Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סימוכין? אני באזור מועד למואזין, ירושלים,

עם פוטנציאל לווליום גבוה ברוחות מזרחיות. כלום.

אין שינוי מאז ההורדה של הווליום שסוף כל סוף בוצעה לפני 2-3 שנים בערך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

מתראיינת סמאח סלאימה בערוץ 12, אומרת שהבן שלה מפחד לעלות לאוטובוסים בגלל ההסתה של בן גביר.

חיפוש מהיר בגוגל העלה את המאמר הבא:

https://www.mekomit.co.il/חזית-העורף-המלחמה-באזרחים-הפלסטינים-מ/

עיקרי הדברים:

1. הערבים אזרחי ישראל שייכים לאומה הפלסטינית.

2. העולם התרגל לאלימות המתנחלים לדבריה - עקירת עצים, ונדליזם, מכות וירי. מילה על טרור הפלשתינאים/ערביי ישראל - אין.

3. לטענתה העורף התגייס להלחם בערבים שהזדהו עם עזה (להלן, האויב,  טובח התינוקות וחוטף הקשישות).

4. תומכי עזה ברשתות נפלו קורבן לקמפיין הסתה, ומאיסה ימח שמה "כולה שיתפה פוסט ברשתות".

כמו תמיד, זה אשמת היהודים. 

השאלה הנשאלת היא למה אמא של לוחם בעזה צריכה לשבת בבית ולראות את תומכת הטרור הזאת מקבלת במה בערוץ המרכזי.

עריכה:

אגב, היא טענה שיהודים תקפו סטודנטים ערבים, אבל התעלמה בצורה מוחלטת מהקריאות תמיכה של הסטודנטים המחבלים בטבח הנוראי בדרום.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

לא מאמין שאני מגיב לתגובה הלא עניינית הזו. אבל...

סמוטריץ ובן גביר (בעיקר האחרון) נבחרו על רקע המיאוס של אזרחים רבים בטרור מבית ומחוץ, וקיוו לתוצאות אחרות. בפועל קיבלנו תוצאות אחרות, אבל לא האחרות שרצינו.

התגובה הלא עניינית היא דווקא שלך (בדיוק כמו הקודמת). יותר נכון אתה ממשיך לברוח מהתשובה, במה 2 אלה ואחרים שונים מתומכי חמאס? והיא רק מחזקת את מה שאמרתי. מפריע לך לא דעותיהם הפשיסטיות אלא חוסר יכולת לעמוד בהבטחות. אם היו מצליחים אז אוהדיהם כן היו ממשיכים לתמוך בהם כי מטרה מקדשת את האמצעים. גם גרמנים בחרו בהיטלר כי רצו סדר, לחם ועבודה ולא בגלל שכולם היו נאצים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 29 דקות, mikyl כתב:

התגובה הלא עניינית היא דווקא שלך (בדיוק כמו הקודמת). יותר נכון אתה ממשיך לברוח מהתשובה, במה 2 אלה ואחרים שונים מתומכי חמאס? והיא רק מחזקת את מה שאמרתי. מפריע לך לא דעותיהם הפשיסטיות אלא חוסר יכולת לעמוד בהבטחות. אם היו מצליחים אז אוהדיהם כן היו ממשיכים לתמוך בהם כי מטרה מקדשת את האמצעים. גם גרמנים בחרו בהיטלר כי רצו סדר, לחם ועבודה ולא בגלל שכולם היו נאצים.

לפי מה שאתה כל מי שנבחר אי פעם הוא נאצי, כי לא ראיתי אף אחד שנבחר אחרי שהבטיח חוסר ביטחון וכלכלה גרועה.

אולי תודה שנוח לך לרוץ כל פעם לטיעון ה"בן גביר נאצי" כי אתה חושב שזה מוריד את הטענות של הצד השני וככה יותר קל לך להתמודד?

באמת, אם אני לוקח לך את המילה הזאת מהלקסיקון, מה נשאר לך? 

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

סימוכין? אני באזור מועד למואזין, ירושלים,

עם פוטנציאל לווליום גבוה ברוחות מזרחיות. כלום.

אין שינוי מאז ההורדה של הווליום שסוף כל סוף בוצעה לפני 2-3 שנים בערך.

גר בפסגת זאב. מואזין של שועפט-בית חנינא ימ"ש הגביר בחזרה לפני יומיים. 

• רעיון טוב! 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

יש לי יש לי יש לי...

פירומן, עבריין, תומך טרור, אפס, שקרן, תככן, צבוע.

מבחינתו להבעיר את הגדה כי משרת את מטרת העל שלו

של א"י השלמה נקייה מערבים ואולי גם משמאלנים וליברלים.

נאצי דווקא לא הייתי קורא לו.

להם היתה יכולת ביצוע גבוהה. לו למזלנו אין אפילו שמץ מזה.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

גם אם לפיד היה בשלטון והחרדים לא היו קיימים חמאס היה רוצח יהודים.

ומי מטפח אותם כבר 15 שנה ומעביר להם כספים? אירן, קטר, וביבי.

אז לדבר על ביבי לא ביבי זה מאד רלוונטי.

• אהבתי 1

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 17 דקות, BoazB11 כתב:

יש לי יש לי יש לי...

פירומן, עבריין, תומך טרור, אפס, שקרן, תככן, צבוע.

מבחינתו להבעיר את הגדה כי משרת את מטרת העל שלו

של א"י השלמה נקייה מערבים ואולי גם משמאלנים וליברלים.

נאצי דווקא לא הייתי קורא לו.

להם היתה יכולת ביצוע גבוהה. לו למזלנו אין אפילו שמץ מזה.

זורם על כל מה שתגיד לו, זכותך.

עם חלק אני יכול להסכים, חלק לא, הכל טוב.

הבעיה שלי זה שהמילה נאצי נזרקת על ידי מיקיל כל תגובה שנייה, שזה קצת מצחיק להגיד את זה על יהודי חובש כיפה. נניח פאשיסט (שזה דווקא לא כתבת) יכול להיות הגיוני.

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי מה שאתה כל מי שנבחר אי פעם הוא נאצי, כי לא ראיתי אף אחד שנבחר אחרי שהבטיח חוסר ביטחון וכלכלה גרועה.

הסתבכת או שפעם נוספת אתה מנסה לברוח מהתשובה? לא אמרתי שהוא פשיסט (פשיסט ונאצי זה לא אותו דבר) בגלל שהוא הבטיח משילות אלא בגלל דעותיו ומה שהוא. חוץ מזה מה הקשר בין בן גביר וכלכלה?

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי תודה שנוח לך לרוץ כל פעם לטיעון ה"בן גביר נאצי" כי אתה חושב שזה מוריד את הטענות של הצד השני וככה יותר קל לך להתמודד?

עוד לא שמאתי שום טיעון של צד שני חוץ מהתחמקות מעובדה שבן גביר פשיסט ו"הוא הבטיח". דרך אגב היטלר הבטיח וקיים. אז אם בן גביר היה מצליח הכל היה בסדר?

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

השאלה האם היה להם האומץ ליזום התקפה בסגנון שבוצעה, ויותר מזה - האם לישראל היה קשב לסימנים המקדימים.

מה שקרה מאז הקמת הממשלה הנוכחית היה לא פחות מחבלה מאורגנת על ידי ממשלת ישראל - מינויים לא ראויים בממשלה ובצמרת משרדיה, הפיכה משטרית, זריקת כסף לחרדים + הכניעה בעניין לימודי הליבה, קידום האלימות המתנחלית - כל אלה ועוד גרמו להחלשת ישראל, ולא פחות חשוב - כיצד היא נתפסה בסביבה.

מה זה משנה הממשלה?

מה אכפת לי את מי מינו במשרד האוצר או אם השופטים הם מגה שמאלנים או אולטרה שמרנים ואם העבירו כסף לחרדים או לבתי חולים.

נכנסה קבוצה חמושה גדולה מאוד ואכזרית מאוד ועשתה מה שעשתה נגד אוכלוסיה אזרחית ברובה ולא חמושה.

הייתה פה תקלה במערך המודיעין,מוקדם עדיין לחפש אשמים ולנסות לנתח מי פספס ואת מה.

האם אפשר היה למנוע את זה? אולי כן אולי לא אולי חלקית,נגלה בהמשך.

• מצחיק 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בוודאי שזה משנה.

הרבה קשב למתנחלים מהסוג של סוכות שמשכו הרבה כוחות לגדה. אין ספור דיונים על הגדה ואפס דיונים על הרצועה (ממשלה, וודת חו"ב וכו'). משיכת תקציבים למקומות הלא נכונים = ייבוש המשטרה, הצבא ושאר כוחות הביטחון. ההתמקדות בהפיכה והתעלמות מכל שאר הצרכים של מדינת ישראל ואזרחיה. התעקשות על המשך ההפיכה למרות האזהרות החוזרות ונשנות של גורמי הביטחון  נתנו לצד השני הרבה מוטיבציה לפלישה.

האם אפשה היה למנוע את הפלישה? לא יודע, אולי נלמד מחקירת המחבלים ואולי לא. האם אפשר היה לצמצם את הנזקים? קרוב לודאי שכן. אם לא היו צריכים למשוך את כל כוחות הביטחון, לסוכה של סוכות ולקבר יוסף ולטיפול בשאר נערי הגבעות (והכוונה לא רק לגדודים אלא גם לתשומת הלב של המודיעין והפיקוד הבכיר) כנראה שהיו מקדישים יותר תשומת לב למה שהתרחש בעזה. ואם התקציבים לא היו מופנים כולם לפרזיטים היה יותר כסף להצטיידות הצבא ולמשטרה (אבל אותה נתניהו מחליש באופן שיטתי  כבר לפחות 10 שנים, תנחש למה).

כל הגופים האלה שקוראים לעצמם "ימין" מתחרים ביניהם על גרימת נזק למדינת ישראל. כתבתי פה לפני כמה חודשים, ואני אחזור: מפלגת הימין ה"אמיתית" האחרונה בישראל היתה מפא"י. היא היתה גם פרגמטית. בעשורים האחרונים יש לנו מפלגות של קשקשנים חסרי מנוח.

• אהבתי 7
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, Potato כתב:

מה זה משנה הממשלה?

מה אכפת לי את מי מינו במשרד האוצר או אם השופטים הם מגה שמאלנים או אולטרה שמרנים ואם העבירו כסף לחרדים או לבתי חולים.

דוגמא פשוטה: ראש העיר של אשקלון, שהיה אמור להתמודד השבוע בבחירות מטעם הליכוד, מתלונן כבר 7 שנים על כך שבעיר שלו יש כ40,000 תושבים ללא מיגון. בשומר חומות וגם עכשיו העיר שלו חוטפת המון רקטות, בשומר חומות היתה העיר המטווחת בישראל. 

את ביבי זה לא עניין. מימלא העיר מזוהה עם בייס - 40% מהקולות הלכו לליכוד בבחירות האחרונות. גם לא את האחים היהודים. המשיח צריך מאחזים. לא מיגון באשקלון. ולמי איכפת גם מה-13% מתושבי העיר שהצביעו להם, אלוהים יודע למה?

בנט ניסה להעביר תקציב לזה. הממשלה שלו נפלה.

עכשיו נזכרים ואחרי צעקות וריבים של גלאם, מוצאים תקציב כלשהו למיגון העיר.

אבל כן, מה זה משנה מה הממשלה? בטח פעם הבאה תצביע בל"ד, נכון?

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתם נלחמים בטחנות רוח מגובות במחולל טורנדו

איפה רמזי בולטון שיזכיר איך זה נגמר 😅

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Potato כתב:

נכנסה קבוצה חמושה גדולה מאוד ואכזרית מאוד ועשתה מה שעשתה נגד אוכלוסיה אזרחית ברובה ולא חמושה

קבוצה חמושה שהממשלה התייחסה אליה כ"נכס". 

אז ברור שאף אחד בממשלה, גרועה ככל שתהיה, לא חשב לעצמו או רצה שיקרה דבר כזה. וברור שהם לא האשמים הבלעדיים.

אבל תפקוד כזה מעפן בזמן חירום בגלל מינויים לא מקצועיים, בזבוז אנרגיה על הסתה ופילוג בזמן הכי לא מתאים בעולם, הטחת האשמות וחוסר לקיחת אחריות, זה כן בגלל הממשלה.

אנחנו משלמים עכשיו על הבחירות שלנו.

לפני 4 שעות, asix כתב:

הנה עוד "נכס" שעשה לו תרגיל ( וקיבל גם אדמות בירושלים):

image.jpeg.c060b8884e7980ed6af31fbe47a46c2d.jpeg

מי זה הסמולן המגעיל הזה לוחץ יד לשונאי ישראל תומכי נאצים?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

מה זה משנה הממשלה?

נכנסה קבוצה חמושה גדולה מאוד ואכזרית מאוד ועשתה מה שעשתה נגד אוכלוסיה אזרחית ברובה ולא חמושה.

הייתה פה תקלה במערך המודיעין,מוקדם עדיין לחפש אשמים ולנסות לנתח מי פספס ואת מה.

האם אפשר היה למנוע את זה? אולי כן אולי לא אולי חלקית,נגלה בהמשך.

מה זה? חשבתי שערוץ 14 לא משדר בשבת.

• מצחיק 6
  • תוכן חדש...