Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, nisim91 כתב:

על מה אתה מדבר? אתה רוצה להחליף את ההנהלה שמכירה את המצב מבפנים יותר טוב מכולם במצע תהליך ? לא משנה מי הבאים בטור יקח להם המון זמן להכנס לעניינים. 

וואלה באמת? אם זה באמת כזה עניין של חיים ומוות איך ביבי הרשה לעצמו לא לעשות חפיפה לבנט כשזה החליף אותו בתפקיד? היצור המבחיל הזה סירב לעשות את חובתו!
אני הייתי בגישה שהוא לא צריך להתפטר. כתבתי את זה ביום הראשון או השני למלחמה, אבל זה בתנאי שהוא לוקח אחריות! זה בתנאי שהוא מקבל מנדט וגיבוי מהציבור!
הוא לא לקח אחריות, הוא לא קרוב לקחת אחריות. הוא רק זורק אחריות ומתכונן לוועדת החקירה. הוא מועל בתפקידו. הוא מפריע לאחרים לעבוד (למערכת הבטחון). הממשלה והשרים שלו לא מתפקדים ובמקום לפטר חצי מהם ולבטל החלטות הזויות שלהם הוא עושה הכל כדי לשמור על הקואליציה ליום שאחרי, אבל הנזקים עכשיו? לא מעניינים אותו.
לגבי גיבוי הציבור איבד בו אמון בגלל מה שהוא עושה עכשיו בעיקר. לציבור אין שום אמון בנתניהו או בממשלה שלו. תסתכל על הסקרים. הבעיה הגדולה בזה היא שהוא ברווז צולע בלי רגליים. גם האמריקאים מבינים את זה ובגלל זה הם יכולים לסחוט ממנו כל מני דברים. הוא לא יכול להגיד להם לא כי הוא חלש, פגר מהלך.

בהנתן הדברים האלה שיעוף לכל הרוחות. גם ככה הכל פה מתפקד למרות שהוא בתפקיד ולא בגלל. גם ככה הכלך פה מתפקד בלי עזרת הממשלה, זה שאתה לא מבין ורואה את זה זה הזוי, אבל היי... ביביסט אני מניח לא? אם ככה חבל על המלל, חברי כת לא עוזבים אותה גם כשעושים להם דברים נוראיים.

לגבי החיילים לא נראה לי שזה מדאיג אותם להפך. לא סתם לקחו נשקים לכל מני יחידות מיוחדות שפגשו אותו (על פי פרסומים).

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, nisim91 כתב:

אני מסכים עם כל מה שאתם אומרים אבל כל זה צריך לקרות אחרי המלחמה ולא באמצע שיטלטל את כל המדינה. אתה יודע מה יקרה לחייל שנמצא בעזה שיגידו לו שהמדינה עכשיו מחליפה הנהגה? פשוט ירד לו כל הרוח ויגיד אם העורף לא מחזק אותנו מי יחזק אותנו? 

מה שאני רוצה ממכם זה שתפסיקו להגיד שצריך להחליף את ביבי ואת כולם עכשיו כי עכשיו זה יעשה רק רע לכולנו, אחרי שזה יגמר ויקח כמה זמן שיקח צריך לבוא בדין וחשבון לכולם ומי שלא ביצע את העבודה שלו ילך לבית/בית כלא אבל לא עכשיו. 

הלכתי לראות חדשות 😉😉

אוהב את כולכם וכמובן שזה לא אישי פשוט הכאב מדבר ממני 😘😘

אתה מדבר איתי על כיבוש ויהוד עזה,  אתה מודע לזה שביבי מכוון לכך שישראל תגרום לכך שהרשות הפלסטינית בשומרון תקבל סוג של מזוודות כסף כמו שהחמאס קיבל? עד שקמה בקבינט נגדו קול זעקה כנגד זה. 

כמובן הקונסטקסט שם לא ברור עד הסוף אבל לצערי אני חושש ממנו מהנזק שעוד הוא עלול לעשות, לא ממה שכבר נעשה אין להשיב, את המציאות שתיהיה.

זה שיש יוניקלו לא מרגיע אותי...

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם
לפני 6 דקות, asix כתב:

תגיד, נשאר לך עוד מהכדורים שאתה לוקח? אולי זה יעזור לאנשים להרדם בלילה.

איך תפזר אותם אם אף אחד לא רוצה אותם? נראה לך שאתה יכול לעשות טרנספר מרצון ושלא מרצון ושכל העולם, כולל המדינות הידידותיות לנו לא יפלו עליך?

ואחרי כל זה אתה רוצה שעזה תהיה עיר יהודית.

אתה בטוח שאתה לא צופה בערוץ 14?  

אולי הגיע הזמן לפרק את הדבר הזה שנקרא עזה.

נכון. לא יקח יום אחד אבל גם הבעיה לא נבנתה ביום אחד

פורסם
לפני 37 דקות, nisim91 כתב:

אני מאמין שגם ביבי השתנה מאז תראה את צה"ל איזה יופי הוא עובד מאז אז כן קרתה טעות קריטית שעלתה בחיי הרבה אנשים. אבל להגיד לראש ממשלה ללכת הבית באמצע מלחמה סלחו לי אבל רק מי ששונא את המדינה והתושבים שבה אומר את זה. 

ביבי זה אותו ביבי שמאשים את כולם, מנסה לברוח מאחריות וחושב רק איך להישאר בכיסא. פחדן שמפחד לפגוש את האנשים שנפגעו ובעיקר מחזיק סביבו אפסים פירומנים בעזרת השם. אני מאמין שצה"ל התעשת ומתפקד למרות ביבי והודות לגלנט/גנץ/איזנקוט. אין לי שום אימון בביבי ולא רק לי.  להגיד לראש ממשלה ללכת הבית באמצע מלחמה? כן! וכבר היו תקדימים - צ'רצ'יל החליף את צ'מברלין באמצע מלחמה. ביבי זה בול צ'מברלין ואנחנו צריחים צירצ'יל.

לפני 26 דקות, nisim91 כתב:

על מה אתה מדבר? אתה רוצה להחליף את ההנהלה שמכירה את המצב מבפנים יותר טוב מכולם במצע תהליך ? לא משנה מי הבאים בטור יקח להם המון זמן להכנס לעניינים. 

ההנהלה שמכירה את המצב מבפנים? אתמול שמאתי מישהי ממשרד מבקר המדינה שכבר התחילו לחקור את הסיבות של המחדל. לפי דבריה שום דבר לא מתפקד, לא יודעים כלום. אפילו אין רשימות של אנשים שפונו לבתי מלון כדי להתחיל לטפל בהם, אין תוכניות, אין מישהו שמרכז את המאמץ. מדינה איכשהו מתפקדת הודות למתנדבים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, om2 כתב:

אני לא יודע על מה אתה מדבר.

מזמין אותך בכנות לבית ספר יסודי של הבת שלי.

בית הספר מוזנח ברמות, קירות מתפוררים. שירותים לא תקינים. בית הספר הכי מוזנח בעיר.

וזה כי זה בית ספר ממלכתי דתי+ (קצת חרד"לי)

ואם כבר יש משהו בבית הספר זה כי אנחנו משלמים מכספנו האישי על דברים בסיסיים שילדים בדרך כלל מקבלים ממשרד החינוך.

(לדוג' יש עמותה לבית הספר שמשלמת לחלק ממורים שכר. )

והמצב היה דומה גם שאני כילד הייתי תלמיד, ההורים שלי שילמו על הלימודי חטיבה-תיכון שלי יותר משכר לימוד אוניברסיטאי כל שנה.

אין לי מושג על איזה תקציב מוגבר מדברים.

מי המציא את זה ולמה התקשורת כל כך מסיתה נגד הציבור הזה.

אתה מוזמן לבית הספר של הבת שלי (42 ילד בכיתה).

אנחנו משלמים שם גם לא מעט ונמצאים שם למרות התנאים הפיזיים.

התקציב פר תלמיד לא תמיד ייראה בשטח כמו שאתה חושב. הרי הבת שלי ותלמיד באחד המקיפים מתוקצבים אותו הדבר ועל זה אנחנו מוסיפים עוד לא מעט כסף כל חודש. ההבדל הוא במספק שעות הלימוד, מגוון המקצועות וכו'.

תבדוק סל שעות מתוקצב אצל הבת שלך ובממלכתי דתי בעיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

אולי הגיע הזמן לפרק את הדבר הזה שנקרא עזה.

נכון. לא יקח יום אחד אבל גם הבעיה לא נבנתה ביום אחד

ובוא תן הסבר על רגל אחת איך עושים את זה ולא מאבדים שם כל כך הרבה חיי אדם? תהיה בטוח שככל שזה יתארך ככה נאבד יותר חיילים. 

פורסם
לפני 40 דקות, nisim91 כתב:

במה הלפידים והגנצים יותר טובים מהמוטריצים? אני שואל באמת כי אני לא נכנס למי יושב שם ומה העבר הביטחוני שלו. 

מבחינתי המלחמה צריכה להסתיים בזה שיפזרו את ה800k איש שנשארו בעזה בכל מיני מדינות ועזה של היום תהיה עיר יהודית וכל רחוב יקרא על שם אחד מהנרצחים במלחמה הזאת. 

אם זה יהיה גנצים/סמוטריצים שיעשו את זה

הם עובדים עם הראש ולא הולכים כעוורים אחרי אידאולוגיה משיחיסטית.

לגבי איך המלחמה תיגמר התיאור שלך מראה בדיוק את ההבדלים בין הסמוטריצים לאחרים. החלומות של פיזור העזתית וייהוד עזה הם יפים כחלום אבל כולם חוץ מהסמוטריצים למיניהם יודעים שזה מדע בדיוני.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, nisim91 כתב:

ביבי עובד 24 שעות

אז זהו, שאורי משגב העיתונאי מעיתון הארץ (תמשיך לקרוא למרות שכתבתי הארץ),  מנהל תצפית קבועה מול הבית של המיליונר פאליק, שאליו עברו ראש הממשלה ואשתו, והטבח שלהם. 

עזוב את זה שלא ברור מה פתאום ראש הממשלה עובר פתאום להתארח אצל בנאדם פרטי (מתנות מחברים משהו?), למרות שהמדינה מממנת לו כבר שני בתים.

משגב מדווח שביבי יוצא מהוילה פעם ב 10:00 ופעם ב 11:00 ואפילו ב 12:00. 

זה נראה לך סביר? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

עניין שמטריד אותי הוא הגידול היומי במספר החטופים - האם מדובר במידע נוסף על ארועי השעות הראשונות או שמדובר בחטיפת מספר חיילים כל יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, SurfHigh כתב:

אז זהו, שאורי משגב העיתונאי מעיתון הארץ

ספציפית לגבי משגב, כבר נתקלתי בפרסומים שלא שהיו לא נכונים. אני כבר לא מתייחס אליו כאל מקור אמין.

לפני 5 דקות, sperial כתב:

עניין שמטריד אותי הוא הגידול היומי במספר החטופים - האם מדובר במידע נוסף על ארועי השעות הראשונות או שמדובר בחטיפת מספר חיילים כל יום.

אני חושב שהם פשוט מוצאים עדויות חדשות שהופכות אדם מנעדר לחטוף. אאל״ט רוב החטופים שנוספו בשבוע האחרון הם אזרחים תאילנדים שלקח הרבה זמן לוודא את הזהות שלהם.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

ספציפית לגבי משגב, כבר נתקלתי בפרסומים שלא שהיו לא נכונים. אני כבר לא מתייחס אליו כאל מקור אמין.

נכון, אבל ספציפית פה קל מאוד לאמת או להפריך. 

ושוב, לא ברור מה פשר המעבר להתגורר בבית של אדם פרטי בזמן מלחמה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 22 דקות, asix כתב:

ובוא תן הסבר על רגל אחת איך עושים את זה ולא מאבדים שם כל כך הרבה חיי אדם? תהיה בטוח שככל שזה יתארך ככה נאבד יותר חיילים. 

נכון, אין קסמים בעולם. זאת באמת בעיה שנבנתה ב 75 שנה

על רגל אחת זה לא יהיה. מדינת ישראל צריכה להכין לעצמה תוכנית ארוכת טווח. 

כל פיתרון אחר ידחה את הבעיה לעוד 20 שנה.

פורסם
לפני 39 דקות, nisim91 כתב:

אני מסכים עם כל מה שאתם אומרים אבל כל זה צריך לקרות אחרי המלחמה ולא באמצע שיטלטל את כל המדינה. אתה יודע מה יקרה לחייל שנמצא בעזה שיגידו לו שהמדינה עכשיו מחליפה הנהגה?

לא יקרה כלום. סביר להניח שזה לא בסדר עדיפויות שלו. הם כרגע לא רואים טלוויזיה, לא קוראים עיתונים וכנראה לקחו להם  את הטלפונים. הם מרוכזים במשימה וכל השאר שולי.

לפני 26 דקות, Shmulik_Miata כתב:

את ההתחשבנויות עם הממשלה נעשה בדקה הראשונה לסיום המלחמה.

לא מדובר בהתחשבנות אלא בתפקודה.

לפני 26 דקות, FlicK כתב:

@asix

שמעתי שסקוטלנד ישמחו לקלוט אותם..

אתמול עיתונאים מאחד הערוצים בדקו את הנושא, מתברר שזה לא בדיוק ככה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, SurfHigh כתב:

נכון, אבל ספציפית פה קל מאוד לאמת או להפריך. 

ושוב, לא ברור מה פשר המעבר להתגורר בבית של אדם פרטי בזמן מלחמה.

למד מחבר שלו סינואר, להתחבא מאחורי אזרחים😅

לפני 42 דקות, FlicK כתב:

@asix

שמעתי שסקוטלנד ישמחו לקלוט אותם..

כל מי שאני מכיר מסקוטלנד יעדיף לאכול חרא של סוסים ולא להכניס אותם לסקוטלנד...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

ישנם עדיין כמה עשרות נעדרים ויש קושי להשיג מידע לגבי אזרחים זרים.

• תוכן חדש...