Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

דיווח אתמול בערוץ 12.

גורמי הבטחון מזהירים שאי תשלום משכורות ברשות יגרור התקוממות ואלימות.

ביבי מציע לגייס כסף ממדינה זרה, כדי לשלם להם סוג של דמי אבטלה.

השרים דוחים את ההצעה וביבי מתקפל.

עכשיו, אני באמת לא יודע מה ההחלטה הנכונה ברגע זה, אבל ראבק אתם הקבינט. החלטתם לדחות את ההצעה, קדימה תכינו תוכניות, מה עושים אם שוטרים פלסטינים יתחילו להתמרד? איזה כוחות מקצים לכך? מה עושים במישור הדיפלומטי?

פופוליסטים כרגיל. משארים את זה לעתיד, בשביל שיקבלו החלטות בלחץ (או יברחו שוב מאחריות).

חוסר מנהיגות וחוסר יכולת ניהולית.

או כמו שמסכם ביבי: נחכה ונראה

image.thumb.png.9fe665b54f9449450cf5ad0e21898e79.png

זה כל כך מייאש אותי הדברים האלה.

מה זה נחכה ונראה? תן קביעה - אני מקבל את הטענה ולכן אני לא מעביר את הכסף, או אתם טועים ואני מחליט.

ככה דברים נראים. מרוחים ותקועים ללא קבלת החלטות.

לא הבנתי בדיוק - פועל נניח מרוויח ליום 200 שח. הם רוצים להעביר לרשות סוג של פיצוי?

השאלה היא איך הרשות תחלק את הכספים האלה.  הרשות יודעת כמה פועלים יש, מה החשבון בנק של כל אחד מהם ומי מרוויח יותר?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

אני לא רוצה יום זיכרון לנבלה הזה או שיגידו עליו הספדים טובים. פשוט שימות מהר מזיקנה.

שיישב בבית בקיסריה או אצל החברים המליונרים שלו, ושייתקע שם לכל שארית חייו, כמו בגין.

מה שמחלחל אותי הוא שגם הוא וגם מיס פיגי ייקברו בחלקת גדולי האומה 🤢🤮

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 4 שעות, om2 כתב:

מי המציא את זה ולמה התקשורת כל כך מסיתה נגד הציבור הזה.

זה נתון רשמי של מדינת ישראל, המפורסם על ידי משרד החינוך וכנסת ישראל. הנה קישור. המדינה משקיעה כמעט 10,000 שח יותר בתלמיד דתי אל מול זה החילוני. יש כאן הסברים "אפשריים" להבדל (מפליא שהמדינה לא יודעת להסביר את זה במדויק). משהו מובהק שאי אפשר להתווכח על אופיו מופיע בעמוד 8 במחקר של הכנסת:

ציטוט

בדיון שהתקיים בוועדת החינוך, התרבות והספורט של הכנסת ב18- בדצמבר 2018 עלה כי הועבר לחינוך הממלכתי-דתי סכום של כ200- מיליון ש"ח מכוח הסכמים קואליציוניים

שלא יצא חלילה שאני מנהל פה איזה ויכוח או ריב אישי נגדך, כן? המציאות האובייקטיבית סטטסיטית ברורה לחלוטין. וזה רק בחינוך. מעבר לזה יש המון. הקלות מס, השקעות תקציביות פר אזרח בהתנחלויות, אל מול הפריפריה או מרכז ישראל. וכל זה לא חדש. זה מתועד כל שנה מחדש בפרסומים סביב התקציב (כשיש תקציב וביבי לא בוחר לוותר עליו. גם כבר קרה). מעבר לזה, יש גם מסלולי הסדר לחלק (סלח לי שאני לא נכנס כרגע להבדלים בין הזרמים הדתיים). סמוטריץ', למשל, שירת איזה שנה. בניגוד לחברים אחרים, זה לא כי הוא היה נער גבעות ויעד של השבכ (זה כנראה קרה בשלב מאוחר יותר). הוא פשוט העדיף ללמוד ולהיות עורך דין.

יש דרג ויש דרג בישראל. גם אם אתה אישית לא חלק מזה, וחי חיים ממוצעים כמוני וכמו מגיבים אחרים כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 12 דקות, MostlyWicked כתב:

יש כמה הבדלים קטנים. כרמל מעודה היא מתעללת אקטיבית, לא סתם חסרת קומפטנציה או כישורים כמו ביבי.

אם ככה ההבדל היחיד הוא שלכרמל מעודה היו כישורים, כי ביבי גם מתעלל אקטיבי וסידרתי.
הוא מתעלל במדינה המסכנה הזו מאמצע שנות ה-90.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, oryo כתב:

FB_IMG_1698928461463.thumb.jpg.fcb02b950073e1b1d94afceb9404567c.jpg

להדיח ראש ממשלה בעיצומה של מלחמה זה בדיוק מה שהאויב צריך כדי להעלות לשאהידים שלו את המורל. 

סגול השיער וחבורת הלקקנים שלו ישלמו כשכל השאהידים בעזה יתאחדו עם הבתולות שלהם, בין אם בקבר או בכלא.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

@יבגניפ

מאמין לך.

בפועל. עם יד על הלב.

במציאות מרגישים אחרת.

אני מורה 

יצא לי ללמד בכמה בתי ספר

יצא להסתובב בכמה בתי ספר אצל קולגות

אי אפשר להשוות את רמת הפיתוח של בתי ספר חילוניים לדתיים.

החילוניים מפותחים יותר (יותר חדרי מחשבים. כיתות ומבנים משופצים יותר. טאבלטים וכו')

אצל הדתיים הכל הרבה יותר ישן ופחות מתוקצב  

היתרון היחידי שאני רואה בחינוך הדתי מבחינת תקצוב זה שהכיתות קטנות יותר (לדעתי בדתי בממוצע 28-30 תלמידים לעומת 33-35 חילוני) אולי זה מסביר את הפער בתקצוב.

למרות שזה גם לא כל כך הגיוני

תקציב השעות שבית הספר מקבל הוא לפי תלמידים.

זאת אומרת שבגדול , על כל תלמיד מקבלים שעת הוראה שבועית. (לא מדויק, אבל זה כלל האצבע של מערכת החינוך)

זאת אומרת שאם יש לך 35 תלמידים בכיתה, אותה כיתה מביאה סל של 35 שעות שבועיות.

יש לך כיתה של 28 תלמידים הכיתה תקבל 28 שעות שבועיות.

כך שאני באמת לא מצליח להבין איפה הכסף ועל איזה תקצוב עודף משרד החינוך מדבר 

.

פורסם
לפני 24 דקות, om2 כתב:

תקציב השעות שבית הספר מקבל הוא לפי תלמידים.

זאת אומרת שבגדול , על כל תלמיד מקבלים שעת הוראה שבועית. (לא מדויק, אבל זה כלל האצבע של מערכת החינוך)

זאת אומרת שאם יש לך 35 תלמידים בכיתה, אותה כיתה מביאה סל של 35 שעות שבועיות.

יש לך כיתה של 28 תלמידים הכיתה תקבל 28 שעות שבועיות.

נכון שאתה לא מלמד מתימטיקה?

אם שעה שבועית עולה 40,000 שקלים לשנה ובכיתה יש 40 תלמידים כל ילד מתוקצב ב 1000 שקלים. עכשיו אם בכיתה יש רק 20 אז כל תלמיד מתוקצה ב 2000 שקלים.

לגבי בינוי וחדרי מחשבים אני לא יודע איפה אתה מסתובב אבל פה אני לא רואה שום הבדל בין הממדים לחילוניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתם אשכרה עדיין חושבים שהכסף שהולך לדתיים , הולך לעם עצמו,? ממש לא , כל הכסף הגדול ״נבלע״ אצל כל הרבנים המושחטים . יש מאות אלפים כאלה והכסף לא הולך לתלמידי הישיבה . ההון כן מגיע לבית כנסת אבך מה שמגיע בפועל לתלמידים הוא סכום זניח. אני הפסקתי להאשים את העם הדתי אחרי 7/10 והייתי ממש שונא אותם אבל אחרי מה שקרה פתאום ראיתי כמה המצב שהם נתונים בו הוא קשה גם עבורם וכפי שליברמן רצה שילמדו וישתלבו לצבא אז בסוף מי שבלם הכל זה רבנים מושחטים שמבינים שברגע שהתלמידים ילמדו במוסדות כל הכסף ייעלם להם ושם חייבים להילחם

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 48 דקות, MostlyWicked כתב:

גם הנזק הוא בסדר גודל טיפה שונה

אתה רואה, לא חייבים לעשות אנלייק באוטומט, אנחנו מסכימים!

נזק בסדר גודל שונה לגמרי. גברת מעודה לא מנסה (או מסוגלת) לפורר את ישראל מבפנים ו/או לייצר סיטואציה עם אלפי הרוגים ישראלים דרך הזנחה פושעת וחרחור משטמה. 

מקווה שישראל תתפכח מהוירוס שהשתלט עליה עוד שלוש שנים, אבל בהינתן שכל מי שמהמר נגד ביבי מפסיד ובהינתן האפקטיביות של מכונת הרעל וחוסר הלוגיקה של הבייס, לדעתי התוצאה ידועה מראש. הוא ינגן על החרדות של האנשים והם יפעלו באוטומט, וכל אותם אנשי "אם ביבי לא ילך צריך לארוז" יקלטו שמילים לחוד ומציאות לחוד. תמיד יש סיבות לאנרציה. 

אני לא יודע איך ביבי יסית הפעם, אני רק יודע שהוא האדם הכי מוכשר בתחום הזה שאי פעם ראיתי, ואני נותן לו קרדיט שיצליח. מקווה שימות בשיבה טובה לפני הבחירות ויחסוך מכולנו את עגמת הנפש. 

יאללה תן באנלייק ❤️

לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

@oryo האנלוגיה מניחה זדון וכוונת תחילה, יש הסברים הרבה יותר פשוטים מכך.

כרמל מעודה צריכה להירקב בכלא כל חייה, אבל אני לא חושב שמדובר שם בענייני זדון וכוונה אלא בהפרעה נפשית ופסיכוטיה.

ביבי לעומת זאת, חכם ומוכשר. אני לא נותן לו את אותן ההנחות. ביבי *יודע* מה הוא עושה, ובשבילו המחיר של להרוס את מוסדות המדינה ולקרוע את המארג החברתי מצדיק את הרווח - השררה. 

מאמין שהוא הצליח למכור גם לעצמו את השקר שגורלו וגורל ישראל שזורים זה בזה, אבל זה לא הופך את זה לנכון, או את בן גביר / סמוטריץ / סוכות / אמסלם (ושאר חבורת הזבל) לבעלי תפקיד סבירים. את האבן (אבנים) שהרשע זרק לאגם ייקח עשור של אנשים טובים בשביל להוציא, אם זה אפשרי, ואם יהיו מספיק שיתגייסו מלכתחילה. תראה מה קרה לאנשים טובים כמו יעלון הנדל ובנט (אני לא צריך להסכים עם מישהו בשביל לזהות שהוא לא malicious), ראש בריא לא מתאים למיטה מורעלת. 

בינתיים יש מלחמה בחמאס, אני אמנם מקווה שזו תהיה מלחמת חורמה אבל מאמין שלא ואת ההסבר שלי אתה מכיר, בסוף המלחמה ביבי יסביר ש"ראיתם איזה מזל שאני פה ולא איזה סמולן כמו לפיד או בוגד כמו בנט" וההמון שלא מבין מה זה alternative gains יריע לו, ובממשלת הימין^4 מלא^8 כולם יהיו בשוק כשארגון הטרור התורן ירים את ראשו ומעגל הדמים יימשך. 

כאילו, לא כולם :(

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, oryo כתב:

אבל בהינתן שכל מי שמהמר נגד ביבי מפסיד

גנרל נקרא לדגל | האם אהוד ברק יהיה דה גול הישראלי? | יצחק דגני | JOKOPOST

ההחמרה במצבו של שרון נמשכת. הסכנה לחייו לא חלפה | מגפון ניוז Megafon News

רעידת אדמה: אולמרט זוכה בפרשות המרכזיות

News1 מחלקה ראשונה

(למה לפיד תמיד צוחק עם היד?)

יוני❤️ - YouTube

אז לא, לא כל מי שמהמר נגד ביבי מפסיד. וזה עוד לפני המלחמה הנוכחית.

לפני 15 דקות, oryo כתב:

בהפרעה נפשית ופסיכוטיה.

מאמין שהוא הצליח למכור גם לעצמו את השקר שגורלו וגורל ישראל שזורים זה בזה,

מה ההבדל? 

אני גם חושב שביבי איבד, באופן כזה או אחר, קשר עם המציאות (ע"ע גורל ושזירה) ומכאן אפשר להסביר לא מעט מהפעולות שלו, ולא על ידי זדון.

צודק, האנלוגיה לא מניחה זאת. כתבת שהוא *יודע* מה הוא עושה, לדעתי כבר הרבה זמן שלא.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Gosser1860 כתב:

לא כל מי שמהמר נגד ביבי מפסיד

שכחת את פרס... את רבין אני לא בטוח אם לספור כי הוא לא הפסיד בקלפי אבל סוג של הפסיד, את חייו. ביבי כמובן לא ידע לא הסית לא היה במרפסת ואת התמונה עם ארון הקבורה והנאצים עשו בכלל במידג׳ורני שנים לפני שהטכנולוגיה הבשילה.

אבל אתה צודק, כנראה הפרשנות לדברים לא היתה ברורה ולכן הלכת כל הדרך עד 1999-2006, כשהייתי בצבא, בשביל להוכיח נקודה :) 

אז לשם החידוד:

כל מי שהימר נגד ביבי בשני העשורים האחרונים, מאז שהשביח את מכונת ההסתה.

מאז ממשלת ישראל ה32 עד הנוכחית 37, ביבי בשלטון כמעט רצוף. הבאג היחידי במטריקס היתה הממשלה של בנט ולפיד, ולשים אותם כ״מנצחים״ אחרי שהם שרדו פחות משנתיים לפיד עם המפלגה הגדולה ויתר על ראשות הממשלה ואת בנט העיפו לקיבינימט - לא אחי, הם לא מנצחים בכלל. 

עם זה אתה מסכים?

(אגב @Gosser1860 תזכור שבטקסט הכל עובר פחות טוב ואני ספציפית גרוע בתקשורת כי יש לי חיתוך to the point אז מציין שאני אוהב אותך גם אם אתה בקטע של סיאנס ונוסטלגיה <3 )

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • מעניין 1

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

אז לשם החידוד:

עם זה אתה מסכים?

בגדול, כן. למרות שאפשר קצת להתכווח שאפילו הבאג יכול להיחשב לניצחון תחת קיומה של מכונת ההסתה. כמובן שזה רק ניצחון בקרב ולא במלחמה.

לפני 6 דקות, oryo כתב:

לכן הלכת כל הדרך

מתנצל, מאז שעשיתי (מתמטיקה) בדידה פעמיים אני לפעמים קצת קטנוני. אפשר להאשים את את"א :LOL:

• מצחיק 1

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם
לפני 51 דקות, Night Driver כתב:

נכון שאתה לא מלמד מתימטיקה?

אם שעה שבועית עולה 40,000 שקלים לשנה ובכיתה יש 40 תלמידים כל ילד מתוקצב ב 1000 שקלים. עכשיו אם בכיתה יש רק 20 אז כל תלמיד מתוקצה ב 2000 שקלים.

לגבי בינוי וחדרי מחשבים אני לא יודע איפה אתה מסתובב אבל פה אני לא רואה שום הבדל בין הממדים לחילוניים.

לא הבנתי את החישוב שלך.

כתבתי שכיתה גדולה יותר מקבלת יותר שעות שבועיות (וכתבתי שזה לא מדויק אלא בערך ובעיקר ביסודי)

מה זה אומר פחות שעות?

שבמקום ללמוד מתמטיקה 5 שעות, ילמדו רק 4 שעות שבועיות. כנ"ל עברית וכו'

או שלחלופין. ההורים ישלמו מכיסם כסף לעמותה כדי שהיא תשלים את השעות (מה שקורה אצלנו)

.

פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

אפשר להאשים את את"א

זה תמיד נכון, קטגורית. הבנתי שאתם רואים שם סרטונים של צילג בשביל ללמוד לינארית חבורה של פריביליגים אוכלי חינם.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

בשביל ללמוד לינארית

היינו רואים צילג ז"ל וצנזור בתור חימום, כדי לנסות להבין את ההנפצות של המרצים שלנו (מדמ"ח באת"א הוא יותר מתמטי מאשר בטכניון).

ולמה אוכלי חינם? לא אשמתנו שהטכניון לא עשו מונטיזציה לסרטונים :roll:

לפני 5 שעות, falou כתב:

• תוכן חדש...