Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה בחיי שאני מסכים עם גדעון לוי, שמסביר בפשטות איך יאיר לפיד יצר את תרבות הכלום בפוליטיקה הישראלית, עם התנהלות קיטשית שמזכירה רשג״ד בצופים (לי היא מזכירה סגמת קשה בצהל, אבל זה די אותו הדבר). אני יודע שהוא פחות גרוע מגנץ, במובן הזה שהוא לפחות ניסה לעשות משהו כשהיה בממשלה ולא נכנע לביבי כרגע, אבל כאיש אופוזיציה הוא לא עשה כלום, חוץ מפוסטים מלאי אוננות עצמית, ביקורים בחול ודי זהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

הקטע העצוב עם לפיד שלדעתי האישית והבלתי מחייבת בעליל -

הקנדציה הראשונה שלו בכנסת הייתה מעולה, ולא רק ״יחסית לפוליטיקאי מתחיל״.

מה השתבש? :(

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

פעם ראשונה בחיי שאני מסכים עם גדעון לוי, שמסביר בפשטות איך יאיר לפיד יצר את תרבות הכלום בפוליטיקה הישראלית, עם התנהלות קיטשית שמזכירה רשג״ד בצופים (לי היא מזכירה סגמת קשה בצהל, אבל זה די אותו הדבר). אני יודע שהוא פחות גרוע מגנץ, במובן הזה שהוא לפחות ניסה לעשות משהו כשהיה בממשלה ולא נכנע לביבי כרגע, אבל כאיש אופוזיציה הוא לא עשה כלום, חוץ מפוסטים מלאי אוננות עצמית, ביקורים בחול ודי זהו.

גם הוא חי בסרט שהייתה אלטרנטיבה.

ובגדול לפיד דיי מתאים לתרבות המילניאלס

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 34 דקות, mazinya כתב:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5719376,00.html#autoplay

וכל מילה נוספת מיותרת. נשגב מבינתי איך מצביעי כת הליכוד פשוט לא מעניין אותם אדם שפועל ללא סוף לרווחתו שחס וחלילה לא יצטרך לשלם מכיסו על משהו או שמשפחתו חס ושלום תהיה כאחד העם. כסף שיוצא מכיסם. באמת שלא מצליח להבין

קבל את העובדה שפשוט לא אכפת להם. זה לא נכנס לשיקולים האם להצביע לו או לא.

• רעיון טוב! 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, mazinya כתב:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5719376,00.html#autoplay

וכל מילה נוספת מיותרת. נשגב מבינתי איך מצביעי כת הליכוד פשוט לא מעניין אותם אדם שפועל ללא סוף לרווחתו שחס וחלילה לא יצטרך לשלם מכיסו על משהו או שמשפחתו חס ושלום תהיה כאחד העם. כסף שיוצא מכיסם. באמת שלא מצליח להבין

זה מה שנקרא פייק ניוז. כלומר, זה נכון עובדתית, אבל זה עובד לשני הכיוונים - הן גנץ והן נתניהו יהיו זכאים למעון רשמי מטעם המדינה. ברוך השם לשניהם יש בתים משלהם (למי יותר, למי פחות). "מוזר" שב-YNET לא טרחו לציין את העובדה הפשוטה הזאת אלא הסתכלו רק על צד אחד...

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אבל בניגוד אליך אנחנו פשוט לא מוכנים לקבל את זה שכתב אישום = הרשעה.

איפה אמרתי את זה? לא אמרתי ואני לא חושב ככה.

יש מסלול שלם וצריך לעבור את כולו.

אין קשר בין זה, לבין לכבד את העבודה של כל הגורמים עד עכשיו ולא לייחס את ההחלטות שלהם לקונספירציה או התאגדות של מושחתים (לפי הידוע כרגע ההסתברות לכך נמוכה). כשעושים את זה, אז דה פקטו מזלזלים ומבטלים את זה (לא מעשית, אלא רעיונית).

עריכה אחרונה על ידי Yondalar
פורסם

אם יש מסלול שלם שצריך לעבור את כולו אז מה הרעיון לדרוש שביבי יתפטר כאן ועכשיו באמצע המסלול?

לגבי לכבד את העבודה של הגורמים, מי שגרם לזילזול הם אלו שתפרו את התיקים, בדיוק כמו שבג"צ במו ידיו שבר את אמון הציבור בו.

הם בדיוק אלו שרצחו את ההורים וביקשו רחמים כי הם יתומים.

אם הם רוצים את אמון הציבור זה מתחיל ממערכת מפוקחת היטב, שיתחננו שיפקחו על כל צעד שלהם 10 עיניים ככה מרוויחים אמון לא בשום דרך אחרת, בטח לא ע"י "סמוך עליי".

כל אחד יודע שמי שאומר לך "סמוך עליי", זה האחרון שאתה סומך עליו.

המוסכניק שמזמין אותך להסתכל בדיוק איזה בורג הוא פותח ומה הוא עושה מרוויח אמון, זה שאומר לך שאין כניסה לרצפת המוסך לא ירוויח אמון גם לא בעוד מיליון שנה.

אבל במקום שהם יתחננו לפיקוח ושקיפות, הם נלחמים בה בכל הכוח, כולל השביתה ההיא וכולל ההשמצות כלפי שופטת בדימוס רק כדי לנטרל את הפיקוח שלה עליהם.

לא רק שזה לא מרוויח אמון, זה שובר את מה שהיה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 שעות, hans כתב:

העלינו השערות מתישהו במהלך השירשור הזה. אבל בגדול, כמו ביבי של תחילת שנות ה2000 תחת שרון, לעשות סדר במשרד האוצר בצורה טובה עולה מנדטים. 

בנוסף, אין קורלציה (או סיבתיות) בין ביצועים אמפיריים בממשלה למנדטים בבחירות. קצת כמו המבחנים באונ'. אתה יכול להיות תותח על חלל בנושא, אבל בסוף במבחן המרצה מנפיץ איזו שטות מהמחקר שלו, ולך חפש מי ינענע אותך.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

הקטע העצוב עם לפיד שלדעתי האישית והבלתי מחייבת בעליל -

הקנדציה הראשונה שלו בכנסת הייתה מעולה, ולא רק ״יחסית לפוליטיקאי מתחיל״.

הדעה האישית שלי-

בקדנציה הראשונה הוא היה בקואליציה עם הרבה מאוד כח ויכולת לעשות ולשנות דברים. אחריה, הוא ישב באופוזיציה עם קרוב לכלום כח, נוכחות מינימלית בועדות החשובות וכו' וכו'.

לפיד, מצד אחד הוא דביל ודמגוג. מצד שני, בניגוד להרבה אחרים, נראה שעדיין איכפת לו לבצע את מה שיצא לבצע הרבה יותר מפשוט לקבל כיסא, שכרגע זה דבר טוב. ואני חושב שמחרפן אותו לראות את מה שקורה בזמן שאין לו ממש יכולת להרים אצבע מעבר ללהציע חוקים בכנסת שיופלו אוטומטית ע"י "משמעת קואליציונית" ולהגיש בג"צים, דבר שאי אפשר לעשות בקצב (וגם לא ראוי)

עם כל השטויות שהוא פולט (הרבה. הרבה מאוד), לפיד עדיין אידיאליסט ולא ממש "פוליטיקאי", מעבר לקטע של לזגזג.

זו הסיבה למה כל הפוליטיקאים המנוסים עושים ממנו קציצות מחד, והסיבה למה זו לדעתי עדיין לא בושה להצביע לו מאידך.

רק שיסגרו על מבנה המפלגה ויפתחו אותה לפריימריז.

פורסם

לא פחות ממדהים לשמוע את הסיכומים והשיט שגנץ מסכם עליו עם נתניהו.

באמת כבר עדיף רק ביבי על האפס הזה.

אה וליצמן רוצה לעבור תפקיד. מה קרה? צריך עוד כמה שקלים מהכיס של כולנו לבוחרים שלו?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אם ביבי היה יכול, נראה לך זה לא היה קורה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 24 דקות, יבגניפ כתב:

אה וליצמן רוצה לעבור תפקיד. מה קרה? צריך עוד כמה שקלים מהכיס של כולנו לבוחרים שלו?

לגנץ לא היתה ברירה אחרת

זה או המהלך שהוא עשה עם ביבי

או בחירות 4

שבהם כנראה לפיד היה זורק אותו

מי שבוחר להיות פוליטקאי זה קודם כל לדאוג לאינטרס האישי שלו 

ורק אח"כ לדאוג (אולי) לציבור שבחר בו

מישהו באמת חשב שלגבי אשכנזי אכפת משחיתות?!

הוא ראש וראשון להם

מי ששם כח"ל בקלפי ביודעו שאשכנזי שם

שלא יבוא בטענות לאיש

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

לא הבנתי, אז בבחירות הבאות אתה מצביע איתי ביבי?

לגבי ליצמן יש לי איזה ניחוש פרוע שלא מבוסס על הרבה - יתחילו ועדת חקירה או משהו בסגנון בנושא הקורונה, יגלו כל מיני שלדים, אולי אפילו איזה שלד לייפר כזה. ואז הוא גם ככה לא יוכל להמשיך להיות שר הבריאות.

לפני 35 דקות, avi 1234 כתב:

לגנץ לא היתה ברירה אחרת

זה או המהלך שהוא עשה עם ביבי

או בחירות 4

שבהם כנראה לפיד היה זורק אותו

מי שבוחר להיות פוליטקאי זה קודם כל לדאוג לאינטרס האישי שלו 

ורק אח"כ לדאוג (אולי) לציבור שבחר בו

מישהו באמת חשב שלגבי אשכנזי אכפת משחיתות?!

הוא ראש וראשון להם

מי ששם כח"ל בקלפי ביודעו שאשכנזי שם

שלא יבוא בטענות לאיש

כמו שכתבתי כבר כאן היה לו 2 מהלכים:

1. בחירות 4, ביבי עם הימין משיג 62-64 מנדטים בלי ליברמן, גנץ יו"ר האופוזיציה.

2. הסכם רוטציה, מנסה למקסם את ההישגים שלו בהסכם הזה, סובל את ביבי שנה וחצי ואז שנה וחצי ראש ממשלה.

מה עדיף לו? שנה וחצי ראש ממשלה או 4 שנים יו"ר אופוזיציה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בנתיים דאחקות בין מנדלבליט לאלדד

מ"מ פרקליט המדינה: אני בוחן מידע מטריד בנוגע למנדלבליט

מנדלבליט: יש מניעה להמשך כהונתו של אלדד

• תוכן חדש...