Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, EliC25 כתב:

אם זה מצב מייצג במוסדות המובילים באירופה וארה"ב אני כבר פחות מודאג מהמצב הפנימי בישראל 😅

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

אז יש אפליה נגד בוגרי מכללות בחברות גאמפא, במכירת דירות לנתמכי ביטוח לאומי, וסלקציה במועדונים לאנשים נטולי כישורים חברתיים.

נו בחייאת נהגוס.

בוגרי מכללות- רמת לימודים וידע
מכירת דירות לנתמכי ביטוח לאומי - יכולת החזר.
סלקציה לנטולי כישורים חברתיים- נטולי כישורים נדרשים למועדון.

מה התירוץ בלהשכיר דירה לערבי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בינתיים אין לכולם אפודים קרמיים.

עדיין אין אפודים קרמיים ללוחמים בגבול עזה, ולבנות הזוג נמאס: "די להתקמצן" (ynet.co.il)

על אף ההבטחות, וחרף ההצהרות על איסוף תרומות במיליוני שקלים, אלפי לוחמי צה"ל בגבול עזה עדיין אינם ממוגנים בצורה המיטבית - ובשטח יש "ריבים" על שכפ"צים. בנות זוג ללוחמים מתכוננות לפרסם עצומות מחאה: "מחכים שחיילי מילואים ייהרגו בהיתקלות ואז אולי יתעוררו". צה"ל: "כל לוחם שיחצה קו - יקבל".

והאוצר.

האוצר נבהל? משך בקשה להעברת כספים למפונים, שכללה קיצוץ בכספים הקואליציוניים (ynet.co.il)

משרד האוצר הגיש לוועדת הכספים בקשה לשינויים תקציביים בהיקף של 1.3 מיליארד שקל - הכספים יועדו, בין היתר, לטובת מענקים למפונים ותשלומים לבתי מלון המארחים אותם. ואולם, עוד באותו היום המשרד משך את הבקשה - ככל הנראה מאחר שכללה קיצוץ בכספים הקואליציוניים.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 17 דקות, Gosser1860 כתב:

אם זה מצב מייצג במוסדות המובילים באירופה וארה"ב אני כבר פחות מודאג מהמצב הפנימי בישראל 😅

דוגמא קטנה , יום לפני זה הוא היה בקיימברידג , גם שם הרמה הייתה פחות או יותר דומה.

ומה שעוד יותר משעשע הוא שהליברלים הנאורים בפן\ NYC \ אוקספורד כלל אינם מוכנים שיגיע להרצות , לעיתין מלווה באלימות קשה כדי למנוע ממנולהיכנס לקמפוסים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רציתי להגיד שמנסור עבאס יצא בן אדם, אחרי שראה את הסרט שהקרינו לחברי הכנסת. נתן לי תקווה שיהיה פה טוב אחרי הבחירות הבאות.

ואז היה את זה:

https://x.com/knessett/status/1721158120255201515?s=46&t=EjtwZXd-jldSMnyzFuiavA

לפני 8 דקות, yor2 כתב:

בינתיים אין לכולם אפודים קרמיים.

עדיין אין אפודים קרמיים ללוחמים בגבול עזה, ולבנות הזוג נמאס: "די להתקמצן" (ynet.co.il)

על אף ההבטחות, וחרף ההצהרות על איסוף תרומות במיליוני שקלים, אלפי לוחמי צה"ל בגבול עזה עדיין אינם ממוגנים בצורה המיטבית - ובשטח יש "ריבים" על שכפ"צים. בנות זוג ללוחמים מתכוננות לפרסם עצומות מחאה: "מחכים שחיילי מילואים ייהרגו בהיתקלות ואז אולי יתעוררו". צה"ל: "כל לוחם שיחצה קו - יקבל".

קרמי מיועד לעצור כדורים, אין צורך אמיתי למי שנמצא בחוץ להיות עם קרמי. עדיף לו שכפץ קל שיודע לעצור רסיסים ויש לו מגן לצוואר שלא קיים בשכפץ קרמי.

לפי מה שהבנתי כל מי שחצה גדר באמת קיבל.

לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

בוגרי מכללות- רמת לימודים וידע
מכירת דירות לנתמכי ביטוח לאומי - יכולת החזר.
סלקציה לנטולי כישורים חברתיים- נטולי כישורים נדרשים למועדון.

מה התירוץ בלהשכיר דירה לערבי?

יש חוק שאסור להשכיר דירה לערבי? אתה שוב חוזר למעשים פסולים של אנשים בודדים ומציג את זה כנורמה. 

אם כבר, כשמישהו לא משכיר לערבי עושים על זה כתבות בערוץ 12 או בצינור.. כשלא משכירים ליהודים דתיים סותמים את הפה כי "מניעת הדתה וזכותם".

יש מקרים גם שלא משכירים ללהטבים, אז מה, גם יהודים נחותים עכשיו?

פורסם

נתניהו: "אני אומר לעולם לא תהיה הפסקת אש בלי החזרת החטופים"

בואו נראה אם זה יחזיק מים או שזו סיסמא באויר בשביל להודיע לחאמס שבעל הבית השתגע (ובסוף הוא יסכים להפסקת אש בלי החזרת החטופים).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 5 דקות, איציק נ. כתב:

בואו נראה אם זה יחזיק מים או שזו סיסמא באויר בשביל להודיע לחאמס שבעל הבית השתגע (ובסוף הוא יסכים להפסקת אש בלי החזרת החטופים).

זה לא תלוי בו. הוא גוויה מהלכת.

אפילו אם הקטארים ידחפו לו מטילי זהב יצוק לגרון בתמורה להצלת בייבי סינואר והאמריקאים יחזירו לו את תעודת הזהות על שם בנג׳מין ניתאי, יקנו לו טירה במיאמי ביץ׳ עם אינפיניטי פול ועוד יגדילו ויעבירו אליה את הכובסת של הבית הלבן, הרי שאין לו חופש לקבל החלטה כזו, שמנוגדת באופן קיצוני לדעת הקהל.

אם הוא יהיה כל כך מנותק מהמציאות ויעז לנסות להעביר דבר כזה אז הוא יספור את השניות עד להצבעת אי אמון קונסטרוקטיבית.

פורסם
לפני 4 דקות, omerkot כתב:

אפילו אם הקטארים ידחפו לו מטילי זהב יצוק לגרון בתמורה להצלת בייבי סינואר והאמריקאים יחזירו לו את תעודת הזהות על שם בנג׳מין ניתאי, יקנו לו טירה במיאמי ביץ׳ עם אינפיניטי פול ועוד יגדילו ויעבירו אליה את הכובסת של הבית הלבן,

Ur Funny GIFs | Tenor

(באמת צחקתי)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

רציתי להגיד שמנסור עבאס יצא בן אדם, אחרי שראה את הסרט שהקרינו לחברי הכנסת. נתן לי תקווה שיהיה פה טוב אחרי הבחירות הבאות.

ואז היה את זה:

https://x.com/knessett/status/1721158120255201515?s=46&t=EjtwZXd-jldSMnyzFuiavA

עכשיו אני קורא את זה:

נראה אם זה אמיתי או רק מס שפתיים (AKA איציק זרקא)

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

@SurfHighבול ראיתי את זה עכשיו.

אם זה אמיתי, ויאלצו אותה להתפטר, מנסור עבאס יהיה חבר שלי טוב ואחפש אותו ברחוב להזמין אותו לקפה וכנאפה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כל הכבוד למנסור עבאס, פעם אחרי פעם הוא עקבי בדבריו ,  אני מעריך אותו ומאמין לו בקשר לרצונו לשלב את הערבים במדינת ישראל באופן אמיתי,  אם נשכיל לקבל אותו רק נרוויח 

בבקשה לזכור את דבריו  בפעם הבאה שהוא יגודף ("ממשלת האחים המוסלמים" וכו'...)

מה שכן אני לא בטוח שכל המפלגה שלו מיישרת עם דיעותיו קו על מלא,  היו בתקשורת ידיעות דונות שהוא מחפש פלטפורמה מפלגתית אחרת.

• אהבתי 5

פורסם (נערך)
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

גם אם הוא מקיים את המשפט הזה, מה המשמעות של זה שגם אנשי הימין אוכלים את זה.

חטופים כולל חיילים? כולל חטופים לפני ה-7?

נגיד וכן לשניהם(שאני ממש בספק).

מה זה אומר? סוף הסבב, כלומר יש חמאס וזה עוד ״מבצע״? חיילים הרוגים כמו תמיד בזמן ״ההפסקה״? 

או שמישהו באמת חושב שהם מחזירים לנו את החטופים ומישהו בעולם נותן לגיטימציה להגיד תודה ולהמשיך?

במילים אחרות, אנשי הימין והביביסטים שקוראים לו מלך, לא מבינים שזה ויתור פומבי על היעדים ועוד בצורת עסקת שבויים… 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 16 שעות, Pika007 כתב:

עולה כרגע טענה שאני קצת מתקשה להאמין לה.

גם מהצד הפלסטיני וגם מהצד שלנו טוענים שכרגע יש בעזה 20,000 הרוגים.

הטענה שלנו- "רובם מחבלים"

אם באמת היינו עד לנקודה זו מצליחים לחסל 10-12 אלף פעילי חמאס הם כרגע היו על הברכיים מתחננים שנפסיק. 

האמריקאים מעריכים שיש להם בין 15 ל 20 אלף פעילים, אנחנו טוענים שיש בסביבות ה 30.

אז מה, הצלחנו כבר להכחיד בין שליש לחצי מחמאס ואיכשהו הם פשוט בסדר עם זה?

משהו פה לא מסתדר, ואני מקווה שלא נגלה שהטענות של העולם כלפינו נכונות. בסבבים הקודמים בסוף יצא שצדקנו בגדול בהערכות שלנו, כולי תקווה שגם הפעם.

בבקשה תחסכו תגובות כמו "כל עזה מחבלים" וכדומה. לא נכנס לזה, אני מדבר על פעילי חמאס רשמית מול מי שלא.

הטענה שלך לא נכונה כי כבר נהרגו באזור ה50K

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...