעיון המדינה הפלשתינית ע"י הליכוד)

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתכם גם בנט זה אדם שמאיים עליכם. בנט. רב סרן בצהל, מ"פ במגלן, יזם הייטקס, ישב עם השמאלנים וערבים בממשלה.

למה, יאיר גולן אלוף בצה"ל וסגן רמטכ"ל מקובל עליך בתור פוליטיקאי? 🙂

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

היינו רואים צילג ז"ל וצנזור בתור חימום, כדי לנסות להבין את ההנפצות של המרצים שלנו (מדמ"ח באת"א הוא יותר מתמטי מאשר בטכניון).

ולמה אוכלי חינם? לא אשמתנו שהטכניון לא עשו מונטיזציה לסרטונים :roll:

צילג הוא אגדה.

אבל יש מרצה אחד שכל מי שלמד מדמ"ח באת"א זוכר לעד: מיכאל טרסי

פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה מחפש לצבוע את כל המגזר הדתי לאומי כקיצוניים, כי זה מתאים לתפיסת עולם שלך.

מי הנבחרים שלהם?

יש שם מישהו לא קיצוני?

לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

תודה שאתה רוצה את המדינה עם סט דעות אחד וזהו.

אני רוצה מדינה שבה יש מגוון דעות.

אבל אתה בוחר באנשים שמסווגים את כל מי שלא חושב כמותם כבוגדים. אני שוב ושוב מראה לך איך הממשלה שלך, שמובלת על ידי הציונות הדתית, פוגעת בחופש הביטוי ואתה מצדיק השתקה ואלימות. אז מה אתה מבלבל לי במוח על מגוון דעות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, עדי-אל כתב:

בגלל ההסכם הזה ב-50 שנים אחרונות לא הייתה לנו אף מלחמת קיום/אין ברירה. אין לך מושג קלוש מה היה לפני זה, אחרת לא היית כותב שטות כזאת. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 12 שעות, om2 כתב:

גדלתי במוסדות הדגל של הציונות הדתית. 

ועדיין, אף פעם לא הרגשתי שנתנו לנו תחושה שאנחנו עליונים יותר מאחרים.

למדתי בבתי ספר ממלכתיים דתיים עד כיתה י'

המחנך שלי בכיתה ו' אמר שיש דרגות בעולם:

דומם

צומח

חי

מדבר

יהודי

אבל הוא לא הבדיל בין יהודי דתי וחילוני (בפחות לא בפנינו) אז הכל בסדר

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 20 דקות, mikyl כתב:

למה, יאיר גולן אלוף בצה"ל וסגן רמטכ"ל מקובל עליך בתור פוליטיקאי? 🙂

כפוליטיקאי? בהחלט.

לא אהבתי את ההתבטאות שלו על התהליכים מהסיבה הפשוטה שהוא היה על מדים, כמו אשד במסיבת הפרישה שלו מהמשטרה.

תפשוט מדים, תגיד מה שבא לך.

לעומת זאת:

לפני 33 דקות, יבגניפ כתב:

דמיין שלבנט יש מקביל. קוראים לו שמנט. שמנט הוא כל מה שכתבת. אבל הוא פעיל בבצלם. אה פתאום זה כבר לא משנה שהוא רס"ן במיל' ועשה מלא אקזיטים, נכון?

אם שמנט פעיל בבצלם, משקר על ישראל בעולם, קורה לחרם  על ישראל והדחה של אקדמאים ממוסדות שונים - הוא בוגד. 

אם שמנט יהיה יאיר גולן, ירוץ לפוליטיקה ויגיד שהוא תומך בשתי מדינות - זכותו. זכותי לא להצביע לו.

פורסם
לפני 13 דקות, motior כתב:

למדתי בבתי ספר ממלכתיים דתיים עד כיתה י'

המחנך שלי בכיתה ו' אמר שיש דרגות בעולם:

דומם

צומח

חי

מדבר

יהודי

אבל הוא לא הבדיל בין יהודי דתי וחילוני (בפחות לא בפנינו) אז הכל בסדר

"אשר בחר בנו מכל העמים..."

כל מי שעלה לתורה בירך את הברכה הזאת.

כל התורה מבוססת על כך שיהודים הם העם הנבחר.

אבל התנשאות של יהודי על יהודי אחר, דרגות ביהודים? זה כבר לא יהדות.

• אהבתי 1

.

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

בגלל ההסכם הזה ב-50 שנים אחרונות לא הייתה לנו אף מלחמת קיום/אין ברירה. אין לך מושג קלוש מה היה לפני זה, אחרת לא היית כותב שטות כזאת. 

לפני 11 דקות, yb כתב:

מה בדיוק יהיה כתוב בתכנית ארוכת הטווח הזאת? איך תעשה את הטרנספר הזה פרקטית?

תעביר כל פעם עזתי אחד עם כפית מעבר לים?

אולי כמו בארגנטינה כל כמה זמן תעלים אנשים וככה האוכלוסיה תצטמצם לאט לאט? איך אתה עושה את זה? 

למה התנגדות למכירת צוללות ?  כי יש חשיבות ליתרון העוצמתי של ישראל בכל האזור,  

אם אם אין מלחמה עם המצרים כבר עשרות שנים, לאחר שהיו האויב הכי מסוכן שלנו ואפילו שהשלום קר ורב המצרים לא חובבי ציון, היתרון הזה הוא הישג גדול מאוד.   (שאני שוב מזכיר שהתחיל בפועל את רעיון המדינה הפלשתינית ע"י הליכוד)

לפני 14 דקות, BoazB11 כתב:

למה בולשיט?

אפילו בתנ"כ "ותשקוט הארץ ארבעים שנה" זה הוכחה להצלחה וניצחון גדול.

התחלף דור, התחלף שלטון, ואפילו האביב הערבי שאיים להדליק את כל האיזור עבר לנו בשקט יחסי מעל הראש,

ועדיין הסכם השלום הזה מחזיק מעמד בשורה התחתונה.

לפני 14 דקות, mikyl כתב:

לגבי הטרנספר בואו נתחיל עם האנשים שרוצים לעזוב ועם האנשים שממש נלחמים כמו חמאס. אני בטוח שכמו שהיהודים רצו להגיע לכאן הם הגיעו למרות ההגבלות של הבריטים ככה גם להעיף מכאן את מי שצריך יהיה אפשרי.

אבל זה באמת מילים באוויר כי לא באמת רוצים לפתור את הבעיה. הבעיה היא לא טכנית הבעיה היא שצריך להגיע להסכמה.

לגבי ההסכם עם מצרים. הם ראו שהם לא מצליחים בדרך של מלחמה הלכו על דרך של השלום

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

ירו טילים על שדרות גם כשהיו התנחלויות ברצועה.

אם אתה חושב שבשביל להגן על שדרות חייבים שצהל ישלוט בעזה, זה דבר אחד ואפשר לדון בזה.

אבל לבנות שם מחדש את גוש קטיף לא יתרום לבטחון של תושבי שדרות. זו לא פעולה בטחונית אלא משיחית.

אני לא אמרתי לבנות שם הנחלויות!

מבחינתי שיהיה מקום שומם עם 2 מוזיאונים גדולים באמצע.

מוזיאון בשבילנו, סטייל יד ושם. 

ומוזיאון לשונאינו, שידעו שלא שווה להתעסק עם מדינת ישראל

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, om2 כתב:

אשר בחר בנו מכל העמים..."

כל מי שעלה לתורה בירך את הברכה הזאת.

כל התורה מבוססת על כך שיהודים הם העם הנבחר.

אבל התנשאות של יהודי על יהודי אחר, דרגות ביהודים? זה כבר לא יהדות

הכוונה שלו זה שמלמדים שיהודי יותר נעלה ממי שלא יהודי.

זאת לדעתי לא גישה חינוכית בריאה וזה גובל בגזענות.

אותי למדו בישיבה תיכונית שמשמעות של להיות עם נבחר זה לא כי אנחנו טובים יותר ממישהו אחר אלא שנדרש מאיתנו לעמוד בסטנדרטים גבוהים יותר מכולם.

אבל זה היה בתקופה אחרת.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...