Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

עולה כרגע טענה שאני קצת מתקשה להאמין לה.

גם מהצד הפלסטיני וגם מהצד שלנו טוענים שכרגע יש בעזה 20,000 הרוגים.

הטענה שלנו- "רובם מחבלים"

אם באמת היינו עד לנקודה זו מצליחים לחסל 10-12 אלף פעילי חמאס הם כרגע היו על הברכיים מתחננים שנפסיק. 

האמריקאים מעריכים שיש להם בין 15 ל 20 אלף פעילים, אנחנו טוענים שיש בסביבות ה 30.

אז מה, הצלחנו כבר להכחיד בין שליש לחצי מחמאס ואיכשהו הם פשוט בסדר עם זה?

משהו פה לא מסתדר, ואני מקווה שלא נגלה שהטענות של העולם כלפינו נכונות. בסבבים הקודמים בסוף יצא שצדקנו בגדול בהערכות שלנו, כולי תקווה שגם הפעם.

בבקשה תחסכו תגובות כמו "כל עזה מחבלים" וכדומה. לא נכנס לזה, אני מדבר על פעילי חמאס רשמית מול מי שלא.

אתה יודע יש הרבה דרגות לפעיל.
יש אחד שכל תפקידו זה לכוון טיימר של משגר.
יש אחד שמסיע מחבלים.
יש כאלה שנותנים להם קלצ'ניקוב שיהיה בבית, אבל לא מכשירים אותם מעבר.
יש אחד שיודע לעשות דבר אחד, לצאת מפיר לירות טיל ולחזור למנהרה.
יש כאלה שעוברים הכשרות אמיתיות וחמושים כמו שצריך.

יש המון סוגי פעילים.

לגבי היו על הברכיים אל תהיה בטוח. מי שמקבל את ההחלטות שם יושב בבור בעומק 60 מטר אולי. הוא לא ממש יודע מה המצב למעלה וגם אם היה יודע מבחינתו כל עוד הוא חי יש סיכוי שאנחנו נתעייף או שלחץ בינלאומי יגרום לנו להתעייף וכל מה שצריך זה לצאת מהבור עם שתי אצבעות שעושות V. גם או הוא האדם האחרון שחי בעזה מבחינתו זה נצחון.

לפני 11 דקות, mikyl כתב:

מה לעשות, הוא צודק. והוא לא מעשים אותנו אלא רוסיה. אם אני לא טועה זלנסקי היה ראש מדינה ראשון שביקש להגיע לארץ אחרי 7/10. אבל אנחנו עדיין מנסים לרקוד על 2 חתונות.

הוא צודק חלקית כי הפוקום של העולם כבר מזמן עזב את המלחמה באוקראינה וברוב המדינות לוח השידורים הוא אותו פח שהיה תמיד.
אין מה לעשות חדשות מתיישנות מהר, ואם המבצע בעזה ימשך עד להשגת היעדים אז בעוד חודש-חודשיים תראה שגם מעזה יתחילו להשתעמם ותוכל להמשיך להילחם שם גם עוד שנה אם צריך בלי שזה יזיז יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

הוא צודק חלקית כי הפוקום של העולם כבר מזמן עזב את המלחמה באוקראינה וברוב המדינות לוח השידורים הוא אותו פח שהיה תמיד.
אין מה לעשות חדשות מתיישנות מהר, ואם המבצע בעזה ימשך עד להשגת היעדים אז בעוד חודש-חודשיים תראה שגם מעזה יתחילו להשתעמם ותוכל להמשיך להילחם שם גם עוד שנה אם צריך בלי שזה יזיז יותר מדי.

זאת השאיפה שלי.

שנוכל לטחון את הרצועה מדי פעם איזה אנגלינה גולי מאמצת האפריקאים תצייץ משהו והעולם ימשיך כרגיל.

פורסם
לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

כן, דוגמא יותר קיצונית: סוריה. מי בכלל זוכר היום שאסד טבח בבני עמו בנשק כימי?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

תקציבי החינוך החרדי - שמצומקים משמעותית מתקציבי החינוך הכללי. ניתנים שחלקם הגדול מכספים קואליציוניים ולא במסגרת התקציב.

למה? ככה!

אתה הפופוליסט!!

התשובה לשאלה שלך היא לא "ככה".

הכספים ניתנים מכספים קואליציונים כדי שלא תצטרכו  לעמוד בסטנדרטים בסיסיים של חינוך מערבי. אבל זו רק הסיבה המשנית.

הסיבה הראשית היא שהכספים האלו מאפשרים לגבירים שלכם לפרנס את עצמם ואת המשפחה שלהם שכולם מקבלים משכורת מהעמותות הכביכול פרטיות (פרטיות על חשבון הציבור) וככה הם יוצרים לעצמם כח פוליטי בציבור שלכם.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, farkash7 כתב:

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

זאת השאיפה שלי.

שנוכל לטחון את הרצועה מדי פעם איזה אנגלינה גולי מאמצת האפריקאים תצייץ משהו והעולם ימשיך כרגיל.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

זה תלוי באינטנסיביות של קרבות, כמות הנפגעים ומעורבות של אותם מדינות בסכסוך. סיקור של מלחמת וייטנאם נמשך עד סוף המלחמה. 

פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

סקר Harvard /  Harris שבוצע בארה"ב

מתוך הצעירים 18-24

32% מאמינים שהטבח בדרום הוא פייק.

53% מאמינים שישראל שולטת בעזה, לא חמאס.

45% מאמינים שהפיצוץ בביה"ח בוצע ע"י ישראל.

48% מצדדים עם חמאס! לא עזה, לא פלסטינים - חמאס.

אצל מבוגרים המספרים לגמרי לטובת ישראל.

משהו דפוק במערכת החינוך שלהם, במשפיענים, בפוליטיקאים שמעוותים ומתווכים להם את המציאות.

אנו יודעים שמוסדות ההשכלה הגבוהה בארה"ב עברו טרנספורמציה אשר מלווה במימון כבד של קטאר ומדינות ערב אחרות אשר הפכו את האקדמיה בארה"ב לקן הקוקיה המודרנית.

די לראות את הדיביט של בן שפירו באוקספורד בשבוע שעבר בו עולה סטודנטית ערביה ומבורות מוחלטת טוענת שמעולם לא הופצצה אוכלוסיה אזרחית כביכול כמו בעזה ..., רק שבריטניה ב 1944 יצטה להפגזת שטיח כנקמה פרופר בגרמנים ובלילה אחת מחקה את העיר והותירה 250,000 הרוגים...

הממשל בארה"ב מבין כעט את הבעיה הגדולה במוסדות ההשכלה שלו ובדיוק כמו אחרי 9/11 יתחיל לייבש את מקורות המימון החיצונים והקיצונים .

גם במדינות מערב אירופה מתחילה לחלחל ההבנה שיש להם אויב מבית , אני מניח שלאחר הלחימה יחלו תהליכים של הגנה מהגירה + תחילה של גירוש של מסיתים ושוהים בלתי חוקים , אם לא אירופה תהפוך למוסלמית בעשור הקרוב.

לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

מיותר לחלוטין, זה רק משרת את האויב ומזיק לנו. מעבר לזה שגם המטרה שלהם להפיל את ביבי ניזוקה מזה. חובבי קונספירציות יגידו שזה ביבי בעצמו תזמן את ההפגנה כדי להזכיר לציבור המאמינים שלו את ה"בוגדים מבית".

פשוט עלוב. התקשורת הישראלית צריכה לא לתת במה לדברים האלה בזמני מלחמה. 

נאוה רוזוליו וישי הדס , שתי חלאות אשר מארגנים הפגנות ובוגדים בעמם בעת מלחמה הם בהחלט לא מהצד של ביבי.

מכל מקום צריך לבוא חשבון עם שני אילו על פי החוק התקף בעת מלחמה.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

כי וייטנאם זה מלחמה עם המדינה החזקה בעולם. כל מה שקשור לארצות הברית מעניין. 

גם נפילה של ביידן במדרגות של האייר פורס 1.

אפשר להגיד אותו דבר על רוסיה, גם אם לא מדינה החזקה בעולם. כנ"ל אם פוטין ייפול מהמדרגות.

פורסם
לפני 8 שעות, Coro כתב:

לברני סנדרס לא איכפת מחיי ילדים ישראלים חטופים.

הוא לא מציין אותם אפילו פעם אחת.

מה שהוא מציין -

החמאס הרג "מאות ומאות" של אנשים.

ישראל מבצעת פשעי מלחמה, הורגת באופן חסר אבחנה אלפי אזרחים חפים מפשע,

מה שהיא עושה זה אחד האסונות הכי גדולים בהיסטוריה המודרנית.

יהודי משומד אשר תומך ברבעיה האנטישמית שיושבת בקונגרס בראשות ראשידה טאליה הנאצית והעוזרות הנאמנות של איליהן עומר מהגרת מהדמוקרטיה הנאורה סומליה והכלבה AOC.

והיהדות הפרוגרסיבית בארה"ב עוד מוחאים להם כפים באמצעות אירגונים כמו JVP , חלאות בוגדניות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 11 דקות, CX25GTI כתב:

נאוה רוזוליו וישי הדס , שתי חלאות אשר מארגנים הפגנות ובוגדים בעמם בעת מלחמה הם בהחלט לא מהצד של ביבי.

אם אתה חושב שמי שמפגין נגד הממשלה הוא בוגד, יותר מתאים לך לגור במדינות אחרות במזה״ת.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יכול להיות שדווקא התוכנית הגדולה שלהם הולכת כמו שצריך. קשה לי להאמין שחיזבאללה סתם איבד עשרות אנשים במטרה להשמיד המון  כלי תצפית בצפון. 

הם נותנים לעולם להתחמם עלינו, ואז כשהם יתקפו מהצפון(אולי לא רק חיזבאללה) אנשים פחות יתרגשו שהם מטרגטים אוכלוסיה אזרחית בישראל. סה״כ תגובה של הגנה על העזתים וישראל אשמה. 

בכל מקרה, אין ספק שביבי וגם בכירים במשרד הביטחון שמדברים כבר עשור על ״לתקוף את איראן״ נראים כמו נמר של נייר. העובדות הן שהם לא מסוגלים ליזום אפילו מול חיזבאללה, אז על איזו איראן אנחנו בכלל מדברים…

• אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, CX25GTI כתב:

אם אתה בא חשבון עם אזרחים פשוט - איזה חשבון אתה צריך לעשות עם הממשלה והכנסת? נניח שרינו המשובחים - אחד ישב בבית קפה עם החברים שלו, שני העביר כספים לרעיו מהמפלגות אנטי ציוניות כל השבוע הראשון למלחמה ואז טען שנגמרו הכספים, והשאר סתם שתו תקציבים על כלום בזמן מלחמה?

ולא נאמר מילה על ראש הממשלה שלך שמסית נגד הצבא בזמן מלחמה??? 

כח קפלן והשמאלנים הארורים האלו ירדו ופינו ועזרו, בידיים חשופות ובלב אוהב. לא ביקשו כלום.

סליחה, התחילו לבקש תרומות כי צריך כסף להזיז את כל האופרציה הזאת, כי לא היה ממשל בדרום. כלום. וגם בצפון ראינו את הממשל והמשילות.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

בדיוק, אבל צריך להחריג את זה, כשערבים הורגים ערבים לאף אחד לא באמת אכפת אלה אם זה משפיע על מחיר הנפט.

לפני 44 דקות, mikyl כתב:

זה תלוי באינטנסיביות של קרבות, כמות הנפגעים ומעורבות של אותם מדינות בסכסוך. סיקור של מלחמת וייטנאם נמשך עד סוף המלחמה. 

לא יודע איך היה נראה הסיקור בשנות ה-60. היום יש לך 100 ערוצי טלויזיה. הערוצים בפריים טיים שהם לא ערוצי חדשות נטו יסקרו מלחמה עד שהמצב יהפוך להיות סוג של מציאות, ואז הם יחזרו לתוכן הרגיל שלהם שמביא להם $. אפילו פה "קשת" הטמבלים רצו לחזור לשדר ריאלטי של קריוקי בשבוע השלישי למלחמה וזה פה בישראל!,  גם ערוצים שהם רק חדשות יורידו את כמות הדיווחים והכותרות, מתישהו גם הקוראים שלהם משתעממים.

צריך לעמוד בלחץ, עוד חודש חודשיים כולם כבר התרגלו וזה יפסיק להיות מעניין. גם הערבים באירופה יפסיקו להפגין כי זה יפסיק לעניין אותם והם יפסיקו להיות מעניינים.
עד אז המצרים יצעקו שיש אצלם תסיסה, כנ"ל הירדנים, ארדואן ימשיך לנבוח כמו כלבה מיוחמת, הערבים באירופה ימשיכו להפגין, עד אשר תישמע דממה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 9 שעות, נקודה טובה כתב:

לא מספיק?

ברור. אויב משותף הוא הבסיס לכל דיקטטורה מתפקדת.

שאל את האירנים לדעתם בנושא.

--

מי יותר מטומטם?

1. המראיין

2. המרואיין

3. עם ישראל שזו ממשלתו

4. כל התשובות נכונות

image.thumb.png.9f6e2f1dbb920a46af258d9530d8e7d1.png

• מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

אתה לא טועה, אבל לא הבנתי את הפואנטה.

נשתמש בדוגמא פשוטה-

נניח הוחלט שמוסד שמלמד 50% ליבה מקבל 50% תקצוב

חלק גדול מאותם ה50% הם מכספים קואליציוניים. אז בגלל שיש מלחמה לדעתך צריך לסגור את החינוך החרדי? או להוריד מהאחוזים שנקבעו?

זה נראה לך הגיוני בצורה כלשהיא?

יצא לך בכלל לראות מימיך באיזה תנאים הילדים שלנו לומדים? גם מזה לקצץ?

באוזניים שלי , ואני אסייג שאולי הידע החלקי שלי בנושא אז מקווה שלא עושה עוול ומפספס משהו,  התקציב הזה נשמע לי בסגנון של תקצוב סגן שר שמונה לא מהסיבות הנכונות והתקציב שלו לא ישמש למטרות הנכונות. גם מבחינה הפרקטית שהולך להיות קיצוץ חריף כללי בדברים הכרחיים שהם בשר ולא שומן, אז קל וחומר מקומות שלא מכשירים את הדור הבא לקבל כלים שחייבים לשוק העבודה ויפגעו בחוסן הכלכלי של כולם.  

דבר שני, זה גם סמל למשהו עקום ולא נכון, מוסדות שהם קודם כל בעצם אומרים אנחנו רוצים להתבדל ולא להיות חלק מהסיפור הציוני וגם הצורה שהכספים האלה ניתנים בסוג של אתנן פוליטי בדלת צדדית הכספים קואליציונים, זה עקום.  

מה כן צריך לעשות עניינית ? החינוך החרדי צריך ויכול לשמור על הגרעין הערכי שלו לאורך חייו ולהתקדם לשלב הבא עם לימודי ליבה (ואפילו קצת ציונות בסגנון של סימפטיה לצהל) ולקבל תקצוב מלא על מלא בדרך המלך.   

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...