Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נס חנוכה של האו"ם

image.thumb.jpeg.a30bb09a211499c6b4afd111514f1149.jpeg

בינתיים יהודים בארה"ב:

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מזמן אני אומר לכל מי שרוצה לשמוע שאם ירושלים היא שטח מוסלמי כבוש אז גם ספרד היא שטח מוסלמי כבוש מאחר ושתיהן נכבשו בערך באותו הזמן במאה ה7 (הפרש של 20 שנה בערך) ע"י צבאות האיסלאם שיצאו ממה שהיום ערב הסעודית.

והנה:

• מעניין 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

סקר של חדשות 13. 

https://13tv.co.il/item/news/politics/politics/new-poll-903784948/?pid=62&cid=902992383

סקר חדשות 13: מי אחראי למחדל, והאם נתניהו צריך להתפטר?

סקר חדש של פרופ' קמיל פוקס, שנערך עבור חדשות 13 לראשונה מאז פרצה המלחמה, בדק מה חושב הציבור על ניהול המלחמה ומה שקדם לה: 44% סבורים כי ראש הממשלה נתניהו אחראי למחדל של 7 באוקטובר, 33% חושבים שהרמטכ"ל ובכירי צה"ל אחראים. 76% מאמינים שנתניהו צריך להתפטר מיד או בסוף המלחמה. כל הנתונים.

• אהבתי 2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

מה קורה פה ?

לפני יומים וגם שלושה המורדים החות'ים בתימן ירו טילים לכיוון ישראל וגם הבטיחו לירות עוד טילים

לעבר מדינת ישראל, לפתע הם הפסיקו וגם חיזבאללה אומר שהוא לא משתתף במה שקורה בעזה.

אולי זה תרגיל ?

איזה כייף לי :)

פורסם

@oryo בהמשך לדיון על ביבי, הנה תמונה שתפסה את העין:

img_1_1699053165566.thumb.jpg.f422ee9a58fee1c4133670f0558b8729.jpg

מדובר באמא של מילואימניק שכבר 6 ימים מפגינה מול קריית הממשלה בתל אביב.

וזה עוד באמצע הלחימה, לפני שהמילואימניקים עצמם חוזרים.

החבוב גמור, לא רואה דרך שלו להתאושש.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, מרק10 כתב:

מה קורה פה ?

לפני יומים וגם שלושה המורדים החות'ים בתימן ירו טילים לכיוון ישראל וגם הבטיחו לירות עוד טילים

לעבר מדינת ישראל, לפתע הם הפסיקו וגם חיזבאללה אומר שהוא לא משתתף במה שקורה בעזה.

אולי זה תרגיל ?

חשבו שאם יירו ויפחידו אותנו נתקפל, הראנו להם שלא. השיעים לא מוכנים להחריב את הבית שלהם בשביל הסונים.

רשמתי כבר כמה פעמים, הכל זה כוח ואיומים, מי שמדבר על חמלה שישאיר את זה לאירופה מול יפן או משהו כזה.

• אהבתי 4
פורסם (נערך)

לא רק זה העניין.

אנחנו מעל 1500 ק"מ מהחות'ים. זה לא שיש להם ים של ציוד שיכול להגיע לפה, והניחוש שלי- הם מרוקנים רש"קים כדי להגדיל טווחים (אחרת הם היו תוקפים את ת"א או נקודת עניין, לא את אילת). אין להם דרך לירות לפה מטחים באופן תדיר, והטילים/כטב"מים שיש להם שכן מגיעים לטווחים האלו הם היקרים ביותר שיש להם, זה לא כמו מה שהם זורקים על סעודיה שבמרחק יריקה.

הסיפור הזה היה מראש יותר בגדר הטרדה, פחות בגדר מתקפה. 

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 5
פורסם

לאחר סרטוני הזוועה שפרסמו הפלסטינים, שמציגים אותנו כטובחי ילדים, הדובר שלנו באנגלית Eylon Levy מפרסם בטוויטר סרטון מהשבת הארורה, כאשר המשטרה מגיעה לפסטיבל נובה ומוצאת המוני גופות של מבלים שניסו להסתתר. סרטון קשה מאוד.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 8 שעות, EliC25 כתב:

שבישראל יש ביקורת על התנהלות הממשלה והצבא day by day , והצבא לא נוקט בפעולות בלתי מוסריות ומסכנות חיים כלפי העם עליו הוא מגן

אבל חשבתי שהבעיה היא הציונות והכיבוש

מי דיבר בכלל על צבא? ואים כבר בן גביר לא עשה יום אחד בצבא כי צה"ל לא מגייס אנשים עם עבר פלילי וסמוטריץ' קצת יותר משנה חימם עם התחת כיסא בקריה. אחד מהלל את הטרוריסט היהודי עם מלא דם על הידיים, שני אומר שאין טרוריסטים יהודים וקורא לשרוף כפרים ערביים. שניהם שרים בממשלת ישראל ויש להם עשרות אלפי תומכים. אז בוא תסביר לי במה הם ותומכיהם שונים מפלסטינאים שמצדיקים ירי טילים על מרכזי אוכלוסייה אזרחית.  

פורסם
לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

לא רק זה העניין.

אנחנו מעל 1500 ק"מ מהחות'ים. זה לא שיש להם ים של ציוד שיכול להגיע לפה, והניחוש שלי- הם מרוקנים רש"קים כדי להגדיל טווחים (אחרת הם היו תוקפים את ת"א או נקודת עניין, לא את אילת). אין להם דרך לירות לפה מטחים באופן תדיר, והטילים/כטב"מים שיש להם שכן מגיעים לטווחים האלו הם היקרים ביותר שיש להם, זה לא כמו מה שהם זורקים על סעודיה שבמרחק יריקה.

הסיפור הזה היה מראש יותר בגדר הטרדה, פחות בגדר מתקפה. 

לגבי החות'ים מסכים, אבל חיזבאללה?

אתה מסכים איתי שאם הייתה להם אפשרות היו נכנסים בכל הכוח?

חשבו שנתפרק, גילו שרק התאחדנו. מבחינתם חמאס זה התחתית של התחתית גם כן. 

נסראללה ייתן לעזה להישרף ויחכה לשעת כושר הבאה לתקוף, אלא אם כן ייראה שזה באמת לא שווה לו כי חמאס ימחקו לגמרי. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חייבים להעיף את חיזבלה מהגבול אחרת אנשים לא יחזרו לגור שם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

חייבים להעיף את חיזבלה מהגבול אחרת אנשים לא יחזרו לגור שם.

אל תהיה כל כך בטוח, אנשים שוכחים מהר.

תראה אפילו פה - עברו רק 4 שבועות ו3 שעות מתחילת האירוע הכי קשה בהיסטוריה של המדינה וכבר עברנו לדבר על למה המתנחבלים הם אלה שאחראים לכל הרע במדינה, על כן ביבי לא ביבי ולמה תלמיד דתי מקבל יותר תקציב מחילוני. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אני מקווה שאתה מבין את הקשר בין הדברים.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...