Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מתחילים להשמע כמו הרבנים מההגדה שמתחרים על כמה מכות היו במצריים. מתחילים ב-10 ומסיימים ב-250.

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

למי איכפת כמה הרוגים יש להם ?

גם אם רובם של חמאס הם לעולם לא ייכנעו או יודו שהם גמורים.

יש להם תכונה אחת חזקה שאין לנו -

שקרנים מדופלמים שאוהבים להתמסכן.

• אהבתי 4

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פורסם שזיהו את הגופה של רות פרץ, ילדה מנוונת שרירים שפקדה יחד עם אביה (שנרצח גם כן) את כל רחבות הטראנס בארץ ובעולם (אני חושב שראיתי אותם בבום בפורטוגל באוגוסט). התמונה שלה מחבקת את אבא שלה כילדה קטנה (בשנים האחרונות התניידה עם כיסא גלגלים) פשוט שברה לי את הלב. שהמלחמה הזאת לא תפסק עד שאחרון החמאסניקים ועוזריהם קבורים עמוק עמוק באדמה. את הראשים שלהם צריך להוציא להורג אחרי משפט פה בישראל.

יהי זכרה וזכר אביה ברוך.

Screenshot_20231105-180257_Chrome.jpg

• אהבתי 2
  • מבאס 6

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני כשעה, omerkot כתב:

זה לא תלוי בו. הוא גוויה מהלכת.

אפילו אם הקטארים ידחפו לו מטילי זהב יצוק לגרון בתמורה להצלת בייבי סינואר והאמריקאים יחזירו לו את תעודת הזהות על שם בנג׳מין ניתאי, יקנו לו טירה במיאמי ביץ׳ עם אינפיניטי פול ועוד יגדילו ויעבירו אליה את הכובסת של הבית הלבן, הרי שאין לו חופש לקבל החלטה כזו, שמנוגדת באופן קיצוני לדעת הקהל.

אם הוא יהיה כל כך מנותק מהמציאות ויעז לנסות להעביר דבר כזה אז הוא יספור את השניות עד להצבעת אי אמון קונסטרוקטיבית.

בואאנ'ה מרגיש שנולדת אתמול. איפה אתה גר? עושה סמים בניקרווגאה?

יומיים לפני יופיעו "פרשנים" בערוץ 14 שיסבירו כמה הפסקת אש חיונית לדגה בים עזה, כמה זה טוב לנו כי החיילים לא שתו תה של 4 אחה"צ ושרה חייבת לעשות פן בכיכר המדינה והיא לא יכולה לעשות את זה בזמן רקטות. יום אחרי תתחיל לשמוע את כל המאמינים מדקלמים את כל הסיסמאות שוב ושוב ואחרי שזה יקרה הם יגידו איזה מלך שהוא עשה הפסקת אש, אף מנהיג לא הצליח לעשות הפסקת אש כל כך יפה כמו שהוא עשה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 28 דקות, איציק נ. כתב:

יש להם תכונה אחת חזקה שאין לנו -

שקרנים מדופלמים שאוהבים להתמסכן

לא יפה ככה, אם ביבי ייכנס לכאן הוא יתבע אותך דיבה על הריסת מפעל חייו

• אהבתי 1
  • מצחיק 6

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 17 דקות, GaT כתב:

שהמלחמה הזאת לא תפסק עד שאחרון החמאסניקים ועוזריהם קבורים עמוק עמוק באדמה. את הראשים שלהם צריך להוציא להורג אחרי משפט פה בישראל.

יהי זכרה וזכר אביה ברוך.

שיחוקקו חוק מוות למחבלים ואסירים בטחוניים ויפטרו מ 6000 הנבלות שאצלנו בכלא.

זאת בדיוק נקודת ההתחלה לכל הטרגדיה הזו שעוברת עלינו כרגע.

מטרת האירוע היא החטופים ובעקבותם עסקה לשחרור מלא של כולם.

אם אתם לא מאמינים לזה, אז גם אחד המחבלים שהראו היום בטלויזיה בחקירה אמר (ולא רק הוא אלא גם אחרים  שנחקרו) שהם בטוחים שעוד מעט הם משתחררים בגלל העסקה שתבוא.

• אהבתי 3

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 23 דקות, GaT כתב:

פורסם שזיהו את הגופה של רות פרץ, ילדה מנוונת שרירים שפקדה יחד עם אביה (שנרצח גם כן) את כל רחבות הטראנס בארץ ובעולם (אני חושב שראיתי אותם בבום בפורטוגל באוגוסט). התמונה שלה מחבקת את אבא שלה כילדה קטנה (בשנים האחרונות התניידה עם כיסא גלגלים) פשוט שברה לי את הלב. שהמלחמה הזאת לא תפסק עד שאחרון החמאסניקים ועוזריהם קבורים עמוק עמוק באדמה. את הראשים שלהם צריך להוציא להורג אחרי משפט פה בישראל.

יהי זכרה וזכר אביה ברוך.

Screenshot_20231105-180257_Chrome.jpg

לא זיהו כבר לפני כמה שבועות את אבא והילדה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 דקות, איציק נ. כתב:

שיחוקקו חוק מוות למחבלים ואסירים בטחוניים ויפטרו מ 6000 הנבלות שאצלנו בכלא.

זאת בדיוק נקודת ההתחלה לכל הטרגדיה הזו שעוברת עלינו כרגע.

מטרת האירוע היא החטופים ובעקבותם עסקה לשחרור מלא של כולם.

אם אתם לא מאמינים לזה, אז גם אחד המחבלים שהראו היום בטלויזיה בחקירה אמר (ולא רק הוא אלא גם אחרים  שנחקרו) שהם בטוחים שעוד מעט הם משתחררים בגלל העסקה שתבוא.

מלכתחילה לא ברור מה זה נותן לנו להחזיק אותם.

לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

לא זיהו כבר לפני כמה שבועות את אבא והילדה?

לא היה זיהוי. זאת הייתה טעות שכל כך הרבה אנשים (שרים וח"כים) שתפו... נסיתי לפרסם שזאת טעות, אבל זה כבר הופץ בכמויות. 

• אהבתי 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם
לפני 50 דקות, DareDevil כתב:

הטענה שלך לא נכונה כי כבר נהרגו באזור ה50K

תלוי מי נהרג

אני משער שכמו בכל צבא יש את החיילים הפשוטים ויש את היחידות המובחרות.

לפני 14 דקות, GaT כתב:

לא היה זיהוי. זאת הייתה טעות שכל כך הרבה אנשים (שרים וח"כים) שתפו... נסיתי לפרסם שזאת טעות, אבל זה כבר הופץ בכמויות

בוואלה כתבו שלפני שמצאו את הגופה של אבא שלה ואת הכיסא גלגלים שלה

עכשיו מצאו את הגופה שלה

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, איציק נ. כתב:

חוץ ממודיעין זאת הסיבה היחידה שמחזיקים אותם. חילופי שבויים. יש לנו מהם בערמות, מעזה ומהשטחים. בסוף הלחימה צריך לעשות מכולם דשן לשדות הקיבוצים בעוטף.

לפני 27 דקות, עדי-אל כתב:

תלוי מי נהרג

אני משער שכמו בכל צבא יש את החיילים הפשוטים ויש את היחידות המובחרות

משרד הבריאות שלהם אומר 9.7k שאהידים. כנראה מדובר באזרחים בלבד.

אצלנו אומרים יותר? בדרך כלל זה הפוך.

אם זה נכון ויש בסביבות ה20k, אנחנו פשוט אלופים. זה יחס של פחות מחצי אזרח למחבל מת. מרשים ביותר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנתיים, אחי שם דגל ישראל על הרכב. עלה הביתה וחזר אחרי רבע שעה ל"מתנה" מצד תומכי ישראל שיש בינינו

20231105_185647.jpg

• מבאס 3
פורסם
לפני 6 שעות, om2 כתב:

בוא נתחיל מזה, הדברים לא היו צריכים להאמר, רק בגלל שהוא מייצג את המדינה כשר, ואנחנו התחייבנו לפעול מוסרית ולא לפגוע בחפים מפשע

אבל תרשה לי להכנס לראש שלו (ושל עוד הרבה) ולהסביר את כוונתו (בתקווה שהבנתי נכון)

המושג פצצת אטום זה לא באמת פצצת אטום כמו של הירושימה, כן? ברור שהוא לא רוצה להטיל פצצת אטום שהנשורת שלה תפגע בסופו של דבר בתושבי המדינה אלא הוא התכוון להשמדה מוחלטת של עזה

בוא נשים רגע את העולם בצד, נגיד והעולם כולו נותן לך יד חופשית ואומר לך "עשה מה שבא לך, אני מאחוריך"

האם זה נכון להשמיד את עזה כולל?

הרי יש שם "חפים מפשע", מי אלה בדיוק אותם חפים מפשע?

תנסה כמה גינויים הגיעו מהצד הפלסטנאי לטבח הנורא שהחמאס עשו? אני אישית מצאתי בודדים ממש. ואם תגיד שהם מפחדים מחמאס? שמי שיתנגד יהרוג מאשמת שיתוף פעולה עם ישראל

אז הנתונים הם שרק  20% מהפלסטינאים גרים ברצועת עזה. יש שם בערך 2 מיליון מתוך כ12 מליון פלסיטינים ברחבי העולם (שזה לעצמו מצחיק ובלתי הגיוני בעליל מחינת ריבוי טבעי, אבל יאללה זה לא הנושא כרגע)

כמה גינויים למעשה הטבח שמעת משאר הפלסטינים בעולם? האמירה הגיונית של כל הפסטינים היתה אמורה להיות "חמאס, הגזמתם, נכון צריך להלחם בישראל, אבל חציתם את הגבול" לצערנו האמירות האלה לא נשמעות

ואפילו אבו מאזן ה"נמסיס" של חמאס, שתאורתית מייצג את הרש"פ שחתמה הסכמים עם ישראל, שעובדת בשת"פ עם ישראל 

הוא הוא לא מגנה ואפילו מרמז שהוא תומך.

זאת אומרת שכולם (אולי בודדים לא) שמחים במעשי הטבח הנורא הזה

אז על מי תרחם? על מי שקורא להשמיד אותך בדרכים שאפילו הנאצים לא עשו (מבלי להוריד במאומה מהמעשים שהנאצים עשו)

והם בעצמם לא מרחמים על האחים שלהם, חמאס הוא לא ארגון טרור שחטף את עזה ומחזיק בהם כבני ערובה, הוא נבחר בבחירות דמוקרטיות, לא היו מולו שום הפגנות כנגד השלטון ועד ערב הטבח הוא נהנה מתמיכה גורפת של התושבים ברצועה

והוא, המושל של הרצועה, הוא עצמו מוכן להקריב את אחיו למען המלחמה נגד ישראל?

אז אם הוא לא מרחם עליהם? אנחנו צריכים לרחם עליהם?

ועוד אנחנו למודי ניסיון לצערנו, אנחנו כבר עשרות שנים במלחמה עם העם הזה,

תמיד מרחמים, תמיד נזהרים לא לפגוע בחפים מפשע, תמיד מנסים לתת הקלות (אישורי עבודה, מרחב דייג וכו') ואנחנו לא מקבלים בתמורה "תודה".

אלא אותם תינוקות וילדים שריחמנו עליהם לפני 10-20-30 שנה, הם אלו שבאו לעשות טבח בטובי בנינו.

זקנים וילדים באו לעשות ביזה בישובים ועל הדרך בזזו גם ילדים ותינוקות.

על אלה צריך לרחם?

אנחנו שפויים?

אבל עוד פעם ההנהגה שלנו כושלת, ולא אומרת לעולם בצורה חד משמעית

"אנחנו רוצים להשמיד את כל מי שמעוניין למחוק אותנו"

לא חמאס

לא ג'יהד אסלמי

לא משנה מי זה ולמה זה

ולא משנה אם הוא כרגע מחזיק נשק או לא

הוא מעוניין להשמיד את מדינת ישראל?

דינו מוות (או לכל הפחות טרנספר למקום שהוא לא יוכל לממש את חזונו בשום צורה)

כן, גם אם הוא זקן, גם אם הוא כרגע ילד שיגדל להיות מנהיג הטבח הבא

זאת האמת הנכונה,

ועם האמת הזאת צריך ללכת בגאון

זאת דעתו ומה שהוא התכוון להגיד

להתנגד לדעתו מותר, אבל להגיד שהוא מטומטם?

זה כבר לא לעניין.

אבל שוב, אני חוזר על משפט הפתיחה שלי

"הדברים לא היו צריכים להאמר, רק בגלל שהוא מייצג את המדינה כשר, ואנחנו התחייבנו לפעול מוסרית ולא לפגוע בחפים מפשע"

ונסיים בכמה אמרות של שרלוונטיות לתקופה (ויש עוד אלפים אבל זה מה שאני זוכר כרגע)

שחשוב לשנן אותם כל רגע כדי לזכור תמיד עם מי יש לנו עסק מאחורי הגדר.

"שלום יבוא כשהערבים יאהבו את הילדים שלהם יותר משהם שונאים אותנו" (גולדה מאיר)

"אם הערבים יניחו את נשקם, לא תהיה יותר מלחמה. אם ישראל תניח את נשקה, לא תהיה יותר מדינת ישראל. " (גולדה מאיר)

"אם הייתי פלסטיני בגיל המתאים, הייתי נכנס בשלב מסוים לאחד מארגוני הטרור" (אהוד ברק)

"הערבים אוהבים את הרצח שלהם חם, לח, ומהביל. אם יהיה להם אי-פעם החופש להגשים את עצמם, אנחנו נתגעגע לגזים הטובים והסטריליים של הגרמנים" (נעמי שמר)

עכשיו ברור לי מאיפה מגיעים ברוך הגבר, בן אוליאל, בן גביר, סמוטריץ', סון הר מלך, צבי יחזקאלי וכו'.

אני מאמין שבדיוק אותם דברים מלמדים בבתי ספר של חמאס ובעבר את ההיטלריוגנד.

אתה יכול להיות גאה בעצמך, אתה בחברה טובה.

לפני 5 שעות, CX25GTI כתב:

הטיעון שלי פשוט, לא מפגינים נגד ממשלה בעת מלחמה, מה שהיה ברור ומובן מאיליו כנראה לא ברור לך ולחברה שלך שמפגינים ומשמשים ככלי תעמולה כנגד המדינה בידי האויבים מבחוץ.

שרי הממשלה וח"כים מקואליציה מספקים פי 1000 תחמושת לתעמולה אנטי ישראלית.

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

השר יצא מטומטם אין ספק, אבל אתה מתעסק בניסוח, כולם פה מבינים את הכוונה שלו, ואם אתה משחק אותה לא מבין זה כי זה מתאים לך.

בחוץ אף אחד לא מבין את הכוונה שלו כי הם לא נמצאים במדינה ולא מבינים מה הולך פה אז לכן יצא מטומטם.

אזוב פצצת אטום, הוא התכוון בדיוק למה שאמר. וקרויזר רק אישר את זה.

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

אוקיי אז?

אנחנו שילמנו ומשלמים על הבחירות שלנו.

וגם בעזה משלמים.

ההבדל הוא שתושבי עזה לא חדשים למציאות שמפציצים והורגים אותם בגלל פעולות טרור שיוצאות משם. 2 מליון איש לעומת 30 אלף טרוריסטים, ובכל זאת אף אחד לא מתקומם ואף דמות ציבורית לא מנסה לייצר עתיד טוב יותר.

אצלנו אנשים מתקוממים על שמפניות וורודות וסיגרים.

אתה מבין איזה שטות אמרת? אנשים בקפלן סיכנו את חייהם? את המשפחות שלהם? שמאתי את הכתב לענייני ערבים צבי יחזקאלי על פגשתיו עם עזתים באירופה. הם אמרו לו שחמאס זה גהינום, אבל בחיים לא יעזו לחזור על דבריהם בעזה.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

קבלה לעבודה - יש חוק שאוסר עליהם?

שכירה דירה - כנ"ל

כניסה למועדונים - קח סקופ, גם לסתם אתיופים/מזרחיים שבאים עם ג'ינס קרוע וחולצה מזויפת של בלנסיאגה יש בעיות בכניסה, אבל הם תובעים את המועדון ומקבלים ארגז בלי הוכחת נזק.

קיצר הוכחת את מה שאני טוען - אין פה שום דבר נגד אזרחים ערבים בצורה ממוסדת, מה שאתה הזכרת זה נטו אנשים פרטיים שהולכים בניגוד לחוק. גם אזרחים ערבים עושים את זה ליהודים שהם לא אוהבים.

רוצה להעסיק ערבים, תעסיק. רוצה להשכיר להם דירה, תשכיר. זה לא קשור למדינה, או לבן גביר בשלטון.

חוק זה לא הכל. גם בברה"מ בזמן המלחמה לא היה שום חוק נגד אזרחים גרמנים, טטרים ועוד. כמו שלא היה שום חוק נגד היהודים. אתן לך דוגמה אחרת. במערכת אבטחה מלמדים סימנים מחשידים. סימן מספר אחד - ערבי. אני מניח שזה קיים גם במקומות אחרים.

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

הפלסטיני היה מת שיעשו לו כאלה אפליות...

אין לו עבודה בכלל והמועדון היחיד שיש לו זה בר נרגילות בלי אלכוהול. דירה? כל הבטון לבניה הלך למנהרות.

הגזענות שיש בישראל כלפי אזרחים ערבים היא מגעילה ולא צריכה להתקיים, אבל אין מה להשוות את החיים שלהם לשל הפלסטינים.

אתה תמיד משווה לסביבתך. אני לא גזעני, אבל איזה חיים היו לאפיופים באתיופיה? לפי מה שאמרת הם צריכים להיות מאושרים עד לשמיים כי בארץ יש להם מה לאכול ואף אחד לא מנסה להרוג אותם.

• רעיון גרוע 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

אתה מבין איזה שטות אמרת? אנשים בקפלן סיכנו את חייהם? את המשפחות שלהם? שמאתי את הכתב לענייני ערבים צבי יחזקאלי על פגשתיו עם עזתים באירופה. הם אמרו לו שחמאס זה גהינום, אבל בחיים לא יעזו לחזור על דבריהם בעזה.

לא הבנת כלום ממה שכתבתי. 

לפני 2 דקות, mikyl כתב:

אתה תמיד משווה לסביבתך. אני לא גזעני, אבל איזה חיים היו לאפיופים באתיופיה? לפי מה שאמרת הם צריכים להיות מאושרים עד לשמיים כי בארץ יש להם מה לאכול ואף אחד לא מנסה להרוג אותם.

אני משווה את מי מהם שרואה עצמו פלסטיני לפלסטינים, שיחשוב על זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 שעות, פינדר כתב:

ברור. אויב משותף הוא הבסיס לכל דיקטטורה מתפקדת.

שאל את האירנים לדעתם בנושא.

--

מי יותר מטומטם?

1. המראיין

2. המרואיין

3. עם ישראל שזו ממשלתו

4. כל התשובות נכונות

image.thumb.png.9f6e2f1dbb920a46af258d9530d8e7d1.png

מי שקורא פייק ניוז בלי קונטקסט.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לוין מתקפל והולך לכנס את הועדה למינוי שופטים בשבועיים הקרובים.

לפחות זה.

לא מקובל ביהדות, אבל הייתי מצפה מחבריו כמו רוטמן לפרוש ולהעביר את שארית חייהם באיזה מנזר או משהו. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...