Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
Just now, יבגניפ כתב:

F-ML84SWwAE4CQj?format=jpg&name=large

ועדיין כולם אשמים, חוץ ממנו.

ועדיין צריך להזכיר כל יום מחדש איזה אפס הוא, גם כי הוא מתעסק כל יום מחדש בלשקר שהוא לא. וגם, כי כמו עם כל דבר אחר, הזיכרון הציבורי אכן קצר. 

די לדוגמטיזם הזה שלא מוביל אותנו לשום מקום.

הוא כהרגלו מנסה להסיט את האש לאחרים, אבל זה לא אומר שרק הוא אשם וכל האחרים לא.

כמו שאומרים, להצלחה אבות רבים, הכשלון יתום.

נראה לי שחלק קטן מהשאלות שצריך לשאול אחרי המלחמה:

האם צדקו 161 אנשי חייל האוויר (בינהם מפעילי כטב"מים) שהפסיקו את המילואים שלהם בזה שאמרו שאין להם תחליף?

איפה היו מפעילי הכטב"מים  בזמן הפלישה?

איך זה שבמשך שעות נכנסו עוד ועוד עזתים לישראל ללא הפרעה ולא היה כטב"ם אחד שהוריד אותם?

בשעות שאחרי הפלישה, כמה כטב"מים, אם בכלל, היו באוויר והאם היה ניסיון לאתר את החטופים שנלקחו לעזה?

האם היו בעיות איוש של מפעילים כטב"מים שהושפעו מהפסקת השירות?

מה חיל אוויר עשה בנידון?

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 6
  • מעניין 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

עוד מעט יגידו שאסור לנשים להתלבש חשוף כי זה מעודד אונס. 

אולי בעלי חנויות שמשאירים דלת פתוחה מעודדים גניבה. 

זכותי להפגין, היה יכול לעצור את כל ההפגנות רק אם היה חוזר בו מעניין החקיקה. רצה משילות וכולנו קיבלנו ז*ן, אבל הוא לא ידע. "רחמים לא ידע...הוא לא ידע".

הוא שכח שכל הבוגדים, הסרבנים, האנכריסטים ועוד שלל שמות, במשך שבועיים החזיקו את המדינה (ונראה עדיין מחזיקים) מעל המים. 

סיכנו את חייהם כדי להגיע למוקדי הלחימה עם אקדחים. 

איזה אפס.

• אהבתי 8

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

יש לנו מלכוד 22.

יש מלחמה שחייבים לנצח אותה.

כשננצח אותה ( וננצח אותה כי אין ברירה אחרת) מי שיקח את הקרדיט לנצחון יהיה נתניהו.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, asix כתב:

יש לנו מלכוד 22.

כשננצח אותה ( וננצח אותה כי אין ברירה אחרת) מי שיקח את הקרדיט לנצחון יהיה נתניהו.

את המלחמה הזו הפסדנו כשנרצחו לנו 1400 גברים,נשים וטף ב 10 שעות.

כל מה שנעשה עכשיו זה בקרת נזקים.

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 2 דקות, ArikM כתב:
לפני 4 דקות, asix כתב:

יש לנו מלכוד 22.

את המלחמה הזו הפסדנו כשנרצחו לנו 1400 גברים,נשים וטף ב 10 שעות.

כל מה שנעשה עכשיו זה בקרת נזקים.

כן, אתה צודק לצערי. על המלחמה הזאת הסגול לא יקח קרדיט.

פורסם

ראבק,  למה לעזאזל הוא לא מקדיש את הזמן הזה לבקר פצועים ומשפחות שכולות? חטופים?  

כנראה שהחלק השני (ללא הראשון) שהוא אמר היום על סינואוור קצת יכול להתאים גם לו - "העם שלו לא מעניין אותו כקליפת השום..."

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 9 דקות, Coro כתב:

די לדוגמטיזם הזה שלא מוביל אותנו לשום מקום.

הוא כהרגלו מנסה להסיט את האש לאחרים, אבל זה לא אומר שרק הוא אשם וכל האחרים לא.

זה רק אומר שהוא היחיד שלא יודע להתנהג בשעת חירום.

הרמטכל ביקש ממנו פגישת חירום לפני ההצבעה על עילת הסבירות, אבל ההצבעה היתה חשובה לו יותר, לכן לא נפגש איתו.

גלנט דיבר לא יפה, לכן פיטר אותו.

המלאך חבלה הזה הוא צנטרליסט, שלא מאפשר לסובבים אותו להרים את הראש.

ולכן הנושא הראשי באחריות. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

"אני לא יודע אם הבעיה בכדורים של הישראלים או משהו אחר, אבל נראה שהם מתעוררים אחד אחרי השני"

• מצחיק 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 50 דקות, Coro כתב:

נראה לי שחלק קטן מהשאלות שצריך לשאול אחרי המלחמה:

האם צדקו 161 אנשי חייל האוויר (בינהם מפעילי כטב"מים) שהפסיקו את המילואים שלהם בזה שאמרו שאין להם תחליף?

איפה היו מפעילי הכטב"מים  בזמן הפלישה?

איך זה שבמשך שעות נכנסו עוד ועוד עזתים לישראל ללא הפרעה ולא היה כטב"ם אחד שהוריד אותם?

בשעות שאחרי הפלישה, כמה כטב"מים, אם בכלל, היו באוויר והאם היה ניסיון לאתר את החטופים שנלקחו לעזה?

האם היו בעיות איוש של מפעילים כטב"מים שהושפעו מהפסקת השירות?

מה חיל אוויר עשה בנידון?

אני אגיד לקרוב משפחה שלי קצין מפעיל כטב"מ שבחודש האחרון הקדים חזרה מטיול אחרי צבא, וראינו אותו לאיזה חצי אפטר ועוד ארוחת ערב, שייקח אחריות.

כמה רעל אתם יכולים לייצר? אתם כמו דיונונים שמשפריצים דיו בתור הסוואה. והדיו שלכם רעיל.

• אהבתי 9
פורסם

צריך להאשים מישהו במחדל ולהסיט את האש מהממשלה המתפקדת שלנו, לא?

השקיעו כל כך הרבה מאמץ בלשנוא את מי שלא בעד ביבי שחבל לזרוק הכל לפח. מה יותר פשוט משוב להסית כנגד המפגינים?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 58 דקות, Coro כתב:

כמו שאומרים, להצלחה אבות רבים, הכשלון יתום.

לא יודע, נראה שהרבה כבר לקחו אחריות - הרמטכ"ל, ראש השב"כ, מפקד חיל האוויר, ראש אגף המודיעין... הגיע גם זמנו של ביבי (כנראה שיהיה יותר קל לחלץ משחת שיניים מהשפופרת הריקה שלי מאשר לחלץ ממנו סליחה).

• אהבתי 4

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

עכשיו הבנתי איפה הבעיה עם ביבי.

יש שרת הסברה, יש שר סייבר, יש שר מורשת, יש שר מסורת, יש שר חוסן לאומי, יש שר הנגב והגליל, יש שר לתיאום אזורי.

אתם יודעים מה המחדל של ביבי? לא שהוא פיצל משרדים לתתי משרדים ואף אחד לא יודע מה תחום אחריותו. הוא גם לא אשם שהוא שם את האנשים הכי לא מתאימים במשרדי הממשלה.

גם לא אשמתו שהממשלה כזאת מנופחת.

המחדל של ביבי הוא - שהוא לא שם שר במשרד האחריות.

אין שר האחריות בכל הממשלה המנופחת הזאת. ואם אין שר אחריות לא ניתן לקחת אחריות כי המשרד לא מתפקד.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

והנה מיד מפרסם הכחשה.

בודק את המים מה שנקרא.

הוא לחוץ, היסטרי, ומחפש את הדרך החוצה. הוא ימשיך כל פעם לגשש אחרי כיוון ולבדוק את התגובה. אם התגובה תהיה לא טובה- מיד הכחשה, "אני לא אמרתי", "אני לא ידעתי", "מה? מה???"

אם במקרה הוא ימצא משהו שלא מזכה אותו בתרעומת, הוא יתחיל לטפטף אותו עוד ועוד.

כשקוראים למפגע המהלך הזה לעוף מהחיים של כולנו הוא כמובן יזכיר ש "מלחמה עכשיו! זה הזמן להתאחד, לא לעסוק בפוליטיקות!"

ושעתיים אחרי זה ינסה לגלגל אשמה על גורם כזה או אחר, בעיקר על "האנרכיסטים של המחאה".

הוא מתחיל להתחרות בפיתמר על הגביע של "מי יותר אפס".

שילכו, יתנדפו ויעלמו מחיינו. אני לא מאחל להם רע ברמה האישית, אבל הנזקים שהם+החבורות שלהם (וגם סמוטריצ'ים למיניהם) עשו ועושים פה קטסטרופלי, גם תוך כדי המלחמה, בכל החזיתות.

תוך כדי מלחמה סמוטריץ' מנסה להעביר פה עוד פיגוע כלכלי.

איך אני אמור להסביר לחברים שלי מחו"ל ששולחים לי את הציטוט של התא-מוח-גלמוד הזה עם "להפיל פצצת אטום על עזה" שמדובר בקוקו משולל יכולת קוגנטיבית והוא לא רלוונטי? הם טוענים ובצדק "אבל זה שר בממשלה שלך אמר את זה", לא נער גבעות שיושב במאחז לא חוקי כרגע. חלק מההנהגה של המדינה.

העם נאלץ לנקות אחרי המפגעים שיושבים בממשלה. מדהים.

ומי נוקט מיד פעולה כנגד התבטאות לא במקום?

עבאס.

אני חייב להגיד שאני עוקב אחרי הפעילות והאמירות של הבנאדם מהבחירות שהביאו את ממשלת השינוי לכסאות.

עקבי מאוד, יותר עשיה פחות קשקושים, לא "ערבי מחמד" אלא דעות שתלויות בסיטואציה.

לגמרי בעד שיחזור במקום המטורללים מהגבעות.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, Coro כתב:

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...