Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

אתמול עיתונאים מאחד הערוצים בדקו את הנושא, מתברר שזה לא בדיוק ככה.

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

כל מי שאני מכיר מסקוטלנד יעדיף לאכול חרא של סוסים ולא להכניס אותם לסקוטלנד...

דבריו של ראש ממשלת סקוטלנד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, nisim91 כתב:

אתה יודע מה יקרה לחייל שנמצא בעזה שיגידו לו שהמדינה עכשיו מחליפה הנהגה? פשוט ירד לו כל הרוח ויגיד אם העורף לא מחזק אותנו מי יחזק אותנו? 

הבעיה שביבי לא חיזק מהרגע הראשון.

אבל איכשהו אני בספק רב שמה שישפיע על המורל של חייל שנלחם בעזה זה זה שביבי יתחלף.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, עדי-אל כתב:

נכון, אין קסמים בעולם. זאת באמת בעיה שנבנתה ב 75 שנה

על רגל אחת זה לא יהיה. מדינת ישראל צריכה להכין לעצמה תוכנית ארוכת טווח. 

כל פיתרון אחר ידחה את הבעיה לעוד 20 שנה.

אתה יודע למה זה לא יקרה?

שרים, ראש ממשלה, חברי כנסת ( כל הקבוצה המגעילה הזאת) מחפשים לקטוף השגים עכשיו. לא בעוד 20 שנה שמישהו אחר יהנה מזה וזאת בדיוק הבעיה שלנו. "נבחרי ציבור" או כל תיאור אחר לזבלים האלה אמורים לדאוג לאזרחים בהווה. אבל כשהתהליך לוקח זמן הם מחפשים לעשות חצי עבודה כדי להנות מהתהילה.

הדאגה גם לסקטור מסויים לאזרחים או יצירת קריטריונים לאזרחים "מועדפים" גורמת לכך שהם לא עושים את תפקידם. הם אולי נבחרו ע"י חלק מהעם אבל צריכים לשרת את כל העם. הבעיה עם עזה צצה כי הכנסת לא עבדה בשביל האזרחים. הבעיות הכלכליות, הביטחוניות, החברתיות ועוד לא עניינו אותם. וגם היום הם עוד לא באירוע. גם אם הם יהיו באירוע , זה יהיה מאוחר מדי וגם יהיה נגוע באינטרסים.

זאת הסיבה שפתרון שעלול לקחת זמן לא יקרה.

כבר עכשיו מדברים על זה שמכיוון שככל הנראה זה יקח זמן אז מחפשים פתרון להעיף את ראשי חמאס לטוניס, לשחרר את החטופים ולחזור למסלול. זה כי מישהו ( מניח שאתה יודע מי זה) ממש ממש רוצה לקטוף כאן ועכשיו שהוא ניצח את חמאס ולהתחיל לדאוג להמשך הקריירה שלו. האם פתרון כזה מקובל עליך ועליי? לא. כי זה לא יפתור את הבעיה. רק ידחה אותה. שוב. כמו פעמים קודמות.

פורסם
לפני 33 דקות, SurfHigh כתב:

משגב מדווח שביבי יוצא מהוילה פעם ב 10:00 ופעם ב 11:00 ואפילו ב 12:00. 

זה נראה לך סביר? 

הוא גם מצוטט לו לטלפון?

ראש ממשלה בהגדרה עובד 24/7 כי גם כשכביכול הוא לא עובד הוא בכוננות (כמו באותה השבת. אתה חושב שהוא לא קיבל מיד טלפון?).

אני ממש לא חשוד באהדה או סימפטיה כלשהי לאיש ועדיין פה הביקורת היא סתמית, קטנונית ולא נכונה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, David32 כתב:

אבל איכשהו אני בספק רב שמה שישפיע על המורל של חייל שנלחם בעזה זה זה שביבי יתחלף.

מה לא ראית שהוא פוגש חברה של גולני ועושה להם "כיפאק היי" להרמת המורל? Priceless !

לפני 6 דקות, asix כתב:

שרים, ראש ממשלה, חברי כנסת ( כל הקבוצה המגעילה הזאת) מחפשים לקטוף השגים עכשיו. לא בעוד 20 שנה שמישהו אחר יהנה מזה וזאת בדיוק הבעיה שלנו. "נבחרי ציבור" או כל תיאור אחר לזבלים האלה אמורים לדאוג לאזרחים בהווה. אבל כשהתהליך לוקח זמן הם מחפשים לעשות חצי עבודה כדי להנות מהתהילה.

אתה לא מעודכן. תהילה ממעשים לטווח הקצר כבר לא מעניינת אותם. מעניין אותם רק לשמור על התלוש. בשביל זה מספיק לצייץ לבייס. לא צריך לעשות כלום אפילו לטווח הקצר רק לצייץ טמטום לבייס.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3
  • מבאס 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 דקות, FlicK כתב:

אני יודע. לכן התקשרו לשם (ועוד כמה מדינות) והציגו את עצמם בתור נציגי איזה כפר מהרצועה שמחפשים מקלט. 

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לגבי החיילים לא נראה לי שזה מדאיג אותם להפך. לא סתם לקחו נשקים לכל מני יחידות מיוחדות שפגשו אותו (על פי פרסומים).

כלומר, אם נחבר את הקווים - ממוני האבטחה שלו מבינים שביבי לא יכול להסתובב ליד חיילים או מילואימניקים כי זה יסתיים בכיתת יורים על בגידה בזמן מלחמה? או סתם קת לפרצוף?

שוב, זה סהכ הגיוני. חוץ מביביסטים הרד קור, אין מישהו שבאמת חושב שהוא בסדר.

אתם רוצים להגיד לי שלביבי אין איזשהוא סדר יום, שכולל שינה של ארבע שעות בלילה ובכל זמן אחר הוא צריך להיות בקריה או במשרד ראש הממשלה או לבקר איפשהוא בארץ?

לא מטריד בכלל. זה שהוא מתארח בבית של חבר, ששם אין הקלטת שיחות, שה גם מטריד. זה יהיה חלק מהכתב אישור בהנחה שהוא לא יתאבד.

סתם שאלה - אם אני כותב על הרכב שלי "ביבי חראקירי" זה חוקי? או שכל קריאה לאלימות היא לא חוקית? גם למישהו לפגוע בעצמו?

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

ראש ממשלה בהגדרה עובד 24/7 כי גם כשכביכול הוא לא עובד הוא בכוננות (כמו באותה השבת. אתה חושב שהוא לא קיבל מיד טלפון?).
אני ממש לא חשוד באהדה או סימפטיה כלשהי לאיש ועדיין פה הביקורת היא סתמית, קטנונית ולא נכונה.

זה לא סתמי.

זה בדיוק השחיתויות והנהנתנויות הקטנות האלו, שהצטברו לערימה עצומה מסריחה וענקית שחלחלה לכל הכיוונים. 

איפה ענווה, צניעות, דוגמא אישית? 

הרי הבנאדם נחקר על כך שהוא קיבל מתנות ממיליונרים, חברים להגדרתו. 

ומה הוא עושה כרגע? מתאכסן אצל חברו המיליונר. 

איך אני אמור לסמוך על המדינה, אם ראש הממשלה לא משתמש במתקנים שלה, ומוצא לעצמו מקום פרטי? 

הרי המדינה/ממשלה מבקשת מהאזרחים לשמור על השגרה כמה שאפשר - בתי ספר, עבודה וכו'. 

איפה האזרח מספר אחת שיופיע כל בוקר בכנסת או בקריה  או בבור ב 9:00 ויגיד - "גם היום, ובכל יום, ממשיכים להשמיד את אויבינו. אני בעבודה שלי בזמן וגם אזרחי ישראל צריכים להיות, כדי שהכלכלה תמשיך לפעול."

אין לי שום כוונה שידפיס כרטיס. 

דווקא בגלל שהוא בכיר, חייבים להיתפס לקטנות האלו.

אצלו ואצל כל העאלק "המנהיגים" האחרים. 

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 22 דקות, FlicK כתב:

עד כמה שאני יודע, ראש ממשלת סקוטלנד הוא קצת מקביל למושל מדינה באמריקה.

אין לו סמכות בנושאי הגירה לאי הבריטי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, SurfHigh כתב:

זה לא סתמי.

זה בדיוק השחיתויות והנהנתנויות הקטנות האלו, שהצטברו לערימה עצומה מסריחה וענקית שחלחלה לכל הכיוונים. 

איפה ענווה, צניעות, דוגמא אישית? 

הרי הבנאדם נחקר על כך שהוא קיבל מתנות ממיליונרים, חברים להגדרתו. 

ומה הוא עושה כרגע? מתאכסן אצל חברו המיליונר. 

איך אני אמור לסמוך על המדינה, אם ראש הממשלה לא משתמש במתקנים שלה, ומוצא לעצמו מקום פרטי? 

הרי המדינה/ממשלה מבקשת מהאזרחים לשמור על השגרה כמה שאפשר - בתי ספר, עבודה וכו'. 

איפה האזרח מספר אחת שיופיע כל בוקר בכנסת או בקריה  או בבור ב 9:00 ויגיד - "גם היום, ובכל יום, ממשיכים להשמיד את אויבינו. אני בעבודה שלי בזמן וגם אזרחי ישראל צריכים להיות, כדי שהכלכלה תמשיך לפעול."

אין לי שום כוונה שידפיס כרטיס. 

דווקא בגלל שהוא בכיר, חייבים להיתפס לקטנות האלו.

אצלו ואצל כל העאלק "המנהיגים" האחרים. 

כל זה לא קשור.

כמעט אף אחד לא חולק על מילה ממה שכתבת אבל כל זה לא אומר שהוא לא כל הזמן זמין.

הוא לא יכול להופיע כל יום בקריה או בכנסת לביקור נימוסין כי יש לו עבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, KipodYam כתב:

כלומר, אם נחבר את הקווים - ממוני האבטחה שלו מבינים שביבי לא יכול להסתובב ליד חיילים או מילואימניקים כי זה יסתיים בכיתת יורים על בגידה בזמן מלחמה? או סתם קת לפרצוף?

שוב, זה סהכ הגיוני. חוץ מביביסטים הרד קור, אין מישהו שבאמת חושב שהוא בסדר.

אתם רוצים להגיד לי שלביבי אין איזשהוא סדר יום, שכולל שינה של ארבע שעות בלילה ובכל זמן אחר הוא צריך להיות בקריה או במשרד ראש הממשלה או לבקר איפשהוא בארץ?

לא מטריד בכלל. זה שהוא מתארח בבית של חבר, ששם אין הקלטת שיחות, שה גם מטריד. זה יהיה חלק מהכתב אישור בהנחה שהוא לא יתאבד.

סתם שאלה - אם אני כותב על הרכב שלי "ביבי חראקירי" זה חוקי? או שכל קריאה לאלימות היא לא חוקית? גם למישהו לפגוע בעצמו?

בדיוק. אני מניח שמישהו מטעמו או מטעם השבכ עשה חישוב שחייל שם ירה לו בראש. סך הכל הגיוני.
הבנתי גם שהוא הלך לבקר בסיירת מטכ"ל. ניסה להתבדח שם עם החיילים ובעיקר קיבל שתיקה ומבטים של "עוף מפה כבר", זה המצב ביחידת הבית.
לא יודע מה הסדר יום שלו אבל הייתי שמח אם הוא היה נשאר בבית ולא מדבר עם אף אחד. פחות נזק.

אני מקווה מאוד שהוא לא התאבד ולא יהרגו אותו. אני לא רוצה יום זיכרון לנבלה הזה או שיגידו עליו הספדים טובים. פשוט שימות מהר מזיקנה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל ניסיון לאיים עליו או להרוג אותו, אזרחים או חיילים, זה רע מיותר ומזיק ביותר.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

אני בטוח שאין לה מודעות עצמית מפותחת מדי, ו\או קריירה סבירה לחזור אליה

הנבלה היתה מוכרת בגדי מעצבים לשם השלמת הכנסה.
כמובן שאין לה קריירה לחזור אליה. כמו מאי גולן וזו עם הקן של התוכי על הראש. שלוש אפסיות.

פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

בדיוק. אני מניח שמישהו מטעמו או מטעם השבכ עשה חישוב שחייל שם ירה לו בראש. סך הכל הגיוני.

זה לא נכון.

image.thumb.png.e083ea60a8caa090c23b47e7fc2dee73.png

image.thumb.png.00904282c5d3308d8ac0831de112eba9.png

אין לי בעיה עם חייל שיצעק לביבי להתפטר (כמו המילואימניק שאיבד חברים) אבל מפה עד להמציא שלקחו לחיילים נשק..

פורסם

אם למישהו עדיין היה ספק:

נציג רוסיה באו"ם: "לישראל אין זכות להגנה עצמית בעימות עם חמאס"

כבר כתבתי בשרשור אחר ואחזור גם כאן. בשבילי אזרחים ישראלים שתומכים היום ברוסיה הם גייס חמישי. למדינת ישראל הגיע זמן להפסיק לרקוד בשתי החתונות.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...