Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 29 דקות, פריג'י כתב:

צריך להציע לעולם - take it or leave it.

לתת להפקרות שהייתה שם עד עכשיו לחזור זו הזיה. לתת לפת"ח לשלוט תוך תשלום כספים שוטף למשפחות הרוצחים, כנ"ל. הרשות הפלסטינית לא רצויה בעזה וזה גוף מושחת

חכה רגע אל תמהר לפסול, גם לזה יש פתרון, אפשר לארגן את זה שאבו מאזן ירד מהבמה לתפור שם ממשל לטעמנו  (בלבנון זה כמעט כמעט הצליח ) וככה אתה תופר פה פתרון יופי יופי.

• מעניין 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, yb כתב:

איך תעשה טרנספר ל2 מיליון אזרחים? להיכן בדיוק איך? 

אם יורשה קצת הומור שחור, יש לי פתרון סופי..חח..

יש לפלסטיני הפשוט אפשרות נחמדה של ויזה לטורקיה. בדרך יש כמה דברים כמו לשלם לחמאס מס הגירה וכמובן כרטיס טיסה לטורקיה שם הם מקבלים את הויזה ברגע הנחיתה. כמדומני האוטובוס שמוביל אותם מהמעבר ישירות למטוס, ממומן על ידי הטורקים.

יש דרך אבל צריך להגדיל את מספר האנשים שיכולים לעבור/לקבל ויזה כל יום. אם אני לא טועה מדובר על אלפיים איש ביום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 49 דקות, motior כתב:

דודה שלי, חרדית אשכנזיה אמרה:

חרדי ספרדי זה כמו דתי אשכנזי

דתי ספרדי זה כמו חילוני אשכנזי

כמובן שפאר היצירה מבחינתה זה חרדי אשכנזי ובתחתית הסולם (היהודי כמובן) ספרדי חילוני

תקשה עליה.

איפה אני ממוקם בתור אתאיסט דתלש ספרדי.... וכהן??

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, oryo כתב:

מי ש*בוחר* להשאר בבית שלו בשביל למות הוא לא קורבן, הוא שאהיד, שימות. 

מי שלא יכול לנוע כי הוא נכה, או כי מאיימים עליו שירצחו אותו, הוא קורבן. כן, גם אם הוא פלסטיני, אני יודע שזה קונספט קשה לעיכול. 

אנחנו נלחמים על הבית ועל עתידנו, לא תמיד יש צדק מוחלט בעולם , אנחנו כרגע יותר חשובים ושיקולי היתר האלה אחרי שבועיים של בקשה שיתפנו, למי שנשחט בשבת הארורה לא נתנו לבחור... , הלב שלי איתם ועם הלוחמים שנפצעו ונפלו ומאות,    שלא יהיו נפגעים שלנו יותר,  שלחטופים יהיה פתרון טוב.   זאת הפרופורציה הנכונה כרגע.  

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

לא הבנתי אם אתה רציני או ציני

תמיד קצת מזה וקצת מזה ;-)

ניסו לתפור בלבנון ממשלה אוהדת לישראל ולהתקדם לשלום,  זה היה מסובך מדי

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 4 דקות, EliC25 כתב:

תקשה עליה.

איפה אני ממוקם בתור אתאיסט דתלש ספרדי.... וכהן??

אני קצת רוצה לתת לה את עץ המשפחה שלי, זה יגרום לאיזה פיוז שם להישרף במיידי

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

הליך המחשבה אצל האזרחים הפלסטינים דפוק, כנראה בגלל תרבות השקר.

ירי טילים מעזה על ישראל מתוך אוכלוסיה אזרחית על אוכלוסיה אזרחית בישראל -

זו זכותינו! כך אנחנו מתנגדים לכיבוש (קיום ישראל).

אם נירה משטח פתוח יהרגו את אנשינו, אז אנחנו יורים מתוך אוכלוסיה אזרחית שם אנחנו מוגנים.

ישראל משגרת טילים בחזרה-

איך הם מעיזים לירות על אוכלוסיה אזרחית תמימה שלא משתתפת במלחמה באזור הצפוף בעולם?

למה לא מזהירים אותנו?

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, oryo כתב:

מי שלא יכול לנוע כי הוא נכה, או כי מאיימים עליו שירצחו אותו, הוא קורבן. כן, גם אם הוא פלסטיני, אני יודע שזה קונספט קשה לעיכול. 

אתה כנראה חיי חי בלה לה לנד. השיח הציבורי בחיי היום יום השתנה מקצה לקצה בעקבות 7 לאוקטובר.

את רוב הציבור במדינת ישראל לא מעניינת ההגדרה כיצד הם עלו השמיימה העיקר שהם שם יחד עם שאר המחבלים.

אולי תחזור לישראל ותתרום למאמץ היהודי במלחמה נגד האוייבים שלנו כמו רבים שחזרו והתגיסו לצה"ל ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 5

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

לא הבנת מרק? מישהו יכול להיות פלסטינאצי אבל בגלל שהוא בכסא גלגלים הוא קורבן של חמאס.

לי זה נשמע כמו גזענות של ציפיות נמוכות, אבל מי יודע, אולי הוא סתם פה לעשות גזלייטינג.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לא חושב שאפשר להפריד בין אנשים בתוך עם אם הם לא מייצרים הפרדה שנוכל להתייחס אליה, אולי זה עוד יקרה, תכל'ס עוד לא הפחידו אותם מספיק.

אבל לסמוך על מישהו זה חבל על הזמן. זק"א סיפרו שהגיעו לאחד היישובים שבוצע בו הטבח, מתחילים לעבור בית בית, ולכל בית - אין צירים, כלומר - כל הדלתות מפורקות על הרצפה וכל הצירים - צירי ספר פשוטים - נעלמו. פשוט הגיע איזה נגר ימח שמו ופרק את כל הצירים. מבריק. מצא מה לבזוז.

ראש ערבי.

• מעניין 1
פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

הדיון היה על זה שאצלינו טוענים שהאזרחים שם הם קורבנות מסכנים שמוחזקים כח. זו הפרופגנדה החמאסניקית שמדברת.

הרבה מהאזרחים שם לא מוכנים לעזוב ולנטוש את ה"אדמות" שלהם.

הם לא קורבנות. הם מתאבדים.

לא כל כך בכוח הם מוחזקים, לכל פלסטיני שרוצה יש דרך לצאת, אומנם לא פשוטה אבל יש אופציות.

זה כמו כל ישראלי בלי אזרחות זרה.

יקח לו זמן להצליח לצאת אבל מי שמתמיד מצליח.

לראייה אפשר לצפות בסרטונים של הבחור הזה -> 

https://www.youtube.com/@EasyImmigration

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

לא מבין את ניהול המערכה. היה עכשיו בערוץ 13 דיווח על כך שישראל עקבה אחרי מטוס פרטי שהמריא מקטאר לאירן ובמטוס היה יסמעיל הניה. המנחה שאל: נו, וזה לא הצריך טיפול? התכוון להפלה של מטוס, הכתב אור הלר אמר שהוחלט רק לחשוף את היכולת של ישראל לעקוב. לדעתי זו הייתה טעות חמורה לא להפיל את המטוס.

עריכה אחרונה על ידי avngas
פורסם
Just now, avngas כתב:

לא מבין את ניהול המערכה. היה עכשיו בערוץ 13 דיווח על כך שישראל עקבה אחרי מטוס פרטי שהמרי מקטאר לאירן ובמטוס היה יסמעיל הניה. המנחה שאל: נו, וזה לא הצריך טיפול? התכוון להפלה של מטוס, הכתב אור הלר אמר שהוחלט רק לחשוף את היכולת של ישראל לעקוב. לדעתי זו הייתה טעות חמורה לא להפיל את המטוס.

לחטוף את המטוס.

ולשפוט את הנבלה כמו אייכמן.

• אהבתי 2
פורסם
Just now, avngas כתב:

לא מבין את ניהול המערכה. היה עכשיו בערוץ 13 דיווח על כך שישראל עקבה אחרי מטוס פרטי שהמרי מקטאר לאירן ובמטוס היה יסמעיל הניה. המנחה שאל: נו, וזה לא הצריך טיפול? התכוון להפלה של מטוס, הכתב אור הלר אמר שהוחלט רק לחשוף את היכולת של ישראל לעקוב. לדעתי זו הייתה טעות חמורה לא להפיל את המטוס.

עכשיו להרים אופרציה של כמה מטוסים + תדלוק+ חיפוי למקרה של טייס נופל או כשל במטוס. 

וכל זה מטר מאיראן?

גם אני מבין למה לא אישרו מבצע כזה.

.

פורסם

אם זה נכון, לדעתי טעות שלא הורידו את המטוס.

להוריד את הנייה בטיסה מקטאר לאירן, היה נותן מכה מוראלית אדירה לחמאס, ובהתאם מראה לאנשים פה שאנחנו באמת בעניין של ”למוטט” את החמאס.

אולי לא רצו ליצור בעייה מול קטאר בגלל החטופים? למרות שזה גם טעות..

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תוכן חדש...