Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 3.11.2023 בשעה 18:33, oryo כתב:

בשביל אנשים מסוימים חמלה זו חולשה, הם לא קולטים שזו העצמה שלנו כחברה מערבית מתוקנת.

מה שאתה אומר נכון, אבל לא רלוונטי.

חמלה זו עוצמה, בחברה מערבית.

אתה רוצה לעבוד עם חמלה בתוך שכונת פשע. בשכונת פשע מי שלא דובר את השפה המקומית, נעלם.

שאלה לא קשורה - 

מישהו יודע למה בכל פרסומי שמות הנרצחים, אין שמות של תינוקות בכלל?

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • אהבתי 2

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

פוטין שלח לעזה מזון שפג תוקפו ב2018 והעזתים מתעצבנים

• מצחיק 5

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיקפיצו את זה על מחבת כמה דקות וזה כמו חדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 שעות, BoazB11 כתב:

יש לי יש לי יש לי...

פירומן, עבריין, תומך טרור, אפס, שקרן, תככן, צבוע.

מבחינתו להבעיר את הגדה כי משרת את מטרת העל שלו

של א"י השלמה נקייה מערבים ואולי גם משמאלנים וליברלים.

נאצי דווקא לא הייתי קורא לו.

להם היתה יכולת ביצוע גבוהה. לו למזלנו אין אפילו שמץ מזה.

"להבעיר את הגדה". תגיד, גם את חמאס מישהו "הבעיר"? אולי הם כרתו ראשי תינוקות בגלל שלא העלו את מכסת הפועלים מעזה, וזו בעצם אשמתנו? כי אמנם אתה לא אומר את זה במפורש, אבל זה בהחלט מה שמשתמע מדבריך (אני לא ממצביעי או מעריצי בן גביר אגב, מצביע יאיר לפיד מאז 2013).

• אהבתי 2
פורסם
לפני 39 דקות, MostlyWicked כתב:

זה בהחלט מה שמשתמע מדבריך

"בהחלט" 

inigomontoyameme.jpg.e3fb21513d6d1ca1753a3285f5730643.jpg

• רעיון גרוע 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 36 דקות, MostlyWicked כתב:

וזו בעצם אשמתנו? כי אמנם אתה לא אומר את זה במפורש, אבל זה בהחלט מה שמשתמע מדבריך

נראה לך? אני לא אומר דבר כזה לא במפורש ולא במרומז!

אני אפילו לא קושר בצורה ישירה את משיכת הגדודים לגדה עם הזנחת הגבול בעזה.

זו פאשלה אדירה של הצבא והמודיעין, כי בשורה התחתונה הם כשלו בתפקידם להגן על אזרחים.

שום תירוץ של "היינו בחווארה" וכדו' לא מקובל ואני בספק גדול אם מישהו בכיר מהצבא יעלה טענה כזו.

למדינה יש מדיניות לגבי הגדה.

נוער הגבעות ושות' מפרים את המדיניות הזו ומתעקשים להבעיר את השטח.

אנחנו מדינה עם צבא והנהגה, וכל מיליציה שלוקחת את החוק לידיים בוגדת במדינה.

ככה. חד וחלק.

אז בבקשה אל תשים בפי מילים שלא אמרתי ובטח לא התכוונתי.

חמאס תמיד בוער. מעצמו ומטעמו. תפקידנו למנוע ממנו לשרוף אותנו,

ולגמרי צריך למגר אותו כמו שעושים כעת.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, BoazB11 כתב:

אני לא אומר דבר כזה לא במפורש ולא במרומז! 

מדהים שאתה צריך לכתוב את זה, למרות שזה ברור מאליו הן תחבירית והן הגיונית. 

מכונת הרעל נותנת בראש. 

• רעיון גרוע 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הפגנות במרכז ירושלים נגד ביבי, קריאות לעבר השוטרים "איפה הייתם בכפר עזה". 58 שוטרים נפלו בקרבות כקו הגנה ראשון, חבר שלי איבד 10 שוטרים מהיחידה שלו.

אפשר להגיד על האנשים האלה שהם מחרחרי ריב בתוך המדינה או שגם זה לא?

https://www.instagram.com/reel/CzPAq9wI7f3/?igshid=MW10anJ6OWU1YXN5cQ==

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מיותר לחלוטין, זה רק משרת את האויב ומזיק לנו. מעבר לזה שגם המטרה שלהם להפיל את ביבי ניזוקה מזה. חובבי קונספירציות יגידו שזה ביבי בעצמו תזמן את ההפגנה כדי להזכיר לציבור המאמינים שלו את ה"בוגדים מבית".

פשוט עלוב. התקשורת הישראלית צריכה לא לתת במה לדברים האלה בזמני מלחמה. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הניתוק.

אתם מבינים למה לא סומכים על הממשלה הזאת? כי הם מנותקים מהמצב.

זה מה שקורה שחושבים על איך שומרים על 64 מנדטים ולא על נצחון במלחמה.

image.thumb.png.194d36c692663665817863d6d2c19a9c.png

• מבאס 1
פורסם

כשאני מדבר על משיחיסטים, זו הכוונה שלי.

באמת לא יודע מה יש לי במשותף עם הבחור, חוץ מהאויב שלנו.

קצין במדים (נראה לי מילואימניק) שאומר שזה החודש הכי טוב שהיה לו בחיים.

https://x.com/tami_yakira/status/1720905143124681099?s=20

• מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 50 דקות, asix כתב:

הניתוק.

אתם מבינים למה לא סומכים על הממשלה הזאת? כי הם מנותקים מהמצב.

זה מה שקורה שחושבים על איך שומרים על 64 מנדטים ולא על נצחון במלחמה.

image.thumb.png.194d36c692663665817863d6d2c19a9c.png

מעניין מה היה מצב השטח והחיילים, אם לא היו מקבלים ציוד שנקנה מתרומות ואוכל שמכינים לו אזרחים.

כנראה שהמצב היה בכי רע..

ציטוט

מוכנות הימ"חים והכשירות האחזקתית ביחידות המילואים אט"ל נושא באחריות למתן המענה הלוגיסטי לקיומו של הצבא ולמילוי משימותיו. הוא נושא, בין השאר, באחריות למוכנות המערך הלוגיסטי למלחמה ולמתן מענה לוגיסטי בשעת רגיעה ובשעת חירום. הציוד המיועד ליחידות המילואים מאוחסן בעת רגיעה בימ"חים, וכולל, בין היתר, רכב-קרב משוריין (להלן - רק"ם); כלי רכב לסוגיהם; ציוד לחימה מבוקר (להלן - צל"ם) לסוגיו, ובכללו כלי נשק, אמצעים אופטיים ואמצעי ראיית לילה; ואפסניה כללית. בביקורת הקודמת, שערך משרד מבקר המדינה לאחר מלחמת לבנון השנייה, נמצאו פערים ניכרים בין המצאי של חלק מהצל"ם לבין הכמות הדרושה לפי התקינה, ובחלק מחטיבות המילואים 15 שנבדקו היה מחסור בפריטי ציוד אישי ובאמצעי סיוע ללחימה. בדוח הסופי של ועדת וינוגרד נכתב, בין השאר, כי אנשי מילואים שהתייצבו בימ"חים לקבל ציוד טענו שגילו "ציוד ישן אשר לא הכירו ולא התאמנו בו, ואשר לא שימש אותם עת ביצעו תעסוקה מבצעית", וכי היה חוסר בציוד במחסנים, שגרם בין היתר, עם גיוס אנשי המילואים, "להרגשה הקשה בקרבם, ולרכש פרטי של גורמים אזרחיים, על מנת לספק את צורכי היחידות הלוחמות". חלק מלקחי צה"ל בעקבות מלחמת לבנון השנייה הצביעו אף הם על פערי ציוד ביחידות המילואים הן בכמות והן באיכות. נוכח ההבנה בצה"ל, שהציוד הבסיסי של חיילי החי"ר הוא המשפיע ביותר על יכולתם להילחם לאורך זמן, גיבשה זרוע היבשה תכנית לרכש רב-שנתי של ציוד לחימה אישי, צוותי, וחלק מהציוד הפלוגתי. תקציב התכנית, שהתפרס על פני השנים ,2011-2006 עמד על כ1.8- מיליארד ש"ח (וכן כ40- מיליון דולר סיוע).

משרד מבקר המדינה מציין לחיוב את המאמץ שצה"ל השקיע בחידוש מלאי הציוד בימ"חים, בעיקר ברמת הפרט והצוות, שהוביל לשיפור משמעותי בציוד הלחימה האמור 
של יחידות המילואים וחייליהן. 

אחזקת הציוד והאמל"ח באוגדות המילואים שגרת האחזקה של כלי רכב, רק"ם, צל"ם ואמצעים נוספים מחייבת טיפולים שוטפים במועדים קבועים המעוגנים בהוראות קצין החימוש הראשי (להלן - קחש"ר) ובהוראות טכניות שונות. טיפולים אלה חיוניים להבטחת תקינות הרק"ם והצל"ם וכשירותם בכל עת. לאחר מלחמת לבנון השנייה ארגן צה"ל מחדש את מערך האחזקה באוגדות המילואים, במהלך שעיקרו התרחש בשנים .2012-2010 ברקע לכך, עמדו לקחים ממלחמת לבנון השנייה, אך בעיקר תהליכי התייעלות שנעשו בצה"ל באותה עת לצורך פינוי משאבים להתעצמות, שכללו גם את מערך האחזקה. __________________ 15 הוועדה בראשות שופט בית המשפט העליון בדימוס, ד"ר אליהו וינוגרד, אשר מינתה הממשלה בספטמבר 2006 לבדוק את אירועי המערכה בלבנון. הממשלה בישיבתה מפברואר 2008 החליטה "לאמץ את עיקרי הדוח [וינוגרד] ולפעול ליישום ההמלצות הקבועות בו" - מתוך הודעת מזכיר הממשלה בתום ישיבת הממשלה מפברואר .2008 24 דוח שנתי 65ב שם הדוח: כשירות מערך המילואים של כוחות היבשה שנת פרסום: התשע"ה2014- מסגרת הפרסום: דוח שנתי 65ב א. "תחקיר מערך האחזקה באוגדות המילואים", כפי שבא לידי ביטוי במצגת מפברואר 2013 של אט"ל (להלן - תחקיר אט"ל), הציג תמונת מצב של כשירות הימ"חים שעיקרה: איוש נמוך של כ"א סדיר ופערי מקצועיות לצד נשר גבוה; פערי איוש כ"א במילואים וירידה במקצועיות; תשתיות אחזקה רעועות; שימוש גובר באמצעים המצויים בימ"ח בשל העלייה בהיקף האימונים בגזרות האופרטיביות (ראו להלן); פערים בכשירות כלי רכב ואלפי צמיגים פגי תוקף בכל פיקוד מרחבי; פיגור בטיפולים התקופתיים ברק"ם; פסולים; והארכת משך הזמן שיידרש למעבר מזמן שגרה 16 מאות כיסויי החסנה יְבֵ שָ ה לשעת חירום. התחקיר הגיע למסקנה, כי יש "חוסר יכולת לקיים [את] שגרת אחזקת הצל"ם ברגיעה", וכי קיים "סיכון" ליכולת לתמוך במעבר מרגיעה לחירום. בסיכום של ראש אט"ל מאוקטובר 2013 לדיון בנושא: "הצגת תחקיר אחזקה בימ"חים", הגדיר ראש אט"ל את מצב האחזקה בצה"ל כמגמה "מדאיגה ומחייבת טיפול מיידי"; "לקחי מלחמות העבר לתחומי כשירות צה"ל למלחמה מחייבים אותנו לעסוק בתחום זה"; "הוראות קחש"ר המקצועיות לתחום האחזקה, נבחנו, תוקפו ורודדו 'עד לקו האדום' הטכנולוגי ולכן לא ניתן להקל בהנחיות המקצועיות". ראש אט"ל עמד על הפערים המרכזיים בתחום האחזקה בימ"חים, אשר עלו בתחקיר האמור (ההדגשות במקור). בסיכום זה המליץ ראש אט"ל לסגן הרמטכ"ל המלצות שונות, וביניהן: לקיים דיון מטכ"לי ממוקד לתחום זה; לקבוע מטכ"לית את אחוז האיוש של כוח אדם בשירות סדיר בימ"חים (אנשי צוות ואנשי אחזקה); להשקיע מיד משאבים לתמיכה הכרחית בתשתיות; לקבוע שהאימונים של יחידות המילואים בגזרות המיועדות להן בשעת חירום יתבססו רק על יכולות עצמאיות של מל"י, ללא הסתמכות על הימ"חים; וכן לפרט את סעיפי האחזקה במערכת כשירות ומוכנות (כש"ם), כך שתוצג תמונה אמיתית יותר בפני המפקדים (בנושא זה ראו בהמשך). לא נמצא, שהתקיים דיון בהמלצות האמורות. ב. גם צוות מערך המילואים התייחס בדוח המסכם שלו לנושא האחזקה בימ"חים וקבע, בין השאר, כי בשנים האחרונות העלה צה"ל את רמת כשירות הימ"חים. עם זאת, הצביע הצוות על כך שישנו פער הולך ומתרחב בהטמעת אמל"ח ובאחזקתו ביחידות המילואים, וכי "הצורך בהוצאת ציוד מהימ"חים כדי לאפשר את אימוני היחידות [בגזרות שבהן יש ליחידות תכניות אופרטיביות, ולא במל"י שם קיים ציוד ייעודי לאימונים] וכן תהליכי צמצום כוח אדם בימ"חים, פוגעים בכשירות הציוד בראייה ארוכת טווח, ועשוי[ים] להביא להארכת משך הזמן הנדרש במעבר משגרה לחירום" (ההדגשות במקור).

משרד מבקר המדינה מעיר, כי נוכח האמור לעיל, על צה"ל לטפל בדחיפות במצב האחזקה באוגדות המילואים, ולתת מענה דחוף לפערים האמורים באופן 
שיבטיח שמירה על כשירות ומוכ ות הימ"חים, וכשירות ומוכנות אוגדות המילואים הנובעת מכך. 

בהתייחסותו מאוגוסט 2014 לטיוטת דוח הביקורת מסר צה"ל למשרד מבקר המדינה, כי "בחודש דצמבר 2013 עמד אחוז איוש חיילי החובה ממערך האחזקה באוגדות המילואים על 79%"; כי מתקיימת עבודת מטה "לצמצום היקף הוצאת האמצעים מהימ"חים לטובת אימונים והכשרות"; ונעשה תיקוף של נוהל חדש שיסדיר את "המענה להחזרת האמצעים לימ"חים" (ראו להלן). __________________ 16 החזקת אפסניה (כגון רק"ם) בתוך מחסן או מצבור, בתוך מעטה פלסטיק אטום הרמטית לפרק זמן ממושך לשימוש בשעת חירום - מתוך מילון מונחי צה"ל.

https://www.mevaker.gov.il/he/Reports/Report_270/0ad1243a-686b-4213-853c-565b554a62f3/101.pdf

עמוד 23

וזה היה כמה שנים אחרי לבנון השנייה. מה היה מאז, לא במקרה נתקלתי בקבוצת הפייסבוק "הכנופיה" ברכב עם פאקינג רפידות בלמים מאסבסט..

המדינה הזו היא פלא של "יהיה בסדר". ואני מצדיע למי שעכשיו כמו חמור מחליף רפידות בלם מאסבסט כי אחרת הכלי לא יעצור כמו שצריך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

כשאני מדבר על משיחיסטים, זו הכוונה שלי.

לא הבנתי רק מתי לבנון הייתה "שלנו"?

בעיניין הזה, בהחלט חלק מהחברס יכולים להיחשב קולוניאליסטים, וחבל

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...