Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

המלחמה בעזה תיגמר מתישהו.

האלימות המשטרתית תישאר.

https://x.com/BETZEDEC/status/1719701912398729542?s=20

לא הבנתי מה הבעיה עם זה.

כוחות בטחון שמותשים ממלחמה באויבים נכנסים למאה שערים, למעוז דבילים שתומכים במדינת פלסטין (מדינת חמאס, סליחה) כדי להוריד דגלי חמאס (פלסטין, סליחה), והאזרחים הנהדרים האלה מפריעים להם.

זה מה שהשוטרים צריכים להתעסק איתו עכשיו?

חבל לא קשרו אותם גם לעמודים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 4
פורסם

קצת באיחור של כמה הודעות כי יש עבודנ - צבי סוכות החורבניסט הקים את הסוכה שלו למשך שעה לצורכי צילום ותעמולה עבור הבייס וכדי לעשות אצבע משולשת למקומיים שם.

איבטחו את זה סדכ מטורף של כוחות , כן.

אני לא שמעתי על הוכחות חותכות לפלוגות שישבו בעוטף ןהוקפצו בשבוע שבןעיים לפני זה לאיוש ושהסדכ דולדל בעוטף.

הקישור של ערוץ7 לא עובד.

כן, אולי הפוקוס לא היה על עזה מבחינת ביטחונית, השאלה כמה המשיחסטים גרמו להסטת הפוקוס מעזה לאיוש.

פה יש כשל מודיעיני. בנוסף כשל של המנהיגות שאיפשרה את ההודנה הזאת ושיחררה מעל אלף מחבלים עבור חייל בצוות ששבר כוננות במודע מול עזה.

יתכן שחלק מהכשל המודיעיני מבוסס על הכוונה פוליטית, רוצה לומר, האם הצבא השמיע למנהיג את מה שרצה לשמוע? האם המנהיג שאל את השאלות הנכונות ? עפ המנהיג כך צריך לנהוג וכך העיד בועדת החקירה על מלחמת לבנון2. מצד שני, המנהיג מינה לתפקיד בכיר ןרגיש קצין כושל שלא טרח להתפטר אחרי מלחמת לבנון2.

אני אגיד עוד משהו, כנראה מזעזע, 

אם היו טובחים ככה בחברון נניח, או כל יישוב אחר עמוק בתוך השטחים, שמוביל לתוצאות זהות, אני הייתי מתנהג אותו הדבר. גם אם זה התנחלות עמוק בתוך הגרון של הערבים.

אני לא מאמין לסמרטוטביץ שאם היו טובחים ככה בחברון או כל מקום אחר בשטחים הוא היה מתנהג ככה.

שזה מוזר, כי בתור משיחיסט חורבניסט מדופלם הוא היה צריך לקפוץ על זה ראשון.

מניח שמספיק אנשים בחרו בו שם. זה רק אומר לי כמה דברים,

אחד - שהמאמר הארוך שכתב בעיתון השילוח - לא הוא כתב אותו. מישהו אחר כתב אותו ונתן לו.

שניים - הסרטוטוביץ יודע שהוא אשם בהסטת הפוקוס לאיוש בגלל החברים הפושעים שלו מנוער הגבעות. ככה זה שיש להם שתי מפלגות ומספר שרים בכירים.

שלוש - הוא פשוט האיש הלא מתאים במקום הלא מתאים. זה גדול עליו משרות כאלה. ב100 מידות. אני כבר לא יןדע אם הוא דברים גרוע רק בגלל שהוא מאמין שיהיה בסדר או שהוא פשוט ממש ממש מנהל גרוע וחסר אונים וכל מה שנותר לו זה לסמוך על אלוהים.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 32 דקות, KipodYam כתב:

השאלה כמה המשיחסטים גרמו להסטת הפוקוס מעזה לאיוש.

את דעתי על החמאסניקים שלנו אני מניח שכולם יודעים אבל הם לא אשמים בכלום.

מי שבחר להסיט את הפוקוס הוא האחראי היחיד ולא מי שמשך תשומת לב.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פורסם לאחרונה ש0 זמן בועדת חוץ ובטחון הוקדש לעוטף עזה השנה. הזמן הלך בעיקר ליו"ש. זה לא כל כך מפתיע. זה מה שמעניין את המנתחלים הדתיים, על כוחם הפוליטי העצום. עזה היתה מעניינת לפני ההתנתקות. ועכשיו אולי שוב עם הפנטזיות המופרכות  של הרוטמנים על "ילד יהודי אוכל גלידה ברחוב בעזה" או מה שזה לא היה. 

ספציפית את צבי סוכות אזכור תמיד כאדם שהיה לו מאוד חשוב ללכת להתפלל בקבר יוסף, והתפילה שלו עלתה ב3-4 חיילי צהל פצועים קשה. ואחרי זה כמובן היתה הסוכה בחאוורה ועוד כל מיני.

...

בפינת הקרינג', קראתי את גלית דיסטל אחרי שראתה את הסרטון מעוטף עזה היום. האישה הזו היא כנראה הפוליטיקאית הכי רעילה שהיתה במדינה הזו, ואני לא חושב שראיתי אתה מוציאה משהו לאוויר העולם שהוא לא שנאה גלויה, או שנאה עטופה בפסיב אגרסיב מפגר במיוחד ברמה של "למה השמאלנים האשכנזים האלו מכריחים אותי לשנוא אותם?". אני בטוח שאין לה מודעות עצמית מפותחת מדי, ו\או קריירה סבירה לחזור אליה. סביר שהיא גם מכורה לאהבת הקהל, כמו עוד כמה מרעילים מקצועים מהעדר שלה. ובכל זאת, איך אין לה את המינימום של המינימום של הכבוד עצמי, כדי פשוט לפרוש בשקט, לרדת מהבמה, להעלם מהחיים הציבוריים כאן ולעזוב אותנו בשקט?

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבעיה שיש ארגוני טרור ששולטים בשטח

לא בגלל הסוכה שלו או קבר יוסף יש הרוגים או פצועים קשה

אבל עכשיו אני קורה שחשוב לגלנט לשחרר כספים לרשות. כאילו לא למדו כלום מחמאס 

פורסם
לפני 55 דקות, פינדר כתב:

המלחמה בעזה תיגמר מתישהו.

האלימות המשטרתית תישאר.

https://x.com/BETZEDEC/status/1719701912398729542?s=20

אתה מתחרה באוריו על שרביט יפה הנפש הצדקן?  צריך להראות אפס סובלנות למי שתומך בנאצים, בין עם זה ערבים או חרדים מאה שערים, אחרת יהיו לך עוד הרבה אירועי 7.10

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

הבעיה שיש ארגוני טרור ששולטים בשטח

לא בגלל הסוכה שלו או קבר יוסף יש הרוגים או פצועים קשה

אבל עכשיו אני קורה שחשוב לגלנט לשחרר כספים לרשות. כאילו לא למדו כלום מחמאס 

סוכות נעצר וגורש מיו"ש כמה פעמים. השבכ ראה בו איום בטחוני. הוא השתמט מהצבא כי העדיף להיות נער גבעות.

נניח ולא היו ארגוני טרור בשטח, אז מה? צבי סוכות היה הופך לאדם ראוי?

על ה"בגלל" אפשר להתווכח עד מחר, אבל נראה לי מיותר מימלא.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 56 דקות, אורח לרגע כתב:

לא הבנתי מה הבעיה עם זה.

כוחות בטחון שמותשים ממלחמה באויבים נכנסים למאה שערים, למעוז דבילים שתומכים במדינת פלסטין (מדינת חמאס, סליחה) כדי להוריד דגלי חמאס (פלסטין, סליחה), והאזרחים הנהדרים האלה מפריעים להם.

זה מה שהשוטרים צריכים להתעסק איתו עכשיו?

חבל לא קשרו אותם גם לעמודים.

לפני 10 דקות, Coro כתב:

אתה מתחרה באוריו על שרביט יפה הנפש הצדקן?  צריך להראות אפס סובלנות למי שתומך בנאצים, בין עם זה ערבים או חרדים מאה שערים, אחרת יהיו לך עוד הרבה אירועי 7.10

זה עדיין לא נותן סיבה לאף שוטר להרביץ לאנשים שבאזור.

אם מישהו תולה רגל תעצרו אותו ותטפלו בו. לא לאנשים שעומדים בסביבה גם אם הם צועקים 

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

נניח ולא היו ארגוני טרור בשטח, אז מה? צבי סוכות היה הופך לאדם ראוי

אז בוא נניח שכן 

פורסם
לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

פורסם לאחרונה ש0 זמן בועדת חוץ ובטחון הוקדש לעוטף עזה השנה. הזמן הלך בעיקר ליו"ש. זה לא כל כך מפתיע. זה מה שמעניין את המנתחלים הדתיים, על כוחם הפוליטי העצום. עזה היתה מעניינת לפני ההתנתקות. ועכשיו אולי שוב עם הפנטזיות המופרכות  של הרוטמנים על "ילד יהודי אוכל גלידה ברחוב בעזה" או מה שזה לא היה. 

ספציפית את צבי סוכות אזכור תמיד כאדם שהיה לו מאוד חשוב ללכת להתפלל בקבר יוסף, והתפילה שלו עלתה ב3-4 חיילי צהל פצועים קשה. ואחרי זה כמובן היתה הסוכה בחאוורה ועוד כל מיני.

...

בפינת הקרינג', קראתי את גלית דיסטל אחרי שראתה את הסרטון מעוטף עזה היום. האישה הזו היא כנראה הפוליטיקאית הכי רעילה שהיתה במדינה הזו, ואני לא חושב שראיתי אתה מוציאה משהו לאוויר העולם שהוא לא שנאה גלויה, או שנאה עטופה בפסיב אגרסיב מפגר במיוחד ברמה של "למה השמאלנים האשכנזים האלו מכריחים אותי לשנוא אותם?". אני בטוח שאין לה מודעות עצמית מפותחת מדי, ו\או קריירה סבירה לחזור אליה. סביר שהיא גם מכורה לאהבת הקהל, כמו עוד כמה מרעילים מקצועים מהעדר שלה. ובכל זאת, איך אין לה את המינימום של המינימום של הכבוד עצמי, כדי פשוט לפרוש בשקט, לרדת מהבמה, להעלם מהחיים הציבוריים כאן ולעזוב אותנו בשקט?

אתה גם מאשים את תושבי העוטף שהיה חשוב להם לגור קרוב לעזה?

• רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

אז בוא נניח שכן 

כי צריך להכחיש מסיבה כלשהי שיש גם יהודים קיצוניים?

קיומם של נערי גבעות, מחבלים יהודים, מסיונרים יהודים זו עובדה מוגמרת. בדיוק כמו שלצד השני (יובל, מוקדש לך באהבה), יש לך יהודים שמפגינים עכשיו בעד החמאס בקמפוסים בארה"ב או בלונדון. 

Just now, om2 כתב:

אתה גם מאשים את תושבי העוטף שהיה חשוב להם לגור קרוב לעזה?

אתה באמת רוצה לגרור אותי לעוד ויכוח עכשיו על תרומתם של המתנחלים, בפרט המשיחיים שביניהם, לבטחון מדינת ישראל?

אין לי כח לזה. בוא נחסוך?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 25 דקות, יבגניפ כתב:

בפינת הקרינג', קראתי את גלית דיסטל אחרי שראתה את הסרטון מעוטף עזה היום.

ראיתי את התגובות של חברי הכנסת לסרט ונשבר לי הלב.

נשבר הלב על זה שיש לנו חברי כנסת שרק עכשיו, חודש אחרי, קולטים את גודל האסון. כל מי שראה עשירית מהסרטונים שרצו בטלגרם, לא צריך לראות את הסרט הזה.

וחוץ מזה, אם אתם חברי קואליציה או ממשלה, הדמעות שלכם לא עושות עליי רושם. רוצים להראות שהפנמתם את מה שראיתם? תתפטרו.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

על מנת לרסק את חמאס וארגוני הטרור האחרים עלינו לאשר ליגליזציה מלאה בישראל. ויפה שעה אחת קודם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

וחוץ מזה, אם אתם חברי קואליציה או ממשלה, הדמעות שלכם לא עושות עליי רושם. רוצים להראות שהפנמתם את מה שראיתם? תתפטרו.

ולוותר על כל התנאים והכסא המרופד?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, asix כתב:

ולוותר על כל התנאים והכסא המרופד?

אולי הם בוכים כי הם מבינים שלא ייבחרו שוב..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...