Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מבחינתכם גם בנט זה אדם שמאיים עליכם. בנט. רב סרן בצהל, מ"פ במגלן, יזם הייטקס, ישב עם השמאלנים וערבים בממשלה.

ולמה הוא מאיים עליכם? כי הוא חובש כיפה.

לא אכפת לי שבנט חובש כיפה. אכפת לי שהוא גם בעד הרחבת ההתנחלויות וארץ ישראל השלמה.

הוא לא מטורלל כמו סמוטריץ וחבורתו ובגלל זה אני מעדיף אותו על מי שיושב היום בממשלה, אבל הוא רחוק מלייצג את העמדות שלי.

לפני 2 דקות, om2 כתב:

אני לא אמרתי לבנות שם הנחלויות!

אבל הגבת לציטוט שהבאתי, של עמיחי אליהו, שכן רוצה ליישב שם יהודים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לעם הנבחר יש כמה פרשנויות -

כי אנחנו יותר טובים

כי מצופה מאיתנו יותר

והפשט המקראי (אלוהים אמר, אבל אף אחד לא טורח לקרוא) - כדי להראות כמה הוא (אלוהים) גדול. דווקא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 דקות, עדי-אל כתב:

לגבי ההסכם עם מצרים. הם ראו שהם לא מצליחים בדרך של מלחמה הלכו על דרך של השלום

נו... אם זה לא win-win אז מה כן?

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אז תבקשו מהימין מלא על מלא שלכם לבטל אותו. לדעתי נטרנספר גם את המצרים במקרה הצורך.

היש ספק בכלל שהימין הסמוטיריצ׳י-בנגביריסטי לא היה מאפשר בחיים להכנס לאיזשהו הסכם עם מצרים של 73׳?

במציאות אלטרנטיבית אנחנו מתווכחים כאן על זה שלא ניתן להכנס עם המצרים להסכם שלום, וצריך לטרנספר אותם ממצרים למקסיקו ולגרום למקסיקנים לשלם על זה.

ולפני שאתם מוציאים מההקשר: לא ניתן או צריך להכנס לאף הסכם עם חמאסדאעש, צריך להרוג את כל מי שאפשר - ותודה לפסיכופתים שם שנתנו לנו את הא׳. אבל בסוף, לאחר שהרגנו ממש הרבה חמאסניקים וכמה אלפי מגינים אנושיים מסכנים על הדרך, יישארו 2מ׳ פלסטינים מינוס דלתא.

בין הריגה וגירוש (שלא ריאלי לעשות), שליטה אינסופית ופליאה כשהם מתנגדים, וחתירה להסכם עם בטחונות וערבויות ו-וויתורים - ובכן, נראה לי זה היה ביבי נתניהו שהגדיר מה זה Insanity, רגע אחרי שהמציא את תורת היחסות וניצח את מגנוס בשח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 28 דקות, עדי-אל כתב:

לגבי הטרנספר בואו נתחיל עם האנשים שרוצים לעזוב ועם האנשים שממש נלחמים כמו חמאס. אני בטוח שכמו שהיהודים רצו להגיע לכאן הם הגיעו למרות ההגבלות של הבריטים ככה גם להעיף מכאן את מי שצריך יהיה אפשרי.

אבל זה באמת מילים באוויר כי לא באמת רוצים לפתור את הבעיה. הבעיה היא לא טכנית הבעיה היא שצריך להגיע להסכמה.

לגבי ההסכם עם מצרים. הם ראו שהם לא מצליחים בדרך של מלחמה הלכו על דרך של השלום

טרנספר- בודדים שעוזבים כיחידים  כי רוצה לעזוב ורק עצרו אותו כל השנים זה לא טרנספר,  זה סירקולציה של אוכלוסיה. זה בשוליים.

טיפול במחבלי חמאס זה כמובן לא טרנספר.

איך תעשה טרנספר ל2 מיליון אזרחים? להיכן בדיוק איך?  הטכניקה היא דווקא כן מהותית במקרה הזה.   גרוש המוני/רצח עם או משהו לא פרקטי.

ההסכם עם מצרים- נכון זה בדיוק העניין, יש לנו עליונות צבאית שגרמה להם להבין שרק בשלום זה ילך. 

• אהבתי 3

פורסם

מגינים אנושים מסכנים? אתה רציני? הם נשארים בכוונה עם חמאס כדי למות בהפצצות. איך אפשר לקרוא להם מסכנים? זו אומה של מתאבדים שבמקום לעבור לאוהל בדרום עזה מעדיפה למות כדי לגרום לישראל להראות כמו רוצחים.

• אהבתי 5

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, עדי-אל כתב:

לגבי הטרנספר בואו נתחיל עם האנשים שרוצים לעזוב ועם האנשים שממש נלחמים כמו חמאס. אני בטוח שכמו שהיהודים רצו להגיע לכאן הם הגיעו למרות ההגבלות של הבריטים ככה גם להעיף מכאן את מי שצריך יהיה אפשרי.

אי אפשר להעיף אנשים כשאין מקום שיסכים לקבל אותם. זה לא יקרה. גם תמורת כסף אף מדינה לא רוצה אותם.

יש מלחמה מטורפת והמצרים לא מוכנים לפתוח להם את הגבול כדי להציל אותם, אז אחרי שהמלחמה תיגמר הם עוד יותר לא יעניינו אף אחד. גם אם איכשהו תצליח לגרש כמה, זה יהיה טיפה בים.

טרסנפר זו פנטזיה איך שלא תסתכל על זה. 

ראיתי היום שיש הצעת חוק לשלול אזרחות לתומכי טרור בזמן מלחמה. על פניו נשמע נהדר, אבל זה גורם לי לתהות מה עושים עם אחד כזה, אין לו אזרחות ישראלית אז לאן שולחים אותו? לעזה? לג'נין?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, Coro כתב:

מגינים אנושים מסכנים? אתה רציני? הם נשארים בכוונה עם חמאס כדי למות בהפצצות. איך אפשר לקרוא להם מסכנים? זו אומה של מתאבדים שבמקום לעבור לאוהל בדרום עזה מעדיפה למות כדי לגרום לישראל להראות כמו רוצחים.

אני כן חושב שהם מסכנים. אלה שנשארים שם זו כנראה השכבה הכי מסכנה, בורה, מוסתת וענייה,

והם ימותו לא כי הם רוצים למות, אלא כי הם עוד קורבנות של החמאס.

ואתה יודע עוד משהו?

שיחפשו רחמים אצל החמאס, לא אצלנו.

פורסם

אתה לא ראית את הסרטונים שאני ראיתי. הם עומדים בשכונות שלהם ומצהירים שהם ימותו ולא יתפנו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 15 דקות, yb כתב:

ההסכם עם מצרים- נכון זה בדיוק העניין, יש לנו עליונות צבאית שגרמה להם להבין שרק בשלום זה ילך

לפני 38 דקות, BoazB11 כתב:

נו... אם זה לא win-win אז מה כן?

פספסתי משהו. 

לגבי ההסכם עם מצרים. הם ראו שהם לא מצליחים לחסל אותנו בדרך של מלחמה הלכו על דרך של השלום

פורסם
לפני 21 דקות, oryo כתב:

ולפני שאתם מוציאים מההקשר: לא ניתן או צריך להכנס לאף הסכם עם חמאסדאעש, צריך להרוג את כל מי שאפשר - ותודה לפסיכופתים שם שנתנו לנו את הא׳. אבל בסוף, לאחר שהרגנו ממש הרבה חמאסניקים וכמה אלפי מגינים אנושיים מסכנים על הדרך, יישארו 2מ׳ פלסטינים מינוס דלתא.

בין הריגה וגירוש (שלא ריאלי לעשות), שליטה אינסופית ופליאה כשהם מתנגדים, וחתירה להסכם עם בטחונות וערבויות ו-וויתורים - ובכן, נראה לי זה היה ביבי נתניהו שהגדיר מה זה Insanity, רגע אחרי שהמציא את תורת היחסות וניצח את מגנוס בשח.

השאלה מי זה חמאסניקים?

כל מי שמחזיק פיזית בנשק? 

כל מי ששומר נשק בבית שלו כדי לתת אותו לחמאס ביום פקודה?

כל מי שמתחכנן פיזית להרוג יהודים?

כל מי שמחנך את ילדיו מגיל 0 שכל מטרתם בעולם זה להרוג יהודים?

כל מי שנכנס לעשות ביזה בישובי העוטף ועל הדרך גם בזז נשים גברים וטף?

אם תהרוג את כל אלה ישארו לך פחות ממיליון אזרחים ברצועה.

רגע.

ואם הוא ג'יהאד איסלמי?

גם להרוג?

וחז"ע?

גם להרוג?

וגדודי אל אקצא?

להרוג?

אז לא צריך בכלל לדבר על טרנספר.

כי כולם יהיו מתים.

אולי ישארו איזה אלפים בודדים ואיתם כבר נוכל להסתדר.

• רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 3 דקות, Coro כתב:

אתה לא ראית את הסרטונים שאני ראיתי. הם עומדים בשכונות שלהם ומצהירים שהם ימותו ולא יתפנו.

זה לא סותר את מה שאמרתי. "עניים, בורים ומוסתים".

ואם זה מה שהם מצהירים - אז מבוקשם יתמלא כנראה ושאללה ירחמם.

לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

פספסתי משהו. 

לגבי ההסכם עם מצרים. הם ראו שהם לא מצליחים לחסל אותנו בדרך של מלחמה הלכו על דרך של השלום

איך בדיוק מצרים מנסה לחסל אותנו בדרך של השלום?

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

פספסתי משהו. 

אני אחדד את הנקודה מלפני כמה הודעות - אם תתן להם גישה לכלים רבי עוצמה  כמו צוללות זה יכול להחליש את העליונות שלנו כמדינה, זה לא צביעות (כמו שטענת) זה אחד ועוד אחד של אסטרטגיה פשוט וקל.

על אותו משקל,  שלום עם סעודיה זה דבר בעל ערך עצום למדינתנו,  אבל לתת להם גישה לגרעין זה בעיה גדולה, בדיוק מאותם טעמים, כמו לקחת הלוואה בשוק האפור אתה מסכן את המחר שלך. 

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

די להכחיש, חמאס מונע מהם לברוח למצרים, גם כאלה שמצרים מוכנה לקבל. אז כאלה שהיא לא מוכנה לקבל?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, om2 כתב:

השאלה מי זה חמאסניקים?

כל מי שמחזיק פיזית בנשק? 

כל מי ששומר נשק בבית שלו כדי לתת אותו לחמאס ביום פקודה?

כל מי שמתחכנן פיזית להרוג יהודים?

כל מי שמחנך את ילדיו מגיל 0 שכל מטרתם בעולם זה להרוג יהודים?

כל מי שנכנס לעשות ביזה בישובי העוטף ועל הדרך גם בזז נשים גברים וטף?

אם תהרוג את כל אלה ישארו לך פחות ממיליון אזרחים ברצועה.

רגע.

ואם הוא ג'יהאד איסלמי?

גם להרוג?

וחז"ע?

גם להרוג?

וגדודי אל אקצא?

להרוג?

אז לא צריך בכלל לדבר על טרנספר.

כי כולם יהיו מתים.

אולי ישארו איזה אלפים בודדים ואיתם כבר נוכל להסתדר.

מרגע מסויים שאתה מנטרל את הגרעין הקשה יש סיכוי סביר שתראה שינוי גישה באוכלוסיה הכללית עם גישה "רכה" הפלואידים שבהם שנוהרים (לקלפיות) אחרי הכח, אם זה יעשה נכון ויסודי ,  לא עם סבלנות ישראלית קצרה אופיינית אלא התמדה והשקעה לאורך זמן  עם תוכנית מסודרת ולא אלתור רגעי, יש סיכוי.

היום ראיתי בהלוויה של מישהו בעזה שכבר התחילו להגיד שכל מה שקרה זה באשמת החמאס, לפני הפלישה הקרקעית לא היו מעיזים לצייץ בלחישה דבר כזה.  זה טיפה באוקיינוס אבל זה צליל שלא שמעתי עד עכשיו.

וכן אני לא נאיבי לחשוב שהם יהיו חובבי ציון,  רק משטר תחת פיקוחינו ושליטה צבאית שלנו כך או אחרת, שיחזיק אותם קצר בחיים אזרחיים שיתנהלו באופן מתון עם הפרדת הדת מהמשטרה. 

• מעניין 1

• תוכן חדש...