Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא יקרה כל עוד ש"ס ויהדות התורה הם לשון מאזניים.

והם לשון מאזניים כי קל לרצות אותם, הרבה יותר קל לתת תקציבים מאשר להתפשר על אידיאולוגיה או מה שנתפס בעיני הבייס שלך כאידיאולוגיה.

זה Vicious Cycle כזה.

• מעניין 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם

מסכים עם שניכם. 

אבל תסתכלו לדוגמא על לפיד. כמה מנדטים קיבל על קמפיין "שנאת" חרדים (או בשמו השני שיוויון בנטל). אני לא בטוח שהיה שם עוד תוכן כלשהו. דמיינו כמה מנדטים יכול קמפיין דומה לרוץ עכשיו, עם התחושה הנוכחית על הציבור החרדי.

כל מה שזה מראה לי, שמדובר בעניין של זמן. לפחות כך אני מקווה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

סתם שנאת חרדים לא מביא יותר מדי, יש לרוב האוכלוסיה דברים שמעניינים יותר. מקרה בוחן - טומי לפיד.

יאיר הרוויח הרבה מנדטים בגלל פרצוף יפה ותספורת, ביחד עם זה שמסתכלים עליו וישר עולה לך לראש "מה ישראלי בעיניך?"

• מעניין 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

אין לאף אחד אומץ לניתוק הזה.

זו הייתה התקווה היחידה שלי אולי מהממשלה של כחולבן וגנץ, אבל זה לא קרה.

אולי כשביבז יפרוש

לשרון היה אומץ כזה ב 2003 שצירף את טומי לפיד

ולביבי ב 2013

אבל זה לא יכול להחזיק לאורך זמן

כי המפלגות שמאמינות במה שאתה מציע

נמצאות בצד השמאלי של המפה חוץ מליברמן שגם יהיה מוכן לתת להם הכל אם הוא יהיה ראש ממשלה.

והימין רוצה לשלוט

ולשלוט הכי בטוח זה לצרף את החרדים לקואליציה

כך גם רבין עשה ב 92

ופרס הציע לחרדים בתרגיל המסריח מה שביבי לא חלם ביחד עם שרה לתת להם

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם

אם מישהו מאמין שאפשר לעבור תהליך שכולל את פרקליט המדינה, עשרות עורכי דין בפרקליטות, חוקרים במשטרה, יועצים משפטיים במשטרה, מפכ"ל ובכירים נוספים במשטרה, יועץ משפטי לממשלה ובטח שכחתי עוד כמה ולקבל כתב אישום מפוברק - אסור לו לחיות במדינה, כי מחר זה יכול לקרות לו.

עצם זה שהאזרחים לא עוזבים בהמוניהם, מראה שהם כנראה לא חושבים ככה.

מה מונע להמשיך עם הטענה הזאת גם אחרי החלטה של שופטים? הרי הם בסך הכל עוד חוליה בשרשרת.

זאת בדיוק דה הלגיטימציה למערכת המשפט במסווה כביכול של עקרונות נעלים, כשלמעשה מסתתרת מאחוריה אג'נדה פוליטית ותו לא.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 דקות, Gosser1860 כתב:

כל מה שזה מראה לי, שמדובר בעניין של זמן. לפחות כך אני מקווה.

שמע, קיוויתי שהקורונה תתן סוג של כאפה לפנים.

במקום זה משמאל קיבלתי "איך אתה מעז להכליל?!!!!! אסור!111 אין כזה דבר קבוצות בעולם הסוציולוגי!!11"

מהימין קיבלתי "אתה אנטישמי!11111 הם תורמים בדיוק כמוך!111".

לרוב אין את האומץ להודות באמת: החרדים, ואולי גם חלקים נרחבים מהחרדלים והציונות הדתית, מלמדים שדת ופחד משואה זה לא בהכרח מספיק בסיס מפסיק חזק ללאומיות לטווח ארוך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, Yondalar כתב:

אם מישהו מאמין שאפשר לעבור תהליך שכולל את פרקליט המדינה, עשרות עורכי דין בפרקליטות, חוקרים במשטרה, יועצים משפטיים במשטרה, מפכ"ל ובכירים נוספים במשטרה, יועץ משפטי לממשלה ובטח שכחתי עוד כמה ולקבל כתב אישום מפוברק - אסור לו לחיות במדינה, כי מחר זה יכול לקרות לו.

ואם זה קרה, לא פעם ולא פעמיים? עובדתית זה בדיוק מה שקרה

לפני 5 דקות, Yondalar כתב:

מה מונע להמשיך עם הטענה הזאת גם אחרי החלטה של שופטים? הרי הם בסך הכל עוד חוליה בשרשרת.

למשל העובדה שהם לא פקידים?

עם השופטים יש בעיה אחרת של הכל שפיט ובעיות בין רשויות שלטוניות.

לפני 5 דקות, Yondalar כתב:

זאת בדיוק דה הלגיטימציה למערכת המשפט במסווה כביכול של עקרונות נעלים, כשלמעשה מסתתרת מאחוריה אג'נדה פוליטית ותו לא.

אתה יודע שבדיוק את אותו דבר אפשר לכתוב על מערכת המשפט נכון?

ההבדל היחיד הוא שאת ביבי בחרו דרך הליכוד מעל למיליון אזרחים, את שופטי בג"צ בחרו 3 חברים שלהם, 2 עורכי דין (שמופיעים בפניהם!) ולפחות נציג כנסת אחד (לממשלה יש 2, לכנסת יש 2, בד"כ אחד מהאופוזיציה ואחד מהקואליציה, ככה שבגדול לקואליציה יש 3 ולאופוזיציה 1).

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

מהימין קיבלתי "אתה אנטישמי!11111 הם תורמים בדיוק כמוך!111".

אה? אני חושב שאני כנראה הכי ימני פה בפורום (ובטח מגיב קבוע בשרשור הזה), והכי רחוק שקיבלת ממני זה שאלה האם ההכללה תקפה גם לערבים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

פחות או יותר עד גילוי משמעות החיידקים (לואי פסטר +-, 1850) היה יתרון משמעותי מבחינה בריאותית להיות יהודי (משאר הבחינות לא כל כך, היה לך סיכוי סביר לגמור תלוי או משהו).

ככה ככה, היתרון בשטיפת המוח הזו היה עקביות. מצב התברואה וההיגיינה באיזור הגיאוגרפי שלנו השתפר פה שהסלואקים פלשו, השתפר עוד יותר שהרומאים עשו פה את שלהם ובנו תשתיות, וכך היה גם בפרובינציות האחרות שהם שלטו בהן. מנפילת האימפריה ועד לסוף המאה ה 17, תלוי מי אתה ואיפה אתה חושב. היו אופציות טובות יותר וגרועות יותר.

מה שקרה במאה ה 19 זה כבר 50 צעדים קדימה, לא 1.

פורסם

בכוונה התעלמתי מי אתה ואיפה אתה יושב.

בגדול לא משנה איפה ישבת, אם היית יהודי מבחינה בריאותית מצבך היה טוב בהרבה, בין היתר בגלל "נטילת ידיים" במיוחד לאחר שימוש בשירותים (או חירבון ברחוב).

זה גם היה אחד הגורמים לאנטישמיות, "היהודים גורמים למחלות, תראו הם לא חולים בעצמם!"

לגבי 1850 וקדימה זה התחיל מכך שהבינו מה זה חיידקים ואיך הם משפיעים, ואיך הורגים אותם, ואז התחילה התקדמות (שעיטה ממש) של האוכלוסיה הלא יהודית קדימה, כולל מים זורמים וביוב סגור למשל, עד שהגיע לנקודת התאזנות מול האוכלוסיה היהודית, משם הם המשיכו להתקדם כמובן.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 15 דקות, Yondalar כתב:

להגיד שאנשים שחושבים שאדם זכאי עד שתוכח אשמתו בבית המשפט עושים דה לגיטימציה למערכת המשפט זה מגוחך ברמות אחרות, חבל שלא פתחת עם זה כדי לחסוך לי לקרוא את שאר השטויות שכתבת. 

ולגבי השאר, אתה צודק לחלוטין, בתי המשפט אכן מיותרים. אם המשטרה והפרקליטות, שכידוע הם בעצם הרשות השופטת, ולא בתי המשפט, החליטו שאדם אשם - הוא אשם. אני חושב שאם נאמץ את ההצעה שלך ונסגור את בתי המשפט, נחסוך מספיק כסף כדי לממן עשרה גלי קורונה ועוד יישאר לנו עודף. 

מעניין אם אתה קורא את מה שאתה כותב, או שיש לך מחולל משפטים אקראי?

פורסם
לפני 49 דקות, Gosser1860 כתב:

לא כל אחד חייב תואר. בטח שלא מכובד. יש משרות עם עבודה טובה בתחומי השרברבות, שיפוצים וכו' וכו'. והשכר שם הוא לא מינימום (או לא מינימום לאורך הרבה זמן).

זה קצת יותר מורכב מזה. ברור שלא כל אחד חייב תואר. אבל יש התפלגות מסויימת באוכלוסיה. כשאתה לוקח אוכלוסיה שלמה וחותך ממנה את כל מי שיכול היה להוציא תואר (או לעשות הרבה דברים מועילים אחרים) אתה מפסיד את האנשים האלה, את חלקם הגדול לתמיד. זה כבר לא יספיק שהם יהיו נהגים / אינסטלטורים / סדרנים בסופר - כי בשאר האוכלוסיה ההתפלגות של מי שכן יכול (ורוצה, ומצליח) לעשות משהו רציני עם עצמו לא תספיק.

יש גם גבול לכמה אינסטלטורים צריך.

לפני 49 דקות, Gosser1860 כתב:

אני רוצה להדגיש נקודה מסויימת. אני לא ניצי כלפי אוכלוסיה זו או אחרת. אני גם לא מאחל או מייחל לאלימות משום צורה. אבל מהמסקנה שלי על הוקטורים האורתוגונליים מלפני כמה עמודים, אני לא רואה דרך אחרת שהאוכלוסיה תצא מזה בלי לחוות מהחלקים הפחות נחמדים של בני האדם. כולי תקווה שזה ייעשה בדרכי נועם.

או שכולנו נחווה את זה. בעוד כמה עשרות שנים (לפחות אלו מאיתנו שישארו פה (או בכלל) מספיק זמן).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

MiniMiz3r,

לא כתבתי בתגובה אליך.

ברור שאדם זכאי עד שתוכח אשמתו.

הטענה הייתה לגבי כתב אישום מפוברק ממניעים זרים.

חבל שאתה לא מנסה להבין, לפני שאתה תוקף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

לרוב אין את האומץ להודות באמת: החרדים, ואולי גם חלקים נרחבים מהחרדלים והציונות הדתית, מלמדים שדת ופחד משואה זה לא בהכרח מספיק בסיס מפסיק חזק ללאומיות לטווח ארוך.

זה נכון, אבל לא חושב שצריך לשנוא אותם על זה ולא צריך לבסס קמפיינים של בחירות על שינאה לחרדים, אלא לשנוא את השיטה שמאפשרת להם להמשיך לחיות ככה ולהאמין בזה שהם תורמים למשהו. אנשים בסך הכל מקדמים את האינטרסים האישיים שלהם עם מה שנותנים להם. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, Pika007 כתב:

ככה ככה, היתרון בשטיפת המוח הזו היה עקביות. מצב התברואה וההיגיינה באיזור הגיאוגרפי שלנו השתפר פה שהסלואקים פלשו, השתפר עוד יותר שהרומאים עשו פה את שלהם ובנו תשתיות, וכך היה גם בפרובינציות האחרות שהם שלטו בהן. מנפילת האימפריה ועד לסוף המאה ה 17, תלוי מי אתה ואיפה אתה חושב. היו אופציות טובות יותר וגרועות יותר.

מה שקרה במאה ה 19 זה כבר 50 צעדים קדימה, לא 1.

מצטער, הייתי חייב, הזכרת לי את זה:

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לפי מה שאתה אומר לא צריך בית משפט בכלל.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...