Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, MiniMiz3r כתב:

זה מה שנקרא פייק ניוז. כלומר, זה נכון עובדתית, אבל זה עובד לשני הכיוונים - הן גנץ והן נתניהו יהיו זכאים למעון רשמי מטעם המדינה. ברוך השם לשניהם יש בתים משלהם (למי יותר, למי פחות). "מוזר" שב-YNET לא טרחו לציין את העובדה הפשוטה הזאת אלא הסתכלו רק על צד אחד...

אתה מדבר רק על המעון הרשמי. אני מדבר בכללי, הבן אדם מתחזק את כל הדירות שלו על חשבון המדינה. הווא ומשפחתו התרגלו לחיות על חשבוננו שנים

לפני 8 שעות, MadCat_LE כתב:

קבל את העובדה שפשוט לא אכפת להם. זה לא נכנס לשיקולים האם להצביע לו או לא.

ברור לי. פשוט קשה לי להבין איך לאנשים לא איכפת שהוא חי על חשבונים כבר שנים. איך לא איכפת להם שהוא מחלק ג'ובים, שלא איכפת לו גם אם תהיה ממשלה עם 80 שרים עם משרדי קש חסרי משמעות,  העיקר שכולם יהיו מרוצים ויקבלו תפקידי שר. איך אנשים לא מבינים כמה כסף שלהם נזרק לפח, על שטויות. מליוני שקלים במשך שנים על כלום ושום דבר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 25 דקות, avi 1234 כתב:

בנתיים דאחקות בין מנדלבליט לאלדד

מ"מ פרקליט המדינה: אני בוחן מידע מטריד בנוגע למנדלבליט

מנדלבליט: יש מניעה להמשך כהונתו של אלדד

ובדיוק היום כתבתי על השקיפות שם...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 51 דקות, mazinya כתב:

ברור לי. פשוט קשה לי להבין איך לאנשים לא איכפת שהוא חי על חשבונים כבר שנים. איך לא איכפת להם שהוא מחלק ג'ובים, שלא איכפת לו גם אם תהיה ממשלה עם 80 שרים עם משרדי קש חסרי משמעות,  העיקר שכולם יהיו מרוצים ויקבלו תפקידי שר. איך אנשים לא מבינים כמה כסף שלהם נזרק לפח, על שטויות. מליוני שקלים במשך שנים על כלום ושום דבר.

מדברים על פיצול אפשרי של משרדים שונים, כדי לייצר שני תפקידי שר.

לא הצבעתי אומנם לגנץ, לא חשבתי על זה אפילו כבדיחה, אבל בחיים לא חשבתי שהוא יכול להיות עד כדי כך מזיק.

מוקדש לכולם

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בטח כבר עלה פה איפשהו, אבל מסתבר שבעלי איקאה בארץ תרמו הון קטן לחסידות גור, ואדמור מגור נופש בביתו של אחד מהם לפעמים.

אנשים טובים כולם, סך הכל.

פורסם

אל תספר את זה לשחר בשרשור השני, אחרת יהיה לנו עוד 30 עמודים על זה

• מצחיק 2

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 שעות, יבגניפ כתב:

שבעלי איקאה בארץ תרמו הון קטן לחסידות גור, ואדמור מגור נופש בביתו של אחד מהם לפעמים.

הון-שלטון, המקום היחיד בו לדת, גזע ומין באמת אין השפעה. כמו שאומרים לכסף אין ריח.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בתאריך 23.4.2020 בשעה 20:02, avi 1234 כתב:

מי שבוחר להיות פוליטקאי זה קודם כל לדאוג לאינטרס האישי שלו 

ורק אח"כ לדאוג (אולי) לציבור שבחר בו

לא חושב ששני הדברים האלה מתנגשים.
מי שהולך להיות פוליטיקאי עושה את זה מאינטרס האישי שלו בדיוק כמו שמי שהולך להיות מהנדס עושה את זה מאינטרס אישי ולא בשביל לבנות עולם טוב יותר לאנושות. זה לא סותר אחד את השני. מערכת מוצלחת אמורה לעודד פוליטיקאים לדאוג לתועלת הציבור בשביל שיצא להם מזה רווח האישי. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מילים כדורבנות!

ברגע שמופר האיזון אתה מקבל אחד מהשניים - מושחת (המקרה הנפוץ) או קדוש מעונה (המקרה הנדיר). קדושים מעונים זה חומר טוב לספרים וסרטים וחיזוק רגשות לאומיים, אבל בכל הקשור ליישום או ביצוע של מדיניות, ההיסטוריה מוכיחה שלרוב "עדיף" מישהו פחות קדוש (בהכללה גסה ולא מדויקת).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 23.4.2020 בשעה 21:12, m3x7r3m3 כתב:

ובדיוק היום כתבתי על השקיפות שם...

לגבי הקטע עם מנדלבליט ואלדד. אין שמץ של מושג מה הולך שם. אבל כהדיוט בנושא משונה בעיניי שפרקליטים עם פז"מ עצום בשירות המדינה, הופכים לכלומניקים על ידי מנדלבליט ברגע שהם מועמדים לתפקיד פרקליט המדינה.

ליאת בן ארי

דן אלדד 

אם הם כאלו לא ראויים מה הם עשו שם עד היום.

• מעניין 1
פורסם
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

לגבי הקטע עם מנדלבליט ואלדד. אין שמץ של מושג מה הולך שם. אבל כהדיוט בנושא משונה בעיניי שפרקליטים עם פז"מ עצום בשירות המדינה, הופכים לכלומניקים על ידי מנדלבליט ברגע שהם מועמדים לתפקיד פרקליט המדינה.

ליאת בן ארי

דן אלדד 

דן אלדד מכהן בפרקליטות 30 שנה

ראש המחלקה הכלכלית

מולו עומד מנדלבליט שהתלכלך בפרשת הרפז

למי אתם מאמינים?!

פורסם
ציטוט

על פי מקורביו, "ליצמן בתחושת מיצוי פנימי אחרי שהצליח לקדם בבריאות מספר מהלכים שהציב לעצמו כשנכנס למשרד (די באילוץ צריך לזכור). הרבי שלו חושב שאחרי שלוש קדנציות החרדים כעת צריכים דירות ולא בתי חולים ויש כעת הזדמנות כי מקימים ממשלה חדשה. הם הדגישו עוד כי "הקורונה די בשליטה כך שזה לא נראה הדחה או כישלון. נכון לעכשיו, האינטרס החרדי הוא פחות בבריאות ויותר בדיור. המון לחצים פנים חרדיים שיעדיף את הדיור הכריעו לשם

לא הישראלים צריכים דירות או בתי חולים.

אפילו לא יהודים ישראלים.

אפילו לא יהודים ישראלים דתיים.

חרדים צריכים דירות או בתי חולים.

זה אפילו כבר לא מחליא. פשוט מוכיח בצורה הכי בוטה וישירה את מה שאני אומר פה: החרדים היו ונשארו אומה נפרדת כאן. רק האל שבשמיים יודע למה אנחנו צריכים להמשיך ולממנם. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נו, חגיגה של דמוקרטיה (מיוונית: דמו - אתה משלם, קרטיה - אנחנו לוקחים, וביחד, היה נהוג ככינוי גנאי לפראייר).

• מצחיק 3

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 11 שעות, yd b-4 כתב:

ליאת בן ארי

דן אלדד 

תוסיף למיקס את העובדה שהיחיד שיכול להורות על פתיחת חקירה כנגד היועמ"ש זה פרקליט המדינה.

הסרחון שולט.

אחרי זה יספרו לנו שהבעיה היא ביבי ולא הפרקליטות

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו לא יהודים ישראלים.

זה אפילו כבר לא מחליא. פשוט מוכיח בצורה הכי בוטה וישירה את מה שאני אומר פה: החרדים היו ונשארו אומה נפרדת כאן. רק האל שבשמיים יודע למה אנחנו צריכים להמשיך ולממנם. 

זה חרטא מארץ החרטות, זה בטוח יושב על משהו, לפני יומיים לא יכלת לנתק אותו משם עם מסור, פתאום הוא מחפש לצאת, לא זו הסיבה שהוא פתאום הולך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו לא יהודים ישראלים.

מה מוזר בזה זו מציאות, חרדים לא יכולים לגור בכל מקום. משתי סיבות.

גם בגלל שאנו מעדיפים שכנים כמונו בכדי למנוע עימותים וחוסר הבנה מכפייה חילונית/דתית.

וגם בגלל סיבה מאוד פרקטית כמעט בכל הארץ יש מניעה אקטיבית לבניית דיור לחרדים. ראשי עיר עומדים על כך שלא תהיה בניה שיכולה להתאים לחרדים. איפה אתה רוצה שנגור בים? 

ואדוני הנכבד את הדיור שלנו אתה לא מממן, אם כבר אתה צריך לשמוח שבזה אנחנו משלמים כמו כולם בדיוק.  

פורסם

אין דבר כזה כפיה חילונית. אף חילוני לא כפה על דתי לא לשמור מצוותיו. הדתיים הם אלה שכופים על חילונים לשמור מצוות יחד עמם. 

• רעיון טוב! 5

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...