Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, sperial כתב:

אני מקווה שאתה מבין את הקשר בין הדברים.

אין שום קשר בין הדברים.

אפשר לשחק בכל מיני משחקי בכאילו, אבל כמה אלפי אנשים שיצאו מהבית ובאו לרצוח כל מי שהם ראו זה אשמת לא ביבי,לא סמוטריץ ולא מירב מיכאלי.

• אהבתי 6

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

פיגועים היו גם לפני שביבי נולד.

וזה בדיוק העניין. פיגועים זה פוטנציאל שקיים מאז ומתמיד.

אפשר להגיד אפילו שזה חוק טבע אבל לא ניכנס לזה עכשיו.

כדי שפוטנציאל יתממש צריכים להתקיים תנאים שיאפשרו זאת.

ואנחנו לצערנו אפשרנו זאת בגדול.

זה באמת לא משנה מי "צודק", ימין או שמאל - הראש צריך לשמור את הגוף מאוחד וחזק.

ואצלנו הראש מסיבות כאלה ואחרות, בצדק או שלא, פעל ההיפך.

פילוג ושיסוע הם סימנים מובהקים לחולשה וכשהאויב מזהה את החולשה אין אפילו דקה של חסד

והפוטנציאל של הפיגועים מתממש מיד ובצורה הכי אכזרית.

אפשר לדון עד קץ הדורות על מה ולמה - בשורה התחתונה כשלנו כולנו. ימין ושמאל, ראש וזנב.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

גם אם לפיד היה בשלטון והחרדים לא היו קיימים חמאס היה רוצח יהודים. צא מהסרט ספריאל.

פיגועים היו גם לפני שביבי נולד.

אף אחד, ממש ממש ממש אף אחד בשרשור הזה לא אמר שהחמאס רוצח יהודים בגלל ביבי או החרדים או המתנחלים.

לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

תראה אפילו פה - עברו רק 4 שבועות ו3 שעות מתחילת האירוע הכי קשה בהיסטוריה של המדינה וכבר עברנו לדבר

על מה שהוביל את ישראל לנקודת השפל שבה היא נמצאת.

אני מבין שאתה ספציפית שוב נפלת בתעמולה משיחית ביביסטית, וזה בסדר. זה קורה לרבים וטובים, שבתמימות חושבים שאפשר לנתק בין הדברים. אבל אי אפשר. שימור שלטון משיחי ביביסטי ונצחון במלחמה על החמאס אלו הין שתי מטרות שונות. ומכיוון שאני יודע שאתה בדיוק כמוני מעוניין בשניה, כדאי שתפנים: חשוב עכשיו יותר מאי פעם לדבר על הדברים. לפני שזה ישכח. לפני שביבי ישכתב את ההיסטוריה וציטוטים של בריק, כמו זה שהבאתי בעמוד הקודם, על הזנחה של כל דבר שהוא לא יו"ש לטובת יו"ש, ילכו לפח. ומתישהו גם אתה תצטרך להתמודד כמו ילד גדול עם כל זה. כי אם הגישה לא תשתנה, ואם הקשב לא ישתנה, ואם המטרות לא ישתנו - המתפקה הבאה תגיע אליך ואלי וחברים אחרים פה. והיא רק עניין של זמן.

לפני 6 דקות, Potato כתב:

אפשר לשחק בכל מיני משחקי בכאילו, אבל כמה אלפי אנשים שיצאו מהבית ובאו לרצוח כל מי שהם ראו זה אשמת לא ביבי,לא סמוטריץ ולא מירב מיכאלי.

כן, איפה כבר יכול להיות הקשר בין מיקוד שלטוני בחבל ארץ אחד, הזנחה של אחר, הזנחה של העורף, הזנחה של הגנה על הגבולות, התרעות ומעל כל זה - קונספציה שאת המפלצת בעזה צריך להאכיל במזומנים, כדי שיהיה אפשר לספח בשקט את הגדה.

לא מבין למה יש בחירות בישראל בכלל. אין קשר בין כלום. ביבי צריך להיות מלך. לפחות עד שיבוא המשיח. אם ביבי הוא לא המשיח בעצמו כמובן. מעניין אם מישהו העלה את זה.

• אהבתי 9
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

השאלה האם היה להם האומץ ליזום התקפה בסגנון שבוצעה, ויותר מזה - האם לישראל היה קשב לסימנים המקדימים.

מה שקרה מאז הקמת הממשלה הנוכחית היה לא פחות מחבלה מאורגנת על ידי ממשלת ישראל - מינויים לא ראויים בממשלה ובצמרת משרדיה, הפיכה משטרית, זריקת כסף לחרדים + הכניעה בעניין לימודי הליבה, קידום האלימות המתנחלית - כל אלה ועוד גרמו להחלשת ישראל, ולא פחות חשוב - כיצד היא נתפסה בסביבה.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 דקות, BoazB11 כתב:

וזה בדיוק העניין. פיגועים זה פוטנציאל שקיים מאז ומתמיד.

אפשר להגיד אפילו שזה חוק טבע אבל לא ניכנס לזה עכשיו.

כדי שפוטנציאל יתממש צריכים להתקיים תנאים שיאפשרו זאת.

ואנחנו לצערנו אפשרנו זאת בגדול.

זה באמת לא משנה מי "צודק", ימין או שמאל - הראש צריך לשמור את הגוף מאוחד וחזק.

ואצלנו הראש מסיבות כאלה ואחרות, בצדק או שלא, פעל ההיפך.

פילוג ושיסוע הם סימנים מובהקים לחולשה וכשהאויב מזהה את החולשה אין אפילו דקה של חסד

והפוטנציאל של הפיגועים מתממש מיד ובצורה הכי אכזרית.

אפשר לדון עד קץ הדורות על מה ולמה - בשורה התחתונה כשלנו כולנו. ימין ושמאל, ראש וזנב.

אני אענה לך וזה גם ליבגני: @יבגניפ

האחריות של ביבי, נקודה. אין דיון.

אחריו ילכו כל שאר הבכירים - שר ביטחון, רמטכל, ראש שבכ, אמ"ן, כל מי שקשור לקונספציה של חמאס מורתע וכו'. על שאר חברי הליכוד אין מה לדבר בכלל - אלה המיץ של הזבל וצריכים לטוס הביתה, כולל אנשים כמו אבי דיכטר ששותקים עכשיו.

אחרי שהוצאנו את זה מהמערכת - השאלה האם אנחנו רוצים להתעסק בניצחון, או בביבי. 

אני מעדיף כרגע להתעסק בניצחון, מערכת הביטחון התעוררה ובולמת את הילדז שחושב שהוא חלק מהקבינט, ברגע שננצח ויהיו הפגנות נלך ונדאג לשלוח אותם לפח זבל של ההיסטוריה. ביבי יקבל את ה3 מנדטים של ביביסטים שלו וזהו.

• אהבתי 9
פורסם

ביבי לא מתפטר ולא לוקח אחריות בדיוק מהסיבה שהוא יודע שלישראלים יש זיכרון קצר.

הזמן יעשה את שלו כי זה לא יגמר בעוד יום או יומיים, מכונת הרעל תחזור לעבוד כמו בימי השגרה וכל אלו שמתנדנדים יאכלו את ההסברים שלו שהוא לא אשם, זאת מערכת הבטחון שממשלת השמאל בחרה, ומה אתם רוצים שאעשה אם אף אחד לא משך בדש המעיל שלי שיש מלחמה בפתח ( כמובן שזה לא נכון אבל המצביעים שלו אף פעם לא נצמדו לעובדות).

ביבי למד שלא אומרים משהו שיכול לשרת את המתנגדים לו. ברגע שהוא לוקח אחריות הוא חלק מזה.

ברגע שהוא לא לוקח אחריות תמיד אפשר לסובב את האחריות והאשמה על מישהו אחר.

אותי לימדו שמנהיג זה מישהו שאנשים הולכים אחריו מכיוון שאפשר לסמוך עליו. שגם אם יעשה טעות הוא יאמר שהוא טעה והאחריות לתוצאות עליו.

זאת בדיוק הסיבה למה ביבי לא מנהיג. 

ככה ביבי רואה את הדברים כשהוא לא היה הראש ממשלה. אני חושב שכל מילה נוספת מיותרת:

image.png.ad8af92b74c1874098cad31fd94b70e7.png

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4928875,00.html

ואפשר לחתום את הנושא בסרטון הבא:

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אבל אתה מבין שביבי רק מפריע כי הוא חושב כבר על היום שאחריי ולא על ההווה. זאת בדיוק הסיבה שדורשים ממנו להתפטר עכשיו ולא בסוף.

• אהבתי 5
פורסם
Just now, sperial כתב:

השאלה האם היה להם האומץ ליזום התקפה בסגנון שבוצעה, ויותר מזה - האם לישראל היה קשב לסימנים המקדימים.

מה שקרה מאז הקמת הממשלה הנוכחית היה לא פחות מחבלה מאורגנת על ידי ממשלת ישראל - מינויים לא ראויים בממשלה ובצמרת משרדיה, הפיכה משטרית, זריקת כסף לחרדים + הכניעה בעניין לימודי הליבה, קידום האלימות המתנחלית - כל אלה ועוד גרמו להחלשת ישראל, ולא פחות חשוב - כיצד היא נתפסה בסביבה.

אגף המודיעין קיבל החלטה לפני שנה וקצת להפסיק להאזין למכשירי קשר בטווח קצר של החמאס כי לטענתו "לא הייתה תועלת".

בני גנץ קרא לכולם לחזור לדרום הפורח באמצע צוק איתן ואז היו אזעקות. 

מערכת הביטחון אמרה לביבי שבוע לפני המלחמה כי "חמאס מורתע".

צה"ל התעלם מהתרעות של תושבים ולקח להם את הציוד האזנה.

לקחו לישובים צמודי גדר את הנשקים הארוכים כי "יש גדר".

https://www.haaretz.co.il/magazine/the-edge/2023-11-01/ty-article/.highlight/0000018b-8ad0-ddfb-a78f-fefb7ade0000

https://www.google.co.il/amp/s/www.israelhayom.co.il/news/defense/article/12925025%3famp=1

אני לא מוריד ממנו את האחריות לרגע, אבל זאת לא אשמתו הבלעדית. הוא הראש, אבל גם אחרים כשלו.

כשאמרתי פה ש"גנרלים רוצים שקט עד התפקיד הבא", זלזלו. הם התעוררו, מובילים את הלחימה בראש הכוח, חלקם נפלו במהלך הקרבות, אבל כל זה קרה כי זה נכפה עליהם על ידי הנאצים, לא כי הם יזמו.

• אהבתי 1
פורסם

אף אחד לא מסיר אחריות ממערכת הביטחון - וראשיה גם הודיעו שהם לוקחים אחריות, שמשמעותה, כנראה, התפטרות קולקטיבית ביום שבו תכנס הפסקת אש לתוקפה. נתניהו? הוא לא שמע, לא ראה, לא הבין, לא אחראי. תגיד - אתה חושב שאדם כל כך תמים יכול לעמוד בראש ממשלת אחת המדינות המורכבות ביותר בעולם?

חוץ מזה, חלק גדול מהנזקים לא קשורים ישירות למערכת הביטחון. למשל, כל נושא ההפיכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא מוריד ממנו את האחריות לרגע, אבל זאת לא אשמתו הבלעדית. הוא הראש, אבל גם אחרים כשלו.

אף אחד לא טען לרגע שזאת אחריותו הבלעדית.

כולם לקחו אחריות מלבד אדם אחד. שממשיך לטעון שהוא לא אשם ועוד מעז לצייץ באמצע הלילה ציוצים שרק פוגעים במורל.

רק על זה היה צריך ללכת. אני בכלל לא מדבר על חוסר החפיפה עם בנט כאילו המדינה זה הצעצוע הפרטי שלו. במדינה מתוקנת מזמן היו מרחיקים אותו מהכנסת. 

• אהבתי 4
פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

סבבה. לדעתי האמונה שלך שהוא הולך לפח נאיבית. לדעתי הוא מתעסק כרגע בהשרדות שלו לפחות כמו שהוא מתעסק בניהול המלחמה, ולראיה, הציוץ המפגר נגד גופי המודיעין שמחק. לדעתי הוא לא מבין שהוא אחראי. הוא לא מבין שהוא יכול להיות אחראי למשהו. ויש מספיק דיווחים שהוא והשופרות עובדים קשה כדי לשכתב את ההיסטוריה, לקבל אליהם מסמכים שלא באים להם בטוב ועוד. 

איך אמרת? לאנשים יש זכרון קצר. אני לא סומך על מי שעומד מאחורי 30 ומשהו מנדטים שלו. עוד פחות מזה, אני סומך על המשיחיים והמנדטים שלהם. וכמו שישראל דואגת להפיץ את סרטוני הזוועה, כדי שהם לא ישכחו וכדי שהעולם יבין ויזכור מה קרה, כך אנחנו חייבים אבל ממש חייבים להזכיר בכל יום מחדש לאן המשיחיים והביביסטים הביאו את ישראל. 

ואתה יודע מה? גם בלי הבחירות שיבואו מתישהו אחר כך, אלך גם עשרה צעדים אחורה אל תוך היום יום: אני לא מאמין לביבי שהוא רוצה למוטט את החמאס.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

ואתה יודע מה? גם בלי הבחירות שיבואו מתישהו אחר כך, אלך גם עשרה צעדים אחורה אל תוך היום יום: אני לא מאמין לביבי שהוא רוצה למוטט את החמאס.

אתה יודע מה? אני גם חושב ככה. ביבי שמר על ה"נכס" כדי שכל פעם יוכל לעשות מבצע "שובו מנדטים" ולהציג את עצמו כמר בטחון. הבעיה שהוא לא לקח בחשבון, כמו תמיד שהימר על הסוס הלא נכון, שה"נכס" יעשה לו תרגיל.

הנה עוד "נכס" שעשה לו תרגיל ( וקיבל גם אדמות בירושלים):

image.jpeg.c060b8884e7980ed6af31fbe47a46c2d.jpeg

לפני 5 דקות, motior כתב:

ראיתי הבוקר טוקבק באחד מאתרי החדשות: 

image.thumb.png.af50bb83f904a9d1f85572af69f0bfcc.png

כל מילה נוספת מיותרת

אני חושב שכל המצב הבטחוני הירוד התחיל ב 48' כאשר בן גוריון לקח לביבי את ראשות הממשלה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

מי דיבר בכלל על צבא? ואים כבר בן גביר לא עשה יום אחד בצבא כי צה"ל לא מגייס אנשים עם עבר פלילי וסמוטריץ' קצת יותר משנה חימם עם התחת כיסא בקריה. אחד מהלל את הטרוריסט היהודי עם מלא דם על הידיים, שני אומר שאין טרוריסטים יהודים וקורא לשרוף כפרים ערביים. שניהם שרים בממשלת ישראל ויש להם עשרות אלפי תומכים. אז בוא תסביר לי במה הם ותומכיהם שונים מפלסטינאים שמצדיקים ירי טילים על מרכזי אוכלוסייה אזרחית.  

לא מאמין שאני מגיב לתגובה הלא עניינית הזו. אבל...

סמוטריץ ובן גביר (בעיקר האחרון) נבחרו על רקע המיאוס של אזרחים רבים בטרור מבית ומחוץ, וקיוו לתוצאות אחרות. בפועל קיבלנו תוצאות אחרות, אבל לא האחרות שרצינו.

• אהבתי 3
פורסם

בנושא אחר - טרור המואזין הרים את הראש מחדש. כנראה הם חושבים שעבר מספיק זמן ואפשר להמשיך להציק לאויב היהודי - הווליום הועלה בחזרה בימים האחרונים. "משילות" זו בדיחה - אף אחד לא רוצה להתעסק עם הטרוריסטים האלו וכל אחד אומר שזו לא אחריות שלו. 

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...